Sziasztok!
Remélem, hiányoltatok
, sajna, nem bírok több, mint 1 hetet visszaböngészni
Csak ezt az oldalt tudtam végigolvasni, meséljétek el légyszi, ha valami naggyon fontosról lemaradtam, én eltévedt bárányka
Azért voltam ilyen kámfor, mert megint nagyiztunk a két macával, sőt a párom is vett ki pár nap szabit
Előtte meg jól benyaltam a vadiúj vírust és várnom kellett valami szakira, aki le bírta vadászni a gépemről
Csajok jól vannak, Zsebi már pörög, így most már maga választhatja meg az alvási pózt
Kb. 1 hete kezdi átaluszkálni az éjjeket, viszont ettől nekem drasztikusan lecsökkent a tejcim, Timivel sajna ugyanez volt, így már meg se lepődtem, csak el vagyok kenődve
Timi lassan csak elkezd beszélni, úgy érzem, visszasírom én még ezt a néma kacsa korszakot
És kezd neki feltűnni az is, hogy nem feltétlenül olyan nagy élmény fél napot kakiban ücsörögni, így már rendszeresen szól és tépkedi a pelust
De a bili továbbra se tetszik neki
Én lehetnék jobban is, már közel 1 hónapja kűzdök valamivel, amiről nem tudom eldönteni, hogy nátha, vagy allergia...esetleg újra terhes vagyok
(mert nálam mindkettő ezzel járt) Ha ez utóbbi, a párom beígérte, hogy életében egyszer a sárga lucsokig issza magát, mert ez már azért túlzás lenne
Egyébként ősszel házat bővítünk, kicsit félek a nagy kupitól, de azért már várom, hogy legyen egy normális méretű konyhánk és ebédlőnk, mert a mostani csak 3 embernek elég
Persze, nekünk is kell majd valamilyen hitelt felvennünk, sajna az ilyen bővítésiek már nem olyan extra kedvezményesek, szóval 10 évig nadrágszíj effektus lesz...hacsak nem nyerek a lottón (ahhoz talán venni is kéne
)
Franyó, látom Anka ezerrel gyakorolja az ácsorgást, nagyon ügyes
Nálunk még a kúszás tanulása van műsoron, igaz, Timi segédletével nehezítve
Ankának gratula a félévességhez, mi jövő héten töltjük
...Hogy szalad az idő, még 2-3 hónap és csecsemőhiányom lesz
Az etetőszék nagyon tetszik, ugye, ez az,amit a Bambino oldalán 8990 pénzért árulnak? Elég masszív kivitel? És szerinted egy 2 éves 12 kilós csajnak se szorul még bele a feneke? Bocs, hogy ilyen hülyéket kérdezek, de én is ilyet szeretnék Timinek, hogy nagylányosan elvonulhasson rajzolni, úgyhogy rendelek is, csak jó lenne ezeket tudni
Kangi, én is hajtogatom szegény Zsebinek, hogy jó lenne már mást is hammolnia, de nem nagy a népszerűségi indexem
Eddig csak az ivólevek mentek át a szigorú minőségellenőrzésén
A krumplipűré anno Timinél halott ötlet volt, amíg csak anyatejet keverhettem bele. Remélhetőleg Julcsi nem lesz ilyen finnyás
Egyébként miért muszáj a hozzátápi nálatok? Még mindíg kevés a tejed, vagy csak mert Julcsi nem a nagykönyv szerint gyarapszik? Bocs a lüke kérdését, de én hiányoztam 2 hetet
Heppi, üdv itt és örömmel látom, nagyon közel laksz hozzánk (Albertirsa csak 20 km, és a párom Cegléden dolgozik, meg a 2 gyerek előtt én is ott dolgoztam) Ha unom magam, a csemetéket bepakolom a kocsiba és bemegyünk Apát látogatni, szóval egyszer akár össze is futhatnánk
Timici, ha jól értettem a hozzászólásokból, Bence éjszakai műsort rendez? Timi is megkergült kb 6 hónapos korában, pedig 2 hónapos korától már átaludta az éjszakákat
A fogára gyanakodtam, de még 1,5 hónapig egy szál se volt neki. Állítólag sok baba lesz átmenetileg rossz alvó féléves kora körül, de ez elmúlik. Mi kipróbáltunk mindent, 5 percenként mentünk be eldajkálni, vagy megsimizni a buksiját, de egyre ramatyabb állapotba került kis családunk és a helyzet nem javult. Végül bekeményítettem, és két éjjel hagytam hangversenyezni a csajt és láss csodát, elmúlt a hajcihős kedve. Azóta is úgy alszik, mint a medve
Tudom, hogy szívtelen megoldás, de ha nincs lelkifurkád, hogy a ded valamilyen igényét nem elégítetted ki, akkor mindannyiótok érdekében ez a legjobb, amit tehetsz.
Mariann, végre felőletek is hallok
Örülök, hogy Marci jól halad a tornával, csak így tovább a rögös úton
Sofka, sokszor eszembe jutottál a múlt héten, mert naponta mentem el az utcátok előtt a Hidegkúti úton, mivel anyukámék nyáron Solymáron laknak. Csak nem akartam pofátlanul beállítani, hogy jöttem családnézőbe
Norka, ma tényleg nem vagy formában
De ne aggódj, ha több gyereked lesz, ilyen még sokszor elő fog fordulni, hacsak a ded nem sipákol erősen a kajáért.
Na megyek, mert valamelyik boszi reklamál
üdv
Eltűntdemegkerült Momo