Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Tok fincsit foztem.Kép Viszont meg ehes vagyok.Kép

Gomboc,
Egyelore meg ott tartok, hogy minden erdekel.Kép Lassan lepnunk kene, mert folyamatosan emelkednek az ingatlanarak.Kép Az viszont nagyon jo, hogy Ti mar ott tartotok, hogy mentek hitelugyintezni. Drukk, hogy minden rendben menjen!Kép (Azert majd kesobb lehet, hogy kerdezek, mar most is lenne kerdesem, de meg remenykedem, hogy megtlalom ra a valszt a papirjaimon.Kép)
Norka kerdesere legyszi ne csak maganban valaszolj!!!Kép

Udv:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Dani ma 4 hónapos! KépKépKép Úgy rohan az idő!

Babajaga, Leszter
vadhússal már nincs teendő, ugyanis valahogy a kezemben maradt, ezért is paráztam annyira, hogy mi lehet az. A doki már csak a heget látta, de azt mondta, valsz magátó is kiesett volna, ha nem piszkálom.

Virág
szegény szúnyogcsípte Levi Kép

Myssnia
nemivó Szilárd Kép A pelusban van elég pisi? Sikerült azóta itatnI?

Manó
kiscsirkés sztori kicsit kiábrándító Kép

K vitamin
agyamra megy, hogy mindenki mást mond. Míg terhes voltam, a védőnő azt mondta, hgoy amíg csak anyatejet kap a baba. Múltkor írattam fel megint a dokival, és mondta, hogy már ez lesz az utolsó doboz, mert kapott eleget. Így abból van még 4 ampulla. Szerintetek játsszak vele, hogy mondjuk csak 10 naponta adom mostantól, hogy tovább maradjon, vagy ez hülyeség?

Jó talit mára!

Andi
psandi

Csak én vagyok itt?

Norka! Oké, részleteket később.

Nem tudja valaki: Miszike jön ma? És a telefonszámát?

Beu
beu

Beu,
azt hiszem, jön... de nem tudom sajna a telefonszámát. Anyakatié nincs meg neked véletlen? Nem tudom, mi van velük, az utsó infó az volt, hogy rossz a gépük, én elkevertem a számát valahogy... pedig lehet, hogy jöttek volna ma, ők asszem közel laknak...

F.
franyo

Lányok, el akartam mesélni pozitív élményemet a bambino babafutárral: rendeltem tőlük etetőszéket, hétfőn. Aznap este jött a mail, hogy megkapták a rendelést, másnap hívnak telefonon egyeztetni. Hívott is egy nagyon kedves nő, és mondta, hogy pénteken v. hétfőn hozná a futár a széket. (Ja és: ára ugyanannyi volt szállítással együtt, amennyiért a Corában árusítják ugyanazt a széket. Kép) Erre ma reggel hívott, hogy kb. egy óra múlva be tudna ugrani vele a futár, ha otthon vagyok. Naná, hogy rohantam haza a közértből! Kép Úgyhogy most hurrá-hurrá, van Ankának tök aranyos etetőszéke, ma már abból ette a sütőtököt Kép.

PsAndi,
örülök, hogy nincs nagy baj!!!!!!!!!! Kép Hatottak a drukkok! KépKép

Timici,
bocs, hogy még nem mail-tem neked vissza, megkaptam, igyekszem is, csak ma nem nagyon volt időm... hogy telt az éjszaka?

F.
franyo

Sziasztok!

Beu
En gyumilevest is szoktam adni Jazinak higitva. Nagyon szereti.

Heni
Nem akarok hulyeseget irni (szaxavak), de a hibas gent probalja sok millio variacioval meggyogyitani, azaz ha rajonnek,hogy melyik gent melyikkel lehet helyettesiteni, Gyozelem! Kép Csak ez sok millio probalkozas. Ez a progi fut a Te gepeden(amikor Te gondolod), vagy allandoan v. indonkent (ahogy beallitod) online kapcsolodik a sajat szerverere es ha talalt valami megoldast oda feltolti. tolem mar 2x toltott! Kép

Andi
Gratula a hofordulohoz!!!Kép

Franyo
De jooo, ezexerint van etetoszeketek?! Kép KEPET tovetelunk!! Akkor megbizhato ez a Bambino cucc?! Kép

Lanyok
En ma annyira megkettyentem!!! Elfelejtettem Jazinak ebedet adni Kép 11korul evett barackot tejpeppel, aludt 1 nagyot, aztan felebredt, jatszott es Apa kerdezte meg,hogy nem ehes, mert annyira szopizza az ujjat? Hat,hogy ilyen luke legyek??????? Kép Kép

FeledekenyNorka es azota evett JaziKép
norkini

Beuuuu,
De hulye vagyok. Gyumilevest magunknak csinaltam, gyumiLEVET adok Jazinak.
Na en asszem mara bevegzem palyafutasom, nem megy ez ma valahogy Kép
N
norkini

Oké, Norka! Majd ha Lőrinc is töveteli, adok nekiKépKépKép

Beu
beu

Lányok, most csak beugrottam, mert millió dolog van, és még csak félmillióval végeztem Kép
Szerenscére lányom valamiért ájultan alszik 2 órája, így a gázosabb ügyeket (mosogatás, vasalás, Anya meleg ebédje Kép) már elintéztem.

Védőnéni volt ma, krumplipempő-projekt indul, kíváncsi vagyok, mekkora ívben pöki majd rám.
Tegnap sárgadinnyepüré volt a menü, ette, mint egy több napja éhező Kép Nagyon édi volt, és meg sem hajtotta, viszont oda a finom anyatejeskaki-szag Kép

Apacukám kézeljétekel, tegnap nem átallott beszédbe elegyedni egy másik kispapával, akin egyhárom hetes kisfiú lógott kendőben KépKépKép Kezdi már ő is produkálni a "De gyönyörű kisbaba, mennyi idős? A mienk pedig ..." kezdetű történeteket, olyan boldog vagyok Kép Mióta a lánya rendesen kommunikál vele (és nem "csak engem szeret" - Babajaga, brr, micsoda mondat, menjetek már el vacsizni egy este, hátha megnyugszik a kispapád!), azóta imád vele lenni KépKépKép

Leszter Kép
mi is nézelődünk költözésügyben, ház kéne, de drága. Majd egyeztetünk bankhitelek ügyében, jó?

Miszike Kép
Apácska nem gondolhatta komolyan, hogy inkább telt vagy, mint karcsú! Csini vagy!!!

Megyek, mert sose végzek ... jó talizást a talizóknak!!!

Pussz
Kangi
kangi

Norka,
még csak egy kép van, a szék összeállítása előtt készült, a büszke tulajdonos:

Kép

És még két új kedvenc képem (tegnap ráadtuk azt a pizsit, amit ismerősöktől örökölt, de még eddig nagy volt rá):

Kép
Kép

Béka meg nagyon király! Kép

F.
franyo

Franyo Kép
képek tündériek, etetőszék nagyon király!

Norka Kép
nálunk még csak a cicit töveteli a ded, meglenne ő pempők nélkül, de muszáj KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

HÁROM órája alszik! Mi van ma, Anyák Napja?

Kangi
kangi

Sziasztok!

Manó:Nem semmi, kíváncsi leszek, hogy anyukád mennyre lesz hatásos...

Franyó: Nem semmi, hogy ti már ilyen stabilan álldogáltok, el vagyok csodálkozva, rendesen.

Dorka még csak próbálgat ülni, elég érdekesen adja elő,azaz ma nem hittem a szememnek, ült, de nagyon előre volt hajolva a lábacskáira.

Kedden kapott babát, mint írtam ma délelött szegényt végig pofozta, majd bementem hozzá, és kezdtem mondani Neki, hogy nem szabad a babát pofozni, és elkezdtem símogatni a baba arcát, és utánozott.Nagyon aranyos szitú volt.
Nagyon tetszik neki a baba, főleg ha mozgatjuk a kezét, lábát.
Manó, ha jól emlékszem Te is ezt mondtad Emmával kapcsolatosan.

Ja a tápszerekről jut eszembe vettem milumil 2-t nekünk nem jött be ha kell valakinek felajánlok egy bontatlan csomagot.

Így maradok a bevált nutrilon 2 nél mert sajna a tejcsi már nem elég Dorkának, reggel este van kb 1,5-1,5dl, nem mindig elég neki, így kap egy kis pótlást, napközben meg gyümi, főzelék, meg ha nem vagyunk itthon tápszer.

Jók legyetek
Manó2

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Myssnia,
Hogy van a kis nemevo? Jobbulast neki!!!Kép

Andi,
Koszi a valaszt. Huhh, en fraszt kaptam volna, gondolom Te is (amikor a cucc a kezedben maradt).
K-vitamint mi csak osze-vissza egy dobozzal kaptunk, azt mondta a gyerekorvos, hogy nem kell tobb. Szerintem Dani raktarai mar alaposan feltoltodtek, nem hinnem, hogy sok ertelme lenne tartalekolni.Kép Bar artani biztos nem art, ha Teged megnyugtat.Kép

Franyo,
Uj etetoszek, hurra!Kép Es meg cipekedni sem kellett.Kép
A tulajdonos nem csak buszke, hanem gyonyoru es hiperugyes is.Kép E kep alapjan kivancsi lennek, hanyan talalnak el, hogy alig mult fel eves.Kép

Norka,
Meg hogy nem megy ma, en itt rohogok a tancolo bekan!Kép
Tovetelo LorincKépKépKép

Kangi,
Ezek szerint mar felmillio dologgal vegeztel, ez azert mar valami!Kép Te mar biztos nagyon profin csomagolsz, annyit utaztok Julcsival.
Hitel ugyben egyeztessunk mjad, jojo! Mi is hazban utazunk, Bp tenyleg draga, mi Fotot nezegettuk. Ma este lehet, hogy kimegyunk Orbottyanba, mert ugyan messzebb van vagy 10-15 km-rel, de uj! hazakat lehet venni nagggyon jo aron. Szocpol meg illetekmentesseg miatt nem mindegy...

Puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Meg kell állapítanom, hogy a gyerekem szivat engem. Ha elmegyek itthonról, akkor olyan, mint egy kisangyal anyósommal. Ma miután elmentem 1 órát játszott a járókában, majd 1 órát aludt, utána felébredt eljátszogatott a járókában még egy jó ideig, aztán hazaértem. Azóta evett és itt kavar, pakol mindent. Ha a járóka közelébe viszem már visít, az ágyába raktam most, ott hisztizik. Ha velem van miért nem játszik el semmivel legalább fél órát, vagy húsz percet??? Mindig jön-megy, pakol, ott kell lennem vele, vigyázni, hogy azért ne törje össze magát teljesen. Pl. ne másszon bele a fiókokba fejjel előre, mert elég nehézkes onnan visszamászni, főleg ha a feje a sarok közelében van, vagy ne másszon bele a babakocsi kosarába, mert az sem egy életbiztosítás...
Tegnapelőtt szintén elmentem itthonról, anyós felügyelte, szinte végig aludt, utána meg jókedvűen gagyarászott az ágyában.

Manó!
Az a kiscsirke-unoka-nagypapa történet nem semmi Kép. Egyetértek anyukáddal! Majd meséld el a fejleményeket is!

Norka!
Hamarosan megírom a fejleményeket lakásügyben, sajnos elég negatív Kép. Teljesen elkeseredtem, majdnem bőgtem is. A legrosszabb, hogy én telefonálgatok, beszélek a bankokkal, építőkkel, amikor bevallom őszintén hülye vagyok az egészhez: kamatok, állami támogatás, szocpol stb.
Azt a vírusos oldalt nem igazán értem. Lehet, hogy meg kellene néznem Kép?

Andi!
Akkor az jó hír, hogy volt vadhús - és most nincs vadhús, tehát nincs teendő Kép. Ugye, ugye írtam Neked, hogy kár előre parázni, látatlanban nem tuti a diagnózis, akármilyen szupi is az orvos a neten.

Franyó!
Etetőszék csúcsszuper az édes tulajdonossal együtt!

Na megyek megnézem a hisztikirályt az ágyában!
Pusza, Virág és hisztiLevi
virga

Sziasztok!
Franyo, nagyon aranyos a kislanyod!
Ma voltunk bevasarolni az Auchanban, leanyzo jol turte, meg a penztarnal sem pityeredett el, mert megallt a kocsi. Odajott egy noci es kerdi, hogy hogy hivjak a kisbabat, mondom , hogy Kincso, erre o : Milyen szep KISFIU! Es ez mar a masodik eset! Lanyok, tenyleg ennyire ismeretlen a Kincso nev, hogy az emberek azt se tudjak, hogy fiu-e vagy lany? Kép
Na megyek is, mert nyekereg,
pussz,
Kiszuny
kiszuny

Kangi
Felszabadulás! Beszéltünk, minden OK.
(ld még: NEVEK/2003 Augusztus 28 csütörtök - 16h 19) .... Kép

megint idepofátlanka J. ügynök
u.i.: Bocs lányok
Névtelen

Sziasztok!

Remélem, hiányoltatokKép, sajna, nem bírok több, mint 1 hetet visszaböngészniKép
Csak ezt az oldalt tudtam végigolvasni, meséljétek el légyszi, ha valami naggyon fontosról lemaradtam, én eltévedt báránykaKép
Azért voltam ilyen kámfor, mert megint nagyiztunk a két macával, sőt a párom is vett ki pár nap szabitKép Előtte meg jól benyaltam a vadiúj vírust és várnom kellett valami szakira, aki le bírta vadászni a gépemrőlKép
Csajok jól vannak, Zsebi már pörög, így most már maga választhatja meg az alvási póztKép Kb. 1 hete kezdi átaluszkálni az éjjeket, viszont ettől nekem drasztikusan lecsökkent a tejcim, Timivel sajna ugyanez volt, így már meg se lepődtem, csak el vagyok kenődveKép
Timi lassan csak elkezd beszélni, úgy érzem, visszasírom én még ezt a néma kacsa korszakotKép És kezd neki feltűnni az is, hogy nem feltétlenül olyan nagy élmény fél napot kakiban ücsörögni, így már rendszeresen szól és tépkedi a pelustKép De a bili továbbra se tetszik nekiKép
Én lehetnék jobban is, már közel 1 hónapja kűzdök valamivel, amiről nem tudom eldönteni, hogy nátha, vagy allergia...esetleg újra terhes vagyokKép(mert nálam mindkettő ezzel járt) Ha ez utóbbi, a párom beígérte, hogy életében egyszer a sárga lucsokig issza magát, mert ez már azért túlzás lenneKép
Egyébként ősszel házat bővítünk, kicsit félek a nagy kupitól, de azért már várom, hogy legyen egy normális méretű konyhánk és ebédlőnk, mert a mostani csak 3 embernek elégKép Persze, nekünk is kell majd valamilyen hitelt felvennünk, sajna az ilyen bővítésiek már nem olyan extra kedvezményesek, szóval 10 évig nadrágszíj effektus lesz...hacsak nem nyerek a lottón (ahhoz talán venni is kéneKép)

Franyó, látom Anka ezerrel gyakorolja az ácsorgást, nagyon ügyesKép Nálunk még a kúszás tanulása van műsoron, igaz, Timi segédletével nehezítveKép
Ankának gratula a félévességhez, mi jövő héten töltjükKép...Hogy szalad az idő, még 2-3 hónap és csecsemőhiányom leszKép
Az etetőszék nagyon tetszik, ugye, ez az,amit a Bambino oldalán 8990 pénzért árulnak? Elég masszív kivitel? És szerinted egy 2 éves 12 kilós csajnak se szorul még bele a feneke? Bocs, hogy ilyen hülyéket kérdezek, de én is ilyet szeretnék Timinek, hogy nagylányosan elvonulhasson rajzolni, úgyhogy rendelek is, csak jó lenne ezeket tudniKép

Kangi, én is hajtogatom szegény Zsebinek, hogy jó lenne már mást is hammolnia, de nem nagy a népszerűségi indexemKép Eddig csak az ivólevek mentek át a szigorú minőségellenőrzésénKép
A krumplipűré anno Timinél halott ötlet volt, amíg csak anyatejet keverhettem bele. Remélhetőleg Julcsi nem lesz ilyen finnyásKép
Egyébként miért muszáj a hozzátápi nálatok? Még mindíg kevés a tejed, vagy csak mert Julcsi nem a nagykönyv szerint gyarapszik? Bocs a lüke kérdését, de én hiányoztam 2 hetetKép

Heppi, üdv itt és örömmel látom, nagyon közel laksz hozzánk (Albertirsa csak 20 km, és a párom Cegléden dolgozik, meg a 2 gyerek előtt én is ott dolgoztam) Ha unom magam, a csemetéket bepakolom a kocsiba és bemegyünk Apát látogatni, szóval egyszer akár össze is futhatnánkKép

Timici, ha jól értettem a hozzászólásokból, Bence éjszakai műsort rendez? Timi is megkergült kb 6 hónapos korában, pedig 2 hónapos korától már átaludta az éjszakákatKép A fogára gyanakodtam, de még 1,5 hónapig egy szál se volt neki. Állítólag sok baba lesz átmenetileg rossz alvó féléves kora körül, de ez elmúlik. Mi kipróbáltunk mindent, 5 percenként mentünk be eldajkálni, vagy megsimizni a buksiját, de egyre ramatyabb állapotba került kis családunk és a helyzet nem javult. Végül bekeményítettem, és két éjjel hagytam hangversenyezni a csajt és láss csodát, elmúlt a hajcihős kedve. Azóta is úgy alszik, mint a medveKép Tudom, hogy szívtelen megoldás, de ha nincs lelkifurkád, hogy a ded valamilyen igényét nem elégítetted ki, akkor mindannyiótok érdekében ez a legjobb, amit tehetsz.

Mariann, végre felőletek is hallokKép Örülök, hogy Marci jól halad a tornával, csak így tovább a rögös útonKép

Sofka, sokszor eszembe jutottál a múlt héten, mert naponta mentem el az utcátok előtt a Hidegkúti úton, mivel anyukámék nyáron Solymáron laknak. Csak nem akartam pofátlanul beállítani, hogy jöttem családnézőbeKép

Norka, ma tényleg nem vagy formábanKép De ne aggódj, ha több gyereked lesz, ilyen még sokszor elő fog fordulni, hacsak a ded nem sipákol erősen a kajáért.Kép

Na megyek, mert valamelyik boszi reklamálKép
üdv
Eltűntdemegkerült Momo

Momo
momo

Virga, az én lányaim detto, nagyival angyalkák, az egész család rajtam röhög, ha panaszkodok, hogy rosszak a csemetékKép
Ez tipikus anyaszivatásKép

pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

NOrka
köszi a táncoló brekucit, szétröhögtem magam rajta KépKép
elfelejtett ebéd Kép

Franyó
nagyon tuti az etetőszék! Anka pedig szuperédes a képeken Kép

Virág
ja, igazad volt. CSak én olyan hülye vagyok, hogy "szeretem" túlaggódni magam. És még az okos könyvek is csak tették alám a lovat, amikor felismertem a tüneteimet KépKép

Ma megkóstoltam a hurkákat a fiam combiján, és Dani szétröhögte magát. KépKép Aztán ennek örömére akkor gigakakit alkotott, hogy megyek is mosni... KépKép
Én nem tom mások hogy csinálják, de a kaki nekünk mindig kifolyik a derekánál, ha hanyatt fexik.

Andi
psandi

Virga!

Majd megírom persze hogy mi volt vasárnap. de igazából nem izgat, ez van és kész, akit érdekel a lányom az ott lesz, akit meg nem az nem, nélkülük is megtartjuka keresztelőtKép
A hitel dolgok engem is érdekelnének! Tényleg olyan rémes a helyzet? tavly mi is körbejártuk, és arra jutottunk hogy kb 7 milkó önerőhöz max 5 milkó hitelt adnak, de már többen be akrták nekem bizonyítani hogy ez hülyeség, pedig nekünk bankos csaj számolta ki. Ezért elnnék kiváncsi hogy te mire jutottál. ja, nálunk az önerő az a mostani lakásunk. Leírnád nekem is? vszilvia@tvnetwork.hu
Köszi.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó
Neked ez nem lesz újdonság, mert amóda is ezt írtam. Kép:

Szilárdnak be akartam adni a hasmars elleni gyógyszert. Annyira nem tetszett neki, hogy öklődött, végül sugárba kihányta, az előtte megívott tejjel együtt. Most megfürdött, amit nagyon élvezett, és szopizott, de csak néhány kortoly. És alszik a kisbogár. Hasmarsgyógyi felfüggesztve, totál kész lehet már szegénykém, hogy mindig tukmálok valamit belé. Na meg én is.

egyébként az origónál dolgozom, és a munkatársam illusztrált Szilárddal, ha érdekel valakit:
http://origo.hu/index.html (Kérdezz a Mamisuliban! link) vagy így, http://origo.hu/noilapozo/szuloknek/20030828mamisuli.html

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Mysnnia!

És látod milyen ügyi vagyok, csak az egyik helyen válaszolgatok neked a hasmenéssel kapcsolatbanKépKépKép

manó

KépKép
manó

Momo Kép
hellllllloooo!!!
Azért kell hozzátápi, mert
1. szoknia kell az új ízeket
2. elmúlt fél éves, úgyhogy ld az 1. pontot napláne!
3. továbbra is sovány ebecske
Szóval igazából nem is hozzátápi ez, hanem szoktatás.

Azóta már felébredt, így büszkén jelenthetem, hogy a krumplipüré undorral elutasítva, a sárgadinnyepüré ma is nyerő, de nem annyira, mint tegnap, úgyhogy majd később, mikor Apacuka hazajön, megkapja a maradékot. Mármint a lány az apjától, nem pedig fordítva Kép
Terhességgyanú, hujjuj!!!! KépKépKép

Nyekeg. Megyek.

Pussz
Kangi
kangi

Momo!

De jó hogy jöttél, már nem tudtuk merre járszKép
Terhességgyanú: Pár hete én is gyanakodni kezdtem, mert elég sűrűn hányingerem lett...aztán kiderült hogy tüszős mandulagyulladás, néhány napja befehéredett a mandulám és megjött.Kép

manó

KépKép
manó

Manó, a te variációd most nekem is jobban bejönne, mint egy újabb csemete, és legalább Apa se lenne másnaposKép

Momo

Momo
momo

Kangi, az új ízekhez szoktatás rendben is volna, csak nálunk ez a kaja kivételével minden más ízére vonatkozik...pl asztal sarka, ásványvizes flakon vagy a Timi nagylábujjaKép Én hiába mondogatom Zsebinek, hogy mindjárt elmúlik féléves, a számból kibámult kajánál tovább nem jutunkKép

pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Psandi!
Mi is ma vagyunk 4 hónaposak ám!!!!!Gratula Daninak!!!!!

Képzeljétek Marcikámnak olyan vörös a haja,hogy Apa állandóan a Postást kémleli......tök ciki.....KépKépKépKép
Mikor megszületett,sötétbarna volt,és sok hajú,és most egyre jobban világosodik a vörös stádiumnál tartunk,szerintem nemsokára szőke lesz!Ja és nem ment el a haja,hanem nő tovább,már tök rálóg a fülére!KépKépKép

Milyen idő van otthon?
Itt nagyon szomorkás,borongós,úgy 23 fok lehet.

Megyünk haza szeptember végefelé,valahogy össze hozzuk nálunk ezt az elmaradt talit!!!!!

Lakás,ház,ingatlan-t vásárolni szándékozók!Gyertek Dunakeszire!!!!Nagyon jó!!!!Nem Budapest(árban sem!),és még is nagyon közel van,vonattal a Nyugati 23-25 perc!
Ez a reklám helye volt!!!KépKépKép(tényleg jó)

Majd még jövök,adok Marcikának egy kis reszelt alma levét!Nagyon szereti,szerintem nem lesz gond a kaják hozzászoktatásánál!

Mariann
Mariann

Myssnia, Szilardnak jobbulast! Megneztem a kepeket, jeee, tenyleg Szilarddal van illusztralva. Tok jo! Pedig gyakran olvasom az Origot, de eddig nem vettem eszre! Kép

MAriann, en Dunakeszit egesz jol ismerem, leven tosgyokeres VAci, ill. Szodligeti vagyok! Kép Szivesen taliznank Veletek! Kép

Mano, nem hiszem, hogy biztat, de en ket evvel ezelott keresztelkedtem meg, es a sajat szuleim nem jottek el ra. Kép Volt mindenfele kifgas, de a hatterben valojaban az huzodott, hogy Apam ki nem allhatja az egyhazat. Kép Na bumm, megtortent nelkuluk is. Kép

Franyo, micsoda etetoszek! Kép Gratu hozza! Kép

Virga, Leszter mi erdekel hitellel kapcsolatban? Hogy ne legyen egyszeru a dolog, minden banknal mas a menete a dolognak, masfajta papirokat es mas sorrendben kernek, stb. Kép

Eddigi tapasztalat, hogy a bankok ketfele dolgot neznek a hitel odaitelesenel:
1. legyen olyan ingatlan, amire jelzalogot lehet raterhelni. HA valaki csak a megveendo ingatlanra akar jelalogot, akkor a vetelra kb. felet adjak hitelbe (ha annal tobbet akarsz felvenni, akkor kell masik ingatlan is, pl. telek, szulok lakasa, stb.)
2. jovedelmed, vagyis tudd a havi reszleteket fizetni. Ez a kriterium kulonbozo bankoknal mas es mas, volt, ahol azt neztek, hogy annyi legyen a csalad jovedelme, hogy fizetesi reszletekx2, de volt, ahol x3-at kertek...

Elso reszletben ennyi,
Pussz,
Gomboc, a kikupalodott hitelfelvevo...KépKép
gombóc

Leszter!

Megkaptad?

Heni
heni1979

Lányok, mi lassan elindulunk, úgyhogy pussz hétfő estig vagy akár kedd reggelig!

Kangi
kangi

Momo, legközelebb gyertke be, nálunk mindig nyitva van a kapu. (Reméljük illetéktelenek ezt nem olvassák!!) Bárki másnal is áll a meghívás.
Zsuzsóc! Hova tűntél? A meilt, amit küldtem vmi démon hozta vissza!! A számodat meg nem találom. Marci szívesen randizna öthónapos ikrével!!!
Hitel: Miapánk talkszott ma vmi otp-s fejjel, aki adott egy telefonszámot. Ott állítólag csak ezzel foglalkoznak. Gondolom tejelni kell nekik is, de legalább elintézik, és csak azokat a dyed meg hasonló papírokat kérik, amikre valóban szükség van. Próbát teszünk. Három építkezés után mi még nem bírtuk felvenni a szocpolt. Majd beszámolok, és ha műxik, megadom a számot.
Kangi, jó sok szőlőt!!
Myssnia, hányós.hasmenős gyereknek tea pici sóval, cukorral. Kanalanként, hidegen. Általában nem hányják ki. De ha szopik, akkor már remélem jobb a helyzet. Még van a patikában vmi spéci tápszer. Szám van a nevében, csak nem emlékszem rá. Répás cucc, na azt szoktam csecsemőnek adni. Legalábbis mindig megveszem (HA... vmi a neve). Aztán tipródok, hogy adjam-e, és szerencsére eddig mindig megmaradt.
Új ízek: MArci mindig kinézi a szánkból a falatot. Úgyhogy újabban engedem, hogy a gyümölcsöket megnyalja. A körte ízlett neki. Aztán nézhette, ahogy én megeszem.
Sztracsatellás tejpépet nem veszek magamnak, de nem baj, majd csak eljut odáig a fiam. Addig is van nutellánk a csajoknak. Éppen leszokóban vagyok róla.
sofka
sofka

Franyó! Van a lánynak egy beállása azzal a székkel-. Ugyanúgy cdsinálja magát, mint a négyéves Orsó. Látszik, hogy tudja, mikor repül a kismadás!!!
sofka
sofka

sziasztok,

Mariann
A Katona féle tornát csináljuk: ülésbe húzás, asszisztált forgás (emelem a türit alatta, amíg át nem fordul magától) labdán kitámasztás ingerlése (kibillentem az egyensúlyából a nagy Fittball labdán előre vagy oldalra, hogy tenyérrel kitámasszon, ez megy a legrosszabbul, sokat van gombócban a keze...) meg asztalon is próbáljuk a nyitott tenyeret elérni kézhát-simivel, és akkor a súlyát részben és rövid időre ráhelyezni, hogy érezze a kitámasztást. Meg persze végtag-masszás zsályás krémmel, ami izomlazító. Egyelőre csak ennyi, eddig 2x voltunk gyógytornásznál, és mindig mutat vmi újat... Úgy veszem észre, hogy a törzsizmok jól erősödnek, már akár percekig tartogatja a fejét, nézelődik, ma már vigyorgott is hasonJ de a karok-kezek tónusának csökkentése nagyobb kihívás. Bár soxor ki tudjuk simizni az ujjait, vagy kinyitja magától, de mivel ált. szorítja, nem érinti a tenyerével a dolgokat, és nem éri inger az ujjacskáit és a tenyerét. Remélem, nem lesz gond a finommozgásokkal...
Nagyon érdekel, hogy ti miket csináltok, és hogy haladtok?

Franyo
Anka ANNYIRA édes, ahogy felfelé vigyorog! Meg kell zabizni!Kép

Most rövid leszek, csak egy nagy örömömről, ill. kellemes csalódásomról szeretnék beszámolni nektek: ma lementem a dokinéninkhez, aki nem is látta Kevint, mióta kiderült a hyopotóniája. Mikor félve megpendítettem, hogy a Heimtől függetlenül elmennék a Bethesdába is a neurológiára,(ahova 3 hete szept 1-re kaptunk időpontot, azaz jövő hétfőre) szó nélkül megírt még 1 beutalót, meg a DA-hoz is. Aszonta, neki is van gyereke, és majd oda járunk, ahol nagyobb biztonságban érzem Kevint, és hordjam nyugodtan mindenfelé, ha ez megnyugtat. Látta Kevint hason nézelődni, azt mondta, nem lesz itt semmi gondKépNaszóval, tök rendi volt, és ez nagyon meglepett, és jól esett!!KépKép

Zulu
Még el akartam mesélni, hogy ma jött a tejtesó akit ajánlottál az első igazi adag tejcsiért, a múltkor csak keveset vitt, hogy kipróbáljuk, jól streilizálok-e. Persze minden adagot bevizsgáltat azért, csak nem akartam fagyasztással strapálni magam, ha esetleg béna vagyok. De jó lett a bakterológiaKép
Valahogy nekem úgy tűnik, ez a tejadás egy "önző" dolog: olllyan JÓ ÉRZÉS - NEKEM!!Kép
Kértem is fényképet Matyiról, hogy Kevin babanaplójába berakhassam a tejtesó képét...Kép

Megyek pihizni,
Pusza
Elli+Kevin
ellimami

Sziasztok!

Tettem fel képeket a mai taliról a képtárba. Remélem mind látszani fog, ha mégsem, holnap újra megpróbálom.

Sofka!
Web oldal címe: www.depo.hu Aztán ott ki kell választani a digitális fényképezőgépeket és a többi már adott.

Most csak ennyire volt időm!

Jó éjt Mindenkinek!

Réka
muki

Most néztem az utolsó 7 kép nem látszik, holnap pótolom.
muki

Köszönjük a bókokat! Kép

Manó2,
bocs, a múltkor nem válaszoltam, de ugye te kérdezted, ismerem-e a Zelma nénit. Látásból ismerem csak. Ő is tanított a Fasorban (csak nem engem Kép). Dorka aranyos lehetett a babával! Kép

Leszter,
szívesen a mailt! Neked is köszönjük a dicsérő szavakat! Kép Hát igen, azért rendeltük neten a széket, mert nem igazán tudtuk volna hogy hazahozni Kép.

Virga,
addig jó, míg anyóssal legalább jól viselkedik, ha őt is kiborítja, nincs több gyerekfelügyelet Kép!

Kiszuny,
szegény Kincső-fiú Kép!!! Hát, pedig ma már nem is olyan nagyon ritka név, ráadásul elég kislányos pofija van, hát tudod, némely emberek oooolyanok...

Momo,
de jóóó, én már nagyon hiányoltalak! Csak két hét volt? Többnek tűnt... De a lényeg, hogy megvagytok, kinyaraltátok magatokat Kép! Beszél Timi? És miket mond?
Igen, ez az az etetőszék, nagyon jó, pont az tetszik nekem is benne, hogy később kisasztalként és székként funkcionál. Szerintem belefér Timi, de mindjárt lemérem neked a széket, jó? Egyébként tök masszív, strapabíró. Na, megmértem, 30 cm széles.

Manó,
tényleg durva ez a történet nagyapáról, de én maximálisan egyetértek veled, akit nem érdekel az unokája, az ne is menjen. Úgy kell neki.

Myssnia,
szegény Szilárd, gyógypuszit küldök neki, drukk, hogy minél előbb rendbe jöjjön!!!!

PsAndi, Mariann,
boldog 4 hónaposságot!!! KépKépKép

Sofka,
KépKépKép, hát igen, jól beállt a fotózáshoz! Na de a te fiad se semmi, csináltam róla egy naaagyon aranyos képet! Holnap szerintem feltöltöm a tárra, csak most már elég álmos vagyok, megyek mindjárt Apát boldogítani Kép.

Pussz
Franyó
franyo

Sziasztok!

Megint volt egy jó tali! Lányok, gyönyörű gyerekeink vannak! Mindig meg kell állapítanom. És olyan jó látni, ahogy két találkozás között fejlődnek.

Amúgy tiszta düh vagyok, a képtár nem fogadja el a jelszót, ezért nem tudok képet feltölteni. Valakinek nincs ötlete, hogy mi lehet a baj?

Réka! Jók a képek! Csak a Daniról készültek homályosakKép

Orsoly! Nem úgy volt, hogy Te is jössz?

Beu
beu

Gombóc!

Hát valószínűleg nálunk is ilyesmiről van szó, hoyga ceremóniákat nem szereti, és ezért nincs kedve. Meg náluk nem szokás, még senkinek sem volt keresztelője. na mindegy, ha jön jön, ha nem nem. Egyébként ha mi megyünk akkor odavan az unokáért, állandóan hordozza, mindent mutogat neki, csak ő olyan kimozdíthatatlan típus, ha nincs otthon már nem is érzi jól magát. Egyébként a férjem is hasonlít rá, remélem azért ennyire nem durvul el idősebb koráraKép

manó

KépKép
manó

Szia Ellimami!

Mi a következő gyakorlatokat végezzük naponta 6x,pontos időrend betartásával(már a mikor sikerülKépKépKépKép

1:Forgatás hátról hasra a bal oldalon át 4perc
2:Ülésbe húzódzkodás 4p
3:Forgatás hátról hasra a jobb oldalon át 4p
4:Ülésbe rugaszkodás 3p
5:Forgatás hasról hátra a jobb oldalon át 4p
6:Aszisztált mászatás 4p
7:Forgatás hasról hátra a baloldalon át 4p
8:Lebegő ültetés 3p

Hát mi ezeket csináljuk,nálunk is van ökölbe szoritott mancs,sőt néha lábfej is.
A Dr erre azt mondta hogy előszőr a durva mozgást rakjuk rendbe,a felső testtel foglalkozunk,maztán finomítunk!

Csak egy nagyon fontos dologra szeretném felhívni a figyelmedet!!!!Nálunk az oxigén hiány miatt lett az agyvérzés ami ugyan felszivódik,de a helyén meszes maradvány marad,maradhat,-irritációt okoz az agyban,-epilepszia-,de nyugi ez nem az a klasszikus értelembe vett epilepszia,(nem fetreng a földön,habzik a szája stb.)ez nem betegség,csak tűnet.Jobban nem tudom leirni,valami ilyet magyaráztak nekünk is.És ezt is kell kezelni valamilyen nyugtató görcs oldó szerrel,mert a görcsök agy sejteket pusztítanak.Mi erre a Tegretol nevű szirupot kapjuk,és naponta 3x kell adni pontos idő betartása mellett.(nálunk a tűnet :enyhe kézremegtetés ,amit én nem is nagyon vettem észre,csak a dr szúrta ki,és néha etetés közben a szemeivel jobbra fixál nagyon erősen)Most hogy a Marcika nagyot nőtt ,emelni is kell az adagot mert észrevettem,hogy kicsit lankadt a figyelme,és jobban beremegett a keze meg jobban elhagyta magát,(hypotónia). Szóval ezt csak azért irtam le ilyen részletesen,mert nagyon sokszor ki sem derül,hogy van ez az "epilepszia, csak EEG vizsgálattal. Érdemes lenne a végére járni,neurológiai vizsgálattal,ez nem fáj a babáknak,és megnyugtathat ha nem találnak semmit.Ha meg igen,mindenkép kell kezelni,de ezeket ált. kinövik,és akár 1 éves korukra tünetmentes lehet.

Nem akartam senkit riogatni,és nem, áll szándékomban itt rémeket kiabálni senki babájára,de én is innen kaptam a Svábhegy infót ,és ha oda nem megyünk el, ezekre talán fény sem derül.Szóval mindenkitől bocsi,és nyugi,nem minden gyerek beteg!!!!!!!!!Amelyik meg igen annak meg segitségre van szüksége.És mi anyukák azért vagyunk hogy a mi kis prüntyieinket segitsük.

Na a magas röptű beszámolom után mindenkitől mégegyszer bocsi!!!!!És jóéjszakát!!!!

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Kangi, jo utat!
Es par honapja mar egyszer megbeszeltuk, de fenntartom, hogy szivesen vennek Apanak egy kis bort toletek (1-2 l) kostolas celjabol. KépKép

Mariann,
nalunk elvileg 4*10 perc KAtona-fele forgatas es asszisztalt maszatas gyakorlat kene, de a Deveny Annas nalunk jobban bejott. Inkabb azt csinalom...Kép TOvabi kitartast es erot, hogy egy ev mulva megallapithassak Marcikarol, hogy teljesen egeszseges! KépKépKépKép

Elli,
Tia jot vigyorgott, hogy igy egymasra talaltunk itt a neten. Es ezt irta: "Aztán nem kibeszélni a neten!" Kép Tenyleg nagyon birom Ot, es Zsombi is kibekult mar vele. Egyszer megtornaztatta Zsombit, amire Kicsifiam egy ideig eleg bizalmatlanul meregette utana. (Tia meg azota is probal vele bekulgetni... KépKépKép )

Momo, jo, hogy elokerultetek! Kép

Beu, Reka, es a tobbi talis...de jo Nektek, ujra taliztatok! Kép Mindjart megnezem a kepeket! Kép

Mano,
mintha a sajat szuleimrol irtal volna. Kép Ki se lehet Oket otthonrol robbantani! Kép HA nagy nehezen el is jonnek latogatoba, egy-ket ora mulva mar be vannak sozva, hogy haza kell menniuk...hat micsinaljak, ok ilyen otthonulosek lettek idoskorukra. Pedig fiatalkorukban meg allandoan uton voltak. Kép

Es egy kis dicsekves a vegere: mi meg 7 honaposak vagyunk eppen ma...KépKépKép Es mar folyamatosan porgunk-forgunk, sot, kuszni is probal ZSombi, neha-neha halad is vele, de azt meg gyakorolni kell! Kép

Pussz,
Gombóc

ui.: MAno, Myssnia, nem akarom elkiabalni, de a Nan2-es tapi fogy eddig a legjobban! Koszi! KépKépKép
gombóc

Sofka,
megkerdeztem Apatol a net telefont.
Fel kell installalni mindenkihez (akivel dumalni akarsz) az MSN Messenger nevu programot, venni kell mikrofonos head-settet, es aztan el kell inditani a progit, es remelhetoleg mukodik. Kép
HA tuzfal mogott vagy, akkor vizsont nem megy a dolog. Kép
O mar eroteljesen tesztelgeti, ha bevalik, akkor a Hugomnal is telepitunk, es senki sem kerget el a gep mellol...Kép
Gombóc
gombóc

Beu: nem, en a mamutos talira akarok majd menniKép Feneketlen to nekem nagyon messze van...(igaz neked isKép)

MI most lelepunk Lackoval nyaralni (Kolping 3 napraKépKépKép), aztan kis dedizes, ugyhogy majd szerdan jovok legkozelebbKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Sofka!
"(Bár a Margitszigeten mintha csupa címlapmodell lett volna jelen)" Engem nem vettél észre? Tudod az a duci Magdi 3 gyerekkel.Kép Na szóval rajtam is van jó 5-7 kiló felesleg és még akkor sem lennék egy nádszál. Kép

Franyó!
Mi az az alvás! Kép Na szóval azért alszom fél1-1-től reggel fél7-7-ig (közben van egy rácsatlakozás Zsuzsi részéről, de ez nagyjából önkiszolgáló módon megy, és ha a két kicsit sikerül egyszerre elaltatni délben, akkor +1-2 óra, amíg valamelyik fel nem kel. Jó lenne már több pihi is, de egyszer majd az is eljön. Kép Kép Kép

Beu!
He-he, tovább bírtad. Kép Kép Kép

Zsuzsi!
Grartula az 5-ösökhöz Daninak. Kép

Heppi!
Nekem is küldenél receptet? gmagdi@freemail.hu
Köszike. Kép

Anita!
A kismama újságból is lehet kendőt rendelni és azt hiszem itt a neten is http://www.kismama.hu/ , aha és itt lehet megrendelni: http://www.noklapja.hu/kerdoiv.php?kid=418&id=61

Na nem jutottam a végére, de Zsuzsi bekajcsizott, így most megyek aludni, majd holnap olvasok tovább. Kép

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!

Megint MAgdi az utolsó! Kép

Sikerült feltennem minden képet, most már az egyik kedvencem is fent van, Bence hátulról. Kép

Beu: Hát igen jó volt a tali nagyon, remélem nem kell sollkat várni a következőig! Kép
Danis képek nem tudom miért nem sikerültek, a többi viszont éles.
Belépésnél nézted a kisbetű/nagybetű helyességet? Nekem ez szokott gond lenni.

Mindenkinek gratula fejtartáshoz, hófordulókfoz... Anka nagyon édi ahogy büszke tuljadonosként áll a széke mellett. Kép

Tegnap felpróbáltuk a fürdőgatyót a gyermekre.
Íme az ifjú Baywatch Boy:

Kép

Kép

Réka
muki

segítség!!! Valamit nem jól csinálok, és a tar.hu-n azt írja ki a friss babáknál, hogy fejlesztés alatt, két héten belül lesz látható. HELP!!!
tehetségtelnen sofka
sofka

Sofka,
talán azért, mert épp most töltögettem a képeket... bocsi, már kész vagyok, mehettek nézegetni! Réka albumába töltöttem az enyémeket is, és feliratok is vannak! Kép Pusza!
Franyó
franyo

Sziasztok!
Reka, furdogatyos kepek nagyon cukik!
Nalunk mar negyedik napja, hogy nincs kaki es ma reggel Kincso annyira furcsan sirt fel, jol meg is ijedtem, hogy eldontottem, hogy ma kakicsalogatas lesz. Sajnos mar a lazmeros bizgeralas nem mukodik, mert a leanyzo ugy ugrandozik, hogy felek, hogy felsertem. Most beadtam neki egy fel glicerinkupot, eloszor eleteben. Nem tudjatok, hogy kb. mennyi ido mulva varhato eredmeny?
Ujabban akkorakat koppan a leanyzo kicsi feje az agy oldalan, hogy csak ugy kong. Recsvedonk nincs, mert racsunk is csak egy oldalon van, 3 oldal tomor. Szerintetek erdemes beruhazni egyre? Igaz, fogalmam sincs, hogy hogyan szerelnenk fel, talan valahogy felcsavarozzuk.
Meg egy kerdes, mindenki emleget egy bizonyos keptarat, megnezhetnem en is?
Vidam napot mindenkinek,
Kiszuny es Kincso
kiszuny

Szia Kiszuny!

http://kep.tar.hu/friss_babak

Kaki nálunk van, hogy nyolc naponta van, mert néha a kúp sem segít már. Most egy sziruppal próbálkozunk, de egyenlőre nem sok sikerrel.

A kúp nálunk változó, van hogy egyből visszanyomja egy nagy adag kakival együtt, van hogy egy nap múlva adja ki. Onnan tudom, hogy a kúptól van, hogy nagyon zsíros a kaki. Mindenesetre kitartást! Nálunk már ez megy lassan négy hómapja. Én már mindent kipróbáltam tea, maszírozás, Norka féle "pisilős" póz ... de semmi. Az a szerencse, hogy most már legalábba hasfájós korszakon túl vagyunk, csak a kaki miatt görcsöl néha apoci.

Nálunk körben van rácsvédő, mert kétszer beszorult Dani lába a rácsok közé úgy, hogy csak az ágy teljes oldalra döntésével tudtam kiszabadítani, másrészt meg annyit forgolódik éjszaka, hogy általában valamelyik sarokba kuporodva van benyomódva reggelre. Szerintem hasznos dolog. Nekünk fehér van, ragasztottam rá egy színes matricát, ahhoz beszélve szokott este elaludni.

Myssnia!

Mi van Szilárddal? Remélem jobban van már!

Ha valakinek van kedve feliratozhatná a képeimet, mert nekem semmi frappáns nem jut soha az eszembe. Köszi!

Réka
muki

Beu!

A profiterolban a krémben a pudinghoz mennyi tejszínt szoktál tenni?
Holnap ki akarom próbálni a receptetKép

Bence lenyúlta a telefonom, és felhívta KangitKép

Na megyek, mert áll a bálKép

Heni
heni1979

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?