Sziasztok!!!!!
Ma a máltai játszótéren a kis faházban 16 órától újra indult a fejlesztő babaklub!!!!
Voltunk,nagyon jó volt!!!!!!!
Lehet,hogy lesz két csoport,mert anniyra nagy lett az érdeklődés iránta.
Ezentúl minden kedden lesz 16-17-óráig.
500/gyerek
Bár fényképeztem,de nem lettek vaalmi jók a képek,azért keresek....
Betti
gratulálok a kislányodhoz aki nem is olyan kicsi
Gyönyörű azon a kiágyas képen,kis hercegnő
Engem Erikának hívnak,van egy kislányom ,Viktória Lili,a Bánhidai ltp-en lakunk.
Kicsit mesélek magunkról,látom,hogy vannak gondjaid a szoptatással kapcsolatban,hátha segítek....
Én simán szültem Vikit,aki 3920 gr-mal született immár lassan 3 éve.....
Vikit a szül.követő 2.napon adták oda a szobába,és végig velem volt.
Már az első estén próbáltam cicire tenni,amit ő el is fogadott,persze még nem jött belőle semmi....
Elkezdtem inni a Laktoherb és Fitolac teákat,napi 3-szor 1-1 csészével felváltva/tehát reggelire 2 dl Laktoherb,ebédre 2 dl Fitolac....../minnél melegebb annál jobban hat.
Emellett megittam napi 3-4 liter folyadékot,ami lehet gyümilé,ásv.-víz/csendes/,sok leves......
sok pihenés is kell,nagyon fonots szerintem,főleg első babánál!
Mielőtt hazaengedtek volna a kórházból minket,egy ismerősöm tanácsára lementem a tejkonyhára,ahol jól megmasszírozták a melleimet,lefejték egy kicsit,elég kellemetlen érzés volt,de megérte!!!!!!!!
Egy nagyon aranyos kismama ismerősöm akinek ikrei voltak elsőre és a fiúkat 4,5 éves korukig szoptatta,adott egy tanácsot,hogy négykézlábra álljak a gyerek fölé és úgy szoptassak,mert így a hátsó tejcsatornákat is ki tudja szívni.
Ezt a pózt már a kórházban kipróbáltuk,egyik ápolónő ki is nevetett miatta,de engem ez hidegen hagyott,első szempont volt,hogy nekünk mi a jó!
Sokat fejtem,előtte masszíroztam a melleimet.
Van egy oldal:www.lll.hu itt is tudnak segíteni.
A mérleget meg tedd a szekrénybe de gyorsan!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk nem volt mérlegünk és itt vagyunk:)
Nem kell feleslegesen idegeskedni miatta....
Amúgy a szoptatás a fejben dől el,a nők 98%-a tudná szoptatni a babáját------ezt olvastam valahol.
Mi szerencséseknek mondhatjuk magunkat,hál istennek Viki 29 hónapig szopott,sőt még a mai napig is sokszor nézegeti a melleimet
Vikit én egészen a bölcsis időszakig/2007.május/soha nem keltettük fel,igény szerint szopott és aludt,ha éhes úgyis felkel
az anyatej minden cseppje kincs!!!!!!!!!
Sok sikert és még ne add fel!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Védőnőd mit tanácsolt?
most már elkusolok,bocs,ha sok lettem így hiretelen neked
Ági
nagyon sok boldogságot így utólag
Van új kép Dorka sk hajáról?
Kistesós anyukák
mi lenne ha amíg a kistesó alszik a nagyobbal ti is aludnátok,akár 1 órányit a szülői ágyban?
Én biztos megpróbálnám.......
Jó lehet,hogy van olyan gyerek aki nem igényli már a du-i alvást.
Lívia
a babaklubba említette Móni,hogy ő is tud valahol úszásoktatásról,jobban mondva baba és gyerekúszásról valahol Tatán 2200/óra.
Ovis nyílt napok áprilisban voltak tavaly,idén mi is mégegyzser körülnézünk,de már van egy helyünk ami nagyon nyerő
Rozi
kitartást a vizsgaidőszakhoz!!!
++++++++++++++++++++
Betegeknek jobbulást!
Sziasztok:ERika