Új privát üzeneted érkezett!

Csibe!
...már írtam is,olvass egyel feljebb.
Holnapra nagyon-nagyon drukkolok,meg holnaputánra is,meg mára is! :D
Vendég

Csibe,
drukk holnapra a párodnak+++++++++++++++++
Neked meg szerdára +++++++++++++++++++++
meg egyébként is drukk++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Nyulasz, jó, hogy felhívtad a dokit. Holnap gyere a hírekkel.

Csibe, Tobi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella, ti holnap Tobi és Csibe dokijához mentek? Voltatok már nála? Vizsgálat is lesz?
mazsi02

Tobi :wink:
Neked mennyi tüszőrepesztöt kell beadnod?

Kép

csibe
csibe32

A Sajgó doktorhoz járunk.
Még nem nagyon tudom, hogy ki hol tart, de nagyon drukkolok mindenkinek!
lapulevélke

Csibe,
2 db ovitrellet kaptam, eddig mindig 1 volt :wink:
és Te?

Lapulevélke,
van egy táblázat, ahol nyomonkövetheted ki. hol jár. Sőt Téged is szívesen beteszlek :wink:

KépKép
tobi

Köszi, nyugodtan betehetsz, sőt köszi szépen!
lapulevélke

Tobi!
Látom Nektek most lesz a 3.lombik. ICSI lombik lesz?
Megkérdezhetem, hogyan lehet a sikertelenséget lelkileg elviselni?
Elég hülye kérdés tudom, és csodállak Benneteket, és az egész fórumot, mert sugárzik Rólatok a sok pozitív energia.
Én sem szeretném lehúzni a siránkozásaimmal, csakhát nekünk nov.8-án derült ki az azoospermia, és azóta már "jól" vagyok, de néha nagyon magam alatt vagyok, és félek a jövőtől. De gondolom ezt át kell vészelni, és előre kell tekinteni, és nem feladni soha!
lapulevélke

Igen, icsis lesz.
Látod ez egy jó kérdés. Kit jobban, kit kevésbé visel meg. De egy az eredmény, mindenki előbb-utóbb rájön, hogy ha igenis babát akarunk, akkor össze kell szedni magunkat és ahogy írtad előre kell nézni. Nem könnyű de a cél érdekében ezt kell tennünk.
Te egyenlőre ne is foglalkozz azzal, mi van ha nem sikerül. Egyszerűen ezt a verziót töröld ki a gondolataid közül és csak arra koncentrálj, hogy igenis sikerülni fog. Másképpen nem megy. Tényleg csakis pozitívan szabad hozzáállni!
Szóval nagyon drukkolok Nektek! :P

Rendicsek benne leszek a következő táblázatba. :wink:

KépKép
tobi

Igen, igen, én is pont ezt tervezem, hogy megpróbálom kiiktatni a gondolatot, hogy lehet, hogy nem sikerül.
Mikor szívják le a petesejteket?
Dolgozol közben, vagy egyáltalán segít, ha az ember otthagy csapot, papot, munkát mindent, és csak pihen, és megpróbálja jól érezni magát a bőrében?
lapulevélke

Jaj, de béna vagyok, most látom, hogy 3 nap múlva.
Hajrá, mindent bele! Nagyon drukkolok majd!
lapulevélke

CSütörtökön lesz a tüszőleszívás.
Mind a 2 lombik alatt otthon voltam 2 hétig, de nem jött be. Mindig azon filóztam, hogy ez most itt szúrt, ott fájt az jó vagy sem.
Most dolgozni fogok, ezt a verziót is kipróbálom. Nem lesz annyi időm magammal foglalkozni.
Figyelembe veheti azt is az emberlánya, hogy kifizet egy csomó pénzt és érdemes-e stresszelni magát a munkahelyen a nyugalom helyett. Szóval mindenki maga dönti el, hogy így vagy úgy jobb.

KépKép
tobi

Kaptatok választ arra a kérdésre, hogy mi okozza az azoospermiát? Mert erre senki nem tudott válaszolni. És érdekelne nagyon.
lapulevélke

Sziasztok!
Csibe! Nyulasz! Mazsi! + + + + + + Várom a híreket! Ezerrel mennek a drukkok!!!!
Lapulevélke! Nekünk azt mondta a doki, hogy az azoospermia mindenkinél más-más ok miatt jött létre és visszafordíthatatlan dolog. Sajnos erre nincsenek gyógyszerek. Viszont vannak csodák... erről itt a lányok sokat tudnának mesélni. :wink: (pl.: sokadik sikertelen biopszia után spontán néhány sperma...)
Kata! Mi van veled?? Eltűntél... Milyen eredményeket kaptatok?
Vendég

Tobi,
Én is 2-t kaptam a múltkor!

Csibe,
merre jársz?

Mazsi
igen mi odamegyünk holnap. Nem voltunk még nála, csak be akarjuk magunkat biztosítani. Nálunk találtak biopszia nélkül is mozgó spermiumokat, de nagyon keveset.
Te hogy vagy, érzel valamit?
Vendég

Lányok, tudnátok abban segíteni, hogy leírjátok, hogy akinek a férjénél volt herebiopszia vagy herevisszérműtét, esetleg mindkettő, hogy mennyi ideig tartott a felépülés, sebgyógyulás, mekkora volt a vágás, milyen volt stb. Sokat segítenétek ezzel. Köszönöm.
Kicsit aggódunk, mert az orvos szerint férjemnek mostanra már simán akár úszni is lehetne, de úgy látszik lassabban gyógyul, mint hittük. Van egy kb. 5cm-es vágás, a bal herén, és maga a vágás, a két bőr rész még nincs összenőve. A varratszedés 5 napja volt. Mivel még nincs tapasztalatunk e téren, fogalmunk sincs, hogy így kell-e kinéznie, nincs-e valami gond. Szerintetek? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
lapulevélke

Csibe,
++++++++++++++++++++++gyere, hogy mizujs!

Nyulasz,
? gyere Te is a hírekkel

Mazsi,
babatapi+++++++++++++

Bella,
ma estéhez ++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Lapulevélke,
Nálunk az azoospermia oka egy gyermekkori műtét. Elvileg a vezeték van elzáródva. Tehát nem tud kijutni a spermium.

Herebiopszia után kb. 1 hét elteltével volt a varratszedés de nálunk szépen összeforrot addigra, most már szinte nem is látni a műtét helyét. kb 2-3 cmes lehetett a seb. Otthon volt 2 hétig.

KépKép
tobi

Sziasztok!

Mo.!

Neked megvolt már a hsg? milyen volt? fájt, elzáródás volt? fizettél a dokinak?

Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de nekem is nemsokára lesz és nagyon félek, nem tom, hogy mit kell ilyenkor csinálni! :oops:

Válaszod előre is köszi!
kjaja

Sziasztok!
Voltam vérvételen,és sajna semmi.Már jól vagyok,igazából nem is számítottam már semmire.A fura,hogy el sem indult.Tehát a tanulság,Romed nevű tesztet ne vegyetek.
Most viszont már nem úszom meg a lapart és a hiszterót,ma fel is hívom a dokit,akit ajánlott az orvosom.Szerinte az embriók világbajnokok voltak,arra gyanakszik esetleg valami van idebennendo,vagy polip amit nem lát uh-val,és ez okozza a sikertelenséget.Legalább nem topogunk egyhelyben,mindegy,csak altassanak.Azt mondta,utána a vállam meg a lapockám fájni fog 2 napig...jó mi?A következő lombik,a műtétem eredményétől függ,hogy mikor lesz.Majd mindjárt írok még...
Vendég

Csibe!
Remélem párod már túl van rajta,nagyon drukkolok Nektek!
Ja,és nézd meg,hogy mi van a vonalzóiddal?
Tobi,Mazsi!
++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz,
szívből sajnálom :(

hajrá folytatás!
Nekem is volt ilyen műtétem, nem találtak semmit. És tényleg nem volt vészes. Nekem nem volt váll és lapocka fájdalom sem.

KépKép
tobi

Sziasztok!

Nyulasz
:(

Tobi,
már csak 2 nap

Csibe
????????????????????

Mazsi
++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz :cry:

Csibe +++++++++++++ ???????

Tobi, neked is ++++++++++++

Bella, tudom, emlékszem, hogy van nálatok kiskatona. Faggassátok ki alaposan a dokit, és hozd a híreket!

Nekem a lombikozás előtt eleve hsg helyett hiszteroszkópiát csináltak :shock: . Nekem sem volt utána semmi utófájdalom. A lapart nem tudom.

Ma vagyok az ET+8. napon. Lehet, hogy inkább csak pénteken megyek vérvételre.
mazsi02

Sziasztok,

Nyulasz nagyon sajnálom :cry:

Bella nagyon szimpatikusnak, segitőkésznek találtuk az andrológus dokit, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a Ti véleményetek.

Tobi hajrá csütörtök+++++++++++++

Mazsi, feléd mi zujs? Érzések?++++++++++++++++++++++

Rólunk: túl vagyunk a biopsián, minden rendben ment,páromnak nagyon bejött az altatásos érzéstelenítés, gyakorlatilag azt mondja, hogy egyeltalán nem fáj neki,nem úgy mint múltkor. Biológus azt mondta, hogy 5 db spermiumot lát látóterenként (nem mozgók)Mond nektek ez valamit :shock: .Ez milyen eredménynek számit?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
örülök, hogy jól van a párod és minden okés :)
passz, hogy mit jelent, amit kérdeztél :?

KépKép
tobi

Nyulasz!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira sajnálom!!! Fel a fejjel!! Drukk a folytatáshoz. Sok erőt kívánok ezekhez a vizsgálatokhoz! Bátor csajszi vagy ám!
Csibe! Ügyi volt a férjed! Szerintem ez jó eredmény! (Mivel biopsziás találmány az 5 nem mozgó.) Ezek nem is tudnak mozogni, mert a fejlődésben még nincsenek annyira előrehaladva, de az örökítő anyag bennük van. Már csak az a fontos, hogy beinduljanak a randi után a sejtek. Drukkolok nagyon! + + +
Levélke! Az én férjem gyorsan felépült, bár nálunk dupla műtét volt. Ingóheréit fixálták és utána volt egy biopszia is. A varratai felszívódtak. A doki annyira rendes volt, hogy valami genetikai vizsgálatra is küldött a férjem szöveteiből. Csütörtökön megyünk hozzá a magánrandelőjébe.
Mazsi! Bella! ++ + + + + + +
Kjaja! Röviden a hsg-ről: kaptam egy szurit a fenekembe, utána átkísértek bennünket a vizsgálatra (nem az én dokim végezte). Vizitdíjas volt az egész. Nem fizettem érte senkinek.
A katétert felhelyezte a doki. Mindent részletesen mondott közben, felkészített, hogy mit fogok érezni. Amikor a méhszájat megfogta, azt éreztem... kellemetlen egy kicsit. Mensis hasfájás volt az egész. Mivel nem volt elzáródásom, és mindent rendben találtak, nem fájt utána semmi. Az egész kb.: 10 perc. (Hidd el, a szuri jobban fájt a sejhajban, mint az egész vizsgálat :) ) Ne félj! Gyorsan túlleszel rajta... Betétet vigyél!
Vendég

Csibe, örülök, hogy minden rendben ment, és hogy szimpi a doki. Én sem tudom a kérdésre a választ. Fagyasztottak is?
mazsi02

Sziasztok!

Nyulasz
:cry:
azt megkérdezhetem hogy kit ajánlott?
lapar-hisztero: nekem nem fájt utána semmi, kivéve tüsszentéskor és köhögéskor

HSG-kor én nem kaptam szurit :cry: és mivel az én petevezetékeim :cry: így utána elég rossz volt!
De túl lehet mindnet élni - a lényeg a végeredmény!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Csibe,
hipermagadrukk mára

Mazsi,
babargi++++++++++++++++++++++++

Bella,
????

KépKép
tobi

Csibe,
örülök, hogy jól alakult minden!
nagyon szorítok mára+++++++++++++++++

Mazsi
+++++++++++++++++

voltunk a dokibácsinál, mindenféle vizsgálatokat kell megcsináltatunk, majd visszamenni a leleltekkel. Nagyon, rendes és szimpatikus orvos.

Tobi,
hajrá holnap
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Mo.!

Nagyon szépen köszönöm az infokat! Hát remélem én is túlélem :D :oops:

Üdv.!
kjaja

Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
A Bajcsi kórházban ajánlotta dr.László Ádám főorvost.

Csibe!
Gratulálok,és nagyon drukkolok mára!!!!!!
Mazsi!
Várj inkább péntekig,ha kibírod :wink: Nagyon drukkolok!!!!!!
Tobi!
Na,repesztettél?
Én is kettőt szoktam kapni belőle.Holnap gondolok rád,és nagyon drukkolok neked is!
Vendég

Nyulasz,
repesztettem (muris volt apa az egyik szurit én a másik szurit fecskendeztem be pont 22 órakor) :wink: és köszi a drukkokat :P
Nekem is ott csinálta csak éppen Szécsényi doki. Jól felszerelt műtőjük van.

KépKép
tobi

Sziasztok,

Bella örülök, hogy szimpatikusa doki. Milyen vizsgálatokat kért?

Tobi holnapra++++++++++++

Nyulasz hol tervezed megcsináltatni a laparot?

Mazsi+++++++++++++++

7 petesejtem lett, ebből 5-öt már megszurtak, a másik kettőt érlelik reggelig, majd kiderül, hogy akkor meg tudják-e szurni öket is.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Nagyon vártalak már,ez szuper eredmény!Gratulálok!!!!
Látom javítottál a vonalzódon,de azt ugye tudod,hogy et másnapjától kell a két hetet számolni?
Bajcsi kórház.Mond ez neked valamit? :lol:
Vendég

Nyulasz, valahonnan ismerös a Bajcsy Kh :roll: , de pontosan nem emlékszem hogy honnan :D :D :D . Kihez küldtek?
Nyulasz a BMC-ben a leszívás napjától számolják a 14 napot, ezért csináltam igy a vonalzónat.

Kép

csibe
csibe32

Csibe! Gratulálok! Hűű, de izgalmas napok jönnek. Mennyit kapsz vissza? Mondtak valamit a nem mozgókra? Megkérdezted, hogy az mit jelent? Kíváncsi vagyok!
Bella! Örülök, hogy szimpi az orvos! :wink: A vizsgálatok engem is nagyon érdekelnek.
Tobi!!!!!! Mazsi!!!!! + + + + + + + + + +
Kjaja! Mikor lesz a hsg-d?
Vendég

Csibe!
Prof László Ádám főorvost javasolta a dokim,írt is neki pár sort,és azt mondta,ha rá hivatkozom,akkor elvállal.Ismered?
Vendég

Csibe++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mo már minden kérdést feltett, amire én is kíváncsi vagyok.
mazsi02

Lányok, én már holnap tesztelnék, de a párom nem engedi... Azt mondja, a tesztek ilyenkor még olyan megbízhatatlanok, majd megtudjuk az eredményt a vérvételkor... Pénteken megyek...
mazsi02

Mo, Mazsi hogy mennyit kapok vissza, az attól is függ, hogy mennyi termékenyül meg.Próbáltam érdeklődni, végülis azt a választ kaptam, hogy egy a lényeg, hogy sperma dns-e kerüljön be a petesejtbe, és e tekintetben lényegtelen, hogy mozog-e vagy nem. Nem mozgó spermiumnak egy hátránya van, hogy nem lehet tudni, hogy él-e vagy nem.

Kép

csibe
csibe32

Mazsi!
Hányadik napon vagy et-től?(azt a napot ne számold)
Vendég

Nyulasz, ma 9., pénteken 11. A doki mondta, hogy csüt., péntek körül mehetek. Egyébként 12. napon szoktak hívni, csak az most hétvége.
mazsi02

Szerintem inkább pénteken menj.A teszt iatt totál megértelek,nehéz kibírni.Titokban nem tudsz holnap tesztelni egyet?Bár még a 10.nap is korai,de már elképzelhető,hogy láttszik valami.Főleg ikreknél ilyenkor már jelez a teszt,de van akinek csak a 13-14 napon.Attól is függ,hogy mennyi hcgt választ ki a vizeleted.
Ha kibírod,inkább várj,én is mindig megfogadom,aztán mégse bírom ki...Megy a drukk és a babaragacs!
Tobi!
Neked meg holnapra,hú most nagyon felpörögnek az események,lehet izgulni.Drukk a punkcióhoz!!!
Csibe!
Neked meg a randihoz!!!!
Vendég

Mazsi!
Mára is sok sok babaragacs!!!(nem teszteltél?) :wink:
Tobi!
Remélem sok szépséges petesejted lesz ma!Gyere és meséld el,hogy mennyi,jó alcsikázást :lol: És drukkkkkk!!!! :wink:
Csibe!
Mikor kell telefonálnod,a randi miatt?Hú remélem szuper jól érzik magukat,és jókat randiznak.Neked is drukkkkk!
Vendég

Sziasztok,

Tobi drukk mára++++++++++++++++++

Mazsi nekünk is a beültetéstől számított 12.napon kell menni vérvételre. ++++++++++++++

Mo. tudtál valamit intézni pajzsmirigy ügyben?

Nyulasz már csak fél óra a telefonálásig, olyan nehezen telnek a percek :roll:

Kata, Jenni????????????

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Mo.!

Hát még nem tom, hogy mikor megyek hsg.-re, hiszen még meg sem jött a menstruációm! :evil:

ennyit pedig még nem késett, 27.-én kellett volna megjönnie! Nagyon idegesít a dolog, mert már két vizsgálat van hátra (hsg, hormon), és ha minden rendben lenne, akkor talán már kezdhetnénk! Ja és még a dokit is fel kell hívnom, akit a nőgyógyászom ajánlott!

Egyenlőre ennyit rólunk!

üdv.!
kjaja

Csibe!
SOS!!!Dolgozol?????????????????
Vendég

Tobi,
szorítok neked!
Majd gyere a hírekkel!

Mazsi, Csibe
++++++++++++++++++++++++
Vendég