Sziasztok!
Először is: Mesi! Gratulálok az esküvődhöz!!!
Finike,Dóri!
A lányok mind gyönyörűek a képeken!
Ja és Finike a ruháid nagyon szépek,főleg a menyecske tetszik nekem.
Hexina!
A kis Hanna nagyon édes! Nagyon élénk kiscsajnak látszik,vagy tévedek?
Adri!
Gratula az egyéveseknek aranyosak a képeken,na és a nagyinak
,szép a tortája!
Mazsuzs!
Én is úgy tudom hogy csak addig fáj a piciknek a fogbújás,ameddig át nem töri az ínyt.
Judit!
Nem találok szavakat! Ügyi,ügyi.ügyi!!!!
Nagyon tetszik a tortád! De rögtön tudtam hogy mesetorta.hu látogató vagy.
Én is már rég. Te mikor rendelted a porfestéket? Mert én dec. elején és nem kaptam meg.
Sebaj, pótoltam folyékonnyal. Féltem tőle,mert ez a mesetortás csaj azt írta hogy "cupákos" lesz a marcipán,de egy cukrász ismerősöm kiokosított hogy lehet vele szinezni csak kellő mennyiségű porcukorral kell folyamatosan összegyúrni. Nem volt könnyű,de meg lehet csinálni.
És ezt a szinezőt a Tescóban lehet kapni. (
Szandra,neked ajánlom ha nem tudsz port szerezni)
Amúgy a katicákat én is imádom.
Szandra!
Edó gyönyörűséges volt a jelmezben!
Jázminnak is nagyon tetszett! Neki is van ilyen koronája ,na és persze rögtön kellett volna mellé ilyen ruci is.
Torta ügyben: Marcipánt,egyszerűbb ha színes tömböt veszel,de azzal egy kicsit nehezebb dolgozni.
Nagyon ajánlom a natúr marcipánt( a Metróban lehet kapni),nagyon jó puha és könnyű vele dolgozni,olyan mint egy jó gyurma.
A krémek nekem sem jöttek be amit a mesetortás oldalon olvastam,,inkább a saját kutyulékokra esküszöm(azok szokta a legjobbak lenni
).
Hát akkor tortára fel!!!
Várjuk a képeket!
Nálunk Flórácskám egész nap megy ezerrel. Mostmár egy huzamban átszeli majdnem az egéyz nappalit.
Kb.20 lépést is tesz. Nagyon ügy a drágám. Ahova csak tud,mindenhova felmászik,kisszék,kiságy,fotel....
Na mondjuk ennek nem annyira örülök.
Mindehhez hozzátartozik hogy állandóan kék-zöld az arca,lába.
Ez van nálunk.
Jó éjt mindenkinek!
Dalma.