Péter és Kata,
Remélem minden oké a picurokkal! Szorítok!
Tontica,
Boldog hófordulót Nektek!
Elevenek ezek a fiúk, de mókás ez a kép! De gondolom, amikor megláttad nem örültél annyira!
Szofi,
Sajnálom ezt a cukorbetegséget, remélem a diéta elegendő lesz!
Gina,
Jó, hogy jelentkeztél, már gondoltam is többször rád, mi lehet veletek, mert a BMC-s topicba sem írtál!
Panni,
Zabálnivalóan aranyosak a csajok!
Petricsek,
Örülök, hogy a babákkal minden rendben! Már mindkettejüknek szép a súlya, bizti nem lesz baj!
Tiszavirágzás,
Gratula nektek, sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
Dóri,
Valami gyönyörűek ezek a csajok, kész vagyok tőlük!
Snezsanett,
Jobbulást!
Mi tegnap voltunk a 18. heti genetikai uh-n. Hát lányok, vegyes érzelmek vannak bennem azóta.
Szóval, aminek nagyon-nagyon örülünk, hogy úgy tűnik 2 kiscsajszink lesz!
Az egyikőjük tuti, a másik meg nagy valószínűség szerint, hiszen fiúra utaló jel nincsen! Méretre majdnem egyformák, koruknak is megfelelőek. Minden szervük rendben van! Elég nagy volt a ramazuri bent, a doktornő alig tudta őket vizsgálni, annyira elevenek voltak, még egymást is piszkálták!
De, ami kicsit sokkolt bennünket
, az az hogy az egyik kislányunk a bal lábát néha befelé rotált állapotban tartotta. Először az orvos azt mondta nem tudja hogy a csont ilyen-e (donga láb), vagy csak neki így kényelmes. Vizsgálgatta, aztán mondta, hogy amikor mozog, rúg, akkor fordítja a másik irányba is. Szóval azt mondja, szerinte semmi gond! De a bogarat beleültette a fülünkbe, és azért aggódunk nehogy mégis legyen valami. A párom teljesen lesápadt, én meg magamban aggódom.
Úgyhogy hétfőn fel is hívom a saját dokinkat, hogy nézze már meg ő is, lát-e ilyesmit!
Teszek fel képet, bár annyira a másodikról nem sikerült, mert egyszerűen nem akarta mutatni magát :