Sziasztok!
VÉGRE MEG VAN A MENYASSZONYI ÉS MENYECSKERUHÁM!!!!! A mennyasszonyi ruháról csak telefonom által készített kép van, mert elfelejtettem vinni gépet
, a neten nincs fenn a kép róla. A színe vaj és álomszép. Így fogason nem mutat olyan jól, de rajtam....
Egyből beleszerettem. A menyecskeruháról van kép. Abból én modernet szerettem volna egy kis magyaros beütéssel, és hát meg is találtam ez is szerelem első látásra volt. Ma le is foglalóztam mind a kettőt. Most jön a zenekar. Tényleg, Mazsuzs, köszike megkaptam a prividet (ügyes vagy
), a neten nem találom őket ezért majd jövőhéten felhívom őket.
Dóri,
Fantasztikusak a képek, hát igen, látszik, hogy profi fotós készítette... A fürdős kép szenzációs!!!!! Még képeslapnak is elfogadnám.
Vikikém jól van. Eddig nem igazán akart enni, épphogy a reggeli és esti tápszert bele tudtam valahogy varázsolni, de most felfalná a házat is.
Látszik is rajta. Ma voltunk a 15 hónapos oltáson, amit vállba kapott. Az én ölemben ült én fogtam le. Meg se nyikkant! Olyan ügyes volt, nagyon büszke voltam rá. Mikor kész voltunk apja kivette a váróba én még beszélgettem a doktornénivel és képzeljétek egyszercsak Vicuskám visszajött a doktornénihez. Nagyon édes volt. Más gyerek menekül onnan Vicus még ráadást kért.
Szóval egy hős volt.
Lányok, Ti beoltjátok, vagy beoltattátok a gyerkőcöket bárányhimlő ellen? Én most nagyon gondolkodom rajta, de 6-7000 Ft körül van azt mondják. Mi a vélemenyetek erről?
Ja és a méretek: 10,15 kg és 83 cm. Megnézte a doktornéni és azt mondta, hogy teljesen átlagos méretű. Aggódtam, hogy nem túl vékony-e, de ha az is, akkor most tesz róla, hogy ne legyen az.
Szami,
Megdöbbentő volt amit írtál, ne vedd a szívedre ne is foglalkozz vele, nem ő van otthon Szofival, nem ő nem alszik éjszakákat, akkor ne dirigáljon. Felejtsd el gyorsan, amiket mondott!!! Nem tart ez az állapot örökké! Ha így alszik el akkor így alszik el! A lényeg, hogy tudjon aludni!
Szandra,
Az előkészületeket élvezem, mondjuk egy kicsit fárasztó, de izgi is. Kár, hogy csak egy napig fog tartani. Vikikém lesz a koszorús lánykám. Képezljétek, amikor a menyasszonyiruhát voltam ma próbálni és lefoglalni anyukámmal, akkor utána már a kocsiban ültünk amikor felhívott a szalon és mondta, hogy a babának a ruhát grátiszba adják. Ja és még ajándék csokit is kaptunk.
A szalon neve: Miss Moletti. Nagyon aranyosak kedvesek, lelkesek, közvetlenek voltak! Én még ilyen rendes, jólelkű, jópolitikájú szalonnal még nem találkoztam. Mindenkinek tudom ajánlani tiszta szívvel.
Felrakok a ruhákról egy-egy képet. A menyasszonyiruhához van még egy hozzátartozó kis kabát csipkéből ami mellig ér és hosszú ujjú, és egy gyönyörű fátyol ami a popsim végéig ér. Ja és egy kicsit még át lesz alakítva. A mell résznél egyenes csíkban megy, de mi a két mellem között összehúzzuk egy gyönggyel az anyagot és így szív alakú lesz (látszani fog egy picit jobban a dekoltázsom az uram kedvéért
) és lesz még hozzá egy nagyon vékony pánt a vállamon, hogy ne csúszkáljon le.
Akkor a képek: