Na,mi az,mégse hagytátok ki nekem a laptetőt???????
Örülök,hogy a mi kis Dezsikénk már jobb passzban van!
Én már nem tudok hinni a holnapi vérvételben,úgy gondolom ez biokémiai lehetett,mint az első lombiknál,amikoris tizenvalahány lett a hcg-m.És gondolom ez a teszt,mégsem 25-ös,mint írják,hanem érzékenyebb,és ezért láttszódott olyan szépen,ez megmagyarázná,hogy miért nem erősödött a csík,és hogy a többi teszt miért nem mutat semmit.
De bemegyek a vérvételre,a saját magam megnyugtatására is,meg hogy ne vegyek már több tesztet,hogy hátha...Meg a dokimmal is szeretnék beszélni,így azt is megtudom,hogy mikor lesz kb a következő.Úristen,a negyedik,még leírni is sok.De hát a nagy számok törvénye alapján már csak sikerülni fog.Elmennék én akár 10 lombikra is,ha cserébe pár évvel fiatalabb lehetnék.De így jó lenne nem még éveket próbálgatni.
És legközelebb nem futkosok naponta gyógyszertárról-gyógyszertárra,hanem veszek én is a Csibe féle tesztekből egy kupacot,és csak azt az egy félét fogom hasznáni!
All!
Meglátod,sikerülni fog!
Guppy!
Igazán írhatnál,hogy mi van!Nem ér így eltűnni!!!!
Kis-csillag!
Én is szeretném látni!!!!
Zsani!
Nálatok mi a gond?Mennyire esélyes a spontán?Jó,tudom ez elég hülye kérdés...de mégis?Én annyira örülnék,ha csoda történne,mert az sokmindenkinek reményt adna.Drukkkkkk!
Gizmixxx!
Örülök,hogy átbeszélitek ezt a myoma dolgot,mert eddig úgy tűnt inkább belekezdesz így a lombikba,mert már kétszer is rákérdeztem,de egyszer sem reagáltál,és nem akartam tolakodó lenni,meg tudom milyen sz@r várni meg várni meg várni....de hallgass a dokidra,vagy legalábbis fontld meg amit mond.
Ha most mégis megműtenének,mennyit csúszna a lombik?Vagy ha így sikerül mennyi az esélye,hogy ez miatt problémás lesz a terhességed?