Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
Dora:köszi, pénzügyi ügyintéző + hittan-földrajz tanár bár még nagyon odébb van :roll:

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Hajni:
MBT cipő:ttp://www.swissmasai.hu/Products.aspx?categoryId=1&productId=2029
A doktornőről kérdezném:Van-e bejelentkezés nálla,lehet-e időpontra menni hozzá?
Larinak sokkal jobb a közérzete azóta :)
Papírokról semmi :(

Gabi:
Szerintem az ujjszopás sem jó...unokahugom 6éves,még mindig szopja és rettentően el vannak deformálódva a fogai :(
Wc-olyan jót nevettem,ahogy írtad Lari úgy bekakilt a pelusba.... :lol:

Nállunk nem szoktak sírni,hogy nem akarnak hazajönni :roll: max. Miri könyörög,hogy maradjunk még :)

Timci:
Akkor nagyon nagy szerencséd van! :) Legalább a te cuccod melett!
kazi

Hajni mégegyszer:www.swissmasai.hu-a cipő

Dóra:
Katika :lol: -jópofa kiscsaj :lol:
Lari eddig is ült a wc-re ,bilire....állandóan leveti a pelust,néha már az agyamra megy vele :roll: -Katit biztos Andris is "visszafogja" egy picit....én is tavaszra tervezem a pelus levételt.
kazi

Kazi,nekem is küldjél képet!!!! :lol: Nem hiszem,h ez bárkit fárasztana!!!Vagy de?????Kezeket fel! :lol:
MBT cipő... :roll: Nem ismerem..
Jó,hogy Larinak sikerült! :)

Hajny,jó hogy jobban vagy!

Bepagabi,más rosszakat..... :lol: ez jó! :lol:
Mi az a kukucska?

Timcike,húúúú ez nagyon jó hír!!!! :lol:

Dóra,nagyon ari a Kislányod! :)

Hát én is levittem Alit a Dokihoz..szombat este lett hirtelen lázas,csak ma reggelre ment le végleg.Addig 8óránként a Nurofen.38.5 volt neki,azért az nem kevés..
Nos,nem írt fel semmi,na nem mintha vágytam volna vmire,de azért ezt sem gondoltam,hogy semmit se kap.Remélem a rendelőbe se szedtünk össze semmi,nagyon sokan voltak.

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Megmentettem Andriskat. :wink:

Kazi, ezert nem kezdtuk el nyaron a szobatisztasag projektet... Most ugy latom el kellett volna, mert Andris erkezese nem vetette vissza semmiben - sot, az utobbi par honapban ugrott meg a beszedfejlodese!
Tok ugyi Lari, hogy mar hasznalja a wc-t.

Napfeny, egyszerre harom? Nem rossz. :D

Lina, jo lett a jelmez, tenyleg 2:1 kicsit, de szerintem ez senkit sem fog zavarni.:) Remelem felveszi a lanyod!:) Majd kerunk fotokat!:)

Lili mi ujsag veletek??? Zsoficica, Botibaba??? Jelentkezz!!!

Dettus, itt is gratula a csajszihoz! :D Kezdunk kijonni a nathabol, het masodik feleben randi? :wink:

Tesopuszi:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi, Apukámnak van olyan cipője, kérdezzek róla? Egy kolléganőmnek is van, neki gerincpanaszai vannak.
Larinak örülök, cuki lehet pucéran :lol: !

Dóri, várom! Jók Katika beszólásai! :lol:
Hanna se aludt még el soha egyedül a kiságyában, mostanság már látom a fényt az alagút végén, mert van,h bemegyünka szobájába,és egy ideig fetreng mellettem a földön, aztán felmászik az ágyára, és odarendel maga mellé az ágy szélére....és úgy alszik el.

Bepa, sztem csak a változást nem akarja,és nem hazamenni nem akar, próbáld valahogy elterelni a figyelmét, vagy vess be vmit, h megnézitek a kutyust,kivilágított házakat,mittudomén...nálunk volt ilyen, de azért kezelhető-persze attól még enkem nagyon rosszul tud esni :wink: Miért vagy maximalista vagyis miben?

Mi is voltunk dokinál,h kiírjon tápénzre, csak kicsit piros Hanna torka, amúgy meg cebion, calcimusc, köptető.

Kép
seriff

Gadevi, de ha nincs a lázom kívül semmi,akkor mit szerettél volna?
Ha nincs más, vsz legyőzte a szervezete a kórokozót. :D

Dóra, de édesek! Ráértek a szobatisztaságra! Lehet,h így meg pikkpakk menni fog. Ha meg úgy gondolod, most is el lehet kezdeni-sztem, nálunk legalábbis nem a pucéran szaladgálunka kertben project jött be, főleg,h kislány,nem kellett locsolgatni a fákat.

Lina, cuki a jelmez! :wink:

Kép
seriff

Sziasztok :)

Huu de régen jártam erre :roll: :roll:

Hajny
hogy vagy ?

Seriff
ti is elkaptatátok a náthát ? Ma gondoltam rád hogy milyen sokat dolgozhattok ilyenkor télen a rtg.-ben rengetegen voltunk 12 re mentem ki és 4 kor végeztem akkor sem végeztem csak eljöttem mert még nem volt kész az eredményem és lányokért meg már nagyon mennem kellett .. Mondta is nővérke hogy csak 1 doki van meg Ők is kevesen vannak gondolom nektek sem 4 ig szól ilyenkor a munkaidőtök :roll: :?

Dóra
nagyon édessek a gyrköcök Andris naggyon nagyfiú már :)

Timcike
nagyon helyes fiú Atticy és hogy nől Ő is :)

kazi
Huu ez cipő nagyon jó :) Nekem is egy ilyen a vágyam csak elég húzós az ára itt kecsón is van Wörösmrty utcában ha elmész akkor bemérik egy géppel a lábadat Mikor én voltam akkor volt ott egy csajszi is akinek éppen mérték be hoyg mennyit javult 1/2 év alatt a tarása ... nagyon látványos volt javulás .

Lina
szerintem is klaassz a jelmez 2:1 ben :) jó lesz ez nagyon a csajszinak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

bepa
pü ment :)

estella
Én lemeradtam nem is tudtam hoyg Te nem itt szülsz majd nagyon drukkolok :)

dora
aranyköpések :lol: :lol: csúúúcs irod valahova ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Koszonom csajok az egyutterzest,igazan jolesik.Hat igen,nonek ezek a gyerekek,es mi venulunk... :( :lol:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Ne hari, de nincs erőm írni.... :cry: :cry:

Ser!
holnap fél tízre vagyunk hivatalosak az izsáki úti kórházba, allergia vizsgálat megbeszélésre. Hova kell menni Góg doktornőhöz?

Cumitéma!
én sem akartam a cumit, de sajnos lett, és sztem nem olyan nagy tragédia, meg én még nem láttam felnőttet cumival a szájában :lol: :lol:
jó, nem ilyen vicces, de ha az ember már a kimerülés határán van és azt sem tudja mit csináljon akkor jól jön a cumi, sajnos tapasztalat. Nem kell elítélni a cumis gyerekeket és anyukákat, sokszor tíz perc sírás nélkül maga az éden!!!!

Roz!
engem kifelejtettél!
TALI?

Kép
adrienn021

Kazi,

Utólag is sok boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
nyhk

Timcike!

Mikor olvasom az írásod,-hogy lehet fejetlenül megszülni a babát-kicsit néztem,aztán láttam,hogy mire érted :lol:

Az otthagyott babákról.Szerintem sokkal jobb ez a megoldás,mint amiről ti is sokat hallotok a tv-ben.Nem lehet tudni,miért teszi a szülőanya,hogy a baba nélkül megy ki a kórházból,de ha belegondoltok,már így megvan benne az ösztön,hogy óvja a picit,mert be,egy a kórházba szülni,ahol tudja,hogy jó kezekben vannak,s ott hagyja,mert "jó" helyen van a pici.Lehet,nektek más a véleményetek,de inkább maradjon ott,mint nem is akarom leírni,nagyon fel tud zaklatni.
Csak a nagy baj ebben,hogy írásban nem mond le a babáról,talán szégyenérzet,vagy nemtörődömség,sok oka lehet,hogy kislisszan a kórházból,szóval,ha lemondana ott,már az örökbefogadó szülők vihetnék haza.De így,hogy nem adja írásba,a csöppség othonba kerül,majd fél évet várnak,ha egyáltalán nem mutat hajlandóságot az anya,hogy lássa,nem is ad hírt magáról,na,majd ekkor indul el a folyamat,hogy örökbe adják,ami megint jó pár hét.Engem az egészben az bosszant,hogy nagyon sokan várnak babára,sok a baba,s a két pont nagyon nehezen találkozik egymással.
Vendég

De jó,hogy annak idején helyesírási versenyt nyertem :?

Jav.:mert bemegy a kórházba
a csöppség otthonba kerül
Vendég

Estelle!

Ezt én sem tudtam,hogy nem Kecskeméten szülsz. :shock: Milyen klassz,ha valaki ennyire kötődik az anyukájához,ahogy írtad,szeretnéd,ha ott lenne,mikor megnézi a kinti életet Mózi baba :D Jaj,olyan kíváncsi vagyok már csöpp Mózi babára! :D

Adrienn!

Szerintem nem ítélik el a cumis babákat,nekem is mindhárom cumizik(zott),de mindegyiknek csak az elalváshoz kellett,Noéminek még mindig.Az ujjszopást mindegyik kihagyta,soha nem láttam egyik szájában sem az ujját.De én is így vagyok vele,15 évesen bizti nem fog cumizni :lol:

Roz!

Hogy vagy?Tényleg régen jártál erre,lelki dolgok?Javulgat?
Vendég

Roz, igen,elkaptuk,Apának 39.9 volt este a láza :shock: :? ...
Azért is van ilyenkor borzasztó sok munka,mert sokan a tápénz alatt intézik el a reumatológiát, ortopédiát, röntgenestől,mindenestől.....De azért ne izgulj, mi akkor is eljövünk a munkaidő végén, amúgy a rendelőben ált. 2-ig van vmelyikünk,utána az ügyeletes megy át vmikor,amikor tud.

Estelle?Mózi?

Adri, gőzöm sincs hova kell mennetek. Senki nem nézi le, ítéli el a cumizós babák anyukáját, de attól még egyetérteni nem kell velük ugye?Mindig is azt gondoltam,h mázlink van,h nem volt annyira sírós,nem is tudom milyen Hanna,h ehhez nyúljak-másrészt nem is tud így "egyedül" elaludni, valamit valamiért. :)

Don, Ti aztán nem vagytok semmik! Ez nagyon-nagyon nemes és önzetlen dolog!

Kép
seriff

Dóra,nagyon jó ez a kép! :)

Seriff,Neked legyen igazad!!Csak olyan elesett volt,eddig 3x volt beteg,most hogy mindenféle járvány van,azt gondoltam,hogy mi sem úsztuk meg.Na és én is elég vacakul vagyok,remélem megfázás csak.Szóval a túlzott aggodalom beszélt belőlem. :oops:

Adri,nem ítélet volt...csak egy másik út.

Donoé,sajnos ez nem csak azon "anyák" hibája,akik kisétálnak és ott hagyják a gyermekeiket.Nekik is van családjuk,orvosuk,védőnőjük,barátjuk vagy szomszédjuk vagy bárki aki 1kicsit is törödik másokkal.A rendszer,a háló itt-ott lukas..

gadevi

Estelle,mi ujs??

gadevi

Adri: eszedbe ne jusson..nem itélem el, csak nem teccik...a másik az ujjszopás a másik rossz, de azt nem én tettem a szájába..én is jobban örültem volna ha anno bebe cumizott volna..Ő is nagyon sírós volt,de nála csak anya küzelsége volt jó...és 6 hónapos koráig ha nem a babakocsiban akkor a kezemben aludt (ki is izmosodtam..napi 3-4 45 perc, mert egyben csak ennyit aludt)

gadevi:Kukucska, cirókában ha jól tudom)erősítsetek meg többiek:)
előadás

Kazi: ujjszopás, tudom, a fogdeformitás se jó (jó lenne, ha ujjacskák is fogszabályzósak lennének mint a cumi :lol: ) de ez ellen sajna nem tudok tenni (viszont hihetetlen jó alvókája van a fiócskának baba(nem mintha most nem az lenne) óta.

Seriff! köszi, jó olvasni más gyereke se sokkal jobb(bocs) de sajnos én már ezeken túl vagyok(kutya..na attól fél de nagyon..mint sokminden mástól mostanában)
Azt hiszem nagyon érzékenyke lett a kicsi Benedekem:(

Estelle??? csak nem?

Dóra: szupi a kép..Nálunk is vannak iylen puszik, na meg már együtt hancúr..olyan cukik

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Szerintem nagyon-nagyon sok baba van,aki az anyukáján, apukáján szeretne aludni, szerintem vízímérték van bennük,mert a kezedben-válladon úgy tesznek,mint aki alszik :wink: ,és ahogy leteszed felébrednek :D :D :D , csak azt hiszem az elején nem nagyon tudjuk ezt felfogni,nem nagyon tudunk lelassítani,és csak babázni.Persze vannak akik kezdettől bölcsek,és tudják, h ez sosem jön vissza,és ki kell élvezni,hiszen rajtam aludni se akar majd 15évesen.....de legtöbbünknek csak később esik le,és ha úgy adatik meg akkor a második-harmadik babánál már tudjuk. :D

Kép
seriff

vizimérték :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
bepagabi

bocs vízi

Gabi
bepagabi

kazi: Boldog Szülinapot kívánok neked!! :lol:

hajny: remélem mára már kutya bajod!! Holnap készülj ránk! :wink: :lol:

Lili: köszönöm szépen a telefonszámot, megkaptam az üzidet!!! :lol: :lol:

Don: amióta anya lettem érzékeny vagyok az ilyen gyerekelhagyós témákra. Én nem értem hogy ha már a szive alatt hordta-megszülte valaki hogyan tudja otthagyni..... :roll: :(

Dóra: nagyon tettszik a tesópuszis kép!! Nekem egyre jobban hasonlítanak egymásra ahogy Andris nől!! Éééédik nagyon!!! :lol: :lol:

thymi: hogy vagy??

KépKép
erszényes

hajny: Annáért mentetek már?? Gondolom nagy most az öröm!!!! :lol: :lol:

Dettus: gratula a kislányhoz!! Nevetek van már?? :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Élünk, csak olyan sokmindent írtatok, és időm nincs írni mindenkinke. HA BOti alszik, akkor Zsófival játszom, ha Boti ébren van, akkor meg őt rázom. Mert csak úgy van csendben. :) Egyébként Sernek igaza van abban, hogy a 2.babánál élvezi az ember jobban, hoyg rajta alszik, h. dajkálni kell. Én imádom mindezeket csinálni. A derekam kevésbé élvezi. :D Zsófi pedig pont ekkor zsiványkodik....

MAjd ha lesz egy kis időm, írok mindenkinek, jó?

Ne haragudjatok, de most csak ennyi.

Évi hol van??????
birolili

Ser!

Köszi a bókot! :D
Vízimérték :lol: :lol: Ezen jót nevettem :lol:
Sajnálom,hogy Apa is ilyen beteg lett,felnőtt korban ilyen magas láz nagyon le tudja venni az embert a lábáról.Otthon maradt pihenni?

Erszényke!

Igen,én is nagyon érzékeny vagyok az ilyenre,de soha nem lehet tudni,milyen helyzetben van aki otthagyja,rengeteg nyomós érv lehet,sajna közelemből is hallottam ilyenről,pár példa.
anyagilag nem tudja nevelni,már későn vette észre,hogy babát vár
párja lehet olyan,hogy azt mondja,ha hazaviszi agyonveri a gyerekkel együtt
már van neki 6,s őt már nem tudja vállalni
fiatal,szülei nem tolerálnák abszolút,esetleg papa kiadja az útját-ilyet is hallottam már
Szóval csak azt mondom,inkább hagyja csak a kórházban,minthogy állat módjára végezzen vele,mint Vaskúton is történt,meg sok helyen :cry: Vérzik a szívem,mikor ilyen van a tv-ben.
Vendég

Estelle!

Föld hívja Estelle-t!!! :lol: Merre vagy?Kezdünk izgulni érted(tek) :D
Vendég

Ugy tunik Estelle csaknem :shock: :?: :?: :?: :roll: Na,lehet,h.mar babazik?

Hajny-remelem,h.mostamar sokkal jobban vagy. :wink: Gyogyulast neked.Es gozd meg Agit,h.gyertek hozzank!!!! :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Gadevi-"Meglátod a szemében azt, amit csak az Anyák látnak!!!" Nagyon -nagyon várom már!!! :D Ha minden igaz, ez holnap lesz!? De már holnap éjjel majdnem biztos!!! :D
Nekem sem várják ki az egy hetet....

Hajni- Ment pü. Anna hazaért? Ezek az újra találkozások is elmondhatatlanok lehetnek!!! Kis Tündérke biztosan gyönyörű lesz! Fel sem kell öltöztetni, egyébként is az! :)

Bepagabi-Barátnőd???

Kazi-Nyuszi lesz a kis Drágám? Kis répát a nyakába... :D Te készíted a jelmezt? Az ám az igazi!Nekem mindegy hogy küldesz képet, csak küldd már, annyira látnám már Őket, meg Lizettet is! De sztem senkit nem untatnál itt vele! :wink:
MBT cipőkről én is jót hallottam. Margókának van az oviban. Kérdezd meg Őt! Ő szivesen segít biztos! Csak az ára necces, de ha azt nézzük, egy gerinc műtétnél nem neccesebb sem anyagilag, sem fizikailag, sem lelkileg.....úh. ha vannak ilyen problémáid, akkor mindenképpen megéri sztem.
De jó, h. Lari kakilt!!!

Lili- Mi van Veletek???

Cumi- Mi a nővéremmel szoptuk az ujjunkat, és a fogunknak semmi baja. Bár csak elalvás előtt. De mindig kéznél volt! :D
Öcsém cumizott. Nem sokáig. Szép fogai vannak. Mind a kettőnek van előnye és hátránya is. De mindenképpen megnyugtató, ha nincs anya a közelben. Átmeneti megoldásnak jó...

Dora-Imádom a fényképet Róluk! :D Katika nagyon szereti Andrist!És a beszólásai! jegyezd fel vhova!!!
Hát én is remélem, h. feloldják a tilalmat! Nagyon szeretném!!!

Donoé-Igen, nagyon szeretném ha Anya ott lehetne, és Ő is erre számít. És amióta zárlat van, picit szomorkás.... :cry: Hátha feloldják!!!
Tamás biztosan ott lesz! Csakhát milyen állapotban??? :lol: A Föld felett pár centivel ez tuti!!! :D

Ser-Vízimérték.... :lol: :lol: :lol:

Thimy-?

Kép
estelle26

Mindenki hogy aggódik!!! :D Olyan arik vagytok!!!! Egyébként tegnap este át kellett mennünk Nagykőrösre vizsgálatra, mert az nst rendszeres összehúzódásokat mutatott, de zárt a méhszájam, bár puhább és a fejecskéje is lentebb van már!
Őszintén nagyon jól esik, és köszönöm MINDENKINEK!!!!! :D
Még holnap jövök vmikor, aztán majd nem tudom mikor..... :oops: De az biztos, hogy Mózival kettesben! :D :D :D

Kép
estelle26

Estelle,hajrá!!!Csak az ösztöneidre figyelj,hallgass! :)

gadevi

Na, most ráérek csöppet, Boti hamarosan kel, Zsófi előbb elaludt, álmos volt. :)

Évi, várjuk már nagyon a híreket! Olyan jó lesz. :) Az illatos csomag. :) Én tényleg rengeteget szagolgatom most is Botit. A nyaka a legjobb illatú. :)

Ser, volt férjed orvosnál? Jó magas láza van. Te hogy vagy?
Este írok. :) :wink:

Hajni, jobban vagy? Anna hogy bírta anya nélkül? Bár ő biztosan ügyes. Anyukám "oltja" Zsófit, hogy majd nyáron náluk nyaral...hát, kíváncsi vagyok én arra.....bár neki és nekem is jót tenne, csak örökké együtt, egyedül vagyunk.
Ilyen szempontból sajnálom, h. távol laknak a nagyik.

Dóra, mese ez a kép! Nagyon szépek! :) Zsófi is sokat szeretgeti Botondot, már takargatta múltkor, mikor elaludt, a vízimérték, a kezemben. :D

Egyébként Bepa nekem detto Boti, mint a fiad, kézben rövideket alszik, de kint, babakocsiban órákat. Most is már vagy 2órája alszik. És délután ugyanez van. Zsófi is ilyen volt, mikor kicsi volt.

Egybként még a 2.baba témához csak annyit, hogy nem aggódik az ember annyit, tudja, h. olyan gyorsan eltelik, vhogy jobban bízik a babájában, udja, h. a baba nagyon jól tudja mi kell neki. Kisreni, ne aggódj, csak szeresd. Ha dajkálni kell, dajkáld. :) Ha puszilni kell, puszild. :) Én szétpuszilom Botit, Zsófit. :) Pár év múlva úgysem hagyják. Roz szavait keressétek vissza, és onnantól csak élvezni lehet a dolgot tényleg. :) Mert olyan rövid minden. Mintha egy pillanat lenne. Tudom, h. aki benne van nem olyannak tűnik....nekem sem olyanok néha a napok.... :roll: de imádok velük lenni. :)

Don, pont én is erre gondoltam, mikor írtam, h. ezer oka lehet, ha vki otthagyja a babáját. Meg sem gondoljuk, olyan okok.....

Timci, gyönyörű mosolygós baba Atticy. :)

Adri, nem ítélt senki senkit el, csak véleményeket mond mindenki. :wink: Jól vagytok? Te?

Kazi, örülök, h. sikerült a kaki. Biztosan nehéz lehetett neki. De milyen ügyesen megoldottad! :) :wink: Nem szabad semmiből nagy ügyet csinálni, az biztos beválik. Zsófinál is bejön sokszor.

Lina, mikor lesz a jelmezben Lili? Teszel majd képet? :wink:

Roz, jó a munka? Szereted csinálni? Bár Te benne vagy rendesen. :)

Bocsánat, ha vkit kihagytam...

Még megpróbálok jönni.
birolili

lili-koszonom szepen.Tud O ordibalni is azert.foleg,ha nem kapja meg azt amit akar.Hehe,meg ha nem vagyok korulotte.A te babaid is elragadoak.Hogy viselkednek a kis tesok?zsofi baba megszokta az uj jovevenyt?Szeretgeti mar? :roll:
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok!

Köszönöm a cumis ügyben a javaslatokat. Még bírom, nem adok neki. :)
Tegnap este óta sikerült elaludnia egyedül. Cicin már csak cumizott, aztán bealudt, átraktam az ágyába és persze arra felébredt. Kb:10 perc sírás után elaludt. :cry:
Én úgy sajnálom ilyenkor, pedig tudom, hogy ő csak így tud még kommunikálni. Nem mi vagyunk a rossz szülők még ettől. Remélem :cry:
Ti hogyan szoktattátok le a cicin elalvásról? És mikor?

Estelle
Drukkolok én is nagyon !
"Lazítani, próbálj meg lazítani" :) Vajúdás alatt.
Akkor te is oxitocinnal szülsz? Nekem a burokrepesztés reggel 8-kor volt, de lehetett sétálgatnom picit utána is. Meleg vizes tusolás nagyon jól esett :D
Kitartás! Holnap már babázhatsz te is! :lol:

Kép
kisreni

Gadevi!

Igen,valóban lehetne foltozni a rendszeren.Ha olyan családja nincs is,de védőnő de lehet,hogy nem is tudja róla,hogy babát vár.

Lili!

Tényleg rengeteg ok lehet,s amiket írtam,ilyenekről hallottam is sajna az ism. körömből.

Estelle!

Az biztos,hogy Mózival kettesben jöttök,de hogy pociban hozod-e,vagy a karodban fogod-e,ez a nagy kérdés :?: :lol: Tamást megkéred,ha fotóztok,hogy dobjon fel ide képet Móziról?Olyan kíváncsiak vagyunk ám,meg szorítunk nektek!!! :D
Vendég

Óóóóó még ilyen összevissza írni.... :twisted:

Gadevi!

Szóval a védőnő lehet,hogy nem is tudja.
Kicsit rövidek az éjjeleim mostanában :? Noémi kb. 10-15× fent van,jönnek a fogacskák,olyan sokszor felébred.
Vendég

Kisreni,

A lányom még a mai napig cicin alszik el (délután is), viszont ha nem vagyok itthon akkor annélkül is megy. Éjszaka (most kb 10* ébredt), óránként ébred és ciciért kiabál. Nappal már nem kéri, vagy ha igen akkor mondom, hogy anyának fáj, és akkor puszit ad rá, és "betakarja". De éjszaka egyszerűen se lát se hall. Ennél szerintem a cumi is jobb lenne, de az sohasem kellett neki.
Sohaem lehetünk okosak, hogy most mi lenne a jobb, mikor rontottuk el. Szerintem gyerekfüggő. Én tényleg mindent kipróbáltam, tanuk rá a többiek. AZ én lányom ilyen. Talán 18 évesen már önálóan fog aludni cici nélkül.

Kép

Kép
nyhk

Lili,
elvileg csütörtökön van a farsang. Kettesben leszünk reggel, remélem sikerül ráadnom. Mi nem leszünk bent az oviban a farsangon, de az óvónéni remélem csinál képet róluk. Vagy ha rászuszakolom, akkor még gyorsan otthon.

Lányok,
azt hittem a munkahelyem már gázabb nem lehet, erre a kialkudott este 5 helyett fél 6-ig kell ittlennem, mert a telephelyváltás miatt nem tudok 8-ra jönni. Gyakorlatilag este annyira fogom látni Lilit, még megfürdetem, meg lefektetem. Hát nem tudom meddig fogom bírni lelkileg. Csak azért mert más telephelyre megyünk... Hétfő reggel láttam utoljára, és csak holnap este fogom legközelebb.
Nagyon sos állást keresek, ha tudtok valami nekem valót, szóljatok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nem is tudom melyik témával kezdjem.

Talán a cumi az első: szerintem mindenki döntse el melyik a jobb. Szerintem a cumit el lehet venni - néhány nyűgősebb éjszaka lesz majd- az ujját nem lehet levágni. Nekem mindkét csajom cupázza a cumit, és én nem tiltom. Ha nem kellett volna nekik, akkor kiköpik. Eszter először nem értette mit csináljon vele - ő valamiért ciciből sem tudott szopizni - később viszont profi lett benne. Réka lányomnál is leginkább az alvásnál látom, hogy jó. Réka ugyan 8 hónapos koráig teljesen magától aludt el, most viszont szinte csak kézben. Jönnek is rendesen a fogaink.

Reni, nekem Réka a kajcsi végével lecuppant a ciciről és elaludt.
Sajna ebben nem tudok segíteni. Bimbódra vigyázz, nehogy nagyon kiáztassa a nyálacskája.

Kórházban otthagyott baba? Sajnálom a kis lurkókat, mert nem ezt érdemlik, de ugyanakkor jobb, mintha elvennék az életüket a születésük után. Tényleg le kellene mondani róluk, hogy a sok babára váró család minél előbb megkaphassa őket. :roll: :cry: :roll: :cry:
Biztos nekik is rossz lehet, hogy nem látnak más megoldást.
Én biztos beleőrülnék, ha nem ölelhetném és puszilhatnám meg a kis csöppségemet, miután megszületett.

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Reni, szerintem is gyerek függő, hogy cicin alszik-e vagy sem. Flórának minden alváshoz kellett a cici, a délihez is, egészen 2 éves koráig. (aztán abbahagyta). Orsi viszont soha nem aludt el cicin, ő amikor jóllakott elfordult és durmolt, vagy nézelődött.

Rengeteget küzdöttem az első gyerekkel, hogy csak az ágyában aludjon, de sajnos túl későn jöttem rá, hogy az érzéseimre és a gyerekemre kell hallgatnom, nem másokra. Megkíméltem volna sok stressztől, kialvatlanságtól magunkat. Második gyerkőc, ha akart rajtam aludt, ha éjszaka felébred és cicit kért, akkor már nem próbáltam visszavarázsolni az ágyába utána, aludt mellettem. Következő ébredésnél, csak elfordultam, megszívta magát és mindannyian aludtunk tovább.
A lányaim a mai napig hozzám bújva alszanak el. Nem zavar, örülök, hogy megadhatom nekik.

Nyhk, nem egyszerűsödnek az éjszakáitok látom. :cry: Orsi ma 1 hónapja nem cicizik. Próbáltam lebeszélni róla, de én magam is éreztem, hogy nem vagyok elég határozott hozzá. A hosszú éjszakai sírásokat nem akartam felvállalni. Végül úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a külön alvást. Lányok karácsony után ott maradtak anyóséknál (nagyon szeretnek ott lenni) és megbeszéltük, ha nagyon sírna Orsi utánam, akkor már indulunk is hozzá. De a vártnál sokkal jobban sikerült a dolog, csak inni kelt fel első éjszaka, a másodikon pedig már fel sem ébredt. Itthon pedig mondtam neki amikor este próbálkozott, hogy kifogyott a tejecske. Nem is kérte többet.
Úgy tudom Roz is szüzike :oops: :D

Roz, meggyógyultak a gyerekek? Kutyus meglett?

Lina, nem is értem hogy birod... :?

Juditról tud valaki? Lassan náluk is megérkezik a kistesó, vagy rosszul emlékszem?

Dóra, édesek a gyerekek! :D Már Orsi is osztogatja a puszikat önzetlenül, eddig csak akkor adott, ha valami bibis volt. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kazi

Mi is a Judithoz tartozik, és nekem is nagyon szimpi. Kedves, mindent elmond, modernebb felfogású, mint elődje volt. Azt nem tudom, hogy lehet -e nála időpontot kérni, de nekem rugalmasnak tűnik. Mi is ma voltunk nála, és kérdeztem, hogy házhoz kijön -e. Azt mondta, hogyha megoldható, akkor igen. Nekem néha megérné, mert ma is Adriról kiderült, hogy még csak köptető sem kell neki, csak calcimusk, meg szívni az orrát, és ezért volt most betegek között. :(
Fél órát sétáltunk kint, elmentünk túrórudiért a boltba, és a szomszéd lépcsőházba is behúzódtunk, csakhogy minél kevesebb időt legyünk együtt a beteg gyerekekkel.

Ser

Vízimérték nekem is nagyon tetszett. :lol:

Amíg Adri kiságyban aludt, addig csak akkor tudott elaludni, ha otthagytam. Amióta nagyágyon alszik, mindig mellé fekszek, de háromnegyed órányi szenvedés után nem vok hajlandó ott maradni, kijövök, és 5 perc sírás után elalszik. :shock:

Na igen. Én is még a szabim alatt szeretnék minden dokit elintézni. Nincs bajom, vagy nem tudok róla, de most rászánom magam és elmegyek egy pár helyre.

Cumi. Nekem sem tetszik, Adrinak is folyton a szájában lóg. Én nem tudom miért ragaszkodik hozzá annyira. Ha direktben kérem tőle, nem adja, inkább kilopom játék közben. El kell terelni a figyelmét. Annyira más két gyerek. Bencének soha nem kellett, és én nem tudnám megmondani, hogy mit csináltam másképp. Pedig szopizhatott, ameddig akart, tehát ez nem valami hiánypótlás nála.

Estella

Hamarosan kint lesz Mózi. De jó. :)
Bejelöltelek iwiwen. Nem is tudtam, hogy a sétányi oviban dolgoztál. A központi helyén? Én a Margóékhoz szeretném Adrit vinni. Bence is odajárt, nagyon szerettük.

Dóra

Nagyon aranyos a fotó, és Katika szólása is. Olyan érett nagytesó.

És Estella kérésére teszek fel néhány fotót a hétvégi buliról. Adrinak még csak eztán lesz, de megtartottuk együtt.

Kép
Kép
Kép Kép

Andi
Kép
cukkker

Reni,ne viccelj már, leszoktatni arról,h a cicin aludjon el? Miért?És ezt most 10 naposan? Annyira kicsi még,a cicid néhány hét alatt megedződik,most persze,h érzékeny, soha senki nem nyúzta még ennyi ideig ilyen gyakran! Hanna 27 hónapos koráig csak a cicin aludt el, délután is és este is, velem, ugyanúgy,mint Nyhk Petrája, ha nem voltam itt nem kérte, de az ujját se és cumit se. Én biztos, h nem tudnám sírni hagyni.Ő ezt nem azért csinálja, h Veled packázzon, szüksége van a közelségedre, sztem NEM KELL MEGTANÍTANI ELALUDNI!El fog tudni egyedül,ha megérik rá, ez ugyanolyan,mint a szobatisztaság-szerintem. A tejtermelést pedig a komfortszopi is serkenti.

A cuminak is és az ujjszopásnak is vannak előnyei és hátrányai,nem elsősorban a fogak tekintetében.....de az ujját akkor teszi be,amikor neki szüksége van rá,amikor saját magát nyugtatja, amikor mászni kezd, két kezével játszani,nem fog a szájában lógni.....viszont igen beveheti akkor is ,amikor piszkos, a cumit meg..nos szerintem azt is,ahogy megtanulja....Szóval ez nehéz nagyon, és biztos, h van,amikor már nem lát az ember más megoldást.

Lili, Don, nem maradt itthon, orvoshoz sem ment dolgozik....nem nagyon teheti meg szerinte. Este kapott a "házi" orvosától teát, neocitrant, lázcsillapítót, reggel már nem volt láza, most ivott calciumot, bérest, c-vitamint......

Kép
seriff

sem ment, dolgozik

Cuki, de akkor miért adtad oda Adrinak? Először?
Most komolyan nem kötözködés, csak kérdezem.

Kép
seriff

Ser

Hát röhej, de már nem emlékszem, hogyan kezdődött. :?
Bencét is kínáltam vele, de nem kellett neki. Csak megvettük végszükségnek. Adrinál meg valahogy az éjjeli alvással kezdődött, és megszerette nappalra is. Én nem hadakoztam ez ellen kézzel-lábbal, csak nem számítottam rá, hogy ilyen sokáig és ennyire fog hozzá ragaszkodni. Biztos megoldjuk ezt a problémát is valahogy. :)

Volt itt közülletek valaki Bányais? Most kaptam iwiwen tájékoztatót, hogy 60 éves jubileumi találkozó lesz az Erdeiben márciusban.

Andi
Kép
cukkker

Cuki,azért még nem olyan nagy Adri, pár hónap múlva bizti meg lehet beszélni Vele :wink: .Anyukám szerint-mert persze,h cumiztunk mi is-azt mondta,h utcára ne tegyük be,és nem kellett :shock: -elég hihetetlenül hangzik :lol: , a férjemét meg sóba mártották-na Ő meg okosan közölte,h ott a másik az nem sós :D , persze Ő meg málnaszörpöt kapott éjszakánként :shock: :shock: :shock: .....
Ja ,és a képek, nagyon szép gyerekied vannak, Bence nagy szívtipró lesz a gomb barna szemeivel!Tényleg Náluk lesz farsang?

Pille, és Flóra idén minek öltözik be? Mit készítesz?És azóta aludtak már a Maminál?

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi a gratulákat,azért szeretnék még egy harmadikat,egy kisfiút is :lol: .Neveken gondolkodunk,egyenlőre első helyen az Aliz áll :).

Cukker nagyon jók a képek,olyan szépek a gyerekek és nagyon szupi tortájuk volt!!

Estelle kívánok nektek gyors,könnyű szülést,szorítok majd holnap nagyon!

Kazi utólag Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!Örülök,hogy megoldódott Lari gondja :) .

Gadevi azt néztem,hogy mi totál egy napra lennénk kiírva,ha én is a mensi szerint számolnék,csak nekünk egy héttel később fogant a babó :D .

Lina nagyon aranyos lett a jelmez,munkahelyet sajnálom :( .

Don a ti mosolygós képeitek is nagyon tetszenek!Az elhatározásotok előtt pedig le a kalappal!

Kisreni az a Hollandfalus kismamatorna engem érdekelne,tel.számot kérhetnék?

Hajny megvolt a nagy találkozás :lol: ?

Dóri Kati és a tesós kép is szuper :D ,találka jó lenne!

Kép Kép

Kép
dettus

Cukker, Adriért alvás előtt vagy után mész? Írtad, hogy kettőkor.
Aranyosak a képek. De jóóó, hintalóó :D De imádtam...
Ügyes vagy a kivizsgálásokkal. Én még akkor is nehez indulok neki, ha muszáj :roll: :oops:

Nálunk mind a két lány ujjszopós, ill. volt. Csak akkor használja Orsi is, ha fáradt és aludni készül. Ha éjszaka nagy cuppogást hallok, akkor tudom, hogy ébredés határán volt és visszaaltatja magát.
Emlékeztek, hogy tanácsot kértem, hogy szoktassam le Flórát róla? Ez a gond megoldódott, magától abbahagyta. Azt mondta már nem jó ízű a nyál benne. :shock:
Flórának adtam cumit, de szerencsére 3 hónaposan úgy döntött nem kéri. Orsinak meg nem is volt.

pillle

Ser, tündér lesz Flóra. Már agyaltam, hogy varrom a kis tüll szoknyát, hogy csinálom a varázs pálcát, erre telefonál anyósom, hogy megveszi a jelmezt a Rosmannban. Flóra persze majd kiugrott a bőréből, másnap már kaptuk is róla a fotókat. Úgyhogy vett jelmez lesz... (Én hülye még sírtam is, hogy nem én csinálhatom. Más örülne, hogy nem kell vele bajlódni)

Igen, azóta már aludtak ott. Nem volt semmi gond. Imádnak ott lenni, minden róluk szól :D
(arról nem írtam, hogy mekkora lelkiismeret furdalásom volt, illetve milyen nehezen találtuk fel magunkat apával, de ezt most nem is reszletezem :roll: )

Bepa, nálunk is van sírás, ha el kell jönni valahonnan. Mindent próbálok bevetni, folyamatosan szóval kell tartanom Orsit (főleg a lovakról és traktorokról kell szövegelnem )de nem mindig jön be.

pillle

Pille, és honnan tudsz Te a traktorokról mesélni :shock: :shock: :D ? De írtad,emlékszem,és nagyjából sejtem is azért,h mit érezhettél! Nekem is ilyen volt, majd 1 éve aludt Mamánál Hanna először,én meg bulizni mentem,és egy ideig nagyon rosszul éreztem magam...dehát imád ottlenni, tényleg Róla szól minden-és azt hiszem szükségük van egymásra!
Te jó ég,nem is gondoltam bele, h 5.5 éves Flóra! Majd meglátjátok,lehet,h több ilyen tündér lesz,és jövőre megint egyedi jelmezt szeretne!
"nem jó ízű a nyál" :lol: :lol: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? :shock: :oops: :) :(

Bele-bele olvastam, de reménytelen

Dettus
Örülök, hogy találkoztunk a múltkor. :) Lenci nagyon édes és gyönyörű kislány.
Sajnos azóta sem jutottunk el arra.
Aznap amikor hazajöttünk mondtam Botunak hogy jó volt Lencivel motorozni? Hevesen bológatott és mondta "Csecsi" :D (ami Lencsi akart lenni szerintem) :D

Hajny
Ne haragudj, napokkal később olvastam el az üzid :( Kaptam egy nagyon nagy és sürgős munkát. Szó szerint éjjel-nappal azt csináltam. :( Te meggyógyultál már?
Már vagyok délelőtönként, légyszi szólj mikor és repülök. :) Holnap?

Estelle
Szorítok nagyon! Ha engedik ne feküdj vajúdás alatt, szerintem annál rosszabb nincs. Engem Danussal kényszerítettek, Botival nem hagytam magam és guggolva, rúgozva vajudtam, nagyon jó volt.

SEr
Te és Hanna is betegek vagytok? :( (ja és a férjed is :( )
Gyógyuljatok gyorsan. Hanna lázas is? :(
Ser, jól olvastam még...pár napja...nem tudom pontosan mikor hogy Syg babát vár?

Cukker
Nagyon szépek a gyerekeid. :) Isten éltesse Bencét!(Adrit majd később :D ) Adrinak hogy tetszik a bölcsi?

Dóra
Nagyon édesek a manóid. Pulcsikára nem válaszoltál. :( ha nem kéred semmi gond, odaadom másnak.

Donoé
Tiszteletre méltó és nagyon becsülendő, hogy örökbefogadásom gondolkoztok. :)

Kazi
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. :oops: A jelmezt turkálóból kölcsönöztem :) Tök új jelmez volt. 1500 Ft-ot fizettem érte. Csütörtök este hoztuk el és kedd reggel vittük vissza. :)

Rakok fel 2 új kedvenc képemet :)
Légyszi-légyszi rakjon mindenki minél többet! annyira jó nézegetni őket.

Ser, Nyhk ti is nagyon rég raktatok. :(
Lili, Kisreni csöppekről is de jó lenne sok-sok kép! :D

Kép

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?