Halihó!
Juti! Tegnap nekem nem jött be a vonalzód, másnak mindenkinek látszott, csak a tiéd nem
Múlt héten is ettem előtte, és akkor ébren is volt, csak utána alukált. Szerintem nem tetszik neki a mérés, mert nekem nagyon belenyomják a pocakomba és meg sem mozdul szinte. Ja meg most úgy jártam, hogy amikor mozgott, akkor is a műszert rugdosta és akkor semmi nem hallatszott. De a végére jó lett
Vivien! Nem semmi. Szegény
De akkor ost fizetned kell vagy sem? Vagy akkor azt a 300Ft-ot?
Ildikó! Örülök, hogy minden rendben, ma nekem kicsit mozgatták, de nem volt vészes. Rá is csaptam volna a kezére, hogyha durvábban csinálja.
Képzeljétek, ma fél 8-ra kellett mennem nst-re. Mikor végeztünk, vérnyomásmérés. Még sosem volt 120-as a vérnyomásom, most elértük ezt is. Mondja a nőci, hogy irány az uh. Kérdeztem, hogy nem baj, hogyha én még nem kaptam beutalót a körzetitől? Nem mert ő elintézte. Kijöttem nst-ről negyed 9-kor, uh-ra 10 után jutottam be. Már minden bajom volt. Sajna a súlyát nem tudták megmondani, mert az uh gép nem olyan. Majd itt visszalapozok a táblázathoz és megnézem. Nos a lényeg: lepény 2. fokon érett.
Dokibácsival beszéltem, kérdezte, hogy mizujs. Már a pocakom állásán is nagyott nézett. Mondtam neki a lábamat, meg hogy séta közben szinte folyamatosan szúródik a mensis fájadlom meg megszokott. Erre ő: mikor is kellene szűlnünk? Mondom 15-én. Uhhh az még azért messzebb van. Most tesóm sem biztatott sokkal. Szerinte jövőhéten szülünk. A doki is nagyon úgy nézett rám, hogy nem sok van hátra.
Már azt is mondta a doki, hogy mikor menjek be. Akkor, hogyha egy jó órán keresztül 5 percenkén van fájásom. Egy dolgot nem kérdeztem meg. Ugyanígy fog fájni, mint most, vagy másfajta lesz????
Ez a kép ma készült