Niki, szép lett a szoba, hol vettetek végül kiságyat?
ezek szerint ti június végén voltatok nászúton? hol voltatok?
Judit, jobbulást, rosszul hangzik ez a hányás...
Zsu, igen ez a Tide film volt az, hát én sem örültem, hogy ő lett végül a kislány, Pumperka kislánya sokkal szebb, csakhát ragaszkodtak hozzá, hogy vöröshajú szeplős legyen, mondván akkor egyértelmű, hogy érzékeny a bőre. furcsák az ügyfelek néha....
hátha még csütörtökig tudsz valamit intézni, jó lenne ha tudnál jönni!! kíváncsi vagyok a hasadra élőben is, tuti behoztad a múltkori lemaradást
a pezsgőkúpot nem tudom, viszont én majdnem napi szintén glicerin kúpot használok és tudom ajánlani, nekem sokat segít. nem gyógyszer, nem megy be a szervezetbe, szóval a babának nem árt. és gyors!
Mzx, jó ötlet, én azt hiszem most álltam utoljára mérlegre. nagyjából úgyis sejtem a végét...
Pumperka, látom nem úsztad meg egyszerűen a szülinapi kaját, ezzel a menüvel lebíbelődhettél egy darabig. de látom jól sikerült a buli!
én is egy naracsot eszem éppen - desszertnek
előtte benyomtam a sztrapacskát, nem azért, de isteni lett pedig először csináltam ... egész kezdek belejönni a főzésre.
nem is mentem el végül a főzőtanfolyamra amit búcsúajándékba kaptam a kollégáktól, inkább kettesben Attilával elmentünk az ajándékkuponommal egy "téli franciás ételek" estére ahol egy mesterszakács segítségével közösen főztünk isteni cuccokat - francia almatorta, francia rakott krumpli, dijoni szűzérmék, póréhagymaleves. nagyon jópofa volt! és persze a végén megettük.