Új privát üzeneted érkezett!

Húú, de nagy pangás van!

ma ettem hájast! :oops: és nem is keveset!

És a lényeg! Elfelejtettem ezért utólag PATRIKNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!! Ugye Bogyrával egy napon szültétek a nagyfiúkat? Remélem jól emlékszem! :wink:

Vanda, boldog névnapot! :D

Kép
ági_bp

Zita is szokott veszekedni, kiabál és mondja, mondja, de ÚGY hogy én először csak álltam és néztem, és arra gondoltam mit fog egy év múlva ÍGY mondani, s semmi jó nem jutott eszembe! :roll: :D na, akkor néztem meg az aszcendensét!

Bringa én értem ezt az arcváltozást, nálunk is volt ilyan, hogy hirtelen olyan furi lett a pofija. :) Szerintem ez normális dolog.

Kép
ági_bp

Sziasztok,
ultra xar éjszakánk volt a szélvihar miatt, Zsófi fél öttől 6 ig nem aludt aztán magnk közé vettük, mert én már a folyosón aludtam fejjel a falnak dőlve :roll: hát valamikor elaludt, de én előbb :oops:
szaaaar szél
egyfolytában azt ordította Zsófi hogy ejnyenyenyenye meg hogy jajajajaja, marha fáradt voltam , de még így is tök édi volt :wink:
meg szakajtóval sütötte a pogácsát ha kértem ha nem...

kicsit megkésve: Vanda, boldog névnapot!

Niki, ja hogy jövőre, akkor van egy szökőév, és akkor tényleg szombat, hát biztos hogy ott fogtok elolvadni ahogy Emmácska viszi a gyűrűket :)

a Galyatető linket is lementettem, ki tudja;-)

Doo, nekem is jó április, csak ne a vége, mert akkor megyünk babuszi táborba.
Én is május utsó hétvégéjére vagy április közepére szavaznék

Csilla, te mákos! Én már fél éve mesizek!!! :evil: persze az első az tényleg ultraxar...

Bringa, ezt az arcváltozást én nem értem, de majd biztos megfogom :lol:

egy csomó hófordulóról lemaradtam :oops: jövő hónapban bepótolom ígérem :wink:

Ilda, szerintem is nagyon szuperül nézel ki a képen , na meg persze Elina is édi :) fogytál is sokat, nem?

Lorci, a mínusz 5 az tök jó! Bűnözés :? legalább most majd újúlt erővel vágsz bele újra :)

na lépek, hátha le tudom tenni Zsófit...
pici76

én áprilist nem annyira támogatom - sztem akkor még simán lehet hűvös, pedig ősszel pont azért maradt idénre h jó kis kerti parti legyen!
sztem a hétköznap sem elvetélt ötlet!! nekem máj vége is OK, csak sztem többen akkor fogtok szülinapozni és gondolom h a család az első...
Vendég

Pici, a merleg szerint 3 kilo ment le, meg 1 honappal ezelott, azota nem igyekeztem, es maradt is annyi, megis ket ismeros is mondta a heten, most Te, hogy fogytam e. Jajj ezt olyan jo hallani, pedig asszem nem am...

Most jottunk meg a setabol, kozben en beleptem a szoliba, Apa addig tologatta, picit aludt is. Most benyomta a tejpepet, es letettuk, szerintem nem fog aludni, de elvan. Ezt nagyon birom benne, hogy nem kell nyuzsogni korulotte, elszorakoztatja magat.

KépKép
horilda

Sziasztok!
Nálunk a nagy újdonságok jegyében telt ez a hétvége.
Péntek:
Blanka elkezdett kúszni. :D
Igaz nem halad túl nagy távolságokat, kb. fél méter a maximum, de mégis legalább kúszik. A könyökére támaszkodik és húzza magát.
Szombat:
Blanka pancsolni kezdett fürdés közben!!! :D
Nálunk ez nagyon nagy szó. Három hónapos koráig velőtrázó üvöltés kíséretében zajlott minden fürdés. Hiába próbálkoztunk mindennel, minden hiábavaló volt.... Kb. 3 hónapos kora óta nem üvölt, de nem élvezi, csal eltűri, úgyhogy azt hiszem fürdetésben Guiness rekorderek lehetnénk: hogyan fürdessünk minél gyorsabban kategóriában. :)
Na, de most elkezdett érdeklőni a víz iránt, próbálja megfogni és csapdos! Ennek örömée elővettük a kis műanyag halacskákat, amikre eddig nemigen volt szükség, és azokkal is elkezdett játszadozni! Apró örömök... :D
Vasárnap:
Blanka felült a járókában! :D
Igaz, csak egyetlen alkalommal történt eddig és akkor sem tartott sokáig az ülő állapot: hanyattdőléssel és sírással végződött a művelet, de mégiscsak felült. Kicsit furán csinálta, négykézlábasból indult, de nem úgy hogy hátrahuppant a popójára, hanem valahogy elkezdte a kezével maga alá huzigálni a lábait, és egyszercsak nagy terpeszben ülve találta magát. :D

Hát, ilyen volt a mi hétvégénk.
És a Tiétek?
mary74

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.13 15:51-kor.

Kép
ági_bp

és az elalvás folyamata
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.13 15:51-kor.

Kép
ági_bp

É :)

Kép
ági_bp

Na, azt hiszem ennyi elég lesz! :D
Mary, Blankának nagy gratula, ügyes nagylány!

Talira szerintem is május vagy június lenne a jó, az április még szeszélyes. Apát lehet hozni? mert én tuti nem merek vezetni olyan távot :oops:

Kép
ági_bp

Mary, ezek nem is apró örömök! hanem nagyok! :D gratula Blankának!
nálunk már vannak játékok, de végülis sztem azért azt nem lehet ráfogni enyémre se h nagy vízicsibe volna... :roll: :lol:
Vendég

Doo, akkor május vége fele egy hétköznap?

Mary, naaagy gratula Blankának, ez ám az ugrásszerű fejlődés :wink: :lol: már alig várom hogy én is ilyen hírekkel jöhessek :) de nálunk Zsófi kiválóan érzi magát még mindig egyhelyben :?

Tudja valaki meddig tart ez a ro**dt szél, annyira utálom, és Zsófi még jobban :cry: már nyöszörög is :x
pici76

Na abbahagyta :lol:

Ági, nagyon jók a képek, annyira hasonlít Zita magára :) mármint az újszülöttkori énjére :lol:
Nagyon szuper a sorozat is, nekünk is van egy videofelvételünk arról ahogy elaszik, az egyik pilantaban megemeli a kezét, aztán felútig lassan ereszti le ahogy egyre mélyebbre alél, aztán a végén félútról teljesen elernyed :lol: olyan kis emberiek már, nem, már nem is babások, hanem igazi emberek :)

Ja és majd csinálok képet, apa ma felfúrta a hintát, nagyon szuper lett, Zsófi már ki is próbálta, egyenlőre csak óvatosan, de tetszett neki :)
pici76

ági, nagyon jók a fényképek!! :) de hallod hogy csináltad h a gyereken nincs meleg ruha?! előre befűtöttétek a kocsit? és akkor hogy vettétek ki az autóból? fú, én ilyenekben olyan béna vagyok... ráadásul enyémmel ez az öltözés akkora tortúra h hihetetlen!! tegnapelőtt aszongya az egy emelettel lejjebb, nem is alattunk, hanem eggyel odébb lakó szomszéd h HALLOM, nem szeretsz öltözni :shock: :roll: :evil: magyarul: zeng tőle az egész ház, amikor megpróbálom ráadni a bundazsákját. olllllyan ciki... és hatszázszor kifordul belőle, mire egyszer rá tudom cipzárazni az egész alkalmatosságot.

apát is lehet, persze! többembereseknek meg pláne! :lol: (úgy értem, tudom én azt h nehéz egyedül boldogulni egy ilyen gyerkővel) hogy a mi apink lesz-e - háát, az még a jövő titka... :roll:
Vendég

jaj, egyet elfelejtettem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.13 15:52-kor.

Kép
ági_bp

Doo, úgy csináljuk, hogy alul volt rajta meleg ruci, harisnya és nadrág, felül meg a hosszúujjú és a ruha, és a kocsiig kabátban visszük le, ill. mikor kivesszük ráadom a kabátot. És ha hideg a kocsi, akkor betakarom egy pléddel míg bemelegszik. Erre a megoldásra jutottunk, végigsírt pár utat mire rájöttünk, hogy utál zsákban ülni az ülésben, mert nem tud mozogni! Elég macera a kabátot ráadni-levenni, de így nyugisabb az út. :wink: De pl tegnap tudtuk, hogy a Papáéknál megyünk majd sétálni és oda vittük a zsákot, mert azért ez a kabátos dolog még arra nem jó, úgy értem felcsúszik meg minden.

Kép
ági_bp

Ági, nagyon édes Zita :) Tényleg hasonlít újszülöttkori önmagára.

Mary, Blanka pedig ügyesügyes!! Hú, lassan te sem veheted le róla a szemed, hamarosan meg rohangálhatsz utána :)

Képzeljézek, rendeződött az éjszakai helyzet! Nem tudom emlékeztek -e, de Milu nagyon sokszor kelt éjjelente Sad Cumi, víz, simi, stb, viszonylag gyorsan visszaaludt, de azért 1-2 óránként kirángatott az alvás pihentető birodalmából. Most este 9-től, reggel 7-ig alszik!!!!!! Annyira büszke vagyok rá! Az én fiam!!!!!!! Very Happy Laughing Wink
7-kor viszont nem nagyon szopizik, csak az egyik cicit használja úgy-ahogy, nem kéne éhesebbnek lennie????
És egy kérdés, aki már tápizik: melyiket használjátok? Tegnap pont vettem egyet (Mildibé2), de ittnon vettem észre, hogy tejalapú készítmény... nem mertem még kipróbálni.

Én vasárnap úgy ébredtem, hogy borzasztó rossz a hangulatom és sírhatnékom van :shock: SEMMI nem történt ami ezt kiválthatta volna, de olyan boldogtalannak éreztem magam :cry:
Szegény férjem nem tudta mit rontott el... Nektek volt ilyen? Brrr, de rossz volt :(

Na mentem, megittam a kávém Smile Szép napot mindenkinek!
Csilla
Vendég

Kép Kép

Az also kepen maszok! :D

KépKép
horilda

Szép szelesmentes jó reggelt mindenkinek! :)

Az éjszakánk nekünk most megint ringatós volt! :? Nem akartam felvenni a picikémet, meg azt hittem vissza alszik vízzel, de ahogy hallottam annyira tele votl az orra, alig kapott levegőt! :( Kinőtte a vastag hálószákot és most egy lengébbe volt, viszont állandóan kikúszik a takaró alól és akkor egyszál bodyban, meg hálószákban alszik....megfázik. Úgyhogy ringattam a kicsikét, amíg elaludt...aztán 5-kor megint felsírt.....10 percet hagytam, majdnem visszaaludt, de megint a nózi be votl dugulva, úgyhogy fölvettem, amitől ki is dugul neki ilyenkor. Úgyhogy ismét dugába dőlt a leszoktatás!!!! :oops: De hát nyilván nem akartam, hogy szenvedjen! :( Ma megnézem, hogy amit kaptam meleg hálózsák jó-e már rá, vagy vennem kell egyet valahol.

Pici milyen éjszakátok volt? Remélem jobb!!! Szeles időben amúgy Ricsi is tök nyűgös!

Mary, Blanka nagyon nagyon ügyes!! Ez nagyon nagy dolog!! Olyan nagy öröm, amikor ilyen új dolgokat csinálnak! :)

Boldog névnapot akinek én sem kívántam még!!! Én ilyeneket nem tudok!! :( :oops:

Lányok én fórumosat álmodtam! :D Úgy értem álmomban benne voltatok. Bogyra, Niki altattátok a gyerkőcöket, mindekinek elaldut magától, én meg csodálkoztam, hogy csak az én gyerekemet kell álomba ringatni?? Emma úgy aludt el, hogy valami kis pelus sarkát rágcsálta, Niki te meg mellette tologattad az üres babakocsit! :lol: Ez votl az altató módszered!! :D Doo-val a tavaszi találkáról beszélgettünk és Dóri is benne volt az álmomban, de már nem emlékszem mi votl! Így is csak dióhéjban mondtam, mert a helyszín, meg a szituációk elég zavarosak voltak!! :) Hát már veletek álmodom!!!! :D
Amúgy szerintem is jobb lenne május, júniusban a találkozó. És én is hétköznapra szavaznék! :)

Ági, Zita annyira aranyos, jó az az elalvós kép!! :)
Ricsinek meg szombaton itt volt a rajongó tábora!! :) Édes volt, először tartozkodó, mindenkit megnézett jól, aztán feloldodótt és dumált, mászott ezerrel, incselkedett! ;) :)

Na ennyi fért bele mára, mert felébredt a kis lurkóm! Legyen szép napotok!

Kép

Kép
lorcika

Ilda ELinának ez a séró!!!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Csilla,
mi most állunk át anyatejről tápszerre. Mi hypoallergén tápszert eszünk (banánnal ehetővé téve), Humana HA 1-est, gyerekorvos írta fel. De ez is tejalapú!!! Szerintem annyiban különbözik a nem hypoallergén tápszertől, hogy jobban elhidrolizált formában tartalmazza a tejfehérjéket, azaz apróbb alkotórészekre vannak felbontva.
mary74

Köszönjük a dícséreteket, és köszi hogy együtt örültök velünk! :D :D :D

Íme Blanka újdonsült mutatványai képekben:

Blanka pancsol:
Kép

Blanka kúszik:
Kép

Blanka felül:
Kép
mary74

Zita és Elina is nagyon aranyosak a képeken!!! :D
mary74

Elina ezzel a frizuval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Mary, és hogy megy az átállás? Én próbáltam a BEBA Ha 1-et is, de fintorog, nem kell neki. Nem tudom hogy kell csinálni, anyatej kell neki, de ha kevés???? Ha elfogy abbahagyja minden cirkusz nélkül, és ha adom neki folytatásképp a tápot, azt nem kéri.
Vendég

Csilla,
mi is próbáltuk a Beba HA 1-et is, de az ugyanúgy nem kellett neki, mint a Humana HA 1. Nálunk is fintorgás és ordítás volt és csak lökte ki a cumit!!!
Csak úgy eszi meg a HA tápszert, hogy banánt turmixolok hozzá, így kevesebb tápszert keverek be, csak 150 ml-t szoktam és ahhoz egy fél banánt turmixolok hozzá, így lesz kb. 200 ml.
Viszont így jó sűrű lesz a cucc, az Avent variábilis etetőcumi (amin lyukak helyett egy vágás van) III.-as állásával tudja meginni.
Én amikor tápszert adok, akkor előtte nincs anyatej (mi azt is cumisüvegből ettük), így ilyen gond nincs, hogy anyatej után nem kellene a tápszer.
mary74

Szisztok!

Most csak gyorsba jövök:

Zita és Elina cukipofa, nagyon édesek! Szép babucik! Vagyis, már dehogy babucik.

Csilla, ez az utolsó sorod megfogott. Nálunk is az van, h. kiszippantja este a cicimet, amiben tul.képpen alig van már szerintem, és utána nem reklamál, de a cumisüveget elutasítja, így nincs módom tápszert adni a drágának. Valamelyest jóllakik, de csak annyira, h. két óra múlva újra éhes. Mit tegyek? Most azt próbáltam, h. este 6 körül adok neki főzeléket és ezzel valamelyest jóllakik + a cici.
Van ötletetek mit lehet ilyenkor tenni?

Kép
niki30

Mary, Blanka nagyon helyes és ügyes is természetesen. Jó az már bizony, mikor élvezik a pancsit. Ez nagy dolog. Csak így tovább!

Kép
niki30

Doo,
Neked akartam még írni, hogy mi is Ágiékhoz hasonlóan utazunk. Ha 10-15 perces útnál hosszabb az út, akkor mi is levetkőzve megyünk, mert Blanka sem bírja sokáig a bundazsákban ücsörgést. Beszállunk, levesszük a kabátot, betakarom kicsit, amíg átmelegszik. Kiszálláskor, ha csak lakásba kell bemenni, akkor csak vastag takaróval bebugyolálom és beszaladunk vele, a sapka útközben is rajta szokott lenni, csak meglazítom.
mary74

Lorci, micsoda álom! Hát ez jó :lol: Tologatom az üres babakocsit, hihi.
Egyedül elalvás már tényleg csak álom Lorci!

Kép
niki30

Ha már így belejöttem, teszek én is egy ilyen volt-ilyen lett képet Blankáról:

Ilyen volt 1 hetesen:
Kép

És ilyen ma:
Kép
mary74

Teszek még két mosolygós képet, aztán eldugulok mára, mert már meguntok és mert vár Blanka :) és a vasalnivaló :( .

Kép

Kép
mary74

Ilda, halálos ez a tüsifrizus kép Elináról!

Lorci, ma is fent volt fél négytől fél ötig... szokásos.. anya vegyél fel, ágyba játszás, pogi sütés, ilyenek... változik az alvási szokása...
amikor lerakom tök egyszerűen magától elalszik mint eddig, de ha megébred .... halálos...

Doo, mi is így utazunk, pulcsi és takaró, sapkát 10 perc múlva leveszem, aztán plédbe burkolva berohanok vele.

Mary, Blanka nagyon sokat változott, milyen kis dundi volt :) egész megnyúlt az arca, és olyan nagylányos tekintete van, kicsit sem babás :)

Niki, én este fél 7 hét körül adok neki tejpépet kb 150 milit, plussz egy almát vagy anánt belekeverek, kanállal, sűrűn. Este 9 kor cicizik lefekvés előtt, de nem mindig kell neki, és volt már hogy így is aludt reggel 6ig! Szóval, nekünk a tejpép bejön, elég laktató.
Laktatóbb mint a főzelék. Próbáld esetleg ki.

Én is tartok tőle mi lesz ha elfogy a tejcsim, mert Zsófi sem fogad el semmit cucisüvegből...a Sinlacot és a tejpépet is kanállal nyomjuk..
pici76

Sziasztok!

Gyöngyvirágok a gyerekek, nagyon édesek!!!!!
Elina frizkója állati klassz! Minden reggel zselézitek, ugye??? :lol:

A tali persze jó hétköznap is, bár én jobban örültem volna, ha családivá tudtuk volna alakitani, mármint, hogy az Apukák is jöjjenek.
Ha mégis hétköznap lesz, akkor már most szeretnék segitséget kérni a lejutáshoz lévén, hogy nekünk nincs autónk. Gondolom, hogy többen megyünk Pestről. (a hétvégén megoldható lett volna, hogy elkérünk egy céges kocsit.)

Dóri! Megkaptam a képeket. Esetleg feltehetek ide egyet, amin mondjuk csak Viki van rajta? A dobozosat? Szerintem az olyan helyes!

Köszönöm a köszöntéseket, jól esett!

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Pici, az a baj, h. Emma a tejpépet sem eszi meg:( Nem ízlik neki egyszerűen.

Tali? Nekem mindegy.

Kép
niki30

Niki a vaníliásat sem? :shock: És ha banánnal ízesíted, vagy a kedvenc gyümijével?

Na én is dobok friss képeket.

Kép
olvasok

Kép

Kép
bontani is tudok hátrafelé már nagyon tudok kúszni...

Kép
hintapalinta

Kép
laptopozok
pici76

Tök rég láttuk már Zsófit:) Nagyon aranyos abban a hintában.
Hogy olvas, de aranyos. Kis komoly arccal:)

Kép
niki30

Ja, elfelejtettem válaszolni.
Szal a vaníliásat próbáltam, meg anyukámnál a kekszeset is. Egyiket sem bírja. Túl édes neki szerintem.

Kép
niki30

Sziasztok!

Nagyon helyesek és ügyesek a babák!

A tali sajna nekem nem megoldható, fényévekre van , mármint helyileg.
Bár májusban mennünk kell Pestre kontrollra a kardiológiára, de az hétköznap van. A pontos időpontot sem tudom még. Pedig nagyon szívesen megismernék mindenkit személyesen is.

Mary a fürdetés nálunk 4 hónapig volt katasztrófa. Sokszor csak vizes kendővel áttörölgettem, mert nem bírtuk hallgatni a kétségbeesett visítását. Aztán egyszer csak már nem sírt, csak hüppögött. Aztán rájött, hogy két lábcsapással az egész fürdőszoba úszik. Azóta nincs baj.

Kép
anido

Niki,
ha úgy gondolod az a baja Emmának a tejpéppel, hogy édes, és mindenképpen szeretnél tejpéppel próbálkozni, próbáld esetleg a hypoallergén rizspépet. Az aztán nem édes! Elvileg csak receptre kapható, de szerintem patikája válogatja, én már vettem recept nélkül.

Anido,
nálunk is előfordult, hogy csak mosdókesztyűvel áttörölgetés volt fürdetés helyett - még az ordítós korszakban.

Én a talival kapcsolatban nem akartam nyilatkozni, mert egyrészt én még eléggé új vagyok itt, nem szeretnék beleszólni, másrészt nekünk is kicsit messze van km-ben (bár valamikor május környékén azért tervbe van nekünk véve egyébként is egy pár napos budapesti út: kollégákkal találkozás, lakáspiac felmérése, stb....), szóval majd meglátjuk.
mary74

Pici,
Zsófi is nagyon nagylányos már, különösen azon a képen, ahol olvas! Nagyon aranyos!!!!

Ja, és Zitáról akartam még írni, hogy nagyon édes a veszekedős kép!!! :D

Blanka ma olyan sokat alszik. :roll: Kifárasztja a kúszás???!!! Nem inkább úgy kéne lennie, hogy fejlődési ugrás, stb. miatt kevesebbet kellene aludjon, most amikor kitárul előtte a világ? Remélem, nem betegség bújkál benne.....
mary74

Elinának csúcs a frizuja! :lol: Blanka nagyon cuki!
Pici, ugyanilyen a dohányzóasztalunk, Kikában vettük. Nagyon szeretem. Csak bármi keményebb hozzáér, benyomódik, nagyon puha fa ez a fenyő :( tegnapelőtt ráejtettem egy kistányért s ott a nyoma, és hasonlók :roll:
Zsófika látom már bemozgott az asztal alá! Anya meg olyanokat ír nekünk, hogy jó Neki egy helyben! Nem is igaz! :wink:

Kép
ági_bp

Igen mindenki a frizurajat dicseri, tenyleg hihetetlenul felall, pedig minden este a furcsi utan lefesuljuk, olyankor mar nekem is a fura a feje, mar megszoktuk, hogy terminatoros.
Csaladom szerint, eros haja lesz, azert ilyen, hat akkor apaera utott.

Tali: en sem nyilatkoztam meg, mert nekunk eleg messze van, hetkoznap nem is tudnek mivel menni.
Azert figyelemmel kovetem, hatha... :roll:

Ma sokat angoloztam, ilyenkor buszke vagyok magamra, mert nincs hatarido, csak tudom hogy kell majd a valamikori nyelvvizsgara.

Pici, Zsofi orokmozgo innen latszik! :D

Mary, Blanka is szepseg! :D

KépKép
horilda

sziasztok!
jaj, de szépek a babik!! :D :D rég voltak fent ilyen helyes fotók!!

autós utazás: az a gáz h én szinte mindig egyedül megyek vele, tehát útközben nem tudok trükközni vetkőztetéssel, mert hátul van. mondjuk, mostanában meg csak itt a városban voltam vele - addig úgyse nagyon melegszik be a kocsi.

mit szólnátok, ha anidoék pesti kontrolljának napjára szerveznénk a talit? mary, ti meg időzítsétek akkorra a kollégákkal való talit!! ;) remélem, babáitoknak nem lesz túl sok ennyi progi egyszerre. ja, azon én is gondolkodtam h apik hogy fognak jönni, ha hétköznap van? :roll: meg tényleg jó lenne, ha mindenkivel lenne "segítség" h dumálni is lehessen, ne csak kölkök után rohangálni :roll:

niki, a nekem mindegyet remélem úgy érted h neked bmikor jó és nem úgy h nem akarsz jönni!!!

már régóta meg akarom kérdezni h ti honnan gondoljátok h kevés a tejetek, ha babó nem sír és tápit sem akar?! :shock: persze h hamarabb ébrednek - ez ebben a korban normális! enyém most kezdett megint hosszabbakat aludni egyhuzamban. a 6-7 óra átalvás egyre csökkent úgy 3-4 hós korától és volt h már fél óra múltán szirénázott, nem is olyan régen. de tuttti h nem volt kevés a tej, mert én a mai napig nem tudtam leszámolni a melltartó betéttel, mert még mindig folyik időnként a tejem. szal van annyi, amennyi kell.

mary, a mozgás kifárasztja őket és ilyenkor többet kezdenek aludni valóban!! úgyh tuti nem beteg Blanka - aki egy gyönyörű virgászál!! naggggyon széééép :D

ja vanda: a képeket azért küldtem h feltehetőek, de lehet h tényleg a dobozos lenne a legjobb. asszem az is legfrissebb. köszi. :)
Vendég

Doo, persze, h. azért írtam, h. nekem mindegy.

Kép
niki30

sziasztok

Ági!köszönjük szépen,jól emlékszel!

Én eddig nem írtam,csak olvastam,vannak dolgok,amikhez nem szólok hozzá,(jelenleg nem értettem veletek egyet).mára lezajlott a téma,jöttem,írok.

Brendus vérével kapcsolatban nem tudok írni,mert mi sem tudunk semmit,3hét múlva van vérvétel.
Már Ő is kúszik,meg krákog,de mindig,neki most ez tetszik,engem meg nagyon idegesít,biztos az utcán valami idiótától hallotta és megtetszett neki.nah,mindegy,majd elfelejti,csak olyan,mintha ketyus lenne... :lol:

Jók a képek,nem is rég voltak ennyire picik,mégis rég,szóval a fene se tudja,olyan rövid ez a picibaba időszak...és néha hiányzik ...ennek a kornak is megvan a maga szépsége,én pl.imádom,hogy nem tehetek vele mindig azt,amit én akarok,mert neki néha "nem tetszik".

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1201550699.7573.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, jesszusom, milyen nagy fiú már Brendon. És ez a hajmennyiség :shock: csak ámulok!

Hihi, látszódik az apukája cickója!:)
Miket ki nem szúrok, mi?

Igen, ez nekem is bejön, h. nem nyúzhatom már akkor amikor én akarom, mert ő épp akkor nem akarja:)

Kép
niki30

Sziasztok!
Mi is itt vagyunk. Gabi brandon édes nagyon és tényleg milyen nagy már.
Mi 7400 gramm, és 73 cm vagyunk. A súlyunk nem túl nagy de doktornő meg van elégedve eszik szépen mindent de örökmozgó.
Hoztam pár képet. Egyébként kúszik, mászik és stamilan ül. Menni is akar de azt még nem hagyom. Mostanába elég nyűgös jön felül is két fog.
Ja és van 2 fogunk. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

KépKépKép
rena10

rena, tök jó neked h ennyit fényképez náálatok - gondolom - api! rólam alig van kép bébivel, mert mindig én kattintgatok :roll: :evil:

niki, igen h mikre van szemed! :shock: :lol:

gabi, mivel nem értettél egyet: a tali időponttal, a wellness hétvégével v mivel? :shock: én nem látom h mi nem tetszett. v az altatás kérdés?
engem érdekelne a véleményed! főleg h egy csomószor ilyen egyedüli "anti" embernek érzem magam, akinek mindig más a véleménye mindenről és a gyereke is "fordítva működik", mint másé :roll: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?