Sziasztok Csajszik!
Szia Alziza! Itt vagyok, nem tüntem el.
Néha-néha visszatérek olvasgatlak benneteket, szörnyű látni hogy egyre többen vagyunk.
:(:(
Helyzet? Tanulságos. Amikor meg kellet szülnöm a kisfiam (21hét) azt hittem megőrülök, belebolondulok, nincs kiút a gödörből. Aztán erősen dolgoztam a dolgon, hogy igen is ki kell tudni abból a k--va gödörből mászni, és megpróbálni értékes életet élni. Önámítottam magam, hogymostmár minden rendben, de nem volt. Azt hittem túltettem magam mindenen, de nem sikerült.
Mindenszentek napján vittem egy kis gyertyát a temetőbe, és gyújtottam egyet pici Csimbókomnak is, otthagytam a mamánál, otthagytam neki, vigyázzon rá, mert én így nem tudok tovább létezni. Minden nap vele keltem, vele feküdtem, gondolataim nála jártak. Kifelé megpróbáltam nem mutatni, fele más sikerrel.
A párom azt látta rajtam hogy feldolgoztam a dolgokat, nem akartam terhelni őt sem.
Nagyon féltem, félek, miután már lehetett próbálkozni, hogy minden megismétlődik velem. Rettegtem. Amikor a picim meghalt közölték hogy a betegségéből kifolyólag a továbbiakban számítsak arra, hogy 50 % esélyem lesz valaha is egészséges gyermeket szülni. Ez miatt is stresszeltem magam. A babát nagyon-nagyon szerettem volna, hőmérőztem, lh teszteltem, mindenféle csodaszert szedtem a várva várt gyermekáldás érdekében, hogy újra boldog lehessek.
Annyira besresszeltem magam, hogy teljessen LEBLOKKOLTAM a petefészek működésem. Olyannyira, hogy uh -n megállapították, hogy egy darab tüszőm sincs, nincs semmi. A két kis petefészkem árválkodik sivatagként. Innentől meddőségről beszéltünk.
Szóba jött a petesejt donáció, az örögbefogadás. Az orvosom gyógyszeres stimulációba fogott, talán be tudja indítani újra a működésem. És most voltam kontrollon. Igen. Beindultam újra. Úgy néz ki.
Nagyon boldog vagyok.
Azt mondom, hogy MINDEN AGYBAN DŐL EL!! Mindezek után elhatároztam, ha az a sorsom hogy örökbe fogadunk, akkor elfogadom, és boldog leszek, teljesen megváltoztattam az életem gondolkodásilag. És bevált!!! Tudom nehéz mondani, hogy ne gondoljuk sokat a babókáinkra, a múltra, de valahogy el kell kezdeni. Nekem a prána nadi segített nagyon sokat, két hónapja járok kezelésre. Gyógyító életenrgiát kapok egy közvetítőn keresztül, és az energiahiányos területeket tölti fel újra. Nekem nagyon bevállt.
Na de, látom litániát írtam.......ne haragudjatok...., de meg kellett veletek osztanom, hogy tudat alatt mennyire tönkre tudjuk magunkat tenni, szolgálok én például, és az is, hogy van út a gödörből kifelé......és nem két három hónap,....igen is kell a fél év...
Na megyek , sok voltam nektek!
Millió Ölelés Mindenkinek!!!
Nyusz
www.angyalokszulei.hu/gyergyagyujtás /8.old. H.Jász Csabika
Iwiw: angyalkáink az égben