Jaj, de örülök az ikres híreknek! Mindannyiótoknak!
Vivien, várjuk a képeket!
Adri, gyönyörűek! Tök jól meg lehet őket különböztetni! Remélem megnyugodtál! Tápit kapnak vagy tejcsit? Még egyszer gratulálunk! Majd írj szüléstörténetet is.
A bába válaszol című könyvem (ajánlom nagyon) vizesedésre még az uborkát javasolja, mert vízhajtó. A zellert nem említi. Na meg a klasszikus petrezselyem+krumpli, de azt írja, hogy sót is lehet mértékkel. Vagy ananász, de az savat csinál. A vízfelhalmozódást az jelzi, ha a láb is megduzzad, szorít a cipő, a bőr feszül, viszket. Nekem csak a gyűrűm szűkebb picit, de egyébként nem érzem durvának. És a pihenés a legjobb szer. Lehet, hogy én ezért sem vizesedem most annyira, Szonjával ilyenkor már jó dagadt volt a lábam.
Tegnap este eléggé keményedtem a hidegfront miatt, de nem volt erősebb, mint egyébként. Viszont kevesebbet tudok pihenni, mert a férjem azt hiszem képtelen ellátni a háztartást, és még Szonja is ott van...
Driennke, akkor én szurkolok a mielőbbi szüléshez! Segítsetek rá apával!
Betti, Szonja is majdnem Valentin-napi bébi. Egyébként igazi szerelemgyerek, tényleg. Febr. 13-án 21:36-kor született.
Ja, és vettük babakocsit!!! Testvérfellépőset! Egyszerűen szuper, úgy örülök neki!
Edina, te hogy vészelted át a frontot?
AMIVAL MI VAN???????????