Sziasztok!
Andi: Kriszti véleményét osztom tápi ügyben. (oké, tudom jókor... )
A tápit nehezebb emészteni, tovább marad a gyomorban. Ezért átalvósabbak a tápis gyerekek az anyatejessel szemben.
Kriszti: naggyon tutik a Nadin képek!
A klasszikus nagyon bejött. Szép formás a kiscsaj és olyan szép szinei vannak. ( beneveznénk udvarlónak, ha nem kelt(ünk) volna már el.) Na látjátok, pont ezért mondtam, hogy annyi itt a szép topic kislány, hogy bajban lennék, ha most kéne (és nekem kéne) menyasszonyt választani.
Vicuska: Rami irtó csibészke. Tényleg nagyon cuki. Már a múltkori képeknél is akartam írni, csak elmaradt, hogy ez a kantáros gatyi nagyon vagány rajta!
Ciripke: Betti olyan szép nagylány már. Irtó ügyesen eteti az öcsit.
A nudis kép
Mogyo: sztem is rád hasonlít Ágika. Az Apás kép is teccett!
Móni: Jankának nagyon szép szeme van. Tiszta anyja a kiscsaj.
Szoktatok kenguruban sétálni? Hogy bírja a derekad?
Jutta: diéta felfüggesztése után, hogy aludtatok?
Falvédőt én passzolom, nekünk a rácsvédővel egyetemben foltvarrott, házilag készített van. Elárulom, hogy nagyon szép az is
Zsu: ez most komoly? Rámentek a tesó témára tényleg???
Ezt a kérdést nálunk még homály fedi. Tudom, hogy kéne az a tesó, nem is a kihordással, szüléssel van a baj. Nem nagyon tudom kire hagyni Ádikát sem és majd vissza szeretnék menni dolgozni is ( nem 5 év múlva) és 2 gyerek szinte egyedül... hát, nem tudom menne-e. Apa viszont elzárkózik tőle egyelőre, de ha megérik a gondolat bennem, sztem meggyőzhető lesz.
Ciripke: hát, tényleg tehén vagy hallod
Egyébként tök csini anyuka vagy, nem tudom mért mondod.
( na, ide állnál mellém, meg lehetne nézni ki a tehén
)
Napirendek: irigylem akinek van.
Nálunk most kb-ra alakulnak a dolgok. Ádi össze-vissza eszik. HOl bealvás miatt húzódik a kaja és akkor 4 órára kér, hol éhen akar veszni és alig bírja ki a 2,5 órát is. Jaaa, és a 235ml tápit benyomja aztán nyöszörög, hogy adjak még...
. Ilyenkor legurul még 50 tea.
A "fegyelem" is csökkenőben. Tiszta eleven lett. (jó, hát inkább legyen ilyen, mint kis mimóza)