Új privát üzeneted érkezett!

hétfő, kedd, szerda.....csütörtök éééééééééééééééééééééééééés TALI!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szép jó reggelt!

Ismét szinte nuku alvás, délutánra ilyenkor mindig hulla leszek, viszont ma megyünk szülőszoba látogatásra :shock: :shock: szóval báj-báj ebéd utáni pihizés, asszem a szülőszobán kellőképp fel fogok ébredni...

Pété,
a babakocsival kapcsolatban annyit, hogy szerintem az a legfontosabb, hogy felmérd, Nektek mi a konkrét igényetek. Mert hiába osztja mindenki (jószándékúan!!!) az észt, lehet, hogy teljesen másképp használja a kocsit, mint mondjuk te/ti. Nekem fontos volt a merev mózes és hogy picire lehessen csukni, szóval én erre esküszöm, de nyilván te máshol/máshogyan használod majd..Gondold át jó alaposan, és aztán nézz modelleket. Bocsi, nem akarok oki lenni, de én is hónapokig variáltam a járgányon, mire meglett az, amilyet pont szeretnék!
Bosek, nagyon jók a linkek! Szerintem is érdemes a Bippához menni, mi is ott vettük!(esküszöm, nem vagyok beépített ember :D )
szóval sok sikert!!!

Judit,
így is-úgy is nagyon szép vagy!!! Én már 16kilónál járok és pár hónapja már egyáltalán nem érdekel :) :)

nagyon szép hetet kívánok mindenkinek!!!
pusssz,
Manna

KépKép
kmanna

Mpatr: megoldódott a rejtély... Aki lökött, az lökött... ha rossz adatokat adok meg, akkor persze, hogy rosszul számol... De kijavítottam - habár úgyis Fruzsi dönti el, mennyire igaz, ami a vonalzón van ;)

Judit: teljesen jól nézel ki!!! Nincs itt baj! :)
linocs

Jó reggelt Lányok!

Köszönöm az infokat, és továbbra is nagyon örülök neki, ha tudtok valami jótanáccsal segíteni! :oops:

Jövőhéten amúgyis szándékoztunk menni a Bippához, akkor ott nézünk babakocsit is.

Ma fél 5-kor keltem. Amióta itthon(Debrecenben) vagyok állandóan korán kelek, csak nem tudom, hogy az ágy van rossz helyen, vagy csak simán terhes vagyok... :lol: Persze már húz a pocakom lefelé, úgyhogy 2 perc, míg átfordulok az egyik oldalamról a másikra...
Patri! Te mi az eget csináltál fél egykor? :shock:

Kép
pété

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a sok gratulációt a fiammal kapcsolatban!

Én is sajnálom, hogy egy vendéggel kevesebb lesz a talin!

Pati!
Ha valamiben kell segíteni, pl. készíteni valamit stb. akkor szóljatok szívesen részt vennék benne!

Igazad van Pati szerintem is mindenki szép! Ez más szépség, ez az élet legnagyobb csodájának szépsége, és senki se azt nézze, hogy hány kg, hanem azt , hogy ott bent a pociban egy kis élet kezdődött és lassan nem csak fogalom és bálnásodás lesz, hanem a kezünkbe fogjuk fogni, szoptatni és gondoskodni róla. Amely egy egész életen át kisér bennünket!!!

Pété!
Szerintem is azt mérlegold, hogy neked mi a leg praktikusabb és, hogy hol és mire akarod használni a babakocsit. Oké babát tologatni, de azon kívűl, tömegközlekedés, bevásárlás stb.

Kmanna!
Helyes lett az apró szoba, nekünk is hasonló a kiságyunk. Edes a kis tárolód ügyes vagy!

Ja, valaki írta, hogy mit lehet tenni a fejvédőbe! Én annak ideén szivacsot tettem, de lehet vatelint is. Szerintem a szivacs az jobb!
Ha esetleg valakinek varni kéne szóljon én megtudom csinálni. Igaz az egyik varrógépem (lockom) most rossz, de a héten megcsináltatom, mert nekem is kell. Ja és szivacsot vagy vastag vatelint a Népszínház utcában lehet kapni!

Próbáltam keresni képet a kiságyunkró és a varrt fejvédőről, baldahinról illetve paplanról, de sajnos semmi kiságyas képen nincs. Talán ez a legjobb:

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

A babaruhán kívűl még szinte mindenünk Miskolcon van!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt!

Én is csatlakozom a kialvatlanok és az éjjeli baglyok társaságához. :( Sajnos, én is minden éjszaka többször felébredek... utána meg csak forgolódom, mert folyton elzsibbad az egyik oldalam.
Tegnap olyan sz... idő volt, hogy semmihez nem volt kedvem/kedvünk... egész délután 24-et néztünk és elővettük a nászutas albumunkat... olyan jó volt nézegetni a szép napfényes, tengerparti képeket. :lol: Majd előkeresem a DVD-t és töltök fel képeket. :)
És készült pocakfotó meg lefotóztam a babaszobát is... :)

Szép napfényes, vidám, derűs napot Mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
mni

jó reggel,
köszi a bíztatást, ma reggel már 83 kg voltam :) sebaj, ma sztrapacskát csinálok vacsorára, isteni házi juhtúrót vettünk hétvégén.

és a nap jóhíre, kipurcant a vasalóm amivel a tonna babaruhát akartam vasalni, tök bizarr, megolvadt oldalt. nem értem ezeket, az előző is csak kb 3 évig bírta, pedig nem egy olcsó darab volt, valamit én csinálok rosszul ?
még bepróbálkozom a szervízzel de a múltkor is úgy jártam, hogy a javítás majdnem drágább lett volna mint újat venni

Niki, lássuk a babaszobát! megvan a fenyőpelenkázó is?

Beus, tudom, hogy a fejvédőt kell nézni, de tündériek a kicsik a képen ! :)

ja és egy barátnőmtől kaptam egy hastartó cuccot, ma elkezdtem hordani, nagyon érdekes, alul van egy vastag csík ami tépőzáras, ezt kell a has aljára tenni, aztán meg van egy rész ami a hasat takarja, és tényleg jobbnak tűnik, valamit felfog a súlyból... csak remélem ha leveszem, nem fog rögtön kirepedni a hasam a hirtelen terheléstől ... ?

ésmég - ha tudtok valakit akinek kell egy tündéri 7 éves cica, szóljatok! na jó még nem vagyok biztos benne, hogy elpaterolom, de ma reggel megint a babaágyban találtam az odarakott (szerencsére még nem kivasalt) ruhák között, teljesen el vagyok keseredve, hogy nem fogom tudni kiszoktatni. és hát ha választani kell, akárhogy is szeretem, nyilván ő fog menni....

KépKép
judit18

mármint még nem kimosott ruhák között volt a macsek és szerencsére még a matracon is rajta van a védőnejlon

KépKép
judit18

Szép jó napot Mindenkinek!

Úgy látszik, volt valami ebben az éjszakában - nagyon rosszul aludtam - pedig rám nem jellemző...

4D-t tudok ajánlani Budapesten (nem nekem kell)? Én a Kleopátra-házban lévőt ismerem csak.
linocs

Pété, babakocsi ügyben érdemes megnézni a www.matti.hu oldalt is illetve a boltot. Ott is nagyon jó babakocsik vannak. :)
Judit, Jim jók a képek és ne aggódjatok, majd a sok babacipeléstől és később az utánuk mászkálástól lefogyunk és meg is izmosodunk. :)
A táblázat kiló adatai megvannak még, de többen is kérték, hogy ne tüntessem fel... :( szóval, ha gondoljátok ismét feldobhatom. :)
Enikő, Pété, Kmanna, Zsu szépek a babaszobák! :) Zsu, lassan nyithatnál az albumban egy külön babaszoba könyvtárt is. :D
A Kútvölgyiben szerencsére senki nem mehet be a szobákba, még az apuka sem. Vannak alapítványi szobák, oda bárki bemehet, de kérdés nekünk lesz-e kedvünk látogatókat fogadni?
Nem is gondoltam, hogy ilyen sok motors van a topikban. :) Én egyszer motoroztam, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, baromira féltem rajta. :( Inkább az autó! Amúgy mi meg Mondeo klubba járunk és pont április elején lesz az éves nagytali... azt hiszem azt ki fogom hagyni. :cry:
Páran írtátok a táblázatot meg a telefonszámokat... majd elküldöm e-mailben a fullos táblát. :)

KépKép
KépKép
mni

Aktuális poci fotó: (direkt elővettem a nyári pizsimet :lol: )
Kép

KépKép
KépKép
mni

Babaszoba:
A komódra még kell készíteni egy pelenkázó részt...
Kép
A rácsvédőt meg sajnos nem tudjuk hova kötni... majd valami megoldást ki kell találni...
Kép

KépKép
KépKép
mni

Nagyon szépek a képek, szép poci!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

mni: nagyon szép a babaszoba, mintha újságból lenne kivágva... És a pocakod!!! Igazán helyes!
linocs

Találtam egy jó linket, na nem az elejére, hanem a végére gondolok... :D :D
http://www.nandu.hu/magyar/szules/szules_lista.htm

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, ez jó!
Hallottatok már a kalciumról máshol is? mert én még sehol. Viszont logikus lenne, az izommunkában, a vérzéscsillapításban és még egy csomó dologban segíthet. Jó ötlet!!

Kép
Kép

mpatr

Aki tudja, mi a neve annak a pezsgős kúpnak, leírhatná. Nekem komoly tapasztalataim vannak a hashajtásban (szerencsére nem magamon alkalmaztam, hanem a gyerekeimen), nem egy módszert tudok, de olyat, ami nagyon hamar hat sajnos nem. Nálunk sincs beöntés... Ja és most tudtam meg, hogy ha hazajövünk a védőnő kölcsönadja a mérlegét, mert több van, és nálam lehet itthon. Tök jó!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

A hétvégi szünet után újra itt!
Látom mindenki szépen alakul, gömbölyödtök, babaszobák szépűlnek. Kilókkal meg ne törődjetek. :wink:

Nálunk jól sikerült a hétvége. A gyerekzsúr nagyjából a szokásos módon zajlott. 5 óra után azért már sűrűn néztem az órát, hogy mikor lesz 6 óra. A nagyját akkor elvitték, de volt akiért később jöttek.

A vasárnapi ebéd is jól sikerült. Végül maradtam a klasszikus menünél, tudom a nagypapák márcsak az ilyet dijjazzák. Húsleves, óvári szelet, bécsi borjúszelet, rántott csirkecomb, hagymás burgonya, rizs. Azért amiket javasoltatok, azok közül is ki fogok próbálni néhányat szűk családi körben, mi nyitottabbak vagyunk az új ízekre. :lol: 12-en voltunk és csodával határos módon, volt annyi evőeszközünk, még tortás villából is. :D

Rakok fel néhány képet, hogy lássátok tényleg nem unatkoztunk! :lol: :lol:

Jól sikerültek a játékok:
Kép

A kedv tetőfokára hágott, de sikerült azért egy csoportképet összehozni:
Kép

A torta is elfogyott a végére:
Kép

Este megfáradtan, az új kis barátokkal:
Kép

Lehet, hogy ez a dolgok titka, de én olyan jól aludtam este 10-től reggel 7-ig (egy pipi szünet kómában). :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mni!

Gyönyörű a babaszobátok, és még télen a nap is besüt!

De kár, hogy ti nem tudtok aludni, pedig szülés után még kevesebbet fogtok tudni! (Ez az első gyermeküket váró kismamáknak szól!) Nem akarla elkeseríteni benneteket, de én már 8 éve félálomban alszok!
És most bármikor reggel, nappal, délután este, éjszaka mindig aludni tudnék, ennek sok köze lehet a nagyon alacsony vérnyomásomnak, de napi 1 kávénál nem vagyok hajlandó többet inni! Szóval álomkorban szenvedek, ráadásul ma még el is aludtunk, úgyhogy sietnem kellet, hogy időben elniduljunk a suliba.
Vagy esetleg az álmosságomhoz köze lehet annak is, hogy éjfélnél hamarabb nem fekszünk le és rekkel fél 6 kor csörög az óra, + állapotos vagyok!

FEJVÉDŐ!

Az, hogy íves nem íves stb. az csak attól függ milyenre szabod a szivacsot és az anyagot, amit láttok a képen az 8 éve készült, azóta sokkal szebb anyagokat stb. lehet kapni. (díszítést stb.)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pumperka!

Annyira helyesek a gyerekek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mommy!

Most alaposabban visszaolvastam, és a videóidra is rátaláltam. Hát valahogy most mégjobban megrettentem a császármetszés lehetőségétől. Bár, ha meg úgy alakul, lehet, hogy jobb, ha tudom mi történik.

:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szép Napot Mindenkinek!

Aranykavics, nagyon tetszett a múltkori hajnali nagymonológod! Én akkor fordultam a másik oldalamra, te meg olyan szépeket írtál!

Dany, én nem vagyok gyenge idegzetű, de nem bírtam végignézni a császármetszéses videót, a többibe meg ezek után bele sem néztem. :oops: :oops: :oops: Pedig tévében láttam már ilyet, de most.....

Kikó, használd ki a visszalevő kis időt, és pihenj nagyon sokat!

Judit18, szerintem is jól nézel ki most is! :lol: :lol: :lol:
Egy kérdés: a múltkor a Tide most futó legújabb reklámjához kerestetek kislányt, amihez Pumperkáék is jelentkeztek? Hát szegény kiválasztott kislány olyan kis csufi! :oops: :roll:

Mni, nagyon tuti a kiságy! Így vettétek, vagy rendelésre készült? Az a macika nagyon édi!
A pocakfotóid is tetszenek, ilyen volt - ilyen lett!
Nekem is térkép lett a hasamból :shock: , ráadásul én nem is vagyok ilyen szép barna, és a hófehér bőrömön még jobban átütnek az erek! :roll:

Készülnek, szépülnek a babaszobák!
Niki, kívánságodra új album készült a többi mellé: http://babanet.fotoalbum.hu , Babaszobák címen. A 120. oldalig néztem vissza, szerintem mind megvan, mert akkor kezdtem bele a többi albumba.
(Enikőtől bocsi, ő lemaradt, mert nagyon kicsik a képek, nem lehet feltölteni őket.)

Pumperka, Csenge szülinapi képei is felkerültek az ünnepi albumba! :lol: :lol: :lol: Látszik, hogy jó buli volt! Minden elismerésem!
Vendég

Összetett táblázat... amiben szerepelnek ismét a súly adatok (kezdő súly és aktuális súly), bár elég régi adatok vannak még benne.

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Zsu, nagyon szuper az album! A többi topik most biztos nagyon irigykedik, hogy nekünk milyen szép képgyűjteményünk van. :) A kiságyat így vettük, és tök jó árban is volt. Megláttam és megszerettem pont a maci miatt. :) Sajnos, már én sem vagyok barna... a nyári barnaság már rég lekopott és tiszta eres lettem én is.
Pumperka, biztos nagyon jó volt a buli, jók a képek és nagyon tetszik az a "Boldog szülinapot" felírat. :)
Beuska, keleti oldalon van a szoba és reggel mindig szép napos. Nyáron viszont baromi meleg... szinte kibírhatatlan... de a mi szobánk is dettó. Majd valamit ki kell találnunk + ez a Hugom szobája és még nem emésztette meg, hogy bekerült oda a babaágy. Csak félreraktuk az íróasztalát a szoba másik sarkába, de még a francia ágya is bent van... még kicsit zsúfolt, de egyenlőre ennyi hely elég lesz a babának. :)

KépKép
KépKép
mni

Zsu!

Klassz a fotóalbum! Most jöttem rá, rólam milyen régen készült pocakos kép. Karácsonyin egy képen se vagyok rajta. :(

Niki!
A táblában a névhez beírhatod a Zsombort. (bár még nem 100%), a kilókhoz a 7,5-öt. A kezdő súlyt nem merem bevállalni... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki, beírhatod nekem a kezdő 50 és a jelenlegi 61 kilót. Magasságom 167 cm.

A talira, úgy néz ki, nem tudok menni. Kép Nincs kire hagyni Alexát. De majd várom a beszámolókat és a képeket!

Már gondolkodtam, hogy hogyan kivitelezzem majd a babás albumot, mert (magamból kiindulva :oops: :oops: :oops: ) gondolom mindenki el fogja árasztani a topicot a gyermeke fotóival. :lol: :lol: :lol:
Arra gondoltam, hogy havonta egy-egy képet teszek majd albumba mindenkitől (A LEGSZEBBET!!!), (x.y. újszülött, egy hónapos, két hónapos stb.) A többit meg úgyis itt nézegetjük egymás csemetéiről. Mit szóltok?
Vendég

Zsu, pont Te nem jössz??? Nem akarod Alexát is elhozni? Nincs egy kedves szomszéd vagy barátnő aki vigyázna rá?
Az előbb kicsit hülyén írtam le a szobás dolgot, szóval a Hugom régi szobája, már vagy egy éve nem itt lakik...

KépKép
KépKép
mni

Alexát semmiképp nem viszem, akárhányan is leszünk, nem győznénk utána futkározni. :roll: :lol: :roll:
Este senkire nem tudom hagyni. Van egy kedves család itt két gyerekkel (3 éves kisfiú, Alexával egyidős kislány), akik felajánlották, hogy szükség esetén átvihetem (ha orvoshoz megyek vagy egyéb dolgom van), de este??? Azt nem kérném, főleg, hogy nem is tudom, mikor érnék haza. Egyébként még nem is próbáltam idegenre hagyni, nem tudom, hogyan viselné.

Én is nagyon sajnálom, mert szerettem volna elmenni. Most már teljesen együtt tudok érezni a vidékiekkel, akik eddig is kimaradtak a buliból! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Pumperka, nagyon jól sikerülhetett a buli, látszik a képeken, hogy jól érezték magukat a gyerkőcök, ügyi vagy!!!! Nagylányod pedig nagyon csinos!!!! :D :D :D

Most voltam a dokinéninél a tp papírért, meghallgatta meg megtapogatta a hasamat és ledöbbent, hogy ebben mekkora gyerek van??? :shock: :shock: :D :D Vérnyomi 130/80, felső határ, de még oké, lábam nem vizes, csak kicsit duzzadt (ezt magyaráztam a lökött védőnőnek is!!! :evil: ), szerdán menjek reggel és néz egy éhgyomri cukrot a biztonság kedvéért. Ja és a lényeg, a gyógyszertári cuccot februárban felírja előre egy másik kisbaba nevére és kiválthatom időben, itt ez a szokás. TÖK JÓ!!! :D :D
De a lényeg: végre nem b.szogatott a súlyommal, azt mondta, tök jól nézek ki!!!! Hogy én ezt is megéltem :D :D :wink:, sőt rá se kellett állnom a mérlegre. Ja és a keményedésre vegyek magnézium-citrátot, de beszéljek jövő héten a másik dokinénimmel ezügyben. Én úgy tudtam, hogy ezek a keményedések normálisak és nem kell már rá magnézium. Szerintetek???

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nászutunkon készült fotó, itt már lehet, hogy volt Pocaklakónk... :D Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Én sem aludtam az éjszaka semmit. Este hánytam, és ma is (a szobába - olyan hirtelen jött). Pedig tegnap dél óta csak teát és kekszet ettem. Mostanában nagyon liftezik a gyomrom és nagyon sok a gyomorsavam. Mostmár az egész emésztőrendszerem fáj.
MIT CSINÁLJAK? Nem tudtok valami jó módszert a diétán kívül?
Ráadásul becsípődött a csípőmben egy idegszál, alig bírok megfordulni.
Pedig annyira kellene takarítanom.. :( :( :(

Mni!
Nagyon szépek a képek, a pocis is és a szoba is. A nyaralásról meg nem is beszélve.....
Én nem nyilatkozok a kiinduló súlyomról (mert elájulnátok) de eddig 8-9 kg-ot szedtem fel.

Most hoztam haza Gyuláról a babaruhákat (ami kölcsön volt adva) és most tele van vele 3 szárító. Ha kész lesz a babasarok én is küldök fotót.
Az egyik ismerősöm tavaj novemberben 3-as ikreket szült. Képzeljétek milyen lehet, napi 20-30 pelenka, 2 órás fürdetés, az egyik etetés a másikba ér. :shock: :shock:
Most az önkormányzat fizet egy ápolót napi 8 órába és vett nekik egy 3-as babakocsit.
Nem semmi, nem tudom hogy bírkóznék meg a feladattal... :? :? :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki, MÉÉÉÉÉÉG KÉÉÉRÜNK ILYENEKET!!

Kép
Kép

mpatr

Judit, remélem nem influenza! Ma olyan sok ismerősöm írta, hogy beteg... jobbulást Neked! :)
Pati, milyet? Nyaralós képeket? :wink: Itt van Feriről is kép. :)
http://www.mniphoto.extra.hu/galeriak/t ... index.html

KépKép
KépKép
mni

Judit!
Rennie mehet!
http://www.pirulapatika.hu/210044985/adatlap

Bosek!
Örülök, hogy rendben vagy! :D

Judit18!
Szerintem mk fényképen gyönyörű vagy! :D

Egyébként azt utálom, hogy bárkivel beszélgetsz (ez alól kivétel orvosod, védőnőd és a bizalmas embereid) mindenki arra kiváncsi, hogy hány kilót híztál. :shock: Én komolyan mondom, mintha ez lenne a legfontosabb dolog az egész babavárás során. Mindenkit ez érdekel igazán. ha elsőre szégyelli is megkérdezni, második kérdés biztos ez. Vagy van még egy lehetőség, hogy találgatja, hogy hány kiló lehet rajtad! :shock: Döbbenet! :? :lol: :lol:

Mni!
+ 7 kg. :) köszi hogy kijavítod. :)

Lányok, a babaszoba képek gyönyörűek. :)

Pezsgőkúp pontos nevét nem tudom. Kiderítem.

Cuppantás Mindenkinek!
Vendég

Judit, remélem csak átmeneti, és nem kaptál el valamit!

Mni, dögös a kép! :wink:

Lányok, egyelőre mindenki jól van, páromon sincs semmi influenzás tünet!!! :) Szóval remélem, hogy csütörtökig már nem is lesz semmi baja :).

Ma délután Picúr annyit forgolódott a hasamban, hogy nem tartom kizártnak, hogy megfordult. Vagy egy órán keresztül úgy nyomott két oldalt, mintha keresztbe állt volna. Iszonyúan fájt, alig tudtam megmoccanni. Hplnap megyek UH-ra, remélem még mindig fejfekvésben van. Komolyan nem tudom elképzelni, hogy hogy fogok átvészelni még 5 hetet :roll:, már fekvés közben is komoly fájdalmaim vannak. :( Eriknél még a legvégén is fürgén mentem össze-vissza.

Kép

Kép
mzx

Még annyit akartam, hogy lét hete, 12 kilónál abbahagytam a súlymérést. Úgyis mindegy már, akkor meg mit izgassam magam! :wink:

Kép

Kép
mzx

Mzx, egyetértek Veled, mérleg nálam is tabu.... :D

Aranykavics, teljesen igazad van, ma a váróban is ez volt a téma, hogy mennyit híztam.... :roll: Nagy pironkodva bevallottam a 12-őt, mert kedves ismerős kérdezte, aztán mikor mondta, hogy ő 30-at, a másik ismerős meg huszonvalamennyit, na az azért jól esett.... :P

Böbi

Kép

Kép
bosek

Judit, sok folyadék és háztartási keksz, Rennie. Azt hallottam, hogy ha anyucinak nagyon rossz a gyomra, akkor a babának király nagy lobonca lesz. Anyukám a tesómmal répafüggő lett, hívta a mentőt, aztán kiszaladt a kertbe, kihuzigált egy adagot a földből és vitte magával még a kórházba is, mert csak az enyhítette a gyomorégését... Lett is sérója a kiscsajnak rendesen :D :D :shock: Na nálunk ez nem lesz probléma, apucival mindketten szőkék vagyunk. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Mni!
Nagyon szépek a képek!
Én kb. 11 kg-ot híztam. 62-ről 73, ehez 171 cm-es magasság társul.

Nálam a mérleg kb. 10 éve tabu. Szerintem nem az számít, hogy hány kg az ember, hanem az, hogy jól érzi-e magát a bőrében vagy sem! Így nekünk nincs mérlegünk és az elkövetkezendő időben sem szándékozok a lakásba venni, vagy hozni, mert akkor rohamosan elkezdenék hízni, így nincs miért aggódni.
Ha lenne akkor minden reggel azon ugrálnék és kétségbeesnék, hogy már megint híztam 1 kg-ot, ami nem is hízás csak épp még nem távozott stb. Ilyenkor letargiába esik az ember és mégtöbbet eszik.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, ez nagyon jó! De ez alapján alig lehet valamit enni... :( Pedig vacsira nem ettem csak egy narancsot és két banánt, de persze a narancsot sem javasolják. :) Mind1 :lol:

KépKép
KépKép
mni

Judit!

SAjnálom, hogy ilyen cudarul vagy. Valahogy csak elmúlik ez a pár hét még. Bár érzem mindannyiunknak hosszú lesz már.

Bosek!

Jól össze van foglalva mit kell tenni gyomorégés esetén. Nálam is néha előjön, de nem durván. Most napok óta egyáltalán picit se érzem. kopp-kopp

Lehet, hogy esetleg átsiklottam valami felett, de milyen pezsgőkúpról tárgyaltok?? Bocsi, ha figyelmetlen voltam, de az érdeklődésemet felkeltettétek. :oops: :oops: :oops:

Niki!

Szuper jók a képek. Az összes nyaralási emléket felébresztetted bennem. Mi is akkor voltunk nyaralni, amikor már a pocakomban volt a bébi, de még nem tudtunk róla. Hát most nyáron a 3 gyerekkel, nem tudom hogy lesz a nyaralás.... :? :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!

Te hogy éred be egy naranccsal és egy banánnal? :shock: :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki, szép lett a szoba, hol vettetek végül kiságyat?
ezek szerint ti június végén voltatok nászúton? hol voltatok?

Judit, jobbulást, rosszul hangzik ez a hányás...

Zsu, igen ez a Tide film volt az, hát én sem örültem, hogy ő lett végül a kislány, Pumperka kislánya sokkal szebb, csakhát ragaszkodtak hozzá, hogy vöröshajú szeplős legyen, mondván akkor egyértelmű, hogy érzékeny a bőre. furcsák az ügyfelek néha....

hátha még csütörtökig tudsz valamit intézni, jó lenne ha tudnál jönni!! kíváncsi vagyok a hasadra élőben is, tuti behoztad a múltkori lemaradást

a pezsgőkúpot nem tudom, viszont én majdnem napi szintén glicerin kúpot használok és tudom ajánlani, nekem sokat segít. nem gyógyszer, nem megy be a szervezetbe, szóval a babának nem árt. és gyors!

Mzx, jó ötlet, én azt hiszem most álltam utoljára mérlegre. nagyjából úgyis sejtem a végét...

Pumperka, látom nem úsztad meg egyszerűen a szülinapi kaját, ezzel a menüvel lebíbelődhettél egy darabig. de látom jól sikerült a buli!

én is egy naracsot eszem éppen - desszertnek :) előtte benyomtam a sztrapacskát, nem azért, de isteni lett pedig először csináltam ... egész kezdek belejönni a főzésre.
nem is mentem el végül a főzőtanfolyamra amit búcsúajándékba kaptam a kollégáktól, inkább kettesben Attilával elmentünk az ajándékkuponommal egy "téli franciás ételek" estére ahol egy mesterszakács segítségével közösen főztünk isteni cuccokat - francia almatorta, francia rakott krumpli, dijoni szűzérmék, póréhagymaleves. nagyon jópofa volt! és persze a végén megettük.

KépKép
judit18

Na végre megtudtam nézni a császáros linket. Köszönöm szépen én nem kérek belőle inkább maradok a hagyományos szülésnél, nekem az jobban bejön.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pumperka, nem bírtam ki... most ettem egy szelet piritóst. :)
Judit, június közepén voltunk Mallorcán. :) Kiságyat meg a Mattinál vettük.
Na most spurizok aludni, mert kikapok a férjemtől. :)
Szép álmokat Mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
mni

Heló Mamik!

Niki,
tényleg gyönyörűek a képek!!! Mi is úgy voltunk nászúton, hogy Babszli már a pocakban figyelt, csak mi még nem tudtunk róla..nem is voltam valami túl jól, szerencsére :D :D

mérleg,
hát én a költözéskor, nyáron lazán ottfelejtettem a frankó digitális mérlegünket az előző lakásban, a fürdőkád alatt..szóval mérlegnek lőttek. Azóta csak a védőnő mázsájáról (tényleg azzal mér!) szerzem az infókat!
számszerűen: 53kg ról most épp már 69kg vagyok! tehát 16kg!
Ja, és csatlakozom Beushoz! Én sem szándékozom méregetni magam, sőt még a Babót sem majd! Csak agyon frusztrálnám mindkettőnket! Mérleg mars!!!

ja, és végre kialudtam magam!!!!! Éjféltől nyolcig, csak egyszeri felkeléssel, nem is tudom, mikor volt ilyen, yuppijáájéééé! Ki vagyok simulva :D :D !
cuppantás!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Gyönyörűek a képek, mindegyik!!!!!! A gyerekszobák, a gyerekholmik, a nyaralás (na, arra most rendesen irigykedtem is...), a szülinap... remélem, semmit nem felejtettem ki.

Pumperka, a pezsgőkúp azért téma, mert pár kórházban (pl. István) nem adnak egyáltalán beöntést és ezt próbálnánk házilag orvosolni valami gyors módszerrel, hogy mire kiér a gyerek, ne a fején landoljon a heti termés :oops:

Nekem szörnyű estém volt, igaz, csak magamnak köszönhetem. Keresgettem a neten és rátaláltam egy linkre, amiben egy anyuka azt irja le, hogy hogy halt meg a gyereke szülés közben pont az én dokimnál... ugyanigy babanetes topic volt, a többiek közül pedig többen megerősitették, hogy egy csomó vizsgálatot nem csinálnak, ha nem kérsz... úgyhogy megtanultam, hogy a 4. UH vizsgálatnál külön kérni kell, hogy nézzék meg a köldökzsinór helyzetét meg hogy csináljanak áramlásvizsgálatot is. Ezen kivül a streptococus (bocs, nem biztos, hogy pont igy irják) vizsgálat sem kötelező, attól függ, mennyire ragaszkodik hozzá az ember...

Na, én egész éjjel álmomban hadakoztam a kórházban mindenkivel, katasztrofális volt... most bezzeg nem sikerült felébrednem....ááááááááááááááááááá..........és pont ma megyek a dokihoz, nincs éppen vidám napom... amúgy is baromi kiváncsi vagyok, utoljára december közepén voltam, hogy most az utolsó hónapban vajon akar-e majd látni......

Jaj, felejtsem már el ezt az egészet!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

BETÖLTÖTT 35. HÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mégis van jó hir is!!!!!!!!!!! Úristen, már csak 35 nap van a vonalzóm szerint... asszem ma újra felpróbálom a kórházi hálóingeket, hogy nem hiztam-e még ki őket... lassan csak-csak szükség lesz rájuk...

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?