Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Finike, sajnos zenekar témában nem tudok seíteni neked, mert akik nálunk zenéltek (egy fiú egy lány, szerintem jók voltak) szétmentek. :( :(
Már nagyon várom, hogy rátalálj a ruhára és azt örömmel elújságold nekünk! Szorítok!

Judit, nagyon édesek a gyerkőcök. Olyan édesen és boldogan mosolyognak egymásra! Szenzációs fotó!

Szandra, Tami igazi hercegkisasszony! Nagyon szép kiscsaj! Edó látom kipróbál minden helyet, ahoval be leht bújni! Nagyon aranyos!

Ma megyünk védőnénihez, délután majd elújságolom mekkora is a kiscsaj!

Addig is szép napot mindenkinek!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok Csajok!

"Sajnos" megint meg kell állapítsam, hogy a mi gyerekeink gyönyörűek :lol:

Nálunk minden rendben, a doki bácsi is egészségessé nyilvánította Rékát.
És itt a nagy újság! Szerdán megyünk oviba! Egyenlőre pofavizitre, de ha kölcsönös Bencével a szimpátia (mármint óvónéni téren), akkor kezd is a kis tökös! Hát kíváncsi leszek :roll:

Réka múlt heti dokibácsis paraméterei: 7470 gr, 71 cm.
Bence gyakorlatilag semmit nem nő, és nem hízik kb. 1 éve, kíváncsi vagyok, mikor indul meg megint. Ő most 13 kg, és 92 cm.

Judit!
Te nem mérted Dancát mostanában? Mekkora most?

Finike!
Nekün nagyon király zenekarunk volt (2 hapsi - egy szintetizátor, egy fúvós), ha kéred, akkor apával megkerestetem a számukat. Az áruk sem volt vészes, két évvel ezelőtt fizettünk nekik ha jól emlékszem 50 ezret. De ez nem biztos.
A gyáli ruhaszalonban voltál?

Most megyek, királylány felébredt, jöhet az ebéd!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ha van bármilyen infotok dr. Séra Péterről, kérlek osszátok meg velem, akár priviben is.

Második babámat várom, jelenleg 11 hetes vagyok, és a jf-ben szerenék szülni.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

AGGAB
aggab

Sziasztok!

Dalmacska! Meg kell állapítanom, hogy mind a faldekoráció mind a torta készítés terén egyedülállót alkotsz!

Finike! Én sem találtam ruhát mikor kerestem a méreteim miatt. Pedig akkor még 164 cm-hez 70 kg körül voltam. Aztán egy olyan ruha lett jó amit előttem egy kismama hordott én annak ki volt engedve. Gondoltam jó jel, hátha nekünk is összejön utána a baba és így is lett.
Én két zenekart is tudok Neked ajánlani mert mi is kettőt néztünk meg anno. Az egyik öt tagú de mi is három tagot kértünk csak belőle mert nem fértek volna el a zenekari helyen a teremben. A szintetizátoros, trombitás és dobos volt, nagyon jó zenéjük volt, igazi hagyományos esküvői zene. A másik zenekar az modernebb volt, nekik még a bemutatkozó CD-jük is megvan. Ha érdekel akkor küldöm a számokat priviben. Egyébként 60 eFt-ot kért az az zenekar akiket megfogadtunk (2006. május) és a másik zenekar ami a modernebb számokat is játszotta volna női énekessel azok már akkor 80 ezret kértek pedig ők is három tagúak voltak.

Adra! Várjuk a beígért képeket! Egyébként szerintem sem kell hízlalni a gyerekeket. :D Én is csak szerencsésnek tartom magam mert Nándi jó evő és szereti a hasát de már kiskora óta. :D

Szandra! K.Judit! Nagyon jók a képek!
Nem is gondoltam hogy ilyen jó leárazások vannak a Marketben Szandra amit írtál a cipőkkel kapcsolatban.

Üdv.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Sajna bekövetkezett, amitől tartottam szemüveget kapott Marcus :( .
Nagyon nehezen sikerült megvizsgálni úgy sírt.
Nem túl szép, de praktikus szemüveget választottunk gumiból van :?
+1,5-t kapott és 3hónap múlva megint megyünk.

Fricky!
Nagyon jó, hogy mentek oviba irigykedem biztos szuper lesz.
Szép méretek Rékának.

Szandra!
Csipkerózsika nagyon szép, jó a jelmez nekem is keresnem kell Szilinek :roll:
Lányok van ötletetek mi lehetne egy 10 éves nagyfiú farsangkor???
Bocsi mennem kell.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Finike: www.vofelysanyi.hu
Ő csak vőfély de van zenekar is vele.

Anikó

KépKép
anikoh

Pocilo,

Ne izgulj a szemüveg miatt, bár pontosan tudom, hogy mit érzel most. Nekem majdnem megszakadt a szívem. Elképzeltem, mennyi baja lesz vele később. Mostanra már megbarátkoztam vele. A plusszost ráadásul még kinőheti, drukkolok, hogy így legyen. Hogy viseli a szemüveget?

Eszti,

Danca 99 cm, és 15-16 kg között van valahol, a súlyát már régen mértem. Szonjus viszont még csak 73 cm :D
Majd számolj be az ovis élményekről!

Szandra,

Gyönyörűek a csajok!!!

Megyek, mert még rengeteg dolgom van...

Puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Lányok,
Akkor aki tud nekem ajánlani zenekart, az elküldené nekem priviben az elérhetőségeket, esetleg internetcímet stb. Előre is nagyon szépen köszönöm!!

Anikoh,
Köszike rápillantottam a honlapra a mi dátumunk már foglalt. Azért köszönöm szépen!

Pocilo,
Sajnálom, hogy Marcusnak szemüveg kell, de inkább most derüljön ki, minthogy az iskolában gondok legyenek ebből, és túl későn derüljön ki. Rossz lehet látni, hogy egy ilyen pici gyerkőcnek szemüveg kell, de fel a fejjel, én azt mondom, hogy ennél nagyobb bajotok ne legyen soha! Amúgy, hogy derült ki, hogy nem jó a szemecskéje? Volt valami előjele?

Szandra,
Ismét csak azt tudom mondani, hogy a gyerkőcök gyönyörűségesek! Az a jelmez.... Nekem még anyukám varrta és olyan nagy sikere volt az oviban, hogy mikor iskolás lettem, ott hagytuk az oviban a gyerekeknek, had játszanak vele. Oda-vissza voltam érte, és nem csak én. :oops: :lol:
Nekünk is Vicus mindenhova bemászik. Kipakolja a lábosokat és beül a helyükre. :D :wink:

Judit!
Szenzációs az a kép amikor fürdés után az ágyon nevetnek egymásra! Nálam díjnyertes! Nagyon ügyik vagytok, hogy ezt el tudtátok kapni. Méééééég, kérünk szépen!!!!!

Eszti,
Szerdán mindenképp írj, hogy mi volt az oviban. Oké? Voltam Gyálon, és találtam is szép ruhákat, de még körülnézek más helyeken is és úgy döntök.

Holnap 10-re megyek menyecskeruhát próbálni, majd utána 12-re megyek egy másikba menyasszonyiruhát nézni (Ásó-Kapa-Nagyharangba). Nagyon izgulok, már várom a holnap reggelt! Ezeket szánom az utolsó szalonoknak, amiket megnézek. Majd a végleges ruhákat felrakom ide, hogy milyenek lesznek. Most megyek is minél előbb elaludni, hogy minél korábban legyen reggel. :oops: :lol:

De még azért rakok fel az én hercegnőmről három képet, amik ma készültek:
Kép
Kép
Lefizettük, hogy ezt csinálja... :lol: 8)
Kép
Csak be ne verje az orrát a mennyezetbe ... :D :lol: 8)

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Szerdán oltás. :( :( Már most oda meg vissza vagyok, hogy szurit kap a csajszi!

Pocilo, sajnálom, hogy Marcus szemüveget kapott. fel a fejjel, remélem elnövi hamar!

Eszti, szorítunk az ovihoz! Nagyon kíváncsi vagyok milyennek találja majd a fiad! Egyébként szeret közösségben lenni?

Finike, örülök, hogy alakul az elképzelés, már várom a képeket a ruháról! A kislányod nagyon aranyos! Szuperek a képek!

M.mesi merre vagy?

Megyek, mert "jelenésem" van! :D

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Na, ezt az égést!

Mondtam, hogy nem vagyok egy profi a privát üzikben.

Most el is bujdokolok szégyenemben!

..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
mazsuzs

Finike!

Azért Neked megpróbálom elküldeni priviben a zenekar számát, ma egész nap kerestem a papírjaimat még az esküvőről.
Bár ezek után, lehet hogy az is nyilvános lesz.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok Lányok!

Mazsuzs!

Az alváslaboros történezhez egy kis előtmény, hogy miért döntöttem úgy, hogy el megyünk.

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Ezt most nem tudom miért csinálta a gép, na mindegy.

Szofika kb. két hetes koráig az ágyában aludt és a hangját is alig lehetett hallani. Utána el kezdődött a hasfájásos örület. Szegénykém csak sírt és alig aludt vmit. Ez hónapokig tartott és kb. három hónaposan ezzel párhuzamosan elkezdődött a fogzás. Ahelyett, hogy a hónapok előre haladtával javult volna csak egyre rosszabb lett. Másból se állt a napom, mint altatásból. Több időbe telt az, hogy el altassam mint amennyit aludt
Segítségem nem igazán volt és vmikor nekem is aludnom kellett ezért úgy döntöttem, hogy magam mellé veszem az ágyba. Azóta is velem alszik. Igy minden rezdülésére ébren (és képben) vagyok.
Nappal most már hamar el alszik és elég nyugodtan alszik kb. 1.5-2 órát, de ott kell, hogy legyek mert ha nem lát akkor sokkal hamarabb fel kell. Nekem ez így is már egy nagy dolog.
Éjszaka viszont kb. 2 óránként fel sír, feszeng, dobálja magát, beszél álmában, cicit keres és van úgy, hogy olyan keservesen sír, hogy alig lehet meg nyugtatni. Ilyenkor fel kell vennem járkállni vele vagy meg probálni kelltegetni. Ezen kivül elég gyakran horkol és mig kisebb volt, volt úgy, hogy pár másodpercig nem vett levegőt.
Nagyon nagy vonalakba ez a történet. Illetve még annyi, hogy ezek miatt 1.5 éve alig alszom és ez egyre nehezebb.
Hát ezért döntöttem úgy, hogy el megyünk az alváslaborba.
Az első öt percben a doktornő meg tudta, hogy én még mindig szoptatok és onnantól kezdve szinte csak ezzel volt hajlandó foglalkozni. Meg kérdezte, hogy miért szoptatok még, mert Ő ezzel nem ért egyett és én ne értsem félre, ő is az anyatejet tartja a világon a legjobbnak de csak a gyerek 6 hónapos koráig. Utána fokozatosan le kell választani, mert a cici nem nyugtató vagy altató szer. Persze ebben lehet, hogy igaza van, de én a döbbenettől nem is tudtam mit mondani. Majd probáltam kérdezni, hogy nem lehet, hogy esetleg refluxa van, mivel nagyon bukos baba volt és a sav marja azért sír olyan keservesen. Erre azt felelte, hogy de lehet. Arra, hogy miért horkol annyit mondott, hogy van egy vizsgálat amikor elektrodákat tesznek a babára alvás alatt, ilyenkor egy éjszaka bennt kell aludni és azzal a horkolás okát és az esetleges refluxot is ki lehet szürni, de majd csak akkor menjünk ha már nem szopizik.
Arra a kérdésemre, hogy mit csináljak a kislánnyal amikor magán kivül sír álmában és alig lehet meg nyugtatni nem mondott semmit.

Ez a "nagy" történet! " Nesze semmi fogd meg jól!" Az alváslabor után két napig letargiás voltam, hogy biztos nem csinálok vmit jól és hát milyen anya vagyok én.

A legtöbb ilyen jellegű könyv vagy szakértő a napirend és az esti rituálé hiányát tartja fő problémának alvászavarok esetén. Ránk ez nem vonatkozik mert szinte percre pontosan történnek a napi és az esti dolgok.

Van itt a gyermeknevelés kategorin belül egy topic amiben egy anyuka fantasztikusan össze foglalta a dolgokat. Ők is már mindent kiprobálltak és több helyen voltak, de igazából semmi. Így Ő arra a következtetésre jutott, hogy az Ő két éves kislánya nem egy alvó bajnok és talán majd idővel jobb lesz, csak Nekünk kell addig ki bírni alvás nélkül.

Bocsánat, a hibákért de siettem, hogy amig a lánykám alszik kész legyek.

Szami

szamikám

Sziasztok!
Köszönöm a biztató szavakat jól esik.
Ma ment a párom a szemüvegért holnaptól kezdődik a harc és nem sok időm lesz mással foglalkozni mint a szemüveget rakosgatni.
Esetleg Judit tudsz tippet adni, hogy lehet ezt megoldani:?:
Szami!
Nagyon sajnálom, hogy a problémádra érzéketlen orvossal találkoztál, sajnos van egy kettő aki ilyen.
Alvással kapcsolatosan csak annyit, hogy a Szili nagyon sokáig velünk aludt és én úgy gondolom, hogy a műtéte miatt. Nálunk is hasonló volt a helyzet sokáig. Sőt még a mai napig van, hogy nem hajlandó egyedül aludni, mert valamitől tart, de szerencsére ritka.
Szerintem, tényleg túl kell élni és, ha úgy nyugodtabb, ha veled alszik, akkor nincs sok választás, de ezt csak én gondolom nem biztos, hogy így van.
Bocsánat, ha fontoskodónak tűnök. :oops:
Finike!
Gyönyörű a lánykád. Sok türelmet az esküvő szervezéséhez és várom a képet majd a ruháról.
Fricky!
Várjuk az élménybeszámolót az első ovis napról!
Judit!
Szép méretek Danca szép szál legény.
HA lehet, kérlek, láss el egy pár ötlettel a szemüveghez szoktatáshoz.
Danca mikor kapta az első szemüveget?
Szandra?Adra?Szid?Dóri?
Jól vagytok?

Kismamák merre vagytok???

Szép napot, ha tudok jövök.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Aggab!

Olvass vissza, 2005 áprilisában szült nála egy anyuka, és még valaki más is azon a tavaszon/nyáron.

Én sajnos nem ismerem személyesen!

Szamikám!
Egy isemrősöm is hasonló gondokkal küzdött, alvás terén, ők voltak mindenhol, a végén már felnőtt adag gyógyszerrel kezelték a gyermeket, aki ennek hatására sem tudott nyugodtan aludni, a mai napig sem jó alvó.
Az igazi okát nem tudják/tudták nekik sem.
A szülők sajna emiatt elváltak (nem ijesztgetés miatt írom le, félre ne értsd :!: ).
Pszihológusnál próbálkoztatok már, vagy lehet, neurológiai probléma?
Gyermekorvos mit mondott?

Pocilo!

Megvagyunk ám :wink:
Szemüveg téma tényleg nem egyszerű, de ha muszáj, nincs mi tenni, és lehet, hogy kinövi.
Nálatok hogy jöttek rá, hogy kell?

Fricky!

Lemaradtam, de hogy jött össze nálatok az ovi, nekünk sajna csak szeptembertől lesz :(
Ági is 12 kiló körül stagnál :? Mondjuk amennyi teszik, csoda, hogy ennyi.

Judit!

Építkezés hogy áll?

Mazsuzs!

Hihetetlen, de Nándi lassan 1 éves lesz :roll: Mintha csak most született volna.

Szandra!

NAgyon édes a kis hercegnő. Tényleg klassz a ruha.

Üdv :Dóri
Vendég

Vendég

ez lemaradt...

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szami, annyira sajnálom, hogy ilyen érzéketlen az orvos! Próbáld meg túltenni magad rajta, tudom nem könnyű. Sajnos én is ismerem ezt az érzést, nekünk a gyermekorvos hasonló, érik bennem a váltás gondolata. Minden alkalommal (oltás, viszgálat) kapok valami beszólást. Az a baj, hogy nem adtam neki semmit? Szerintetek kellene? Én járatlan vagyok ebben, de egyre nehezebben állom meg szó nélkül!
Dóri, a lányok meseszépek! Nagyon jó a fürdetős kép!
Pocilo, kitartás a szemüveghez, én szorítok, hogy Marcus elnőjje!

Képzeljétek, Hanna 6170 gr és 62,5 cm. (Mondjuk az étvágyával nincs is baj! :oops: )

Kérdeznék még egyet: Ismeri valaki az "Anya taníts engem" c. könyvet? Valaki ajánlotta, és kíváncsi vagyok érdemes-e megvenni!

Dióhéjban ennyi, ha tudok még jövök!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Szami,

nagyon sajnálom, hogy így alakult az alváslaborban a dolog. remélem, minél előbb siekrül megoldást találni!!!!

Pocilo,

Danca még ne mvolt két éves, amikor megkapta a szemüveget. egy barátnőm kiskorában szemüveges volt, tőle kaptam a következő tanácsot: férjemmel mi is vettünk magunknak szemüveget, és az elős időszakban állandóan rajtunk volt. én egész nap abban voltam. akkor kezdtünk el angolra járni, ott azt hizzék, hogy én is szemüveges vagyok. eleinte Danca is állandóan levette. én soha nem erőltettem. rögtön soha nem adtam rá vissza. vártam kb. 1 órát, csak utána. ha nagyon tiltakozott, nem adtam rá. néha egészen elfeledkezett róla, hogy rajta van, majd amint rájött, rögtön levette. ezt kb. 1-1,5 hónapig játszottuk, majd egyszer csak nem vette le többet. most már ott tartunk, hogy reggel szól, hogy kéri. amit magunknak vettünk szemüvegkeret, abban bennehagyattuk azt a demo lencsét, amivel kirakják a kirakatba. valamilyen oldószerrel, az optikus leszedte róla a matricát, így tudtuk használni. eredetileg azt terveztem, hogy sima üveg lencsét rakatok bele, de az is annyiba kerül, mint a diopthriás.
biztosan ő is meg fogja szokni. előbb-utóbb rá fog jönni, hogy jobban lát vele. kitartás!!! :)

Dóri,

kicsit megálltunk az építkezéssel, mert akadt egy kis nézeteltérésünk az építővel. most nem is írom le, mert már attól is felrobbanok. a lényeg, hogy most készül a tervmódosítás, amit mlg be kell nyújtani engedélyezésre. Remélem, nemsokára tudjuk folytatni. az első szint falai már állnak...
Gyönyörűek a csajok!!!!!

puszik.
judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok Csajok!

Szami!
Én is sajnálom, ami történt, de te csak tedd azt, ami a legjobb a gyermekednek, és akkor nagy baj nem lehet. Azt meg, hogy nem vagy jó anya, sűrgősen felejtsd el, mert mindjárt kapsz érte egy virtuális seggre csapást 8)

Judit!
Ne is mondd az építőiparosokat :evil: Külön állatfaj....

Dóri!
Még mindig nagyon szépek a csajok. Kicsit megnyugodtam, amit írtál Ági étkezéséről, nálunk dettó ez a helyzet. Alig eszik, én is sokszor csodálkozom, hogy mitől tud mindennap kakálni pl. :roll: Tavaly szeptemberben voltam lent először az oviban, akkor élből azt mondta a vezető óvónő, hogy tutira nem lesz helye Bencének, és majd idén májusban menjünk a normál beiratkozásra, és szeptemberben, amikor már úgy is kellene kezdenie mehetünk. Hát én ebbe nem nyugodtam bele, és kb 1 hete megint lementem, hátha költöztek el esetleg olyanok, akik kezdtek volna, és most mégsem. Hát szerencsénk volt, mert volt ilyen, és így befértünk. Szóval február 4-vel óvodás nagyfiam van. Beálltunk a sorba :D

Ovi: nagyon aranyosak a dadusok, óvónénik, jó a gyerekállomány is. Igaz, Bence ún. osztott csoportba kerül, ami annyit tesz, hogy vannak ők (a 3 év körüliek), és vannak suli előtt álló 6 év körüliek. Ez utóbbiak szeptembertől kimennek ugye, így maradnak ők, akikhez jönnek majd az újak.
Szóval Bencének egyenlőre nagyon tetszett, merthogy lehetett játszani, és a foglalkozás ugyebár neki még nem volt kötelező. Aztán persze, mikor mondtam, hogy menjük, akkor jött az üvöltés, hogy ő még játszani akar, és ne menjünk még haza...
Jövőhéten hétfőn, szerdán, pénteken bemegyek még vele néhány órára, amolyan szoktatási céllal, és aztán febr.4-én hétfőn élesben mehet. Hát kíváncsi leszek.

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Dóri!
Ezek a csajok meseszépek! Tök jópofa 3 csajszit látni a kádban :lol: .

Fricky!
Ovi, húúúú, tényleg nagyfiad van. Kiváncsi leszek, hogy fog tetszeni Bencének. Nálunk mikor kimarad egy időszak akkor nehezen akar beindulni (jön a sírás) de mikor már ott volt az nap az oviban akkor jön az ovis nagylányos viselkedés, hogy ő már mennyire nagy és mindent tud és húzzak onnan :wink: :) neki nem kell segíteni semmiben :) .

Szami!
Ha Szofi ott érzi jól magát melletted akkor jól teszed amit teszel. A szopit semmi képpen ne hagyd abba, főleg ne egy ilyen kretén nő miatt ne, bocsi de erre mást nem lehet mondani :oops: . Szerintem is próbáld meg még más helyeken ezt a dolgot felkutatni, hátha nagyobb sikerrel jártok.

Hexina!
Nem ismerem azt a könyvet de biztos jó lehet, mert a korának megfelelő dolgokat írja le, bár sokszor olyan dolgokat produkálnak ami a "nagykönyvben" még nincs is benne. Dokit én is váltottam hasonló okokból, nagyon nem voltam megelégedve vele és meg kell mondanom, hogy nagyon jól tettem mert egy gyerekorvosra mindig kell számítani és most egy olyat találtam. Milyen volt az oltás?

Judit!
Építkezés :evil: :evil: :evil: , ne is mond még most is rosszul vagyok, a kivitelezőnkkel nekünk is rengeteg gondunk volt, pedig még ismertük is egymást, de csak múltidőben beszélhetek mert azóta látni nem akarom :evil: !!

Pocilo!
Na milyen volt a szemüveg teszt? Ez aranyos, ahogy Judit leírta. Ti végül is milyen praktikát vetettetek be?
Nagyok hogy vannak?

Finike!
Készül a nagy mű (ruha elképzelés)??? Az előkészületekért nem irigyellek, csak majd az aznapi érzésekért. Viki lesz a koszorúslány? Nem is mesélted milyen volt kedden a ruhapróba!?

Aggab!
Nem ismerem sajnos a dokidat!

Sid!
Vettetek jelmezt?

Ja megmértem a Tamit:

18 kiló és 105,5 cm magas. Hát azt hiszem az én gyerekem az nő a tiétek helyett is. :roll: :lol:

Mindenkinek szép estét

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást!
Még csak egy mondat ezzel kapcsolatosan. Azt mondta még a doktornő, hogy legközelebb előre gondolkodjak és ha lesz még egy baba még pocakosan keresem fel és akkor majd meg mondja, hogy csináljam. Kérdem én, hogy ki az akinek az első babájával a hasában eszébe jut fel keresni egy alváslabort, hogy hogy alakítsa majd a gyerek altatását!

Pocilo!

Köszönöm, hogy leírtad azt, hogy nálatok is volt hasonló probléma. Egyáltalán nem voltál fontoskodó!
Mi is voltunk Szofival szemészeten 6 és 12 hónapos korában, mert nekem egy elég ritka fénytörési hibám van és emiatt meg kellett nézetni. Nem sokára megint kell mennünk egy pupilla tágításos vizsgálatra és ha ott is minden oké akkor már csak évente kell mennünk.
Hogy vettétek észre, hogy esetleg vmi gond lehet?
Kitartást kívánok és remélhetőleg hamar meg szokja Marcus a szemüveget. Csak egy kis vigasz- a pasikat nagyon sármossá tudja ám tenni a szeműveg!

Dóri!

Remélem mi azért nem jutunk el odáig! A gyerek pszichologuson már én is gondolkodtam! Nagyon szépek a lánykák és mennyit nőttek! Szeretítek az új lakásotokat?

Hexina!

Ha nem vagy meg elégedve a gyerekorvossal akkor lehet, hogy váltani kell. Én megtettem amikor Szofi két hónapos volt. Ezzel a doktornénivel nagyon meg vagyok elégedve!

Judit!

Sajnálom ,hogy problémátok akadt az építővel. Remélem minnél hamarabb rendeződnek a dolgok! Tündériek a gyerekek!

Fricky!

Ha ilyen jól érezte magát Bence az oviba akkor talán a be szoktatást is simán fog menni. Majd írj rólla!

Most mennem kell. Puszi mindenkinek!

Szami

szamikám

SZiasztok!

Dóri! legeslegelőször ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG Ágit névnapja alkalmából!!!!!! még a 8 napba beleférek :oops:

Szandra! pont most rendeltem a játék-citytől egyet. nem akartam túl sokat rászánni, mert többet úgysem veszi fel /nem az a beöltözős fajta/. Végülis 3e ft lesz ez a hercegnős ruha.

Szofi! sztem az a legjobb, ha melletted alszik, főleg ha így nyugisabbak az éjszakák. Barátnőm kislánya is most szokott le a szopiról és eleinte ő sem tudta, hogy nyugtassa meg cici helyett éjszaka, de most már elég ha közelebb bújik hozzá és alszik tovább. Kisfiúk sem túl jó alvó /3éves lesz/. úgy szeret aludni ha vki fekszik mellette. most már éjszaka kevesebbet ébred!!!
sztem kitartás, biztos megoldódik a helyzet!!!! Nálunk sem volt egyszerű egyik alvása sem. Johanna még most is gyakran átjön éjszaka. :roll:

Hexina! sztem nem kötelező adni a dokinak, bár van amelyik elvárja, főleg ha házhoz megy!! én ha kihívtam a dokit mindig adtam neki 1 vagy 2e ft-ot, de most már kb 3 éve nem fogadja el.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Nagyon köszönöm! Azt hiszem akkor váltok, azt gondolom egyenesebb, mint az, hogy a pénzemért normális!
Tényleg sokat segítettetek!

Szandra az oltás nem volt vészes, most még annyit sem sírt mint az előzőnél! Éppen csak kis nyekk volt, mikor már kinnt volt a tű. Hála égnek! Egyébként szundított előtte, szerintem azon jobban megsértődött, hogy felébresztettem! :)

Megyek a dolgomra, mert holnap jönnek a szüleim :D :D :D látogatóűba és össze kellene rántani a lakást, míg alszik a királylány!
Mindenkinek szép hétvégét így előre is, hétfőn jövök! Vigyázzon magára mindenki! :D :D

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!!!

Judit!
Légyszi segíts nekem a Marci nagyon jól viselte a szemüt, de ez a fránya szemü eltört pedig nem csinált semmit a gyerek csak lehuppant a földre.
Felhívtuk a Heim P. korházat és majd beviszik a központba, hogy nem e mi tapostuk agyon.
A lényeg, hogy milyen szemüvege vegyek 1éves gyereknek esetleg tudsz valami márkát vagy honlapot???
Kérlek segíts, ha tudsz.
Köszönöm
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Finike! Átmnet a privi? Hogy állsz zenekar ügyben?

Hexina! A könyvet amiről kérdeztél nem olvastam, most a Suttogó minden megold II. könyvet olvasom. Nem rossz könyv , de például az alvásproblémát összesen 6 oldalban érinti csak és pont nem olyan esetet amilyen az én kisfiam. Úgy látom itt olvasgatva, hogy azért mindenkinek van valami kis (nagyobb) probléma az alvás terén. Csak tudnám, hogy mit csináltam én is rosszul?

Szami! Köszi az alváslaboros történetet. Nekem sem jutott eszembe, hogy pocakokan felkeressem az alváslabort. Mondjunk nekem a doktornő nem tudott volna a cicizés témával foglalkozni mert tápszeres volt két hónapos korától a baba. Kiváncsi lettem volna arra mit mond. Egyébként tényleg hamar és segítség nélkül lerázott titeket. Persze a cikkben amit év végén olvastam a laborról azért szépen ki voltak kozmetikázva a sorok.

Dóri! Igen, Nándi nem egészen egy hónap múlva 1 éves lesz. A te képeid viszont fantasztikusak. Mind nagyon jó (gyerekek a kádban), de azt a szánkóst hogyan csináltad?

Pociló! Még nem írtad le - többek kérésére sem -, hogyan jöttetek rá, hogy Marcusnak szemüveg kell?? Engem is érdekelne a dolog... Mi is visszük szemvizsgálatra Nándit a következő hónapban de csak a megnyugtatás kedvéért. Remélem nem lesz semmi baja. Sajnálom hogy ilyen tortúrát kell végigjárnotok, főleg most meg hogy eltört a szemüveg!

Adra, Bettem, és a kismamák merre vannak?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!
Bocsi, hogy nem írtam, de mindig kimegy a szita agyamból :oops:
Röviden a apa szemüveges és Marci erősen kancsalított ez elég indok volt, hogy elvigyem.
Most rohanok vissza a szemüvel.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Nem tudok írni sem :oops:
De remélem érted mit akartam írni :oops:
Bocccccssssssiiiiii

Kép

Kép

Kép
pocilo

Pocilo,

Mi a Práter utca 1. alatti optikába járunk. Azt hiszem, hogy semmi extra nincs Danca keretében. Az is igaz, hogy ő már majdnem 2 éves volt, amikor megkapta. Mi már csináltattunk pótszemüveget is. Mivel Dancának cilinderes is a szeme, ezért legalább 1 hétig tart, amíg elkészül a szemüvege. Mivel évente legalább 2x kell lencsét cserélni, muszáj, hogy legyen egy pót darab. Annyi ideig nem lehet szemüveg nélkül. Mindig a másikat tesszük el pótszemüvegnek. Igaz, hogy abban mindig az eggyel korábbi lencse van, de még mindig jobb, mint a semmi. Egy hétig az is jó.

Drukkolok, hogy minél előbb megszokjátok!!!! Ti is és Marcus is!

Most megyek, mert csomagolnom kell. Holnap megyünk síelni 3 napra. Gyerekek mennek anyuékhoz. Éljen a forralt bor!
Hétfőn jövök!

puszik.
judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

VÉGRE MEG VAN A MENYASSZONYI ÉS MENYECSKERUHÁM!!!!! :D :lol: A mennyasszonyi ruháról csak telefonom által készített kép van, mert elfelejtettem vinni gépet :? , a neten nincs fenn a kép róla. A színe vaj és álomszép. Így fogason nem mutat olyan jól, de rajtam.... :lol: Egyből beleszerettem. A menyecskeruháról van kép. Abból én modernet szerettem volna egy kis magyaros beütéssel, és hát meg is találtam ez is szerelem első látásra volt. Ma le is foglalóztam mind a kettőt. Most jön a zenekar. Tényleg, Mazsuzs, köszike megkaptam a prividet (ügyes vagy 8) :lol: ), a neten nem találom őket ezért majd jövőhéten felhívom őket.

Dóri,
Fantasztikusak a képek, hát igen, látszik, hogy profi fotós készítette... A fürdős kép szenzációs!!!!! Még képeslapnak is elfogadnám. :D

Vikikém jól van. Eddig nem igazán akart enni, épphogy a reggeli és esti tápszert bele tudtam valahogy varázsolni, de most felfalná a házat is. :lol: :D Látszik is rajta. Ma voltunk a 15 hónapos oltáson, amit vállba kapott. Az én ölemben ült én fogtam le. Meg se nyikkant! Olyan ügyes volt, nagyon büszke voltam rá. Mikor kész voltunk apja kivette a váróba én még beszélgettem a doktornénivel és képzeljétek egyszercsak Vicuskám visszajött a doktornénihez. Nagyon édes volt. Más gyerek menekül onnan Vicus még ráadást kért. :lol: 8) Szóval egy hős volt.
Lányok, Ti beoltjátok, vagy beoltattátok a gyerkőcöket bárányhimlő ellen? Én most nagyon gondolkodom rajta, de 6-7000 Ft körül van azt mondják. Mi a vélemenyetek erről?
Ja és a méretek: 10,15 kg és 83 cm. Megnézte a doktornéni és azt mondta, hogy teljesen átlagos méretű. Aggódtam, hogy nem túl vékony-e, de ha az is, akkor most tesz róla, hogy ne legyen az. :lol: 8)

Szami,
Megdöbbentő volt amit írtál, ne vedd a szívedre ne is foglalkozz vele, nem ő van otthon Szofival, nem ő nem alszik éjszakákat, akkor ne dirigáljon. Felejtsd el gyorsan, amiket mondott!!! Nem tart ez az állapot örökké! Ha így alszik el akkor így alszik el! A lényeg, hogy tudjon aludni!

Szandra,
Az előkészületeket élvezem, mondjuk egy kicsit fárasztó, de izgi is. Kár, hogy csak egy napig fog tartani. Vikikém lesz a koszorús lánykám. Képezljétek, amikor a menyasszonyiruhát voltam ma próbálni és lefoglalni anyukámmal, akkor utána már a kocsiban ültünk amikor felhívott a szalon és mondta, hogy a babának a ruhát grátiszba adják. Ja és még ajándék csokit is kaptunk. :lol: :lol: A szalon neve: Miss Moletti. Nagyon aranyosak kedvesek, lelkesek, közvetlenek voltak! Én még ilyen rendes, jólelkű, jópolitikájú szalonnal még nem találkoztam. Mindenkinek tudom ajánlani tiszta szívvel.

Felrakok a ruhákról egy-egy képet. A menyasszonyiruhához van még egy hozzátartozó kis kabát csipkéből ami mellig ér és hosszú ujjú, és egy gyönyörű fátyol ami a popsim végéig ér. Ja és egy kicsit még át lesz alakítva. A mell résznél egyenes csíkban megy, de mi a két mellem között összehúzzuk egy gyönggyel az anyagot és így szív alakú lesz (látszani fog egy picit jobban a dekoltázsom az uram kedvéért :oops: :) ) és lesz még hozzá egy nagyon vékony pánt a vállamon, hogy ne csúszkáljon le.
Akkor a képek:
Kép
Kép

Kép
Kép
finike

És ha nem gond, akkor még Vicusról is raknék fel pár képet amit a telefonommal csináltam, úgyhogy a minőséget ne nézzétek: (bocsi a sok képért, de nem tudtam választani.. :oops: )

Kép
Anya csattjában... :lol:
Kép Kép Kép Ez a fintor utánozhatatlan... :lol: :DKép

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike!

Nagyon szépek a ruhák. Nekem a menyecske ruhád nagyon tetszik, de hozzá kell tennem, hogy mikor a saját esküvőm volt ott is a menyecske ruhát jobban szerettem mint a menyasszonyit. Kár, hogy az sokkal rövidebb ideig volt csak rajtam hiszen éjjféltől hajnali négyig tartott csak a buli...
Nekem is modern magyaros volt és nagyon imádtam. Hasonlít stílusban a tiédhez. A felső része az teljesen megegyezik a tiéddal. Nagyon-nagyon jó a ruhád! Nagyon tetszik!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Ja, én balga!

Vicusról meg egy szót sem szóltam. De a képek magukért beszélnek.... :D :D :D

Kép
mazsuzs

Szami!

Most mondta az egyik barátnőm, hogy alvászavarra jó a mandarin olaj (illóolaj), be kell kenni vele Szofi csuklóját (pár cseppel) és ez segít. Valamint van egy homeós bogyó is ami erre jó az a neve, hogy Sedatif pc, azt mondja a patikában hozzá lehet jutni ezekhez. Ha gondolod próbáljátok ki, végül is természetes dolog és hátha használ!!!!

Szorítok, hogy ez legyen a kulcs a problémátokhoz.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Lefuttatuk a "nagyfiús ágy projektet". IKEA-s ágyat vettük és megfogadtuk Szandra tanácsát, Andris együtt szerelte az ágyat az apukájával. Most tettük le nemrég aludni, reméljük, mindenki pihenten ébred :lol:

Persze még be kell szerezni néhány vidám textíliát, úgy mint ágytakaró és falvédő. Erre nincs ötletetek? Ti hogy oldottátok meg?

Íme a képek:

Kép
Csomagbontás

Kép
Szerelés

Kép
Koncentrálás szerelés közben

Kép
Végeredmény

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Nagyon jók a képek a gyerkőcökről :)

Szandra: Tami kész kis hercegnő :) és Edó is nagyon édes :D

Finike: Vikit meg kell zabálni ... :D és a ruháid gyönyörűek!!! nem csoda,hogy egyből beléjük szerettél :lol:

Nutella: Andris pedig kész kis pasi ahogy szerel és közben koncentrál :D

Üdv Mindenkinek!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Nutella!

Hát azt hiszem ezután a szerelés után már nem is fog visszavágyódni a régi ágyába Andris! Nevettem mikor megláttam a képeket a szobájáról, mintha csak nálunk lettetek volna. Teljesen ilyen stílusu nálunk is, a kiságy, pelenkázó és a komód nagyon hasonló (színben ugyanilyen), valamint az IKEA-s székek és az asztal az meg teljesen ugyanaz. :lol: . Majd lefényképezem én is csak, hogy lásd mennyire hasonló :lol: . Igaz, nálunk az Edó ágya a mi szobánkban van, csak azt nem tudom minek mert nem hajlandó benne aludni, így mellettem alszik :roll: . Különben én sem voltam elragadtatva a színekkel a szobában, mert nem volt benne semmi vidám de az egyik barátnőm ajánlotta, hogy az IKEA-ban van nagyon olcsón anyag (akkor 500 ft volt métere) és vidám szinekben van így abból varrtam ágyneműt a Taminak és komolyan mondom annyira megváltoztatta a szoba jellegét, sokkal jobb így.

Mesi!
Jézusm, már csak 30 nap?! Nagyon szalad az idő!
Kész vagy már mindennel?!

mindenkinek

Kép

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Finike! sztem fogasan is nagyon szép a ruhád és a menyecske is nagyon tetszik!!! ügyi vagy.
Vicus nagyon édes!!! Az Ő ruhája is meg van már? Vőlegényruha?

Altatás: Johanna már rég elaludt, Bulcsú még mindig szaladgált ki apjához orrot szívni. /én rejtvényt fejtettem a szobájukban/. 4-szerre mikor szaladt be hát elnézte és neki esett fejjel az ajtónak :twisted: :( volt sírás :cry: nemk kicsi. Eléggé feldagadt a homloka :shock: :( jegeltük egy kicsit aztán most már alszik. Már jó rég történt vele ilyen puklis baleset, de nem is hiányzott!!!!

Úgy néz ki megvan Johanna farsangi jelmeze, még igényel egy kis kreatívitást de jó lesz. /remélem :wink: /

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Finike!
Szupi, hogy végre megtaláltad a ruhákat! Mindkettő nagyon tetszik! Kivi vagyok, hogy mutatsz bennük, biztos jól fog állni!
Hát Vicus.... annyira kis bestike! :D Meg kell zabálni! Annyira édesen tudnak fintorogni és olyan arcokat vágnak! Nálunk Zsófi olyan fejeket tud vágni, hogy néha megszakadunk a röhögéstől! Zéti, pedig úgy tud vigyorogni, hogy a szeméből csak egy csík marad!

Szami!
Sajnálom, hogy az alváslaborban ilyen undokok voltak veletek. Sajnos nekem nincs ötletem, hogy mivel próbálkozzatok. Remélem azért előbb utóbb sikerül valamilyen megoldást találni rá. Nem lehetnek könnyűek az éjszakáitok, én nem is tudom, hogy bírnám ilyen éjszakák után a nappalokat.

Poci!
Sajnálom, hogy Marcusnak szemcsit kell viselnie. Biztos nem könnyű sem Neki, sem Nektek ezt a helyzetet megszokni, de szerintem az a jobbik eset, ha mielőbb kiderül a probléma, mert így előbb el lehet kezdeni annak orvoslását. Arra nem emlékszem, hogy írtad volna, hogy plusszos v. mínuszos szemüveget kapott?

Nutella!
Andris kész szerelő. Micsoda komolyan vette a munkát! :D Biztos nagyon élvezte az ágy összállításával járó mókát. Hogy telt az első éjszaka a nagyfiús ágyban?

Eszti!
Szupi, hogy Bence ennyire élvezi az ovit! Rékának hiányzok napközben a tesó?

Dóri!
Már megint nagyon szupi képeket készítettél! A szánkós pedig nagyon profi! Azt el tudod mondani hogyan csináltad? Vagy ehhez nagyon spéci gép kell?

Csajszik!
Majd tegyetek fel farsangi ruhás képeket a manókról!

Mesi!
Jól látom, már megvan a kisasszony neve! Igazán szép nevet választottatok! :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Szandra: Igen,úgy néz ki,hogy kész vagyunk mindennel :)

Adra: köszi,és nem csak a neve szép,hanem Ő is ügyes,mert kitartott az esküvőig :)
Téged egy kicsit "megdorgálnálak" így virtuálisan,mert még nem láttuk a szülinapos képeket :(
minden nap nézem,h tettél-e fel :)

Üdv Mindenkinek!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi!

Kitartott az esküvőig?????? Most volt nemrég???? Várjuk a részleteket.

Adra!

Szerencsére nem volt gond az ágyban alvással, jól aludt mindenki. Mondjuk én azt hittem, hogy reggel átgyalogol hozzánk hálózsákban, de nem, ült az ágyában, szólongatott bennünket és megvárta, míg érte megyünk. Mondjuk előbb-utóbb biztosan rájön, hogy simán át tud jönni egyedül.

És ami a lényeg, most délután is elaludt, nem mászott le játszani.

Szandra!

Azt már láttam egy korábbi képeden, hogy ugyanilyen a széketek és az asztalotok, ha jól emlékszem, pont Edóka ült rajta. A bútorunk Faktum bútor Nelli családja. Pont ma akartunk venni az IKEA-ban egy nyír színű nyitott szekrényt a játékoknak, de időközben megszüntették a gyártását (pedig 2 hete még volt) :evil: Így most majd egy piros színűt fogunk venni. Az a jó a fehér falban és a világos színű bútorban, hogy amellé lehet színes cuccokat venni. Varrni én nem tudok, de találtunk egy színes (zöld-kék-bézs) szőnyeget, azt tesszük majd fel a falra, ágytakarónak pedig egy sárga oroszlánosat. Mostantól nem panaszkodhat majd arra a csemete, hogy nem színes a szobája :D

További szép hétvégét mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Hali!

Nutella: ezen a héten csütörtökön volt az esküvő. Most "csak" a polgárit tartottuk szűk családi körben, hogy a papírok rendben legyenek mire a Kisasszony kibújik :) de így is gyönyörű szertartás volt :lol: aki ott volt,mindenki meghatódott :)
Szeretnénk majd egyházit és persze picit nagyobb bulit is,de azt majd később :wink:

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi!

Te akarsz dorgálni? Amikor nem is mondtad, hogy most lesz az esküvőd!! (vagyis már volt de akkor még azt kellett volna mondand, hogy lesz). Szép, mondhatom!!! Akkor tőled is várunk legalább 5 fotót, minimum ennyi kell, hogy kárpótolj minket amiért nem örülhettünk veled! :wink:

Nutella!
Örülök, hogy tetszett Andrisnak az új ágy. Azért ennek a közös szerelésnek megvan a varázsa :wink: :lol: . Különben volt egy idő mikor mi is csak azt vettük észre, hogy a Tami ott van közöttünk de most már csak szól, hogy hozzuk át.

Pussz

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Itt van néhány kép az esküvőről :) . Van ami homályos, azért, mert videóból lett fényképezve.

Kép

Kép

Kép Fogadalomtétel...

Kép

Kép A vacsorán :)

Feladat teljesítve :)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Mesi! Gratulálok a házasságkötésetek alkalmából! Szépek voltatok a képek alapján. :)

Nutella! Látom már találtál falvédőt a falra. Megteszi a színes szőnyeg is, igaz én csináltattam és rendeltem egyet a www.takoo.hu honlapon. Annyi benne az újdonság, hogy a csemete nevét is ráírják a falvédőre de sajnos nincs nagy választékuk (bár ígérik hogy lesz bővítés) és azért annyira nem is olcsó. Mi is a névnapra összejött ajándékösszegből rendeltük meg Nándinak.
Nagyon aranyos András az ágy szerelése közben. Remélem bejön a "trükk" és szívesen alszik benne. Majd én is kipróbálom ezt ha ide kerül a sor....
Egyébként a Faktum búronál akkor még lehet kapni ilyen kis székeket amik látszanak a képeken? Mert nagyon tetszenek bár nálunk már nem sok hely maradt ilyesmire.

Adra! A képeket már én is hiányoltam egyszer jó pár napja! Beígérted őket! :)

Megyek mert felébredt a fiatalaúr. Két foga jön egyszerre és egy kicsit hosszabbakat alszik amit nem bánok de most éppen ébredezik...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mesi!
Meg van bocsátva, de csak a gyorsaság miatt :wink: :lol: . Szép lehetett a szertartás, egy jó anyakönyv-vezetővel tényleg nagyon meghitt tud lenni egy polgári esküvő is. GRATULÁLOK!!!!!

Nutella!
Nekünk is Faktum bútorunk van! :lol: , azt hiszem a miénk az róka! Hát tényleg mixelhető a gyerekek szobája, észre sem vennék ha nem itthon lennének :lol: .

Lépek mert apát útnak indítom, megy dolgozni

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Húúúúúú, alig győztem visszaolvasni, olyan sok minden történt, míg nem voltam. Lezajlott a vendégeskedés, szüleim persze elájulva Hannától, most minden vissza a hétköznapi kerékvágásba. :D
Finike, nagyon-nagyon-nagyon-... szépek a ruhák! Nagyon kíváncsi vagyok milyen leszel benne! Vicus ruhája? Az is érdekel! Mert a kislányod nagyon szép, olyan helyesek a képek, amiket feltettél!
Nutella, a kisfiad zabálnivaló. Még a kis nyelvét is kidugta, annyira szerelt! :D Milyenek az éjszakák, mióta nagyfiús ágyban alszik?
Eszti, gratula az ovihoz a fiadnak! Réka hogy viseli, hogy nincs otthon a testvére? Észrevettél valami változást?
Mesi, ekkora hírt eltitkolni! Szívből gratulálunk és sok boldogságot! Szép szertartás lehetett!
Adra, szülinapos képeket kapunk?

Rohanok a királylányhoz, de még igyekszem jönni, és teszek fel képeket róla, ha nem haragszatok! :D

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Judit! Nem fújt le benneteket a hegyről ez a nagy szél? Én már nagyon vágyom egy jó kis síelésre (már 3 szezont hagytam ki), de szerintem legközelebb 2 év múlva lesz rá esély. De mindent a gyerkőcökért. Szoktam mondani a férjemnek, amikor kesereg egy kis síelés után, hogy majd évente többször is mehetünk, ha megnőnek és megfertőzzük őket a síeléssel.

Andris továbbra is nagyon jól alszik az új ágyában (napközben is!), naponta többször leellenőrzi, hogy megvan-e a kutya és a macska az ágy végében.

Szandra! Ez jó muri, hogy ennyire hasonlít az ízlésünk :) , legalábbis a gyerekszoba berendezés tekintetében.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok,

Most csak gyorsan, mert tortát sütök az unokahugi holnapi szülinapjára.
Hát, Nutellának majdnem igaza volt a szelet illetően. Ez a mi formánk: elmegyünk 2,5 napra síelni, abból egy napot ki kell hagynunk. Vasárnap a szél miatt el sem indultak a felvonók. Így inkább hazajöttünk. Legalább el tudtunk menni a gyerekekért anyukámékhoz. Ha későn jöttünk volna haza, csak ma korán reggel mentem volna értük. Danca toporzékolt örömében, olyan édes volt. Szonjus egy kicsit meg volt sértődve. Egy darabig csak apukámmal állt szóba.
Nagyon jól sikerült a túra, még ha egy kicsit rövidebbre is sikerült. Első két nap gyönyörű idő volt. Síeltünk, ettünk, aludtunk, és persze forralt boroztunk!
Majd jövök még, de odaég a torta!

puszik.
judit

Kép

Kép
karpijudit

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: