Szép szelesmentes jó reggelt mindenkinek!
Az éjszakánk nekünk most megint ringatós volt!
Nem akartam felvenni a picikémet, meg azt hittem vissza alszik vízzel, de ahogy hallottam annyira tele votl az orra, alig kapott levegőt!
Kinőtte a vastag hálószákot és most egy lengébbe volt, viszont állandóan kikúszik a takaró alól és akkor egyszál bodyban, meg hálószákban alszik....megfázik. Úgyhogy ringattam a kicsikét, amíg elaludt...aztán 5-kor megint felsírt.....10 percet hagytam, majdnem visszaaludt, de megint a nózi be votl dugulva, úgyhogy fölvettem, amitől ki is dugul neki ilyenkor. Úgyhogy ismét dugába dőlt a leszoktatás!!!!
De hát nyilván nem akartam, hogy szenvedjen!
Ma megnézem, hogy amit kaptam meleg hálózsák jó-e már rá, vagy vennem kell egyet valahol.
Pici milyen éjszakátok volt? Remélem jobb!!! Szeles időben amúgy Ricsi is tök nyűgös!
Mary, Blanka nagyon nagyon ügyes!! Ez nagyon nagy dolog!! Olyan nagy öröm, amikor ilyen új dolgokat csinálnak!
Boldog névnapot akinek én sem kívántam még!!! Én ilyeneket nem tudok!!
Lányok én fórumosat álmodtam!
Úgy értem álmomban benne voltatok. Bogyra, Niki altattátok a gyerkőcöket, mindekinek elaldut magától, én meg csodálkoztam, hogy csak az én gyerekemet kell álomba ringatni?? Emma úgy aludt el, hogy valami kis pelus sarkát rágcsálta, Niki te meg mellette tologattad az üres babakocsit!
Ez votl az altató módszered!!
Doo-val a tavaszi találkáról beszélgettünk és Dóri is benne volt az álmomban, de már nem emlékszem mi votl! Így is csak dióhéjban mondtam, mert a helyszín, meg a szituációk elég zavarosak voltak!!
Hát már veletek álmodom!!!!
Amúgy szerintem is jobb lenne május, júniusban a találkozó. És én is hétköznapra szavaznék!
Ági, Zita annyira aranyos, jó az az elalvós kép!!
Ricsinek meg szombaton itt volt a rajongó tábora!!
Édes volt, először tartozkodó, mindenkit megnézett jól, aztán feloldodótt és dumált, mászott ezerrel, incselkedett!
Na ennyi fért bele mára, mert felébredt a kis lurkóm! Legyen szép napotok!