Columbine, most jut eszembe nekem is kellene írnom egy szakdolgozatot, csak eddig halogattam. Pedig a kicsi érkezése előtt még jó lenne leállamvizsgázni is. A Szent Orbán jó, csak egy kicsit drága szerintem.
Nekem már van egy oroszlán fiam, nem egyszerű eset néha, akarata az van. Most vagy lesz még egy, vagy egy oroszlányom
de lehet, hogy mégiscsak szűz lesz.
Lei, remélem hamarabb abbamarad! Én még lehet, hogy csak képzelődöm, első terhesség alatt úgy emlékszem a 18 hét körül éreztem hogy mozog, persze akkor még nem tudtam, hogy mire kell figyelni
Barbi, a kórházak tényleg fejlődnek, de elég lassan. Van még több ágyas vajúdó sok helyen. A csecsemőintenzíveket meg lassan megszüntetik. Nekem sajnos volt szerencsém egyhez, de azóta azt is bezárták. Ha jól tudom most Budapesten talán 3 kórházban van. De ne legyen hozzá szerencsénk!
Panna, nekem a dokinőm ajánlott egy magán helyet vérvételre, holnap oda is megyek majd. Nem kell várni, a leleteket meg e-mail-ben elküldik nekem meg a dokinőnek is. Az első vizsgálat azt hiszem 3000 lesz, a többi 2000. Nekem ennyit megér, hogy ne menjek be a rendelőbe ezért. A háziorvosi vizsgálatról meg azt mondta a dokim, hogy ráér akkor is, ha vége az influenza szezonnak.
Pöttöm, nekünk mutatta meg magát a fütyis 12 hetesen és reménykedem benne, hogy most is így lesz. Mármint nem feltétlenül fiu, de megmutatja magát. 12 hetesen szertnék elmenni, valószínűleg a Praxisba, mindjárt fel is hívom őket.
Zsófi, fehér ruha márpedig kell! Én sem akartam az első esküvőmre, de "véletlenül" belebotlottam egybe. Szó szerint, mert kosztümöt akartam venni egy nagykerben és az első ruha amit megláttam egy tipikus menyasszonyi ruha volt, annak ellenére, hogy abban a boltban nem árultak menyasszonyi ruhát, ezt is estélyinek szánták. Épp azon sopánkodott az eladó, hogy ki fogja ezt megvenni! Hát én megvettem. Azért első esküvő, mert a polgári decemberben volt, a templomi meg júniusban a bulival, szóval még az első férjemet fogyasztom
de így már decemberben is fehérben voltam.