Olgi!
Háááááát.... valóban borzasztó amin túlmentél, még olvasni is szörnyű volt, nemhogy átélni. De mostmár tényleg próbálj a két gyerkőcre koncentrálni, ők kárpótolnak mindenért.
Azért titkon végig reméltem hogy nem orvosi mulasztás történt, örülök hogy nem az volt, de ezt gondolom megérted. Persze a helyzeteden ez sokat nem változtatott, mármint mikor kiderült.
Magadat tényleg semmiképp ne okold, hisz semmiről nem tehetsz, tehettél. Sajnos megtörtént, de túl vagy rajta épen és egészségesen és ez a lényeg.
Tündi baba nagyon szépen gyarapodik, örülök hogy legalább ő nem sínylette meg az elmúlt napokat és tud szopcsizni továbbra is.
Amint tudsz gyere képekkel, és persze mesélj milyen kétgyerekes anyukának lenni, szeretném Tőled is hallani.
Alíz!
Köszönöm kérdésedet, megvagyok. Már nem annyira ramatyul mint hétvégén, de kicsit köhögök, és kicsit Dorka is. Szerencsére ő sem lázasodott be, igy ha minden jól megy végre csütörtökön megkaphatja a szuriját. Ismerve a lányomat lesz ordítás... bár csak a szúrás pillanatában, utána nem valószínű, mert csak addig fáj neki.
Na ha már az elcserélt csecsemőknél járunk... Gabi tudja, neki meséltem már: Dorka első napján levitték megnézni a vércukrát, vissza meg egy kisfiut hoztak helyette. Szóltunk, hogy bocs, ez nem a mi babánk, nekünk amugy is kislányunk van. Persze ez nem olyan brutál csere volt, a szomszédos ágyon fekvő anyuka babáját adták a kezembe. Aztán persze nagy komótosan meghozták Dorkát is. A csecsemős még napok múlva sem győzte a bocsánatkérését kifejezni nagy pironkodva.
Na de hazavinni más babáját... hát...... ettől azért jobban kellene figyelni azt hiszem.
Alíz!Majd várok képet az új frizurádról, ugyhogy lécccci felpakolni ide magadat oké???
Olimami!
Hát visszatérve a klinikás doktornőkre:
Gondolom az a Katalin nevű doki akit irtál hogy 3 gyerekes, az Jenei Katalin lenne, mert ő van a szülészeten. Pintyus ismeri az egyszeri alkamommal való találkozásomat vele, nekem annyi elég is volt . Lehet hogy rossz kedvében volt, (amúgy is olvastam róla hogy nagyon hangulatember) meg nem füllött hozzá a foga hogy velem foglalkozzon.) Ugyanis a terhesambulancián még anno Bencével végigülve egy délelőttöt közölték velem hogy nem találják az orvosomat majd az ambuláns doki rámnéz (ez du. negyed 3kor volt, bedagadt az egész napos üléstől a lábam, meg amugy is nagyon vizesedtem ) Jenei szerintem igen bunkó hozzáállással és hangnemben közölte velem, hogy azonnal vegyem fel az orvosommal a kapcsolatot, mert ez nem normális. (mármint az ödéma) Kérdeztem tőle hol érhetem el a dokimat... válasza: azt ő honnan tudja. Mint egy kőbunkó, olyan volt. Remegve hivtam az orvosomat, elmondtam mi zajlott le az ambulancián, ő nyugtatgatott végül.
Én ezzel ezt a doktornőt nem leírni akarom, de amíg 2 orvos közül lehet válsztani addig én biztos nem őt választom.
Ja és most tudtam meg róla, hogy évekkel ezelőtt szülésznő kolleganőjétől is elkérte az 50 ezret a szülésért. Nem fogadta, hanem kérte. Ugyhogy no comment......
Pintyus ez az utolsó két mondat Neked szól!!!!!!! Hol vagy már egyébként??????????? Kolozsvárról visszaértetek már?
Zsu, Awe, Bea, Lolita!
Mi ez a nagy csend????????
Szombati Hangyabolyos szülinap nagyon jól sikerült, a lurkók élvezték nagyon. lefőttek az ugrándozásban , szaladgálásban mint a kiskacsák. Dorka is pörgött ezerrel, négy felnőtt felváltva loholt utána, alig bírtuk vele a tempót. Persze hazafelé jövet a kocsiban kidőlt és még kicsit itthon is aludt.
Alíz!
Dorka mivel nagyon élvezte összehozhatnánk valamikor egy közös játszóházazást, Balázskád is élvezné szerintem.
Íme pár kép:
PUSZI MINDENKINEK!!!!