Na, most ráérek csöppet, Boti hamarosan kel, Zsófi előbb elaludt, álmos volt.
Évi, várjuk már nagyon a híreket! Olyan jó lesz.
Az illatos csomag.
Én tényleg rengeteget szagolgatom most is Botit. A nyaka a legjobb illatú.
Ser, volt férjed orvosnál? Jó magas láza van. Te hogy vagy?
Este írok.
Hajni, jobban vagy? Anna hogy bírta anya nélkül? Bár ő biztosan ügyes. Anyukám "oltja" Zsófit, hogy majd nyáron náluk nyaral...hát, kíváncsi vagyok én arra.....bár neki és nekem is jót tenne, csak örökké együtt, egyedül vagyunk.
Ilyen szempontból sajnálom, h. távol laknak a nagyik.
Dóra, mese ez a kép! Nagyon szépek!
Zsófi is sokat szeretgeti Botondot, már takargatta múltkor, mikor elaludt, a vízimérték, a kezemben.
Egyébként Bepa nekem detto Boti, mint a fiad, kézben rövideket alszik, de kint, babakocsiban órákat. Most is már vagy 2órája alszik. És délután ugyanez van. Zsófi is ilyen volt, mikor kicsi volt.
Egybként még a 2.baba témához csak annyit, hogy nem aggódik az ember annyit, tudja, h. olyan gyorsan eltelik, vhogy jobban bízik a babájában, udja, h. a baba nagyon jól tudja mi kell neki. Kisreni, ne aggódj, csak szeresd. Ha dajkálni kell, dajkáld.
Ha puszilni kell, puszild.
Én szétpuszilom Botit, Zsófit.
Pár év múlva úgysem hagyják. Roz szavait keressétek vissza, és onnantól csak élvezni lehet a dolgot tényleg.
Mert olyan rövid minden. Mintha egy pillanat lenne. Tudom, h. aki benne van nem olyannak tűnik....nekem sem olyanok néha a napok....
de imádok velük lenni.
Don, pont én is erre gondoltam, mikor írtam, h. ezer oka lehet, ha vki otthagyja a babáját. Meg sem gondoljuk, olyan okok.....
Timci, gyönyörű mosolygós baba Atticy.
Adri, nem ítélt senki senkit el, csak véleményeket mond mindenki.
Jól vagytok? Te?
Kazi, örülök, h. sikerült a kaki. Biztosan nehéz lehetett neki. De milyen ügyesen megoldottad!
Nem szabad semmiből nagy ügyet csinálni, az biztos beválik. Zsófinál is bejön sokszor.
Lina, mikor lesz a jelmezben Lili? Teszel majd képet?
Roz, jó a munka? Szereted csinálni? Bár Te benne vagy rendesen.
Bocsánat, ha vkit kihagytam...
Még megpróbálok jönni.