Új privát üzeneted érkezett!

Judit:)))) éljen, sikerült:)

sniky
 
 


jópofa vagy pöttöm:)))))

sniky
 
 


Columbine!

A Szent Orbánt én is tudom ajánlani, voltunk ott idén nyáron. Amikor lefújták a Balcsi-átúszást nagyon mérgesek voltunk a párommal, és nagy mérgünkben (meg persze hogy ne aszalódjunk a 35fokban a 10.emeleti panelban) ezt a panziót néztük ki, mert jó közel van, és nem olyan borzalmas az ára. Nyagyon klassz hely, bár akkor a kinti 25m-es medence is jelentősen dobott a közérzetünkön...

panna1
 
 

 
 

lei,

rendben, várom,hogy gyere Te is:)

Zsófi:) emailben is küldhetsz ám képeket és akkor nem buksz le:)

sniky
 
 


Tudtok segíteni? Vonalzómat szeretném frissíteni, mert a biometriai adatok alapján 14+2 vagyok ma.
Hivatalosan aug 1 volt eddig a kiírt nap, de akkor ha most 13+3 helyett 14+2 vagyok, akkor az jól számolom, hogy júl. 27-ére módosult?

Azt sem tudom, hogy a számolás most +0-val kezdődik és +6-al ér véget? De bonyolult dolog ez :evil:

pöttömpanni
 
 


hááát én úgy tudom, hogy a utolsó menstruáció első napja, az az első nap:))) ez most így jól hangzik, remélem érthető:))

sniky
 
 


Sophie!
Tök jó, hogy menyasszonyi-ruházol! Nekem olyan jó visszagondolni az esküvőnkre, meg előtte a próbára, készülődésre. Élvezz ki majd te is minden pillanatot a nagy napon (és addig is minden ruhapróbán :P ), legyetek jó kedvűek, és nagyon boldogok!

panna1
 
 


Köszi Lei, este végignézegetjük. Azt gondoltam, olyan helyre megyünk, ahol nem termál víz van, hanem olyan élményfürdő féle, csobogós víz, meg csúszda, az nagyon jó és nem is ártalmas. A szauna, majd egy két perc lesz és megdumcsizom a kismama masszázst is :) káposzta is, kecske is. :)

Zsófi, várjuk a képeket, biztos, hogy gyönyörű vagy benne, egy picit szabad irigykedni?

Niki, örülök, hogy nem csak én vagyok férj nélkül, mi erre a nyárra terveztük, hogy már ideje lenne, de hát a babóca beelőzött. Úgyhogy csak így "vadasan" csinálunk egy apasági nyilatkozatot. :) aztán majd ha már elbírja a gyerkőc fátylat, megtartjuk :)

KépKép
columbine
 
 


július 26-ra jön ki a 14+2

sniky
 
 


Igen, az nekem okt 25. és az alapján a baba 13+3, de ugye nagyobb majdnem egy héttel, így gondolom átcsúszik júliusba a dolog, de kérdés, hogy 5 nappal?

pöttömpanni
 
 


Sziasztok!

Sniky-nek köszönhetően van képem! :lol: :lol: :lol: SNIKY zseni vagy, nagyon köszi!!

Lányok, holnap össznépi uh, kár, hogy nem egy helyre megyünk, mert fórumtalit is tarthatnánk akár.. :wink: MINDENKI jöjjön és számoljon be a fejleményekről mi volt!! (Én majd csak holnapután, mert este 8-ra megyünk+csúszás, tehát 10 előtt nem keveredünk haza..)
Lei- teljesen megértem, hogy izgulsz, de most nincs semmi okod rá, minden rendben lesz!!!

Álom- Sománál már a leges-legelején megálmodtam, hogy kisfiúnk lesz, és olyan életszerű volt az álom, hogy az lett volna nagyon fura, ha gép mást igazol, el sem tudtam volna képzelni.. most viszont nem álmodtam semmit, úgyhogy nagyon-nagyon kiváncsi vagyok már!! 24-én megyünk 4d-re a 4d genesis-be..

Lányok, és asszem Encsi keresett kombi ágyat, csak nem talált meegfelelő méretben: én tudok egy tuti jó helyet, ahol kiválaszthatod a stílust, és utána akár minden méretet Te adhatsz meg, úgy gyártják le; és kb. 2/3 áron, mint a bababoltokban. Még a kórházban ajánlotta nekem egy ikres anyuka, nem hittem a fülemnek, mert a hely Vecsésen van. (Bp.-től 1km) Végül Somának az egészet ott csináltattuk és nem bántuk meg. Amúgy minden babaholmi kb. 20-40%-kal olcsóbban kapható; nagyon klassz dolgok vannak a ruhától, a bútoron át a babakocsiig. Akit érdekel szívesen megadom az elérhetőségeket is (Szívesen rakok fel Soma bútoráról is képet, ha érdekel valakit.)

Gyönyörű napunk van!!!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Pöttömpanni! Nekem egy ismerősöm azt mondta, hogy legjobban azt az időpontot jegyezzük meg, amit a terhesség legelején számolnak. Mert aztán mindig más időpontokat fognak mondani, a baba méretei alapján...

panna1
 
 


columbine,

Egy cipőben járunk:) mi is idén nyárra terveztük, mert így 6 év után már időszerű lenne, és ahogy írtad, a baba beelőzött:)

na meg anyósom is Los Angeles-ben van júliusig, nélküle nem kéne megtartani;)

marad a "vadas" apasági nálunk is egyelőre:)

sniky
 
 


Pöttöm- nekem Soma július 26-án született és igazán jól sikerült baba!! :lol:

Kép

Kép
mákszem
 
 


Mákszem! Engem érdekel a dolog! Megadod az elérhetőségeket?
Köszi előre is!
Panna

panna1
 
 


Mákszem!

Kíváncsian várom a képeket és az elérhetőségeket a bútorokról. Köszönjük előre is :)

Niki!

Köszi a számolást. Hát nagyon izgulok, hogy beleférjünk az oroszlánba, már annyira beleéltem magam hogy lesz egy tökös oroszlán kisfiam:)
Kislányban nem mondom még elmegy egy rák, de fiúban?
Volt néhány rák pasim, de engm valahogy egy idő után idegesítettek :oops:

pöttömpanni
 
 


mákszem:) zseni azért nem vagyok....
nagyon szívesen segítettem:))
tényleg olyan jó, hogy már ennyi kép van fent, sokkal közvetlenebb így a beszélgetés:)

sniky
 
 


Niki, nagyon egy cipőben :) mi is idén 6 éve, az én anyósom meg Torontóban :) júliusban jön :) hihetetlen...

KépKép
columbine
 
 


Panna, én már nagyon várom, hogy elmúljon a rosszullétes időszak, úgyis nagy a pocakom, az elég lenne nekem, hogy tudjam van bent valaki :D Sőt, tiszta lökött vagyok, de néha mintha éreznék valami mocorgást odabentről. :lol:

Megértelek titeket, hogy nem esik jól dolgozni. Csak halkan jegyzem meg, hogy milyen jó is itthon lenni. De majd mindenki számára eljön ez is előbb utóbb.

Columbine, az erdő, jó levegő és kirándulás kifejezetten ajánlott ilyenkor. A wellnes-re meg igaz, amit Panna írt, főleg a fertőzésveszély miatt nagyon érdemes megnézni, hogy milyen vízbe merészkedsz be, a meleg meg nem nagyon ajánlott. De pl. a sókamra nagyon jót tesz ilyen időben főleg.
Vendég
 


Sniky! Nekem is tudsz segíteni? A párom vidékre ment, és elfelejtettem megkérni a varázslásra előtte. Elküldhetek neked egy képemet? Megpróbálnád megszerkeszteni?

panna1
 
 


Panna- Persze! Vecsés, Lőrinci út 120. nő telszáma:06-20/9525876; du.4-8-ig van nyitva, de előre egyeztetett időpontban máskor is lehet menni; holnapra csinálok képet a bútorokról, és felrakom!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Pöttöm, ebben is egyetértek, én sem csíptem a rák pasikat:)))

nem túl izgalmasak egy iker nőhöz, bezzeg most nem panaszkodom, van izgalom bőven egy dupla skorpióval:)))

mert ugye bár a skorpió megeszi az ikreket:))) reggelire

sniky
 
 


Köszi mákszem!

panna1
 
 


Köszi Csenge, írogatom a tippeket, és úgy választunk, hogy minden biztonságos legyen, de lehet hogy az lesz belőle, hogy lemegyünk a párom apjáékhoz Algyőre, ott most nyílt élményfürdő és a teljes ellátás is megvan :)

KépKép
columbine
 
 


Mákszem!

Meghiszem azt, hogy "jólsikerült" gyerkőc lett, ezért is izgulok, bár az első gyerekek állítólag nem szeretnek a világra sietni...

Mondjuk egyik főnököméknél majnem egy hónappal jött korábban a bébi.

Mindenesetre szurkolok magamnak hogy júl. 23 után "szeressen minket meglesni" :lol:

pöttömpanni
 
 


Mi oroszlán lányt szeretnénk (vagy oroszlányt? :P ), unokatesóm egyből rávágta: lesz vele bajotok, de imádnivaló lesz!
Aztán majd kiderül, hogy lány-e. Meg még az is változhat, hogy oroszlán. de az reméljük nem fog. Jöjjön csak időben!

panna1
 
 


Niki!

Én meg dupla kos vagyok :lol:
Nekem is bőven elég reggelire egy ilyen romantikus pasas...

Az a furi, hogy horoszkópilag hozzám illő pasim még nem is volt :lol:

pöttömpanni
 
 


Jaj, készülődnöm kell a körzetis dokihoz lassan, meg utána bevásárolok. Remélem a dokit gyorsan letudom, bár ígért egy EKG-t is. Mindegy csak ne sokáig legyek ott!

panna1
 
 


persze panna:) küldd el bátran, kb. 1 órát vagyok még gépközelben, ha most átdobod, 5 perc és visszaküldöm:)

sniky@freemail.hu

sniky
 
 


columbine, akkor a páros szegedi? mert én is ott születtem és éltem 24 évet:)

sniky
 
 


pöttöm: szerintem is még sok különböző időpontot fognak mondani, attól függően, hogy ez elkövetkezendő UH vizsgálatokon hogyan változnak a baba méretei. Úgyhogy nyugi!! :lol:

csenge: nekem is elegem van már nagyon ebből a hányós korszakból...állítólag akkor fog elmúlni, amikor megmozdul a baba?

columbine: Algyő jól hangzik, pláne, ha apósáknál lehet jókat enni is. :lol:

sniky: én is ikrek vagyok a párom viszont dupla halak :) de mivel az én aszcendensem is halak, így azért kevesebb a konfliktus. 8)
lei
 
 


Még ez is? Igen, szegedi a párom. Az apja ott tanár az egyetemen.
Az anyukája meg Torontóban él. Elváltak.

KépKép
columbine
 
 


Értettem lányok, próbálok nyugodt maradni...de ezt egy kos nehezen tudja megvalósítani :lol:

Én tegnap úgy jártam...anyósom kedvencemmel várt ebédre (hús leves), de mire odaértünk hozzájuk hányingerem lett, kiszálltam a kocsiból, rohantam be a lakásba, erre a wc foglalt volt :lol:
Még szerencse, hogy találtam egy lavort a fürdőben...
Persze a húslevesből alig ettem...
Ez azért furi, mert én eddig csak fejfájás miatt rókáztam :shock:

pöttömpanni
 
 


:))) szeretem Algyőt, voltam ott egy jó párszor még 17-18 éves koromban bulizni:))

sniky
 
 


Elküldtem Niki!

Az én férjem szögedi :lol:

panna1
 
 


Columbine,

mi februárban megyünk a férjemmel Galyatetőre, a Hotel Galya-ba. Én már voltam ott 3 éve a céggel és nagyon tetszett a szálloda is meg a környék is. Ráadásul nagyon jókat lehet kirándulni a hegyekben. Január első hetében meg Visegrádon voltunk a Silvanusban, ott is nyomtunk egy nagy kirándulást, pedig akkor még csupa hó volt az erdő. Sajnos Visegrádon nem volt úszásra alkalmas medence, de volt vagy 5 féle szauna. Olyanba lehet menni, ami nem melegebb 40-50 foknál. Én akkor masszázson is résztvettem, de előtte szóltam a masszőrnek, hogy kismama vagyok és ezt figyelmebe vette a mozdulatoknál. Nagyon jó volt pihizni, mindenképpen menjetek el valahova.
Én is holnap megyek ultrahangra, ráadásul reggel a genetikaira, este meg a dokimhoz. Lesz annyi kép a babáról, hogy csak na. Rám is fér, mert én is csak január elején láttam egyszer.

szuszu
 
 


úúúú szegény pöttöm.... nem lehetett kellemes, én annyira örülök, hogy megúsztam ezt a hányás dolgot, mert gyerekkoromban sokszor megesett velem és az emléke még ma is bennem él, komoly lelki megpróbáltatás volt minden rókakoma:((

sniky
 
 


Pöttöm! Azt hittem, rajtad már neked is elmúltak a rosszullétek. A 13.héten már abbahagyhatná!. Hátha már csak napok kérdése! Kitartás!

panna1
 
 


Na ezt most jó értelmesen megmondtam. Szóval hogy neked is elmúltak a rosszullétek...

panna1
 
 


sziasztok lányok rég voltam,aki teheti menjen a genesisbe 4D.-re 1.5 órát moziztunk és kiderült 2fiunk van a pociba :D

lanyané
 
 


Gratula lanyané!!! Ugye első babáid? Uhhh két kissrác! Egy vagy kétpetéjűek???

panna1
 
 


panna, már kész is, visszaküldtem:)

sniky
 
 


Hát Panna, eddig én igazándiból nem is voltam annyira rosszul...és most olyan mintha visszarepítettek volna az elejére a várandósságnak.
Hányás, émelygés és iszonyat fáradékonyság...furi :shock:

Tyűűű másfél óra?

Akkor azt hiszem gyorsan kérek én is inkább oda időpontot, és a praxisban lemondom.

pöttömpanni
 
 


jaj, de jó lanyané:)))) gratulálok!!!

bevallom, már kezdtem aggódni, úgy eltűntél!!!
örülök, hogy újra itt vagy!!!!


szuszu, a Silvanus nekem is nagyon tetszett, céges hétvégén voltam ott szeptember elején

sniky
 
 


nikinek köszönhetően felfedtem én is az arcomat :lol:

Érdemes már ilyen korán elmenni 4D-re? Vagy ti többször is mentek majd?

panna1
 
 


Felhívtam a körzetidokit, majd csak holnap f12-körül kell mennem, mert akkor már kevesebben lesznek. Akkor maradok még itt, csak a bevásárlást halogatom egyre későbbre :roll:

panna1
 
 


Lanyané, gratula a fiúkhoz!!! Nagyon örülök nektek!!

Szuszu, köszi az ajánlatokat, fel is írtam, már komoly listám van, lesz miből válogatni!!

Pöttöm, respect, mostmár nem tarthat soká. :lol:

Úgy látom Szeged klub is alakul :)

KépKép
columbine
 
 


Én kétszer minimum el szeretnék menni babamozizni.
Most azért, mert kiváncsi vagyok a nemére, meg még belefér a képbe, később pedig már az arcocskáját is lehet jobban látni, így akkor meg azért érdemes.

pöttömpanni
 
 


Columbine, most jut eszembe nekem is kellene írnom egy szakdolgozatot, csak eddig halogattam. Pedig a kicsi érkezése előtt még jó lenne leállamvizsgázni is. A Szent Orbán jó, csak egy kicsit drága szerintem.

Nekem már van egy oroszlán fiam, nem egyszerű eset néha, akarata az van. Most vagy lesz még egy, vagy egy oroszlányom :D de lehet, hogy mégiscsak szűz lesz.

Lei, remélem hamarabb abbamarad! Én még lehet, hogy csak képzelődöm, első terhesség alatt úgy emlékszem a 18 hét körül éreztem hogy mozog, persze akkor még nem tudtam, hogy mire kell figyelni :wink:

Barbi, a kórházak tényleg fejlődnek, de elég lassan. Van még több ágyas vajúdó sok helyen. A csecsemőintenzíveket meg lassan megszüntetik. Nekem sajnos volt szerencsém egyhez, de azóta azt is bezárták. Ha jól tudom most Budapesten talán 3 kórházban van. De ne legyen hozzá szerencsénk!

Panna, nekem a dokinőm ajánlott egy magán helyet vérvételre, holnap oda is megyek majd. Nem kell várni, a leleteket meg e-mail-ben elküldik nekem meg a dokinőnek is. Az első vizsgálat azt hiszem 3000 lesz, a többi 2000. Nekem ennyit megér, hogy ne menjek be a rendelőbe ezért. A háziorvosi vizsgálatról meg azt mondta a dokim, hogy ráér akkor is, ha vége az influenza szezonnak.

Pöttöm, nekünk mutatta meg magát a fütyis 12 hetesen és reménykedem benne, hogy most is így lesz. Mármint nem feltétlenül fiu, de megmutatja magát. 12 hetesen szertnék elmenni, valószínűleg a Praxisba, mindjárt fel is hívom őket.

Zsófi, fehér ruha márpedig kell! Én sem akartam az első esküvőmre, de "véletlenül" belebotlottam egybe. Szó szerint, mert kosztümöt akartam venni egy nagykerben és az első ruha amit megláttam egy tipikus menyasszonyi ruha volt, annak ellenére, hogy abban a boltban nem árultak menyasszonyi ruhát, ezt is estélyinek szánták. Épp azon sopánkodott az eladó, hogy ki fogja ezt megvenni! Hát én megvettem. Azért első esküvő, mert a polgári decemberben volt, a templomi meg júniusban a bulival, szóval még az első férjemet fogyasztom :lol: de így már decemberben is fehérben voltam.
Vendég
 


Niki! Te hanyas születésű vagy? Melyik gimibe jártál? Még az is lehet, hogy ismeritek egymást a férjemmel :)

panna1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?