Sziasztok!
Én itt, csak olvasó üzemmód maradt bekapcsolva
Vizsgáknak vége, múlt szerdán volt az utcsó (igaz az már második lehetőség volt) csütörtökön meg dobbantottunk Olaszországba. Sok éve tervezem h majd egyszer.. és most eljött. Első alkalom prücskök nélkül, hát kicsit fájt a szívem, de naon jó volt. Végig aludtam az éjszakákat, nyugodtan
Tegnap este jöttünk meg, 1 barátnőmhöz mentünk, Veronától nem messze lakik. Voltunk Veronában felvonuláson, méteres pizzát enni pizzériában, majd Velencében karneváloztunk. Naggggyon király volt. A pihenőnapunkon meg vettünk némi pármai sonkát, hatalmas sajtokat, meg csudafinom dolgokat.. bementünk nagykerbe is, lány mondta, hova kell menni, 1 ojróért vettem fehérneműket (intimissi, meg tezenis nagyker, phű) , zoknikat, 0,5 euroért harisnyát, pamut garbókat 1!!! euroért, azaz mindent 1 vagy másfél estleg 2 euróért. Nagyon durva. Potom összegekért csomó mindent. nem értem nálunk miért nincs ilyen nagyker. ????
Andi, gratula! Majd meglátjátok mennyire más.. ennyit a rózsaszín rucikról
Vera, hű, tényleg nagyon bibis a bőre. Én még nem is láttam ilyet. Mitől lesz ez? szegényke.. még jó, h múlik.
Orsi, szabi
nem lenne rossz ennyi szabi! Én mindenképp 3 éves koráig kihasználom, de h aztán mi lesz?! nem tudom..
Rita
bál
ez azért gáz lehetett.. Én is voltam bálban, csak rám nem jött fel a régi rucim. A cippzár feljött végig, de felül igencsak szűk lett.. komoly gondban is voltam, 1 vizsga, majd gyorsan Westend, keressünk valamit. Végül hugimnak (mire jó egy hug) a földig érő korallszínű szaténszoknyáját vettem fel, és vettem egy fekete fűzős olyan izé felsőt, nemtom mi a neve, meg 1 bolerót. Fodrázs kontyot csinált, csini lettem, majd 1 redves képet nem csináltunk magunról. Rá is jöttem másnap, haragudtam is.. Férjem is csini volt.. mint az esküvőnkön anno. A Műcsarnokban volt a party, még 1 kiállítás látogatás is volt az elején. Persze végre 1szer életemben- idegenvezetővel. Legalább valamit tanultunk is.
A végén volt a poén, mi 3-kor jöttünk el, a vége felé, és hogy alakult, már nem tudom, de 3an csajok nézegettük, meg hülyéskedtünk a díszleten, gyönyörű virágok voltak mindenütt. A vége az lett,h (félek mghalotta) jött 1 pasas, kiadta 3 pasinak, h kapjanak fel 3 ilyen hatalmas kaspót, és kövessék a 3 férjet. Én ezalatt pisit dobtam, aztán csak sasoltam h ez a pasi a bokorral minket követ. Berakták a kocsijainkba. Le fogtok döbbenni, lefotóztam. elfoglalta az étkezőasztalt.
Majd teszek fel képeket a Velencei karneválról, gyönyörűek vannak.
Anikó, nem ér ám dícsérgetni a konyhát, és húzni a mézesmadzagot, mi meg csak csorgatjuk a nyálunkat, h mikor kapunk már képeket.. nem érrr... akkor én se rakok fel képeket! (mondom én, aki csak ígérget a nyaralás óta)
na puszi, húzok is aludni, de még teregetek, hétvégén síelni megyünk, 2 éve először. Kicsit besűrűsödött ez a február
jóéjt
Mese