Új privát üzeneted érkezett!

Panda még nem szül :wink:

Fotóval kapcsolatban: csak erős idegzetűeknek :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
:D hát nem mondom... jól elintéztek :? De azért ez el fog múlni :)
dezsina

Kis!

Ez nem semmi az biztos :o
gizmixxx

Dezsi: hiszen ez szép :lol: :lol:
Csak azt a zebragunyát kéne levetköznöm a hasamról, de azt már sose tudom :lol: :lol: :lol:

/Első pillanatban engem is sokkolt a látvány múlt héten kedden - hozzáérni még ma sem nagyon merek - kicsit idegenkedek tőle, de többen is mondták a környimben barátnők, hogy szép munkát végzett a dokim :roll: :oops: - majd veszek neki hímzőkészletet :lol: :lol: :lol: :roll:/

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!!!! :)

Lányok!!!!!!!!! Tesztelgetős lányok!!!!!!!!!!!!!!!!
sosem szabad feladni,én a teszteknek nem hiszek!!!!!!!!!Igen tessék bízni és reménykedni.
Nyulaszkám!!!!
Emlékszel még kb 1 éve te adtál nekem erőt mikor magam alatt voltam,hogy úgy éreztem nem sikerült????????? és mégis!!!!!!!!! pedig minden jel arra mutatott hogy nem...és itt szuszog az ágyban.
Az 56,6 hcg-t nem éreztem sőt a 2730-asnál sem éreztem semmit sem,csak ezekben az eredményekbe kapaszkodtam és belétek!!!!! :)
NEM FELADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vikimi!
De jó, hogy benéztél! Nem adjuk ám fel, csak nyafogunk, tudod milyen az??? :D :D :D Én is pont egy ilyen 50valahányas hcg-re hajtok, amire Nyulasz is :lol: :lol: :lol:

Guppy!
?
dezsina

Szia Vikimi!

Jó hogy újra jelentkeztél.
Kaphatunk egy képet a babuciról :?:

Dezsi!

Jobban vagy már?
gizmixxx

Na,mi az,mégse hagytátok ki nekem a laptetőt???????
Örülök,hogy a mi kis Dezsikénk már jobb passzban van! :wink:
Én már nem tudok hinni a holnapi vérvételben,úgy gondolom ez biokémiai lehetett,mint az első lombiknál,amikoris tizenvalahány lett a hcg-m.És gondolom ez a teszt,mégsem 25-ös,mint írják,hanem érzékenyebb,és ezért láttszódott olyan szépen,ez megmagyarázná,hogy miért nem erősödött a csík,és hogy a többi teszt miért nem mutat semmit.
De bemegyek a vérvételre,a saját magam megnyugtatására is,meg hogy ne vegyek már több tesztet,hogy hátha...Meg a dokimmal is szeretnék beszélni,így azt is megtudom,hogy mikor lesz kb a következő.Úristen,a negyedik,még leírni is sok.De hát a nagy számok törvénye alapján már csak sikerülni fog.Elmennék én akár 10 lombikra is,ha cserébe pár évvel fiatalabb lehetnék.De így jó lenne nem még éveket próbálgatni.
És legközelebb nem futkosok naponta gyógyszertárról-gyógyszertárra,hanem veszek én is a Csibe féle tesztekből egy kupacot,és csak azt az egy félét fogom hasznáni!

All!
Meglátod,sikerülni fog!
Guppy!
Igazán írhatnál,hogy mi van!Nem ér így eltűnni!!!!
Kis-csillag!
Én is szeretném látni!!!!
Zsani!
Nálatok mi a gond?Mennyire esélyes a spontán?Jó,tudom ez elég hülye kérdés...de mégis?Én annyira örülnék,ha csoda történne,mert az sokmindenkinek reményt adna.Drukkkkkk!
Gizmixxx!
Örülök,hogy átbeszélitek ezt a myoma dolgot,mert eddig úgy tűnt inkább belekezdesz így a lombikba,mert már kétszer is rákérdeztem,de egyszer sem reagáltál,és nem akartam tolakodó lenni,meg tudom milyen sz@r várni meg várni meg várni....de hallgass a dokidra,vagy legalábbis fontld meg amit mond.
Ha most mégis megműtenének,mennyit csúszna a lombik?Vagy ha így sikerül mennyi az esélye,hogy ez miatt problémás lesz a terhességed?
Vendég

Szia Viki!
Emlékszem,persze hogy emlékszem.Akkor csak téged látogatott meg a gólya,és nem igazán bíztál benne.
De ez hogy nem érezted,ez mit jelent?A tesztek mit mutattak?
Vendég

Dezsi!!!:)
igen igen ma egy 50es hcg-re hajtasz,pár hét múlva téged meg Nyulaszt hajtja rókakoma!!!!
nyafizás ismerős!igen egy párszor átestem rajta én is...most olvastam vissza március 4 től,nem semmi amit összeírkáltam nyafogtam nektek!
Te is Nyulaszka is és az akkori csajok maximálisan biztattatok!:)
MERT MINDENKINEK SIKERÜL!!!!!!MERT MINDENKIRE VÁR EGY KISEMBER!!!!!!!!!!A LEGMEGFELELŐBB ALKALOMMAL CSATLAKOZIK HOZZÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Vendég

Nyulasz!

A kérdéseidre sajna nem tudom a választ de majd a dokinak felteszem ezeket. Egyébként a dokim mondta, hogy a 3. lombikot még csinájuk meg és ha az nem sikerül akkor myoma kivétel.
Nem szándékosan nem válaszoltam a kérdésedre, bocsánat. :cry: :cry: :cry: Szerintem biztos kell egy 6 hónapot várni utána de ezt csak én gondolom. Ráadásul tavaly májusban volt az utolsó lombikom most már jó lenne elkezdeni végre újra, mert így úgy érzem állok egyhelyben.
gizmixxx

Nyulasz!:)
tesztet nem csináltam,mert kaptam hcg-t és(egyszer talán a 3.alkalommal/beültinél csináltam és a 46-os hcg-t nem mutatta kia cleurblue)
ahogy írom,nem éreztem semmit sem,se görcs,se hányinger,se cicifeszülés SEMMIT...csak sírtam több éjszakán át,hogy most nem sikerült,most elment...most nem tapadt meg...stb. ja és vettem 2 nagy doboz tampont!!!!!!!!!azóta ott porosodik a fürdőszobapolcon :)
Vendég

Gizmix!
Meg tudlak érteni,régen volt tavaly május.Ha a dokid azt mondja rajta,akkor rajta!9 nap és kiderül :wink:
Viki!
Igen,mert tudtuk,hogy nálad járt a gólya :D Előbb-utóbb mindenkihez elér,te is sokat vártál rá,meg Apacsék is,és talán ezért tudok még mindig bízni.
Vendég

Lehet,hogy nekem is inkább tampont kellett volna vennem,nem tesztet?????????????? :roll:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na jó,akkor megyek tamponért :D :D :D
Vendég

én csak azt nem értem,hogy az a két teszt amit felraktál,az annyira gyönyörű pozitív,akkor a többi miért nem???
én a kétcsíkosoknak hiszek!!!!!!!!!!
Vendég

Mi ez a nagy csend?
gizmixxx

Hol vagytok!

Alszik mindenki a fincsi ebéd után. Nekem majd le ragadnak a szemeim.
gizmixxx

Úgy néz ki magamnak irogatok :( :( :(
gizmixxx

de egész jól elvagy... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz!

Szét unom magam és ezt hozza ki belőlem, hogy csak írok és írok és írok..... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Holnap hányra mész vérvételre?
gizmixxx

Én itt vagyok, csak elkullogtam Apával bótba :lol: :lol: :lol:

Most meg kicsit elmegyek vadászok valami kajcsit :lol: :lol:
Felkutatom a hűtőszekrényt :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis!

Aztán siess vissza :)
gizmixxx

És én nem is ebédeltem,brassóit csináltam,és nincs kedvem kétszer sütni hozzá krumplit,így ha apa hazajön,akkor ebédele,Most banán,alma és társai....
Viki!
Hát,ez van.Vannak szép csíkocskák,csak nem erősödnek...
Vendég

Csak nehogy visszahízzam azt a 10 kilót, amit ezalatt a 10-17 nap alatt leadtam olyan hamar-gyorsan :lol: :lol: :lol:
Nem szeretnék vörös óriás lenni :lol: :lol:
Inkább fehér törpe :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi!

Merre vagy :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Valaki tud valamit Pandácskáról?
gizmixxx

Gizmi: láttam délelőtt MSN-en is és a várandós topikban is :wink:
Én is figyelem, mi zujs vele, de sms-t még nem írt, hogy indulnának :wink:
Dorka baba nagyon ragaszkodik Anyukája meleg pocakjához :D
De meg is tudom érteni, olyan hideg van kint.. :shock: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Szép :shock:
Pandusról semmit nem tudok.
Vendég

Kis!

Köszi az infót akkor még egybe vannak :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Én is itt vagyok! Csak én melóóóóózok!
és továbbra is érzem a hasikámat.
Pedig ettem már :D :D :D
dezsina

Nyulasz!
igazából már korábban megfogalmazódott bennem, hogy ha lesz legközelebb (NE LEGYEN, hanem ikább most legyél babás) akkor a Csibe féle tesztet kéne megvegyed! Tényleg csak 2ezer valamennyi forint. és nagyon-nagyon sok van a dobozban :D :D :D
persze, most már annyira feldobódtam, hogy már azon is elgondolkodtam, hogy kéne venni másik fajta tesztet is, hiszen nem igaz már, hogy nem akar becsíkozódni. :? :? De ez csak elméleti dolog. A gyakorlatban az a tapasztalatom, hogy a teszt nem hazudik.
Ahhoz pedig az a hozzáfűznivalóm, hogy mehet a 4! csak kár hogy ilyen "öreg-nyuszi" vagy, az az: Hogy még csak most értél a legszebb korba, és bundusod sem hullik :lol: (nem úgy mint nekem)
dezsina

Dezsi!
Holanp reggel is tesztelsz?
gizmixxx

nem tudok jönni csak gyorsan leírom két fiam van :D

lanyané

Gizmix!
naná, hogy tesztelek! Nehogy már nega legyen megint... :lol: :lol:
dezsina

Lanyané!
Jaj de klassz! Gratulálok! Máris kezdtem irigykedni :lol: :lol:
dezsina

Lanyainé!

Gratula a fiucskákhoz :lol: :lol: :lol:

Dezsi!

Ez a beszéd!
gizmixxx

Sziasztok,

én simán elszenderedtem ebéd után :) Most is kómás vagyok, pedig lassan megyek főzni. Chilis bab lesz, gyors, egyszerű és finom.

Lanyané, grat a két fiúcskához! :D Majd mesélj, ha tudsz jönni

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lanyané: :lol: :lol: :lol:
Kép
Párod nyugodtan félhet tőled :lol: :lol: :lol: :wink:
Több kukacod van mint NEKI :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Most csak ennyit tudtam elolvasni: Lanyané gratulálok :lol:
:lol:
Kép
Vendég

szabad a gép :D
pandus még mindig itt :D :D :D beszéltem ma a dokival csütörtökön megyek hozzá a bajcsiba megnézi a leleteket és megbeszéljük :D normális volt telcsibe :D
nyulasz 17.napig történhetnek csodák,szorítok!
dezsi tessssék picit várni aztán atom erőset csíkozni :D
kiscsill ez a hörcsög találó azt szoktuk mondani a pocakomban vannak a kis rágcsálók :D nyugi mindjárt terhes leszel :wink: olyan jó hogy nem adod fel,hős vagy :D :!:
alle neked is jó lesz két kukis :?:
köszi gizmixxx :D
szóval a genezis király barna csilla egy tündé,jópofa vicces nő,másfél órát voltunk az egyik baba büszkén mutogatta a fütyköst,produkálta magát,a másikat meg úgy kellett kikönyörögni mert hason aludt,aztán úgy láttuk punis,majd talált mégeggy kukacot,azt mondta az első babó 100százalék fiú a másik 80százalék,na hát igy jár aki lányt szetne :D :D :D nagyon örülök a tökösöknek,de apa készüljön kell majd egy hugi :D

lanyané

Ez nem semmi :) kis tökösök :lol: :lol:
Bevetettél valami praktikát? Kávé, tea, csoki? Vagy csak úgy maguktól voltak ennyire Jófiúk :wink: :wink: :wink:
Apa felkötheti szerintem a gatyáját két kukacossal :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska még itt :shock: :lol: :lol:
ragaszkodo tipus a lányka...
Lanyainé grat
Vendég

tejcsiskávé,csokika de nehéz dolga volt a szonográfusnak :D ez olyan nagy élmény hogy tuti elmegyünk 1hónap múlva ismét :oops: :D

lanyané

Szaisztok Lányok!
Bicsi az eltünésért, de tegnap a nagy vihar miatt nem volt áram tehát net sem.
Szóval a lényeg a lényeg, hogy reggel voltam vérvételem és sajnos nem én leszek a következő kismama :cry:
Ma még szomorkodok egy kicsit aztán lesz ami lesz. Már a következő időpontom is megvan beszélgetésre úgyhogy nem adom fel csak most bánatos vagyok. :cry:

Mindenkinek+++++++++++++++

Nyulasz
Miért nem mentél vérvételre? Még stresszeled magad egy kicsit?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Dezsi
Neked meg tényleg nem elkeseredni csak szépen tesztelni.

Mindenkinek köszi a drukkokat!

Február 21. megbeszélés
guppy21

Guppy!
Annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Mikorra tudott időpontot mondani?Mármint nem konzultációra,hanem a lombikra?
Lanyané!
Hűha!Gratulálok!!! :D :D :D
Dezsi!
Várom holnap a csíkos teszted!!!! :D :D :D
Vendég

Nyulasz
A lombikot még nem beszéltük meg azt gondolom akkor amikor személyesen találkozunk.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Sziasztok Lányok! :D

Dezsikém, Nyulaszkám!
Emlékeztek még rám a rókák egyik legöregebbjére? :lol: 8)
Nos én aszondom, hogy most babának kell lenni! :wink:
Én legalábbis az ország összes drukkját ragacsát felétek irányítottam, valamelyiken csak fennakadt az a Manócska!
Szorítok ezerrel és bízom a sikeretekben!

Julika!
Olyan jó látni a vonalzódon milyen szépen menetelsz előre!
Csak így tovább! :D Ölellek!

Panda!
Dóra baba gyere ki, vár a Pandus ide ki! :lol:

Lanyané!
Gratula a skacokhoz! :D

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?