Új privát üzeneted érkezett!

Ági, gratulálok! :D

Kép
babyteve2

Ági
Nagy gratula a babákhoz!!!! :D :lol:

Dóri:
Édesek a gyerkőcök :D :)

szanet

Sziasztok!

Már nagyon régen jelentkeztem, de most már teljesen padlón vagyok és Ti mindig tudtok pár jó szót szólni az emberhez.
Nagyon szépen fejlődnek a babáink, Dominik már a 8 kgt ostromolja, Laura 7 felé kacsint, csak most influenzásak lettünk (még jó, hogy csak anyatejes babák - már az a anyatej sem a régi), elkaptuk a nagytesótól és most ping-pong labda hadművelet folyik, mivel egymást fertőzik a lurkók. Teljesen készen vagyok agyilag, mert az egész napom a gyógyszerezésről lázmérésről stb szól. Van valaki hasonló cipőben?

Olvasgatlag benneteket folyamatosan és gratulálok az ujdonsült kismamáknak is, ill Tiszavirágzásnak különösen, látod nem is olyan nagy dolog ez az ikerterhesség?! Maradtál a profnál végül? Rendi volt?

Katáéknak sok-sok erőt és kitartást kívánok.

Tontica

Te hogy birod a három gyereket? Jut idő a nagy fiadra? Féltékenység van?

Jucucuki

Hatalmasak vagytok, nagyon szupi, hogy így nőtök, mint a gomba.

Üdv mindenkinek: Zsani

snezsanett

Ági
Gratulálok!
Kérünk ám majd fotót a picurokról!

(nekem, mint fiús maminak meg kell ám néznem minden kiscsajt :lol: :wink: )

Dóri
Nagyon aranyosak ott a kádban!
Tudom, milyen 3 gyerek mellett... még akkor sem könnyű, ha a két kicsi mellett egy kiskamasz van...

Igen, kinn szültem...

Zsanett
Kitartást...
Vendég

Sziasztok!

Nem jövök egy ksi ideig, és órákig olvashatok vissza :)

Kata!
Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!! Kitartást az elkövetkező időkhöz!

Ági!
Gratulálok! :)

Dóri!
Te tartod bennem a lelket mindig, ne írj olyat, hogy még most is nehéz :wink:
Mostanában azt várom nagyon, hogy fürödhessenek együtt. Mert legtöbbször egyedül fürdetem az ikreket, és nagy-nagy bőgés van, amikor valamelyik magára marad :?

Tontica!
Nagyon jó a tábla, köszi!!!
Rate önállósítja magát :)

Zsanett!
Kitartás! Sajna anyatej sem old meg mindent :(
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Nálunk meg nagy küzdés megy. Írtam, hogy kipróbáljuk az almát. Na, utána minimum egy alvást kihagytak, annyira sírtak. Most nagy nehezen sikerült szereznem fagyasztott barackot. Hangánál az is kiverte a biztosítékot :( Már ott tartok, hogy mindegy, akkor hagyom. Csak az a baj, hogy a lányzó nagyon keveset eszik. Mérem, van, hogy 50-60 gr-t!!! Az rettenetesen kevés. És nem eszik tápszert sem. Agyon aggódom magam. Azt hittem, a hozzátrápi megoldja a dolgot, de úgy látszik, mégsem. A gyerekdoki is csak a vállát vonogatja, semmi baja egyébként, csak figyeljük, hogy a súlymegállás okoz-e valami gondot :(

Kép
Kép
maminti81

Ági! Gratula, sok boldogságot és türelmet otthonra! KÉPEK

PÉTER :?: :?: :?:

Dóri!

De jó, hogy jelentkeztél, nagyon szépek a csajok!

Zsani!

Kitartás :!: :!: :!: Képeket kérünk szépen, ha meggyógyultatok!

Maminti!

Ezek szerint akkor nem is hízik, lehet, hogy gyerekorvost kellene váltanod :?:
Nekem azt mondta a dokinőm, amikor Dorci nem evett, hogy amig gyarapodik, addig nincs gond, de nem tudom mit csinált volna, ha áll a súlya...
Kitartás!

Szép napot!

Judit

jucicuki

Áginak gratulálok és sok egézséget!
Dóri gyönyörűek a gyerkőcök,és milyen jó a fotó fekete fehéren :D
Marci és Csenge!!!!Hajrá a mai napra :!:
Zsanett jobbulást a kicsiknek!

lanyané

Sziasztok!

Tiszaviragzasnak HATALMAS GRATULA!!!! Szep sullyal szulettek a babak, nem is tudom miert nem engedik ki mindkettot hisz nalunk Annat 2200 g-al mar hazaengedtek.

HOL VAGYTOK UJDONSULT MAMIK? BENSZI? JADIKA? PANNI?

Dori: Te fenykepesz vagy? :wink: Olyan jo kepeket csinalsz mindig!!! Annyira edesek ahogy egyutt furdenek, mar en is nagyon varom!!! Ugy birom a harommal hogy a nagyfiam szinte egesz nap iskolaelokeszitoben van, ebedelni jon haza (itt van szieszta) aztan megy vissza es 5-kor vagy ha angol van 6-kor jon ki onnan. Szoval de. egyedul vagyok a babakkal es mivel eleg sokat alszanak meg ki lehet birni aztan du. 5-tol 8-ig a bebiszitter van a gyerekekkel es en el tudom vegezni a munkamat. Szoval igy nem is olyan nehez csak hetvegen de akkor altalaban Apa itthon van velunk. En akkor tudok kibukni amikor betegek es a nagy is itthon van, nyugos, hisztis stb.
Tenyleg ilyen jol elvannak egymassal a Lanyok?! Hu, de jo, akkor van remeny! Jatszanak egymassal? Ne legyen lelkifulkad, a nagynak most valoszinu nagyobb szuksege van Rad mint a piciknek de majd eljon az ido amikor a nagy oviban lesz es Te a picikkel otthon tobbet tudsz foglalkozni!
Kerek szepen adatokat a tablaba:
mikor szulettek a Lanyok, spontan vagy lombik bebik.

Hu, folkelt az Anna es ehes, mennem kell, majd jovok ha csend van.

KépKép
KépKép
tontica

Péter és Kata,
Remélem minden oké a picurokkal! Szorítok!

Tontica,
Boldog hófordulót Nektek! :D Elevenek ezek a fiúk, de mókás ez a kép! De gondolom, amikor megláttad nem örültél annyira!

Szofi,
Sajnálom ezt a cukorbetegséget, remélem a diéta elegendő lesz!

Gina,
Jó, hogy jelentkeztél, már gondoltam is többször rád, mi lehet veletek, mert a BMC-s topicba sem írtál! :wink:

Panni,
Zabálnivalóan aranyosak a csajok! :D

Petricsek,
Örülök, hogy a babákkal minden rendben! Már mindkettejüknek szép a súlya, bizti nem lesz baj!

Tiszavirágzás,
Gratula nektek, sok boldogságot, jó egészséget kívánok! :D

Dóri,
Valami gyönyörűek ezek a csajok, kész vagyok tőlük!

Snezsanett,
Jobbulást!

Mi tegnap voltunk a 18. heti genetikai uh-n. Hát lányok, vegyes érzelmek vannak bennem azóta. :D :(
Szóval, aminek nagyon-nagyon örülünk, hogy úgy tűnik 2 kiscsajszink lesz! :D Az egyikőjük tuti, a másik meg nagy valószínűség szerint, hiszen fiúra utaló jel nincsen! Méretre majdnem egyformák, koruknak is megfelelőek. Minden szervük rendben van! Elég nagy volt a ramazuri bent, a doktornő alig tudta őket vizsgálni, annyira elevenek voltak, még egymást is piszkálták! :lol:
De, ami kicsit sokkolt bennünket :shock: , az az hogy az egyik kislányunk a bal lábát néha befelé rotált állapotban tartotta. Először az orvos azt mondta nem tudja hogy a csont ilyen-e (donga láb), vagy csak neki így kényelmes. Vizsgálgatta, aztán mondta, hogy amikor mozog, rúg, akkor fordítja a másik irányba is. Szóval azt mondja, szerinte semmi gond! De a bogarat beleültette a fülünkbe, és azért aggódunk nehogy mégis legyen valami. A párom teljesen lesápadt, én meg magamban aggódom. :( :( :( Úgyhogy hétfőn fel is hívom a saját dokinkat, hogy nézze már meg ő is, lát-e ilyesmit!

Teszek fel képet, bár annyira a másodikról nem sikerült, mert egyszerűen nem akarta mutatni magát :
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Kata, Péter!
Minden oké????

Ági!
Gratulálok!

Fanni!
A csíkok szerintem csakis genetika. Én nem kentem, semmivel csak a szokásos Nivea testápolómmal és egyetlen csík sem alakult ki. A pocakom persze szép nagyra nőtt a 3,6 kg Gergővel és a 2,9 kg Zsuzskával.

Most mennekm kell, este még benézek

Pusz
Gica

Kép
gica1

Na itt vagyok! Mindketten ettek, jatszottak, orditottak es most alszanak. En meg ma nem is csinaltam semmit Toluk, Nalatok is mindig ilyen kupi van?! :shock:

Zsani: orulok hogy irtal!!! Ez az influenza nagyon durva, egyre erosebb a virus, nagyon sokan betegek itt is. Elhiszem hogy ki vagy, borzalmasan nehez lehet! Atibiotikumot kaptak a gyerekek? Magas lazuk van? Tudod mi is betegek voltunk, Annaval bent kellet maradni a korhazban is 3 napot ugyhogy tudom milyen ez. Kitartas, kitartas, kitartas!!! Csak ezt tudom mondani! Mindjart itt a tavasz!!!
Hatalmasak a babak!!! :shock: :D Kepet, kepet!!!

Maminti: ez nagyon durva, sajnalom hogy ilyen gondjaitok vannak. Sok almat adtal Nekik? Ugy tudom eloszor csak egy-ket kanallal kell hogy szokjak. Miert sirtak annyit, utana nem szopiztak? Az 50-60 az nagyon keves :( szerintem is menj masik dokihoz! Nem probaltad hogy kiehezteted Hangat? 4-5 ora kaja nelkul, hatha akkor tobbet eszik.
Neztem a tapszeres dobozon, egy 4 honapos gyerek adagja napi 5-szor 210 ml, mi sem eszunk am ennyit, 150-180 ml korul esznek de van hogy csak 100-at.
En mostanaban azon gondolkozom hogy az 1-es tapszerrol atterek a 2-esre, hatha attol jobban hiznak a babak.
Beirhatlak a tablaba? adatokat kerek! Hogyan birom a harommal kerdesre valaszoltam Dorinak. :wink: Rate nem feltekenykedik mar HALA ISTENNEK, bormalmas volt az az idoszak, mar 2 hete nem is pisilt be :D es sokkal jobban viselkedik, allandoan csokolgatja a babakat (aminek nem orulok mert mindig rajuk ragaszt minden betegseget).

Rebe: edesek a lurkok bar tenyleg a msodik nem nagyon latszik. Gratula a csajokhoz! Tudodm hiaba mondom hogy ne aggodj, az anyak mar csak ilyenek. Bizva bizzal!!! Remelem nem lesz semmi baj!!!

Gica: szerencses vagy hogy nem zebrasodtak be!!! Meselj am majd hogy megy sorotok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Nem bormalmas hanem borzalmas. :lol:
"Jut ido a fiadra?"
Estenkent amikor a babak alszanak, furdetes alkalmaval es minden este meselek Neki, szegenykemnem most csak ennyi jut a mamibol. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Ági, gratula a lányokhoz!

rebe, ne izgulj, szerintem minden rendben lesz a lányzó lábával! Lehet, hogy csak kényelmetlen, kitekert pozícióban volt éppen. Majd írj, mit mondott a dokid!

Kata, Péter de jó lenne tudni, hogy hogy vannak a babócák ... :roll: izgulok értük minden nap. ...

Anyucik, lehet, hogy korábban már felmerült a téma, de Nektek hogy indult be a tejtermelésetek szülés után? (Persze gondolom, nem mindegy, hogy hüvelyi v. császáros szülésről van-e szó.) A babák addig tápszert kapnak a kórházban? És a cukros vizet miért és meddig kapják?

Petra

Petra
Kép
petricsek

Gica :P
Lehetséges.

Lányok :P
Kérdés! Elvileg a 12. és 18. hét között nincs UH. Ti kibírtatok 6 hetet UH nélkül? :shock:

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fanni

Én nembírtam ki,ezért úgy sakkoztam a saját dokimnál az időponttal,hogy a 15 héten is csinált uh-ot a magánrendelésen.
Most is simliztem,14-én voltam dokinál,jövő szerdán megyünk az előírt uh-ra,5-én pedig a genetikai uh-ra.Megőrülnék ha nem láthatnám őket.
Vendég

Engem 2-3 hetente uhuztak, szerdán voltam, 3 hét múlva megyek, és utána 2 hetente fog nézni a doki.

Kép
babyteve2

Tontica, Petricsek
Köszi, aranyosak vagytok! :D
Ma voltam védőnőnél is, és ő is azt mondta próbáljak megnyugodni, és nem idegeskedni. Szerinte az az egyik, hogy most már olyanokat is látnak az uh-n ami nincs is, nem is egészen valós. Meg azt mondja, nagyon sok baba tartja méhen belül befelé a lábát. És sokan így is születnek, tartási hibával! Tornáztatni és maszírozni kell, és akkor mintha semmi nem is lett volna.
Hát nem tudom! Azért hétfőn hívom a dokinkat, és lehet hogy még elmegyünk egy másik helyre is pluszba uh-ra megnyugtatásképpen!

Fanni,
Én is többször voltam. Volt a 12. heti genetikai uh, a 13. héten a saját dokimnál, aztán a 17. héten szintén nála, és a 18. heti genetikai.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi Lányok :P
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen türelmetlen és aggódós 8)
Megfűzöm a dokim, hogy csináljon egyet a jövő héten... vagy legkésőbb utána!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Alvás előtt írok pár sort. Ti is ilyen korán fekszetek? Én megpróbálom kialudni magam ilyenkor, mert 3 után már többször kell kelni. Nálunk Laura általában átalussza az éjszakát és fél 7 körül eszik este 8 után, de néhanapján azért nem ez a trend. Domika pedig este fél 9 után 3kor és 6kor eszik. Zsófi lányom is általában egyszer kimegy pislantani, amire term anya ébred. Sok-sok és ráadásul imádnék alukálni. Mire legközelebb aludhatnék jókat már belekerülök abba a korba, amikor már nem tudok alukálni. Szóval kismamák aludjatok jó sokat, addig amíg bírtok a pocitól és az örökös pisilési ingerektől. Én a végén 5 percenként jártam éjszaka pisilni lefekvés után kb 1 órát, de mire beértem az ágyba indulhattam újra.

Fanni

Én is azt szerettem, ha legalább kéthetente nézték őket, közben pedig beugrottam a védőnénihez szívhangot nézni.

Rebe

Semmi gond nem lesz. A gyerekek nagyon szeretik a lábukat furcsán kifordítva tartani, az én gyerekeim még mindig kulcsolják a lábukat, mondtam is a páromnak, hogy még mászni is fognak.

Üdv mindenkinek: Zsani

snezsanett

Rebe!

No para! De tényleg! Lili is befelé tartja a bal lábát, de ő az izontónus eloszlási zavara miatt. A Dévénytől már szépen javul, ha felszabadul a testében ez a feszesség, szépen helyreáll majd a lábtartása is.
Szóval ne aggódj, lehet, hogy nincs is semmi gond, de ha mégis van, akkor egy kis tornával és odafigyeléssel ( az ölünkben figyelni kell, hogy szépen tartsa) meg lehet oldani.

Ma olyan boldog voltam, mert azt mondta a mi Judit nénink, hogy szépen javul-lazul a kisasszony :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Rebe

Ne izgulj, biztos rendben lesz minden, ha megszületnek!

Jó lenne valamit tudni Katáékról!sokat gondolok rájuk!

én az elején izgultam sokat , hogy láthassam már őket.most lassan 3 hete voltam dokinál uh-n.mivel 3 nap múlva nem a magánrendelőben vizsgál meg, ott sztem nem lesz uh, max szívhang.úgyhogy kb 2-3 hét múlva láthatom őket.
De én próbálok nem izgulni. Az a lényeg, hogy minden nap érzem őket mocorogni.és tudom, h jól vannak. hogyan máshogy lehetnének anya kényelmes pocijában? :D :lol:

Nektek mennyit keményedett a hasatok?Ha keményedik pl ülés közben le kéne feküdni?vagy nem kell vele foglalkozni? nekem olyan is van, h csak az egyik oldal keményedik.remélem ez normális :?

szanet

Rebe!

Ági is így született, én tornáztattam csak és kutya baja :lol: Sőt Ági olyan ferde orral született, hogy komolyan kezdtem kétségbe esni szülés után, de a dokim megnyugtatott, hogy hamar helyre jön, csak ha nincs elég hely a méhben akkor előfordul, hogy deformálódik, és tényleg pár hetesen már egy teljesen más baba volt 8)

Judit!

Örülök a jó hírnek, nálunk Blanka volt nagyon feszes, szegény mindig ordított a Dévény tornán úgy fájt neki. De csodájára jártak a kisasszonynak, mert a feszességét "korrigálta" és így a tesót, aki tónus ügyileg sokkal jobb állapotban volt, hónapokkal leelőzte a mozgáfejlődés terén. A neurológus doktornő sem látott még ilyet :lol:
Szóval az agy csodákra képes ám, hajrá Lili :wink:
A sors fintora, hogy a végén még a Rékát kellett motiválni, pedig nem is miatta mentünk el a rendelésre.
:oops:

Dóri
Vendég

Szanet :P
Nálam a keményedés már most mindennapos :? Lényegében csak a fekvés jó rá... na meg a magnézium.

Lányok :P
Köhögés ellen nincs valami -nem homeos- ötletetek? Elég csúnyán köhögök :(
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Én még új vagyok itt és szeretnék hozzátok csatlakozni, ha nem gond. :D Már egy ideje olvasgatlak benneteket. :D 8)
Nekünk két év után jött össze inszemmel, elsőre. Nagyon szerettük volna ha ikrek lesznek és hogy egy fiú és egy lány legyen. Minden vágyunk teljesült. :D Kívánni már többet sem lehetne, csak azt, hogy egészségesek legyenek.
Sajnos még annyi szomorúság van a történetben, hogy volt egy harmadik baba is, de nagyon sokat vérezgettem, de a doki javasolta, hogy jobb lenne egy redikció, mert lehet, hogy ennek a többi baba is kárát látja. :( Nagyon nehéz döntés volt, de belementünk a dologba, csak a másik két baba egészsége lebegett a szemünk előtt. Lehet, hogy ez kegyetlenségnek látszik elsőre, de muszáj volt ha nem akartuk, hogy elmenjenek a babák és hogy ne érje őket valami komplikáció, károsodás szülés közben.

szanet: a pihenés vagyis fekvés jobban hatna a keményedésnél mint az ülés. Vagyis én elég sokszor keményedek (kb. a 16. héttől), nekem a fekvés nagyon jól bevált. Nem vagy egyedül, nekem többször van úgy, hogy csak a jobb oldalam keményedik. Voltam vele dokinál, de nincs semmi gond, ez előfordul. Alapból 3*2 MagneB6-ot szedek, azt javasolta a doki, hogy ha megint előfordul, akkor a MagneB6-nak van ivóoldata is, igyak meg egy ampullával. Erre szerencsére még nem került sor, mert ahogy jött úgy el is múlt.

fanni: nem csak te vagy ilyen parás :D Én is majd megőrültem a gondolattól, hogy a 13. hét után csak a 18-19. heti genetikai uh-on láthatom őket újra. Csak sajnos közbejött az előbb említett keményedés a 16. héten és akkor elmentem a dokihoz, meguh-ozott :D láthattam őket :D

tontica: egy ismerős :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

redikció=redukció

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Végre itthon, most nincs iőm vissza olvasni, de majd pótolom (ha tudom). Szerncsére jól vagyunk, tegnap délután értünk haza 2 és fél hét után. Majd teszek fel képeket.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Szia Szilvi, gratula a vegyespároshoz. :) Jobb lesz a babáknak kettesben, hármasban már valóban elég kockázatos lett volna.

Jadika, gratulálok! Várjuk az infókat! :P

szanet, nekem csak reggelente van keményedésem, de valszeg azért, mert éjszaka teljesen elgémberedek. :) már kezd elég kényelmetlenné válni az alvás. akármelyik oldalamra fekszem, mindenhonnan csak reklamáció jön ... kisördögök :)... esetleg kérdezd meg a dokid, hogy a MagneB6 helyett nem írna-e fel Magnezium citrici-t (én ezt szedem 3x2 dózisban). Ez nagyobb koncentrátumban tartalmazza a magnéziumot.

fanni, én is alig várom az uh-kat, bár legutóbb már azt sem tudtam, hol járunk éppen, annyira pici már a helyük. csak a kis kobakjukat tudtam beazonosítani a monitoron. :)

petra

Petra
Kép
petricsek

Szilvaqueen :P
Gratulálok a babákhoz!

Petricsek :P Szanet :P
Magnesii Citrici recept nélkül is kapható, 10 db 309 Ft.

Petricsek :P
Nem csoda, hogy már nem tudsz aludni sehogy sem. 34. héten nem akar még befektetni a doki? :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

[quote="fanni73"]L írta:fanni73ányok :P
Kérdés! Elvileg a 12. és 18. hét között nincs UH. Ti kibírtatok 6 hetet UH nélkül? :shock:

Nekem egész terhesség alatt 4 UH volt... 12., 18., 30. héten és szülés előtt...
Nem mindenhol szokás az a sok UH, mint Mo-n...
Vendég

Szilvaqueen
Üdv és nyugodalmas babavárást!
Vendég

Köszönöm a gratulációkat :D

Szilvi

szilvaqueen

Tdanie :P
Itthon sem az orvosok erőltetik, hanem a kismamák. Amúgy a terhes kiskönyv szerint nálunk is pontosan így lenne :wink: 30. hét után kicsit sűrűbben...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

[quote="fanni73"]
írta:
fanni73Petricsek :P Szanet :P
Magnesii Citrici recept nélkül is kapható, 10 db 309 Ft.

Petricsek :P
Nem csoda, hogy már nem tudsz aludni sehogy sem. 34. héten nem akar még befektetni a doki? :shock:

Fanni

CitriCici :) asszem olcsóbb vényre ... valamennyivel.

befeküdnöm szerencsére még nem kell, csak 2 nappal a csaszi előtt (kb. febr.25.). :P egész nap pihenek, sétálok, jövő 7től pedig már CTG hetente v. sűrűbben. egyelőre minden oké a srácokkal, még jól megvannak idebenn. :)

petra

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat.
Sajnos nem sikerült képet felraknom, azt írja ki, hogy túl nagy. Majd szólok a férjemnek, hogy méretezze át. A lányok hétfőn jönnek haza... Már tök para vagyok, hogy minden rendben lesz-e.

Zsanett: örülök, hogy újra jelentkeztél. Lehet, hogy nekem is az lesz a sorsom, hogy néhány hónapig nem lesz időm ránézni a netre...
Egyébként a profnál szültem, császárral. Nagyon profi volt, le a kalappal.

A betegeknek jobbulást, a kismamiknak sok pihenést, az ikres anyukáknak kitartást!

Sziasztok

Ági
tiszaviragzas

Irtam egy csomot es elszallt es most olyan, olyan nagyon, nagyon :evil: :evil: :evil: hogy nem irok! Megyek aludni! jo ejszakat!

Csak annyi hogy Szilvaqueen Isten hozott koztunk!!! Szeretnel benne lenni a tablaban? Ha igen kerek szepen adatokat!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok

Először is köszönöm a bíztató szavakat.
A szülés után Kata nagyon gyorsan talpra állt, már másnap átsétált velem a koraszülött intenzívre. Sajnos most látogatási tilalom van, emiatt ő is csak főorvosi engedéllyel mehet be hozzájuk pár pillanatra. De ez is sokat számít. Időközben a teje is elindult és ha továbbra is jól alakulnak a dolgok 1-2 héten belül elkezdik etetni a csöppségeket.
A picúrok is egész jól vannak a körülményekhez képest. Vannak jobb és rosszabb napok, de szerencsére az orvosok nagyon figyelnek rájuk és eddig tudták kezelni a problémákat. Most éppen Csenge van rosszabb állapotban, de már eddig is sokszor a fejemhez kaptam, hogy a lányok sokkal erősebbek, úgyhogy vele sem lesz semmi gond....

Péter

UI: Katát várhatóan jövő hét elején kiengedik, akkor majd ő is be tud számolni.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Péter, Kata, drukkolunk továbbra is nagyon Marcinak is, meg Csengének is!

Kép
babyteve2

Snezsanett, Szanett, Dóri
Köszönöm a nyugtató szavakat! :wink: Igen, tudom, hogy képesek mindenfelé érdekes pozícióban tartani, és nekik ez teljesen jó!

Juci,
Neked is köszi! Persze tudom, hogy meg kell nyugodnom, csak hát annyira nehéz. :oops: Nem is attól félek, ha esetleg van egy kis tartási hibája, na bumm, majd eljárunk tornára, meg masszírozzuk. Csak az nem lenne jó, ha donga lába lenne, mert azért az már nem annyira egyszerű. Műtétek sora, meg minden. Jaj, nem szeretném ha az én kis drágám ki lenne ennek téve.
Úgyhogy most beszélgetek az én kis manómmal, hogy ha megyünk legközelebb, tartsa szépen a lábikóját! :D
Valószínűleg elmegyünk egy 4d-re, azon azért mégis egész sok minden látható, egy másik helyre, egy másik orvoshoz. Talán azzal többet ártok, ha idegeskedem, mintha egy plusz uh be lesz iktatva.
Nagyon örülök, hogy Lili ilyen szépen javul! :D

Szanett,
Nekem is szokott néha keményedni, de inkább csak akkor ha sokat állok, vagy megyek. De a pihi nekem mindig jó rá! Szerintem próbálj meg kicsit többet pihizni! A sok keményedés sem jó a méhszáj miatt.

Fanni,
Karácsonykor én is megvoltam fázva, és köhögtem is. Nekem segített a méz, és meleg tea.

Szilvaqueen,
Gratula nektek a vegyes pároshoz, és üdv itt! :D Megértelek, nem lehetett egyszerű döntés nektek!

Péter,
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy a körülményekhez képest jó vannak a manók! Továbbra is nagyon szorítok nektek, vigyázzon rátok ez a kis angyalka:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Petra :P
Micsoda mázlista vagy :wink: Na és nincs egy agyon aggódós dokid sem ezek szerint :lol:

Rebe :P
Köszi :D

Péter :P és Kata :P
Nagyon vártam a jó híreket! Majdnem eltelt már az 1. kritikus hét! Csak így tovább, Picikék!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Péter, de jó, hogy jelentkeztél, várjuk Katát!

Kép Kis családom

jucicuki

Jucicuki,
nagyon szép kis formás, gömbölyűek a lyányok! Megnéztem a honlapot is, igazi kis csajszik! :P
Színes játszószőnyeg bejön nekik? Nézegetik már? És milyen szépen próbálgatják már magukat hason! :P

Kata, Marci, Csenge, Péter,
csak így tovább! :P Anyatejtől pikk-pakk még erősebbek lesznek majd!
Sok puszi

Petra

Petra
Kép
petricsek

Petra!

Szeretik nagyon a játszót, tornázni is azon szoktunk, és már rájöttek, hogy ha eléggé izegnek-mozognak, akkor lebeg a fejük felett a cucc :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Juci :P
Nagyon cuki a két kiscsaj :D És milyen jó húsban vannak! Jó kis evőkéjük lehet! Nagyon édesek! Én is meglestem már korábban az oldalukat 8)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Peter es Kata: orulok hogy gyerekek jol vannak, tovabbra is erot es egeszseget Nekik, Nektek meg kitartast!!!

Jucicuki: en is megneztem a kepeket, gyonyoruek a Csajszik, olyan edesek es milyen kis hurkasak! :D Milyen sok jatekotok van, nekunk alig, alig :oops: de azt hiszem lassan mar el lehet kezdeni vasarolni hisz eddig nem nagyon tudtak jatszani. Most kezdenek nyulni a jatek utan es megfogni azt.

Rebe: mikor tudtok menni 4 D-re? Amikor nekunk mondtak a 24. heten hogy Anna nem fejlodik rendesen meg keves a magzatvize egy hetre ra en is elmentem 4D-re es megnyugtattak, azt a hetet vegigbogtem!!! :?

Jadika: de jo hogy mar otthon vagytok! Meselj am majd ha lesz egy kis idod!!! Kepeket is rakjal legyszives!

Tiszaviragzas: kuld el nekem a kepedet nagyban ha nem sikerul lekicsinyiteni: tontica@citromail.hu

Szilvaqueen: nagyon nehez dontes leetett a redukcio, biztosan sokat szenvedtetek miatta de ez mar a mult, csak a jovobe tekints hogy lesz ket egeszseges, szep babad!!!

Szanet: en sem birtam sokaig uh. nelkul es allandoan az ugyeletre es a magandokihoz jartam. :lol: Rengeteg uh-om volt. Sokat kemenyedtem en is, kaptam is ra gyogyszert a vege fele.

Dori: nem valaszoltal a kerdeseimre. :( Biztos elkerulte a figyelmedet. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Péter, Kata:Továbbra is sokat gondolok rátok és a babócákra. Örülök , h minden ok.biztosan megerősödnek hamar!Drukkolok!

Jucicuki: édesek a lányok!tényleg jó húsban vannak :D én is ilyen voltam, kiskoromban :lol:

Jadika: szupi, h már otthon vagytok!!!gratula!

szilvaqueen: üdv itt!milyen jó, hogy gyarpodik az ikresek száma :D

Kedden megyek dokihoz.majd kiderül, mit mond a keményedésre.
remélem lehet csökkenteni, mert nem jó :(

Tudom, h nem ikres téma, de borzasztó szél fúj itt! autóban ültem előbb és mikor megálltunk a pirosnál mozgatta a kocsit :?
A párom meg éjszakás és olyan rossz itthon egyedül. :cry:

szanet

Aki használt babakocsit szeretne venni az nézze meg ezt: http://elado.slando.hu/budapest/be_be_c ... 37348.html

igaz, h Szolnokon van, de olcsó szerintem.
Én már vettem kocsit :D

szanet

Sziasztok!
Péter köszönjük a híreket -nagyon örülök hogy jól van mindenki -ennek így kell lennie! (és valóban a lányok igazán túlélésre vannak programozva)
Juci- édesek szépek a lányok !! (és ami a lényeg egészségesek! )
Fanni- köhögésre Stodal szirup (homeopatias) nyugodtan szedheted -már egészen pici babáknak is adható.
Ági -gratulálok a babákhoz -Isten hozott a csapatban :)
Szilva - nehéz lehetett az eleje -de hiszem hogy jól döntöttetek -és a lényeg hogy a két baba időben és egészségesen szülessen!
Szanet pihenj sokat ha keményedik a pocakod- én is ilyen keményedős voltam ,nekem a Magnerot a magas magnézium tartalma miatt bevált -túladagolni nem lehet hiszen vízben oldódó a felesleget kipisiled -és nagyon keményedős időszakban a vörösbor is remek (ugyebár kórházban direkt infúzión adták az alkoholt régebben -lehet most is)Nekem a sok keményedéstől sem nyílt ki a méhszáj de azért jobb vigyázni...
Rebe -nekem még az egykémnek is volt egy kis kényszertartása -pici tornával maszírozással nyomtalanul eltűnt...
Tontica tartozom neked adatokkal a táblázathoz :) hölgyek polgári neve:Annabell Bernadett 2x2900 gr 40.hét sima szülés

Kép
Kép
panni7

Sziasztok :P

Miután tombol az influenza, hátha szükségetek lesz ilyesmire. (Ma kaptam, így azt még nem tudom, hatásos-e...)

Sinupret cseppek
Alkalmazható az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak keze­lésére. A hatóanyagok gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó hatásúak, megkönnyítik a le­tapadt váladék felköhögését és kiürítését. Antibakteriális kezelés kiegészítésére.

Kísérletes vizsgálatok és sok éves gyakorlati tapasztalat alapján a készítmény alkal­mazása terhesség ideje alatt veszélytelen.

Mi sokáig keresgéltünk ilyet, így gondoltam, megosztom veletek az infot!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Juci,
Tündéri aranyosak a csajok! Jó husisak, olyan szépen fejlődnek! :D

Tontica,
Felhívtam ma a dokimat, hogy most mi legyen. Aztán arra jutottunk, hogy elmegyünk 4 D-re megnézetni újra őket. Jövő hétfőre kaptam időpontot!

Mondjuk egy dolgon jól ledöbbentem! :shock: Mondtam a hölgynek, hogy az Istenhegyin voltunk korábban, és azt mondta, hogy finoman szólva nem túl jó az ottani gép! És hát az az igazság, hogy ezt a párommal mi már beszéltük is a vizsgálat után, mert ezt tapasztaltuk! Csak akkor azt gondoltam, hogy csak mi vagyunk kötözködősek. De ezek szerint nem.
Na mindegy is, a lényeg, hogy a picurok egészségesek legyenek! :oops:

Panni,
Remélem nálunk is "csak" kényszertartás!

Fanni,
Köszi az infót!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Hová mentek 4D-re, ha meg szabad kérdezni?

Istenhegyin kinél voltatok? Mi ott voltunk a tarkótedő riadó után és nekünk szimpatikus volt.

4D-n mi a Praxisban voltunk egyébként a Hajdú Krisztinánál.

Tonti!

Szinte az összes játékot ajándékba kaptuk (karácsony, babalátogatók), még van egy csomó olyan is, amihez kicsik.

Szép napot!

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?