Új privát üzeneted érkezett!

Merszi: nagy basszus! Ez tényleg kétségbe ejtő. Reménykedsz, hogy valamit megtudsz belőle? Nekem semmit nem mondtak, még azt sem, hogy hányadik héten történhetett. :cry:

Jajj csajok, hogy lehet ezen túl lenni? Mostanában nagyon magam alatt vagyok, nehéz pozitívnak lenni ennyi kismama rokon között és olyan nagyon hiányzik a mi kisbabánk! Várom is, hogy megint terhes legyek, de félek is... Gondolom nem mondok senkinek sem újat ezzel.

Kép
wruska

Sziasztok

Na megcsináltam reggel a tesztet, negatív. Ma is volt délelőtt véres folyás, de csak annyi hogy a papíron látszik, betéten nem, nem tudom mi lehet. Megvárom a holnapi hőmet,meg hogy holnap is lesz e ilyen, és akkor felhívom a dokit.
Itt a görbém

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 92000_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Hát a görbéd nézve.....nem vok egy nagy hőgörbe szakértő de elég fura... :?
Lehetett pé-d jan.10-én vagy 24.-én talán???
Lehet hogy tényleg jó lenne a dokidhoz elnézni...

Drukk hogy minél előbb baba legyen!!!

Wruska!

Le légy depis!!Természetes, hogy aki egyszer megégeti magát az mindig fél...de nem szabad erre gondolni mert minden a fejben dől el!!!Pozitív hozzáállás!!!És ez ne tartson vissza a babától!!!Minden OK lesz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na visszatértem!
Újra itthon,újra net,újra tanulás...a többiről ne is beszéljek!

Hát én kb 2 hete kezdtem el a hőmérőzést.2 helyen is vezetem,biztos ami biztos.A www.ciklus.hu meg http://www.fertilityfriend.com/
És ott szépen látszik h kb 1,5 hete volt peteérés,amikor a barnázást mondtam.Szóval még 4 nap és meg kéne jönnie...ha nem akkor megint doki,de ezt még megvárom!

Ja a hétvége negatív oldala.Hazalátogattunk...már megint mindenki azt kérdezte h mikor lesz baba :? Elhiszitek h erre egyre jobban nem tudok mit felelni...Nagyon kevesen tudják h mi történt..
Ráadásul a férjem nagymamájának nagyon beteg a bátyja,daganata van....na ez se vmi jó hír.Sajnos meg fog halni :(

Na de ennek ellenére kezd visszatérni a régi pozitív énem! :wink:

annus11

Hali!

Én is mindig elkezdem a hőmérőzést, de azzal a lendülettel abba is hagyom. Lusta vagyok és el is felejtem sokszor. Marad a spontán teherbe esés és az azt követő +++ teszt :lol:

wruska!
Nem várok semmit az szövettanitól, de azért jó lenne ha már lezárnák az egész dolgot az eredménnyel.Mindig arra hivatkoznak, h előrehaladott terhes voltam.És??? Akkor hónapokig kell várni a szövettanira?

Ne légy magad alatt, mindjárt újra kezdheted! Ne gondolj rosszra se, csak pozitívan!!!!
Én is csak így gondolkodom, sajna az ismeretségi körömben ugyanígy járt egy lány is 11 hetesen nem volt szívhang...ma műtik... :cry: Karácsonykor még Ő is boldog volt, de hiszem, h talpra áll!!!
merszi

Nálam is spontán teherbe esés volt(meg lesz is)
Amint lehet próbálkozni ,nem fogom méregetni.Most csak ahhoz kell h tudjam kb hogy s mint.

Ez a szövettan...tiszta felesleges...a végén meg azt mondják h nem derült ki semmi.... :evil:

annus11

Sziasztok Csajszik!

Szia Alziza! Itt vagyok, nem tüntem el. :) Néha-néha visszatérek olvasgatlak benneteket, szörnyű látni hogy egyre többen vagyunk. :(:(:(
Helyzet? Tanulságos. Amikor meg kellet szülnöm a kisfiam (21hét) azt hittem megőrülök, belebolondulok, nincs kiút a gödörből. Aztán erősen dolgoztam a dolgon, hogy igen is ki kell tudni abból a k--va gödörből mászni, és megpróbálni értékes életet élni. Önámítottam magam, hogymostmár minden rendben, de nem volt. Azt hittem túltettem magam mindenen, de nem sikerült.
Mindenszentek napján vittem egy kis gyertyát a temetőbe, és gyújtottam egyet pici Csimbókomnak is, otthagytam a mamánál, otthagytam neki, vigyázzon rá, mert én így nem tudok tovább létezni. Minden nap vele keltem, vele feküdtem, gondolataim nála jártak. Kifelé megpróbáltam nem mutatni, fele más sikerrel.
A párom azt látta rajtam hogy feldolgoztam a dolgokat, nem akartam terhelni őt sem.
Nagyon féltem, félek, miután már lehetett próbálkozni, hogy minden megismétlődik velem. Rettegtem. Amikor a picim meghalt közölték hogy a betegségéből kifolyólag a továbbiakban számítsak arra, hogy 50 % esélyem lesz valaha is egészséges gyermeket szülni. Ez miatt is stresszeltem magam. A babát nagyon-nagyon szerettem volna, hőmérőztem, lh teszteltem, mindenféle csodaszert szedtem a várva várt gyermekáldás érdekében, hogy újra boldog lehessek.
Annyira besresszeltem magam, hogy teljessen LEBLOKKOLTAM a petefészek működésem. Olyannyira, hogy uh -n megállapították, hogy egy darab tüszőm sincs, nincs semmi. A két kis petefészkem árválkodik sivatagként. Innentől meddőségről beszéltünk. :( Szóba jött a petesejt donáció, az örögbefogadás. Az orvosom gyógyszeres stimulációba fogott, talán be tudja indítani újra a működésem. És most voltam kontrollon. Igen. Beindultam újra. Úgy néz ki. :) Nagyon boldog vagyok. :)
Azt mondom, hogy MINDEN AGYBAN DŐL EL!! Mindezek után elhatároztam, ha az a sorsom hogy örökbe fogadunk, akkor elfogadom, és boldog leszek, teljesen megváltoztattam az életem gondolkodásilag. És bevált!!! Tudom nehéz mondani, hogy ne gondoljuk sokat a babókáinkra, a múltra, de valahogy el kell kezdeni. Nekem a prána nadi segített nagyon sokat, két hónapja járok kezelésre. Gyógyító életenrgiát kapok egy közvetítőn keresztül, és az energiahiányos területeket tölti fel újra. Nekem nagyon bevállt.
Na de, látom litániát írtam.......ne haragudjatok...., de meg kellett veletek osztanom, hogy tudat alatt mennyire tönkre tudjuk magunkat tenni, szolgálok én például, és az is, hogy van út a gödörből kifelé......és nem két három hónap,....igen is kell a fél év...

Na megyek , sok voltam nektek! :)

Millió Ölelés Mindenkinek!!!

Nyusz

www.angyalokszulei.hu/gyergyagyujtás /8.old. H.Jász Csabika

Iwiw: angyalkáink az égben
nyuszifülû

Nyuszifül- végre jó hírek!!! Én is hiszek abban, h. minden a kis fejecskénkben dől el!!! Nagyon örülök, hogy lassan de végre rendbejössz! Egyáltalán nem voltál sok, örülök hogy írtál!
Sok sikert kívánok neked, és írjál a fejleményekről!!! :wink:

Merszi-hát tényleg ne legyél beteg!!! Amúgy fentebb is írtam, hogy minden fejben dől el: hát én elhatároztam 18 éves koromban, hogy én nem leszek beteg: és láss csodát, azóta nem voltam!!!
Nincs háziorvosom, kartonom...max. az orromat fújom néha...kutya bajom, annyira utálok dokihoz járni, emiatt határoztam el, h. nem fogok én lebetegedni! Fogorvoshoz és nőgyógyihoz járok, de oda is csak egy évben 2x3x...
Amiatt, hogy nincs eredmény ne keseredj el, nincs most már jelentősége, a következő babára koncentrálj!

Annus-tudom milyen érzés, mikor kérdezik: na mikor lesz baba?? Már sajnálom, hogy beavattam a családomat!!! Én egész egyszerűen rászóltam a családomra, hogy a jelenlétemben ki se ejtsék azt a szót, hogy baba, és egyáltalán hagyjanak békén!!!
Na azóta: kuss van!!! :lol:

Wruska-lejtő után hegymenet jön!!! Ne keseredj el, ahoz hogy a hegytetőre érj, neked is tenned kell!!! Nem tudok ötletet adni, hogyan de azt el tudom mondani én hogy csinálom...egyszerűen a rossz élményeket "elásom" az agyam legmélyére!!! Elhiszed, hogy emiatt nem is emlékszem arra, milyen volt az első miss.ab.-om??? Rengeteg rossz élmény volt az életemben (kiraboltak, meztelenre vetkőztettek, azt hittem meg fognak erőszakolni, pisztollyal a fejemnél, gyerekkoromban is kicsin múlt hogy nem erőszakoltak meg) de sikerült úgy "elásnom" ezeket a dolgokat, hogy ma már nem is nagyon tudom felidézni. Sőt a rendőrségen mikor kihallgattak, alig tudtam értékelhető dolgokat mondani, mert már addigra is úgy dolgoztam fel a dolgokat, hogy alig emlékeztem részletekre. Én így védekezem a rossz dolgok ellen, ha mindig azon rágódnék, mik történtek az életemben már megőrültem volna...
Próbálj meg jó dolgokra gondolni, egészséges vagy, szerető férjed van stb... én az előbb hallottam a rádióban egy jó számot és táncraperdültem: még jó hogy nem látta senki!!! :oops: :lol:
Vendég

Nyusz!
De jó,hohy jöttél! :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy alakulnak a dolgaid!

Hát,ha emlékszel még,pont ezt montam régen!
Hogy a stressz nagyon sokat ront a helyzeten!Csak arra mindenkinek magának kell rájönni,hogy hogyan tud urrá lenni rajta!
Ez ugye rám is igaz volt,írtam már sokszor,hogy 15 hónap alatt vetéltem el 3× és utána 20 hónapig tartott a kezelés mire terhes lettem Zalánnal!Meggyőződésem,ha nem görcsöltem volna annyira akkor sokkal előbb sikerül!
(Számtalanszor írtam le azt a történetet,hogy a profhoz jött egy lány akik 6 éve próbálkoztak,már a lombik következett volna,de még utoljára eljötteka profhoz,és 4 hónap múlva terhes volt a lány! :lol: )
Nálunk is abban a hónapban jött össze Zalán amikor pont nem készültünk rá!

Örülök,hogy van segítséged!
[quote] írta:Gyógyító életenrgiát kapok egy közvetítőn keresztül, és az energiahiányos területeket tölti fel újra. Nekem nagyon bevállt.

Már többieknek is ajánlottam kineziológust!Az is nagyon jó!
De a Te módszered is az! :lol:

Remélem minél előbb sikerül!
Nagyon drukolok!

Nem voltál sok,és gyere gyakrabban ha tudsz! :lol:
Vendég

Wruska!

Már reggel akartam írni Neked,demire hozzáfgtam Zalán felébredt!

Most viszont Zsibima megelőzött! :lol:

Én sem tudok mást mondani!

Átmentem ezen amin Te!
Mind a három vetélés után azt gondoltam ezt nem lehet kibírni!
De kilehet! :)
vannak rossz napok,aztán mégrosszabbak,és amikor úgy érzed lekerülsz annak a bizonyos gödörnek az aljára amit Nyusz is írt,akkor valamitől erőre kapsz!Mert tudod,hogy küzdened,kell,hogy nem adod fel és egyszer eljön a Te időd és terhes leszel!
Persze akkor is lesznek extra aggódós napok,de eltelik az a 9 hónap,a kezedben lesz a baba és akkor majd másképp látod az egészet!Nem felejted,de más lesz,mert másra koncentrálsz!

Ilyenkor ólomlábakon jár az idő,mert csak ez jár az ember fejében!
Az enyémben annyira ez járt,hogy még most is úgy érzem az a közel 3 év valahogy kiesett az életemből!Mármint ami azalatt történt!
Ha valamire visza kell emlékeznem abból az időből akkor van a vetélés utáni idő és a terhesség előtti és alatti!
Ha beszélünk valamiről ami akkor történt ezekhez viszonyítom,hogy kb.időben betudjam azonosítani!

Kitartás,kitartás!Lesz jobb is!Hidd el!
Vendég

Zsibima!

Hétfő van! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ez teljesen igaz!Hiába akarnék én jól lenni,annyira próbálkozom!De néha így előjönnek a rossz érzések,és erre magamnak kell rájönnöm h hogyan tudom törölni...
Nekem is azt hitte a férjem h ezen túlvagyok...mondom neki hogy lennék!Gondolkozzon már!Szerinte én leragadtam a kórházban...Mondom kösz.
Mert néha nagyon jól vagyok.De hullámok mindig vannak!De szerintem lehetnék rosszabbul is,mi lenne ha alapból nem lennék pozitív gondolkozású...

Azt hiszem h ezt elfelejteni nem lehet,csak együtt élni vele.Megtörtént,visszafordítani nem lehet.Fel kell dolgozni.Ki így,ki úgy!Aztán előre nézni,elérni azt amiket szeretnénk.
:wink:

annus11

Sziasztok!

Örülök, hogy így tartjátok egymásban az erőt!! ezt olyan jó olvasni!!! :P
Remélem mindenkinek sikerül kijutni a gödörből, és minál hamarabb babásnak lenni!!!Szívből kívánom mindenkinek!

Én jól vagyok az esti és reggeli hányingereket kivéve :) meg néha nagyon görcsöl a petefészkem, de semmi több.
Már csak 8 napnak kell eltelnie és megyek az UH-ra!!! Juuuuj, úgy várom már!!!

baba: neked holnap kéne tesztelned, ugye?

gabi: remélem a dokid most már mond valamit, hogy mi van!!

hajni: most már tutibiztos, hogy nincsen pocaklakód???

ibm: már csak 2 hónap van az esküvőig!!! Izgi!! :lol:
lei

zsibi: téged egyszerűen csodállak, amiért ennyire optimistán tudsz a világba, a jövőbe tekinteni. Annak ellenére, amik veled történtek. Ez tiszteletremélró!!! Le a kalappal! :!:
lei

Lei - tutibiztos. 46 napos volt a ciklusom :shock:
hajnski

Lei-köszi :oops: Hát látod csak így lehet: optimistán! Különben megőrül az ember tényleg. A nagymamám ilyen, lassan 80 éves, de kiugrik a bőréből, ha vendégek mennek hozzá! Annyira tud örülni! Soha nem sír (v. ha igen akkor már nagy a baj) és mindig életvidám. Pedig lett volna oka szomorkodni eleget. A testvére meg pont a fordítottja! Állandóan mintha citromba harapott volna...senki nem szerette. Nagyanyámat meg még 1-2 éve is pasik zsongták körül, és mindenki szereti...és ő még él, a tesója meg halálba pesszimistáskodta magát!
Remélem most már te is optimista vagy! Hamar eltelik az a pár nap az uh-ig. Remélem képet is kapunk! :D
Azt a kis rókacsaládot ne bánd, most már pár hét és átlépsz a "bűvös" 12 héten és utána már lehet hogy egyáltalán nem is lesz!

Hajni-mi újság?? :roll:
Vendég

Zsibima - visszaalltam varakozo uzemmodba. Penteken megjott, hetvegen Walesben voltunk a parom szulinapjat unnepelni. Sutott a nap - sziklat masztunk a tengerparton es varakat fotoztunk. Nagyon jo volt. 8) Most viszont fogalmam sincs, hogy hany naposra kalkulaljam a kovetkezo ciklust...

Veled mi ujsag? Minden rendben azota? Mikor mesz orvoshoz?
hajnski

Hajni-nem örülök, hogy megjött :( de annak igen, hogy jól éreztétek magatokat! :D Ciklus ügyben: sűrű szex... :oops: Ki tudja mikor lesz peteérés alapon... :D

Velem nincs semmi, fogalmam sincs mikor jutok el dokihoz, mert a párom holnap kezd az új helyén, az egyetlen kocsinkat viszi magával (oda-vissza kb. 80 km a meló) és nem tudjuk melyik napokon fog még dolgozni. De szeretnék menni minél előbb...bár most olyan minden-mindegy hangulatom van. Most úgy se lehet gyereket gyártani, úgyhogy nincs is kedvem ilyenekre gondolni...ez van! Majd lesz jobb is!!!
Vendég

En megmondom oszinten orultem amikor vegre megjott, mert addigra mar teljesen biztos voltam benne, hogy nem vagyok babas. Ezen a heten en is itthonulo lettem. Reggel vittuk el a parom autojat , hogy a karacsony elotti torest rendbehozzak. Neki minden nap be kell mennie, ugyhogy most az enyemet hasznalja en pedig tavdolgozom. Eleg unalmas...
hajnski

Sziasztok

Felhívtam a dokit, azt mondta hogy menjek el hozzá uh-ra.
El is mentem, azt mondta hogy 15 mm vastag a nyh leválóban van, de valamimindig megállítja, valószínű hogy a hormonok még nem álltak vissza teljesen, ezért van az hogy megindula barnázás, majd abba marad. Amúgy minden rendben van. Írt fel norculutot, azt kell szednem attól majd megjön, majd utána clostylbegit ahogy eddig is, és közép időben uh.
És azt mondta hogy indulhat a projekt.

Kép

gabi1

Lányok, nagyon köszönöm a bíztató szavakat, sokat segít, hogy megosztjátok velem a gondolataitokat, érzéseiteket. Így nem érzem marslakónak magam és felétek nem kell azt mutatnom, hogy milyen hú de jól vagyok.
Tudom én is hogy optimistán kell hozzáállni, és azt gondolom, hogy egyébként tényleg pozitívan szoktam gondolkodni, de valahogy amikor "hazalátogatunk" ez nem megy, vagy csak nehezen. De rövidülnek a gödrös időszakok és már ez is valami.

Egyébként ma voltam a háziorvosomnál, ő sem javasolt nagy kivizsgálást - mondta, hogy ez sajna benne volt a pakliban - de azért elküldött egy kicsit részletesebb vérvételre. Remélem pénteken el is tudok vergődni a laborba. Pajzsmirigy működést is nézni fognak, meg minden finomságot. Szerencsére rosszul nem érzem magam, úgyhpgy remélem nem találnak semmi kórosat.

A nőgyogyimhoz majd csak jövő héten megyek, addigra az anti maratoni menzeszem is lemegy, ha mindenigaz :shock: Most így belegondolva elég gyorsan telik az idő :roll: :P

Kép
wruska

Gabi, tök jó, hogy már próbálkozhattok! Hajrá hajrá! :D

Kép
wruska

Sziasztok!

Merszi: nekem sem jött meg még a szövettani eredményem. Dec. 27én műtöttek. Dokim az mondja sajnos előtte a karácsonyon, majd az újévi ünnepek miatt csúszott el.

Üdvözlettel:
Krisztina
mkiki

Ez érdekes.
Ugye én is voltam vagy 3 szor dokinál hogy nem jön meg,nézett is uhn de nekem nem mondott ilyeneket...most mérges vagyok!
Vagy lehet h látta csak nem nézte ki belőlem h értem is amit mond...De ha nem jön meg a hétvégén,akkor jövőhéten doki,de szerintem hazamegyek a magándokimhoz.Csak 100 km-t nem tudok utazgatni mindig...Pesten meg olyan drága...nincs ennyi pénzem :roll:
A poén h tudom h a doki akihez járok nagyon jó orvos...csak lehet az sztkban szarik az emberre... :twisted:
Na majd kiszúrok vele :lol: legközelebb csak babásan lát,a 9.hónapban :mrgreen:

annus11

A szövettanihoz csak annyit, hogy nekem is azt mondták, hogy két-három hét alatt meglesz, aztán hét hetet kellett rá várni, pedig május volt, se karácsony, se újév nem volt a közelben. Az csak hab volt a tortán, hogy a doki úgy fordította le, hogy sajnos nem derült ki belőle, hogy miért indult be a szülés. Persze ezzel csak magát akarta védeni, mert elvittem egy másik dokihoz is, aki lefordította nekem magyarra és hát egy kicsit több odafigyeléssel valószínűleg megelőzhető lett volna a dolog.
Csak az a baj, hogy ettől nem kapjuk vissza a kisbabáinkat.......
tücsökbogár

Kép

:D :D :D
Vendég

Baba!

Nagy-nagy halk Gratula!
Már annyira vártam, hogy a másik topicban is írjál és láttam ott is a szép tesztet!!!
Hát tényleg sikeres volt az utatok... :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Baba!

Én is halk gratula! :lol: Kép
Vendég

baba: Én GRATULÁLOK és nem halkan, mert ez szerintem már eléggé bizonyított, hogy babás vagy!! :lol: Nagyon örülök!!!
lei

Sziasztok

Igen én is alig várom hogy végre megjöjjön agyógyszertől és akkor indulhat a projekt. Annyi hogy pont amikor megjön akkor akartunk menni Sopronba apával, így most arréb teszem, pont akkorra amikor a peteérés lesz, úgy is megyek uh-ra középidőben akkor majd kiderül.

baba nagyon nagy gratula. Vigyázz magadra.

Kép

gabi1

Baba! Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!!! Várom a fejleményeket!
Vendég

Baba!
Gratula! Csak így tovább!!!
tücsökbogár

köszi csajok!

kicsit parázok, mert van egy nagyon világos karamellszínü kis folyásom, igaz nagyon kevés, de akkor is aggaszt. :?
Vendég

Baba!
Gratula!!!!
Hát talán nem lesz baj.Mikor mész dokihoz?Bár ez még korai terhesség,nem sok mindent látna...

annus11

baba: nyugi nekem is volt pár napja, de nagyon minimális barna, meg a petefészkem is görcsöl, de nem is kezdtem el parázni, dokihoz sem rohantam el. ÉS utána el is múlt egy nap alatt. Biztos csak a méh tágul. Nyugi, ilyenkor még természetesa barnázás is, hiszen a tested emlékszik a mensikre is, meg hát meg is van zavarodva.
Amíg nincsen sok, meg nem sötétebb, addig semmi pánik. :!: :!:
lei

Baba!

Én a pozitív teszt előtt és utána is erősen barnáztam napokig!!!És ez így volt az előző(sajnos rosszul végződött terhességnél is)szal ne aggódj!!Én már azt hitem, hogy meg is fog jönni és azóta itt van Olivérke a pocakban :wink: Sőt nem csak az elején barnáztam hanem,a 7.hét körül megint,a 10.hét körül ismét meg asszem a 13.hét körül is.
Persze aggódik az ember,mert olyan ijesztő,de nekem azt mondta a doki ez a hormonok miatt van.Amíg nem görcsölsz és nincs friss piros vér,addig nyugi!!

Tényleg,progit nem szedsz(utrót)?Csak a bizit kedvéért...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

bizit=bizti :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

baba!
Gratulálok én is!

mkiki!
de engem nov 13-án műtötek, és akkor még nem volt ünnep! 11 hete történt és nekem kellett már másodszor beszólni a kórbonctanra, h váégezzék el a szövettanit. Hétvégére ígérték, de hétfőnél előbb nem érdeklődöm, szerintem fölösleges...vajon miért is?
merszi

Baba- Nagyon nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol: A barnázás miatt ne aggódj nekem is volt a lányommal!!! Jó volt ez az olaszországi út...de valld be hogy érezted!!! :wink:
Vendég

Baba!
Gratulálok! :D :D :D
Vigyázz magatokra és sok pihi :!:

Kép
kimma

Baba - de jo :lol: Nagy gratulaaaaa!!!

Lehet, hogy nekunk sem artana egy ilyen olaszorszagi ut! :D
hajnski

köszi csajok :D barna még nem jött azóta, csak sárgás valami van, olyan krémszerü. de ha van valami, úgyis hivom az orvosom.

panny
hannával szednem kellet utrót, de most nem szedek.

zsibi

még azt is tudom, hogy mikor hoztuk össze :D épp úton voltunk a hegyekben, esett a hó, és én szóltam a páromnak, hogy álljunk meg valahol , mert nagyon megkivántam :oops: na akkor :lol:

lei

talán ez még barnának sem volt mondható, inkább valami halvány karamell szín, nagyon világos,remélem elmúlt és nem jön vissza.
Vendég

ja és mára voltam kiírva Hannával! kárpótolt az élet :roll:
Vendég

Sziasztok!Jó régen jártam már erre.
Látom folynak az események.

Baba:Én is gratulálok,vigyázz magatokra.

Én most járok dolgozni az új melóhelyre,nagyon jól érzem magamat,rendesek a csajok mind fiatalok vagyunk,és jól kijövünk egymással!!!!
Végre már egy jó közérzetű munkahely!!!
Viszont a terhességhez a nagyfőnök nem áll túl jól,a múltkor kijelentette ő csak olyan nőt vesz fel aki nem akar már gyereket!!
Majdnam megtéptem a kopasz fejét ,most az egyik mukatársam 7 hetes terhes és nem akarja elengedni betegbe.
Mondtam a csajnak ezt nem a főnök dönti el ,hanem az orvos !!!
Még egy ilyen köcsögöt!Nem is tudom hogy fogok eljönni én is innen ha arra kerül sor.
De úgy gondolom hogy egyenlőre nem akarok még próbálkozni majd május felé.Most egyenlőre jól érzem magam a többiek közt és nem akarok kitolni a kisfőnökkel sem hogy most megyek oda és mindjárt lépnék betegbe terhesen.

Úgyhogy egyenlőre még várok.Legalább rendben lesz a vérnyomásom is.Most jó!!!!!Ennek örülök hogy ezzel már nem lesz gond a későbbiekben.

Vigyázzatok magatokra.!Szióka!

KépKép
henka76

Baba- igen az élet kárpótol!!! Hannát nem felejtitek el soha, de később lehet hogy úgy gondoltok rá, hogy ő küldte le a kistesót hozzátok...Mindenesetre a lehető legjobbkor küldte a kis pöttömöt a pocidba!!!

Henka-az a jó hogy jól érzed magad a melóban, legalább van ideje rendbe jönni a vérnyomidnak a projekt-kezdetig. De a főnökkel ne törődj ám...akkor lesz baba amikor akarjátok!!! Úúúútálom, mikor egy cég (főnök) akarja megmondani hogy éljem az életem!
(sajna én a nagy pofám miatt már ki is lennék rúgva, mert én aztán bizti megmondanám a főnöknek a véleményem és ezt nem szeretik, vagyis csak ritkán...én csak ott tudtam dolgozni sokáig, ahol szerették a vélemény-nyilvánításaimat :lol: )

Hajni
-Wales után: irány olaszország!!! :lol:
Vendég

Baba, úgy örülök! Úgy látszik Olaszország nagy hatással van a párokra, mi is ott hoztuk össze a babát szeptemberben. Szóval csak pozitívan, mi is csatlakozunk hamarosan :P

Henka, örülök, hogy a vérnyomásod beállt. Ez már jó jel.

Merszi ti már beindítottátok a babaprojektet? Remélem most már ti is megkapjátok az eredményeket. Bevallom, engem nagyon felkavart, hogy nagy nulla volt az egész, de tényleg segített. Valahogy egy kicsit lezárta.

Lei: te nem sokára mész uh-ra ugye?

Kép
wruska

Baba!

Ezt a sors vagy Isten(ki hogy vallja és hiszi)rendelte így... :wink: Hátborzongatóan klassssz!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

wruska!

Még nem " küzdünk" a bébiért. A februári mensi után indul a hajrá, előtte még wellnesselünk a mostani hétvégén bemelegítésként egy szép kis szállodában.Aztán feb. közepétől indul a mandula!
merszi

Szisztok Léányok!

Baba- nagyon nagy gratula, és no para!

Zsibima- örülök, hogy ismét pozítiv vagy, és be kell valljam irigyellek.

Most úgy vagyok, mint pár napja Wruska.
Nagyon magam alatt vagyok! A nővérem a 18 hétben van, 2 hete voltam velük UH-on, hát akkor még nem is volt rossz, úgy örültem nekik, de pár napja teljesen kész vagyok(pontosabban szombat óta mióta megint megjött), ez már a 4 mensi a műtét óta, és bizony türelmetlen lettem. Most azt hiszem hanyagolni fogom a kérdést. Még 1 hónapig kapok emelt munka nélkülit (60 e FT-ot), utána már keveset, és abból bizony nem lehet megélni, így el kell mennem dolgozni. (hál Isten van a masszázs, abból is van lóvém, csak annyian meg nincsenek, hogy érdemes legyen a vállalkozóit kiváltani, meg akkor ha kiváltanám nem pár hónapra, hanem pár évre ellene hanyagolnom a baba kérdés).
Ne haragudjatok, nem akartam pesszímista hangvételt hozni a topikba, csak valahol el kell mondanom. (ottjon már nem is szeretek ezekről a dolgokról beszélni, azt hiszem mégsem sikerült ezt annyira jól feldolgoznom, mint ahogy én azt gondoltam):cry:

Puszi mindenkinek!

Kép
mutyurka

Mutyurka!

Szerintem itt mindenki tudja mire gondolsz...
Nekem a nővéremnek 5 hónapos volt a babája...Elöször nem is akartam megfogni a babát,vhogy nem volt hozzá kedvem.Aztán mikor már megogtam,csak az járt a fejemben h nekem is kell,és h mért nem lehet.De már eljutottam addig h ha megfogom nem is gondolok ilyenre!Csak egy cuki babát látok és imádom!!
Nekem még mindig nem jött meg a műtét óta...rajtam kívül szerintem nincs is másnak ilyen gondja...ahhoz képest jól elvagyok :roll:
Jövőhéten doki lesz,ha nem jön meg.Ha megjön akkor is :wink: csak akkor utána :lol:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?