Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
Ma már én is kétszer görcsöltem. Reggel is eléggé, de most anyósáknál voltunk és nem tudtam, hogy helyezkedjek, hogy ne görcsöljek. De mint mondtam én már naaaagyon szeretnék menni szülni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke!
Nekem azért volt furcsa a vizesedés, mert eddig kicsit sem dagadt, csak egyik napról a másikra. Kincső mocorog rendesen, remélem nincs semmi baj ott bent. Majd kedden megmondja a tudója :wink:
Én is nagyon szeretnék már szülni, de sajna én nem tudom, Hogy Kincsőnek mekkora a súlya, hogy meg van-e már 2500 gramm. Így a 38. hétig jó lenne kitartani, akkor lesz csak uh. :roll:

Kép
bettó
 
 


Nekem amúgy érdekes, de általában estefele kezdődnek a fájások. Napközben alíg, de délután és este bepótolja.
Napközben csak mocorog a kis tündérvirág néha-néha szúr is olyankor, de nem vészes, csak az est és délutániak a durvábbak.

Kép
bettó
 
 

 
 

Bettó: rájőttem nekem azért volt melegem mert a kisebb bögrével csináltam ami nincs meg 2dl. ezért lehet erős volt.Két napja olyan takaritási lázvan rajtam ,reggel meg alig tudok kikellni az ágyból.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Jujj én még ma nem ittam, megint csavarogtunk és teljesen kiment a fejemből. Most meg tékázok :oops: Na mejd este :wink:
Én is takarítanék, szerintem hétfőre marad, akkor délelőtt nincs otthon senki. Én így szeretek takarítani :D Azért óvatosan a takarítással :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!!!

Adrienn! Végre! Nagyon örülök, hogy hazaértetek! És hogy vagy? És a picurok? És a férjed? Mesélj, ha jut egy kis időd!!! Nagyon örülök!

Most futok is, csak feltettem a képeket, elkészült a Micimaci. Még festek majd méhecskéket, meg virágokat köréjük, egyelőre erre volt erőm. De szerencsére befejeztem. 3 nap!!! Persze csak délutánonként.
Most jönnek a barátok, gofriparty lesz!!! Driennke, a Te ötleted vezérelt!!!

Csajok, ne szüljetek még, csak időben tessék!!! :lol:

Egyébként én is szülnék már, nagyon szeretném már látni az én bébibogyómat!

Bettó! Ez a tündérvirág elnevezés az egyik kedvencem! :lol:


A képek:
Kép

Kép

Kép

jutiboszi
 
 


Juti! Te aztán nagyon ügyi vagy!!!!!!!! :wink:
Hiszen ő máris egy kis Tündérvirág :wink: :D A kedves férjem azt mondta, hogy maradjon csak bent majd csak febr. 14-én jöhet a világra a kis szerelembaba! Szóval 3 hétig én még nem szülhetek :lol:
Juti Küldjél nekem légyszi gofrit. Nálunk csak én enném, így nem csinálok :evil:

Pussz

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Na most van 1 kis időm. Egy picit tudtam vissza olvasni. Nem is tudtam, hogy ilyen súlyos betegség ez a HELLP-szindróma. Szerencsére nálam időben észre vették. Megéreztem, hogy mikor kell befeküdni, mert aznap hajnalban kezdődött mikor menni kellett, csak azt hittem, hogy túl sokat kajáltam és elrontottam a gyomrom. Akkor még a vérképem jó volt. Másnap, jobban lettem ezért nem is foglalkoztam tovább a dologgal, de péntekre virradóra megint nagyon fájt a gyomromnál, meg a jobb oldalon a bordám alatt. Elküldtek reggel, délben és este is vérvételre így kiderült, hogy esett a vérlemezke számom, a májenzimek meg emelkedtek. (Én csak ezt a 2 tünetett produkáltam.) Így este fél hétkor úgy döntöttek, hogy császár.
Zalán makk egészségesen jött a világra, csak a súlya volt pici. Anna vagy sokat nyelt a magzatvízből és attól vagy vmi fertőzéstől kapott egy kis tüdőgyúladást, a légzését akkor este kellett 1 kicsit támogatni, másnap már csak antibiotikumot kapott. Zalán antibiotikumot csak megelőzés végett kapott. Most már teljesen egészségesek, és szerencsére Zalánnál nem áll fenn az a rendellenesség sem. :lol:
Egyenlőre nagyon jó gyerekek. (Remélem így marad. ) A Kerepestarcsai kórházban a 4 órás etetés lettt bevezetve, úgy nézz ki, hogy bevált. Elég jól esznek már.
Zoli nagyon sokat segít, 1 nap alatt megtanulta etetni a kicsiket. A házi munka borsa-java még mindig az ővé.

Hát egyenlőre ennyi.

Juti! Gyönyrű lett a szoba!

Bocsi, de még csak itt tartok a vissza olvasásban.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Egy-két kép a babókról:

Kép Anna az inkubátorban.
Kép Zalán az inkubátorban

Kép Anna Kép Zalán Kép Ismét Anna
Kép Szintén Zalán

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adrienn!

Gratulálok a gyerekekhez!
Sok egészséget kívánok nektek.

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Sziasztok!
Itthon vagyunk!!
Én és a két csajszi! Ha sikerül beüzemelni a gépet, küldök képet:)

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Adri! Nagyon édesek a csöppségek. Gézu is megcsodálta őket. Örülök, hogy Zalánnal is minden rendben van. Látod, megmondtuk mi, hogy nem lesz semmi gond :wink:
Vivi! Nagy kíváncsisággal várom a képeket. Nálad milyen a két gyerkőc? Pihi van mellettük egy pici? :roll:
Juti! Te egy nap mennyi zellert és petrzselymet ettél egy nap? Én egy kevéssel kezdtem, lehet nem hatásos így :(

Kép
bettó
 
 



Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Remélem tetszik a :csuklik a tesó! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Jaj, de örülök az ikres híreknek! Mindannyiótoknak!
Vivien, várjuk a képeket!
Adri, gyönyörűek! Tök jól meg lehet őket különböztetni! Remélem megnyugodtál! Tápit kapnak vagy tejcsit? Még egyszer gratulálunk! Majd írj szüléstörténetet is.

A bába válaszol című könyvem (ajánlom nagyon) vizesedésre még az uborkát javasolja, mert vízhajtó. A zellert nem említi. Na meg a klasszikus petrezselyem+krumpli, de azt írja, hogy sót is lehet mértékkel. Vagy ananász, de az savat csinál. A vízfelhalmozódást az jelzi, ha a láb is megduzzad, szorít a cipő, a bőr feszül, viszket. Nekem csak a gyűrűm szűkebb picit, de egyébként nem érzem durvának. És a pihenés a legjobb szer. Lehet, hogy én ezért sem vizesedem most annyira, Szonjával ilyenkor már jó dagadt volt a lábam.
Tegnap este eléggé keményedtem a hidegfront miatt, de nem volt erősebb, mint egyébként. Viszont kevesebbet tudok pihenni, mert a férjem azt hiszem képtelen ellátni a háztartást, és még Szonja is ott van...

Driennke, akkor én szurkolok a mielőbbi szüléshez! Segítsetek rá apával! :lol:

Betti, Szonja is majdnem Valentin-napi bébi. Egyébként igazi szerelemgyerek, tényleg. Febr. 13-án 21:36-kor született. :)

Ja, és vettük babakocsit!!! Testvérfellépőset! Egyszerűen szuper, úgy örülök neki!

Edina, te hogy vészelted át a frontot?

AMIVAL MI VAN???????????

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Adrienn:nagyon szépek a babák!Örülök hogy egészségesek és jók is ráadásul!vigyázzatok magatokra és pihenj amennyit csak tudsz!

Vivien:Neked is nagyon örülök hogy hazajöhetettek végre a kórházból!Kérünk képeket a picikről!
Kép ÉS SOK-SOK TEJCSIT NEKED IS!
Sajnos híreket erről nem tudok,lehet "hülyeséget" is kívánok! :roll:


LEGYETEK JÓK,ÉLVEZZÉTEK A BABÁZÁST ÉS AZ ANAYAI ÖRÖRMÖKET!!!!!! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Manka:sok-sok magnéziummal+pihenéssel! :? MÁr tegnap is éreztem ezt a fantasztikus időt,de ma..... :evil:

Úgy várom már a végét,de még 3 hétig köteleő bent lennie! :lol: Én megegyeztem vele,addig TILOS kijönni!Persze ilyenkor sem lenne baj ha kijönne már,de az érett magzat csak egy érett magzat!A fertőzésekkel szemben jobban ellen áll!

Tegnap este nagyon rossz volt!Annyira fent van a gyomromnál,hogy csuda!Szinte teljesen függőlegesen van a méhben.Levinél ilyenkor még nem szenvedtem.Ő néha bele-bele rugott a bordámba,de elviselhető volt.De amikor az ember gyomrát nyomják a gyomorszájával együtt az nagyon rossz tud lenni.Meg is fájdul sokszor tőle.Na meg 2-3 napja megjött hozzám is gyomorsav asszonyság,Rennie az én barátnőm is! :D
Na no panasz tovább :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Én már egészen kezdek hozzászokni a frontokhoz. Kincső vígan mocorog, bár tegnap este kicsit bepánikoltam, mert annyira mozgott, mint még soha. Fura volt. Viszont keményedek rendesen. Napközben nem túl sok, szerintem az még határ, kb annyi, vagy egy picivel több, mint régen. Mennyi most a normális egy órán belül? Este én fél óránként forgolódok, mert mindig bekeményedik :roll:
Majd kedden ezt is megkérdezem a dokitól.
Manka! Mindegy, hogy milyen uborka? Azt nagyon szeressem :wink: Tényleg nektek is szerelem gyerkőc :wink:
Nagyon jók azok a fellépős babakocsik, láttam én is már olyat. olyan kis édik, amikor ott állnak és kapaszkodnak :)

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Vivi! Ti a Kerepestarcsai kórházból jöttetek most haza?

Hát a szülés rémálom volt. Nem a császár miatt, hanem, hogy még nem voltam rá felkészülve. Úgy gondoltam van még egy pár napom. Ja és, hogy ilyen hirtelen volt nem lehetett ott Zoli. Nagyon egyedül éreztem magam.
Egyébként spinális érzéstelenítést kaptam, nem fájt kb. csak annyira mint egy szúnyog csípés. Nem volt fejfájásom sem. Nagyon remegtem ennyi rossz volt benne. A dokik MIND, egytől-egyik nagyon figyelmesek és kedvesek voltak. A sebem szépen gyógyul.
Valamennyi tejcsim van, de nem elég. Pótlásként egyenlőre tápszert kapnak! Anna úgy 60-120 között eszik, Zalán meg 50-85 között.

NAGYON JÓ ITTHON LENNI!

Pussz!

Adrienn

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!
juti:Milyen űgyes vagy nagyon szép lett.Egyedűl csináltad mivel rajzoltad fel a sablont gondolom vékony ecsettel dolgoztál.
Adrienn:Szépek a picik nem is tűnnek kora szűlőttnek főleg Annácska kis húsos baba.Vígyázz rájuk.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Tegnap ugy megilyedtem este jőttem rá hogy egésznap nem éreztem mozogni a picit.Kicsit simogatam a hasam akkor megmozdult de nem olyan ínteziven ma sem éreztem még kezdek agodni mi van vele.Szabikám meg az eső véget tíszta szitis nem lehet birni vele.lehet a pici nyugotab baba lesz őrülnék is neki.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Sziasztok!

Bettó!

Zellerkrémlevest egy nagyobb fel zellerből csináltam, azt ettem 2 napig, petrezselymes krumpliból meg 2 adagot kb. De pihentem is, szerintem az is segített. Ja, meg ha visszagondolok, uborkát is ettem, jó sokat, mert imádom. Lehet, hogy az is segített?
Ha jöttök nyáron Sopronba, és nem felejtem el, sütök Neked gofrit! Mit szólsz hozzá?

Adrienn! Nagyon édesek a babócák, Anna igazi kis pufifánk. Zalán is édes! Az a kis gyűrött nyakacska. Zabálnivaló! Nagyon örülök, hogy minden rendben van velük! Csak így tovább!!! Majd kérünk szépen otthoni képeket is, azok mégiscsak otthonosabbak. Nagyon gratulálok mégegyszer! És nagyon irigy vagyok!!!!! :lol:

Szasza!

Egyedül csináltam. Kivágtam a figurákat, és sárga ceruzával körberajzoltam, mert a zöld festéken az látszódott a legjobban. Aztán az egészet kifestettem fehérre, és utána jött a színezés. Sajna nem csináltam közben képeket, csak telefonnal, azt nem tudom ide feltenni. A végén meg fekete festékkel kihúztam a kontúrokat. Ahhoz tényleg jó vékony ecset kellett. A legvékonyabb, ami itthon volt. 1-es. Egyébként elég fárasztó volt így terhesen, mert ha kicsit magasabban kellett festeni, mindig elzsibbadt a kezem. Most amúgy is hamarabb zsibbad. De azért nagyon élveztem, mert végig arra gondoltam, hogy ezt a kisfiamnak készítem. És ez nagy öröm!!!

jutiboszi
 
 


Nekem is van, hogy úgy érzem, hogy kevesebbet mozog a babóka, de aztán megsimogatom kicsit a pocim, és rögtön jelez, hogy minden rendben van. Éjjel azt álmodtam, hogy úgy kidugta a lábacskáját, hogy ki lehetett venni az ujjait, meg a talpa formáját a hasamon. Vicces lenne.

Tegnap itt volt Erika és kisfia, és beletettük a babát a bébihordozómba. Olyan megható volt, elképzeltem, hogy az én fiacskám is olyan édes lesz benne. Már nagyon szeretném látni. Már nincs sok hátra, nekem 23 nap, már féllábon is ki kell bírni.

Ami még mindig nem jelentkezett? Mi lehet vele? Nagyon izgulok!!!

jutiboszi
 
 



Nem bírtam ki, felhívtam Amit, de sajna ki van kapcsolva a telcsije. Hagytam hangposta-üzenetet, remélem meghallgatja!

jutiboszi
 
 


Juti!
Megelőztél, éppen most akartam Aminak írni sms-t. Agódom miatta remélem minden rendben van velük, Bár ki van kapcsolva, nagyon aggódom :roll:
A gofri jöhet :wink: :lol:

Szasza! Nekem Kincső a hidegfront előtt volt ilyen, kb egy hete. Most viszont nagyon aktív. Szerintem máshogy érzékeli a frontot. :wink: Persze, hogyha sokái ezt csinálja, hogy megnyugodj menj el dokihoz, vagy hívd fel. Nekem mindig segített :wink:

Adri! A laktoherb teát próbáltad? Tényle olyan jó nektek, hogy már otthon vagytok!

Tesóm volt ma nálunk és mondta, hogy mintha lentebb lenne a pocakom. A bokámtól teljesen kikészült, hogy milyen nagy lett :lol: Mondta, hogy mindenképpen szóljak a dokinak is. Ja és szerinte nincs három hetünk :roll:

Kép
bettó
 
 



Sziasztok!

Ma nekem is kevesebbet mozgott Niki, mint tegnap, tegnap olyanokat rúgott, tolta a kis lábait, meg még a kezeit is, mintha a jobb oldalamon akarna kijönni.
Ráadásul én is sokat görcsölök, tegnap kb 5-ször volt, hogy tényleg sokat görcsöltem, ma még annyiszor nem, de azért vannak ilyenek, viszont ritkán keményedek.

Lecso!
Teljesen azt érzem, amit te, ráadásul, nekem valami ideget is nyomhat a méhem a bal boldáimnál és némely pozicióban nagyon tud fájni. Ez van, de talán ez is jelzi, hogy egyre közelebb vagyunk, és egyre nagyobb babánk van.

Juti!
Nagyon jó lett a kép, a jövő héten én is nekiállok a faliszőnyegnek. Kaptam karácsonyra világítós csillagokat, lehet, hogy párat varrok rá, ilyen kissebbeket, aztán, ha nagyon zavaró lenne, akkor leszedem róla. Remélem, hogy holnap jó híreket kapok a kiságyról is, már nagyon szeretném, ha állna és rajta lenne minden.

Adri!
Annyira édesek a babák, mutattam apának is és csak mosolygott, hogy milyen tündériek.

Vivien!
Neked is örülök, hogy otthon vagytok és remélem, hogy minél előbb láthatunk képeket.

Remélem Amival tényleg nincs semmi csak annyi, hogy elment szülni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Hát csajok, amit ma átéltünk!!! Hihetetlen. Békésen ültem a babaszobában, egyszer csak hallom, hogy esik az eső. Na de az előszobában???????? Képzeljétek, beáztunk! Teljesen. 8 emeletes háztömbben lakunk, és a 6. emeletről ömlött a melegvíz, és a falból úgy jött, mintha csapból folyt volna! Nagyon durva volt.
Én csak mosolyogtam idegességemben. Mennyi meló lesz, mire ezt rendbe hozzuk, nem beszélve az áráról. Remélem a biztosító fizet valamit! A konyha, előszoba, fürdő, wc falaiból csöpög a víz, a wc és fürdő között a villanykapcsolóból folyt ki a víz. Őrület. És a babaszoba frissen festett fala is beázott, de azt tudjuk javítani, mert még maradt festék.

Amikor már minden rendben van, akkor is jön valami!!! Holnap első dolgom lesz, hogy hívom a biztosítót!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Még jó, hogy nem most kell indulnom szülni!

jutiboszi
 
 


Juti! Nem mentetek fel a lakóhoz? Elvileg neki kellene rendezni az anyagiakat, hizsen miatta történt. Tesómék, mikor megvették a lakást a vizes kicsit leáztatta az alattuk lakókat és ők úgy oldották meg, hogy mivel a vizes volt a hibás, ő csináltatta meg.
Aminak akkor viszont már régebben beindulhatott, mert pár napja nem járt felénk. Nagyon izulok én is, hogy mi lehet velük.
Juti most olvastam, hogy viharos széllökések voltak az ország azon táján. Remélem minden ok, a leázáson kívül.
Driennke! Én keményedek rendesen, ma mindig kísért vele együtt egy kis szúrás, vagy mensis fájdalom. Ilyenkor egyből az órán van a szemem :wink: Bár még legalább egy hetet jó lenne így együtt, az igazi viszont tényleg a 3 lenne. Majd meglátjuk, hogy Kincső hogyan vélekedik erről :D

Kép
bettó
 
 


Most néztem meg, Ami 23-a óta az iwiwen sem volt. Remélem hamarosan bekapcsolja a telefont!

Kép
bettó
 
 


Juti:Basszus! :evil: Kitartást a helyrehozatalhoz!A biztosító szerintem fizet ilyen esetben!Csak ugye a munka amit rá kell fordítani :evil:

Driennke:Hát biztos nő a babánk!Igaz a mienk valószínűleg picike lesz.Tegnap láttam 42-es méretű bodyt is!mondtam is Apának ma hülyeségből,lehet megszületik és mehet vásásrolni majd pici ruhát!Remélem tényleg igaza van a nőgyógyásznak és nem az UH-nak,és 2kg feletti már Tomi.Ez a 2 hét lemaradás meglátszik a súlyán.

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok edeseim!! :D

Olyan dragak vagytok,nagyon jolesik hogy igy aggodtok ertem. :oops: Minden rendben nalam,meg nem bujt ki a kis Marc..Anyum van itt nalunk,hetfön erkezett es allandoan uton voltunk,elintezni a maradek dolgokat,ezert nem voltam par napig.Amugy minden rendben,csak mar mindenem faj..
Voltam mar bejelentkeztem a korhazba is,nagyon kedvesek voltak.Tök kedves volt a szülesznö is,ugy viselkedett mintha ezer eve ismerne,olyan jo volt.Kerdezte hogy kisfiu vagy kislany lesz-e.Aztan kerdezte hogy:"Neki is ilyen szep göndör haja lesz mint neked?"Szoval,tök aranyos mindenki,es igy jobban megnyugszik az ember.
Bocsanat hogy meg nem valaszoltam az sms-re akik irtak,de lemerült es meg fel sem tettem töltöre. :? Ezer bocsanat!Nagyon szeretlek titeket!!!!
Adri,gratula a ket kis tünemenyhez!Gyönyörü babak!!!Latod,mondtuk hogy minden rendben lesz!!!! :wink:

Laura,gratula a kis Adamhoz!!!!Varjuk a beszamolokat! :wink:

Juti,jaj szegenykem,nem semmi.Enszerintem az kell megteritse a költsegeket aki okozta a kart. :shock:

Betto,en is mindig maszkalok mostanaban,de azert tul messzire nem merek menni.Nekem sem ereszkedik meg le a poci.Labam kezem,nekem is dagad.

Driennke,jo lenne ha mar tul lennek a szülesen :D

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Bettó!

Felmentünk a 6.emeletre, de nem volt otthon senki, azt viszont hallottuk, hogy onnan ömilk a víz. Mostanra megoldódott, mert nem folyik már a víz, csak enyhén szivárog, és a melegvizet is visszakapcsolták. Az előbb felmentem a 6. emeletre, itthon voltak, csak épp nem nyitottak ajtót. Biztos szégyellik magukat.

A biztosító fizet, már utána is jártam a kötvényszámnak, mert anélkül hiába reklamálok. De asszem ha meglesz a babóca csináltatok egy egyéni biztosítást is, mert ez csak a lakásszövetkezetes általános háztömb biztosítás.

Na, akkor vége a rémálomnak. A fal már szárad, szép mintás lett, függőleges csíkos mintás, mint a pizsama. Vicces. Megmutatnám, csak a nagy izgalmakra betojt a kártyaolvasónk is, nem tudok képeket feltenni vele. :(

Bettó!

Ha ezt a kárt a lakónak kellene rendezni, akkor nagyon russzul járna, mert milliókat kellene fizetnie, mert 5 lakás 5 helyisgében okozott kárt. Ilyenkor ugye szinte az egész lakást újra kell festeni, és a mai fastékárak mellett 5 lakás újrafestése......hát nem tudom. De a közös képviselő szerint a biztosító mindneki kárát rendezi! Na csak azért!

Ja, hallottam én is a viharos szélről nálunk is fújt rendesen az éjjel, de velünk nincs semmi gond, és a szeretteimmel is most beszéltem, ott is minden okés!

Remélem nálatok is kedves Többiek!!!

jutiboszi
 
 


Lecso,hogy mekkora a babod,az majd ugyis akkor derül ki ha megszületett.En mindenkitöl azt hallom hogy sokszor teved az UH,ezert nem is aggodok.Ezek ugyis csak kb adatok,ne idegeskedj annyit es hat nem minden baba egyforma.na meg,raer akkor is meghizni ha mar kibujt. :wink:

Kép
ami6
 
 


Ami!!!!!!!!!!!

Hurrááááá! Úgy örülök! Látod, milyen kis aggódósak vagyunk?! Bár én sejtettem, hogy valami hasonló lehet a dologban, mert biztos szóltál volna, hogy drukkoljunk, ha szülni mész!

Nagyon jó, hogy voltál bent a kórházban, most biztos még nagyobb kedvvel mész majd szülni.

Én is már beszéltem a szülésznőkkel, bár nálam nem tudom, ki lesz, de mind nagyon aranyos, nem félek. Nekem a férjem a legfontosabb, ha ő ott lesz, már nem lesz semmi baj!

A kárt meg a biztosító fizeti, mert itt így szokás. Végül is ez egy 30 éves ház, a csövek már öregek, nem tehetnek róla, ha épp az ő lakásukba pattant el egy cső. Mi is egyszer leáztattuk az alsó szomszédunkat, és nem kellett fizetnünk semmit, a biztosító ezért van. Szerencsére.

Bettó!

Kitartás, én nagyon szurkolok Nektek is, hogy még maradjatok egyben legalább 3 hétig!!!

jutiboszi
 
 


Jutikam,igen,mikor mar ott leszek hogy most jön a szüles,akkor ugyis mindenkeppen irok nektek. :wink: :D
Nem biztos hogy pont annal a szülesznönel fogok szülni,de azert tenyleg megnyugtato hogy ilyen kis kedvesek es közvetlenek.
Kerdeztek azt is hogy hogy szeretnek szülni,milyen kivansagaim vannak.
Mondtak hogy van lazito fürdö,homeopatia,stb..

Kép
ami6
 
 


Meseltem anyunak,mert pont itt ül mellettem,es ö is azt mondta hogy biztos csötöres volt.. :? Sajnos ez megesik gyakran,ha öreg a haz.. :(

Kép
ami6
 
 


Csajok,egyre gyakrabban nyilalgat ott lennt..Februar 7-en megyek csak dokihoz,remelem meg bennt marad a baboka,mert anyu olyan kivancsi az UH-ra. :) Bar mar ö is szeretne idekinnt latni a kisunokat,mindig nezi a kisagyat. :D
En meg csak tegnap este ota iszom a teat,meg arra sem volt idöm :oops:

Kép
ami6
 
 


Igen, sajnos. Tervezzük, hogy később elköltözünk, szeretnénk venni egy kertes házat, azt szépen felújítanánk, vagy építenénk egy újat, de csak 10-15 év múlva! Addig kibírjuk itt is. Néha felújítjuk, javítgatjuk, de legalább van fedél a fejünk fölött! A mai világban ez is fontos!

jutiboszi
 
 


Csajszik! Egy kis biztatás: a barátnőm kb 1 hónapig érezte ezeket a jósló fájásokat, meg nyilalásokat, és mégis a 39. héten szült! Szóval kitartás, van esély, hogy bent maradjon, amíg kell!!!!

Legyetek óvatosak, semmi megerőltetés, és sok pihenés!!!

jutiboszi
 
 


Juti,igy van,a legfontosabb a mai vilagban,hogy fedel van az ember feje fölött!Mi is szeretnenk egy kertes hazikot,de ez meg a tavoli jövö...nagyon dragak sajnos es a munkahelyek meg nem biztosak. :(

Kép
ami6
 
 


Mi egy 4 emeletes hazban lakunk,termeszetesen pont legfölül es mindig ki akar ugrani a tüdöm mire felerek. :roll: Minden emeleten meg kell allnom pihenni par masodpercet.Ilyenkor mindig utalom ezt a lakast.Lift sajnos nincs,ha jol tudom csak akkor raknak ha több mint 5 emeletes.. :evil:

Kép
ami6
 
 


Ami! Végre! Jujj de jó, hogyjöttél, már aggódtunk rendesn.
Örülök, hogy rendben vagytok. Nekem is egyre sűrűbben nyilal. Bejöttünk a tékába kb. 10 perces séta és szinte folyamatosan szúródott.

Juti! Én úgy tudtam, hogy aki okozza a kárt, annak a biztositója fedezei, de így más, hogy a tömbnek van biztosítása :wink:

Kép
bettó
 
 



Így egyszerűbb. Remélem hamar megkapjuk a pénzt, azért még tök jó lenne, ha Milán érkezése előtt esetleg rendbe is tudnánk hozni!

jutiboszi
 
 


Juti! A szép festményed is elázott? Remélem nem!
Nekem is azt mondta a doki, hogy ezek a jósló dolgok eltarthatnak 3 hétig.
Én meg drukkolok, hogy készen legyen a lakás, mielőtt Milán beköltözne :wink:

Kép
bettó
 
 


Kép

Ö tesom kisfia.Olyan cuki,nem??? :D

Kép
ami6
 
 


Betto,nekem neha meg olyan is van mintha ki akarna bujni :shock: ,marmint olyan erzes,mintha nyilna.

Juti,ti kell megcsinaljatok?Nem küldenek senkit???Ez azert kitolas,hogy pont most jött ez is.Most azert nem hianyzik mar neked hogy faraszd magad!

Kép
ami6
 
 


A festménynek kutya baja, szerencsére messze van a beázástól

Nem küldenek ki senkit, nekünk kell megcsináltatni, csak egy összegben kell megegyeznünk

Ha keveset ajánlanak, akkor lehet számlára kérni és akkor be kell mutatni a festékről is és a munkadíjról is a számlát

ha csak megegyezünk, akkor nem kell számlát bemutatni, de akkor nem is fizetnek annyit általában

jutiboszi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?