Új privát üzeneted érkezett!

Egcsi, :lol: :lol: :lol: örülök, hogy tetszett :wink:
Takony :( Bence betegség :( Jobbuláááás mindkettőtöknek!!!

Anikó,köszi :) :wink: hát nem lesz egy elveszett, az tuti :lol:
manóci

Sziasztok!

Már nem sok van hátra, utána tudok jönni. De már elegem van. :?

Nekem minden szombaton egész nap egyedül van a lányokkal az uram. :D :? Hurcolja őket ide-oda. Boltba mennek...jól elvannak, csak én is úgy szeretnék olyankor velük lenni...

Na, ennyi...

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Ricsiapu egy szuperpasi! :D Botiapu kitépné az összes haját, pedig kopasz. :lol:
Sulihoz kitartást! (Nekem is elegem van belőle, a motivációm csak egy kicsivel van nulla felett. :? )

Bence is kapott antibikát, tegnap már nagyon rondán köhögött és a hangja is elment. :roll: Úgy sajnálom. :(
Berci jobban van, íme egy kép bizonyítékképpen.
Kép
A kesztyű apjáé volt, fénykorában. 8) Elkezdett vele boxolni, én is elkezdtem boxolni a kesztyűt. Erre ő: Anya te ne verekedj, csak én ütlek téged! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Egcsi
Én sem irígyellek, remélem rendben lesztek! Szegény kis Bencéd! :( JObbulást Neki!

Timi
Egyszer csak túl leszel a sulin és akkor majd lehet közös szombatokat is csinálni. :wink:

Képzeljétek Lányok tegnap felhívtak az RTL Klubtól és szóltak, hogy ma mégse menjek, mert csúszik az egész és péntek-szombat lett a dologból. :? Jó, hogy már leszerveztünk mindent, mert a Hugi jön velem kísérőnek és a bébicsőszködést Anyukám-Apukám vállalták, erre minden csúszott 1 napot. :? Remélem ez hoz egy kis szerencsét és nyerek valamicske zsebpénzt! 8)

Úgyhogy programozzátok át magatokat légyszi péntek-szombatra és akkor gondoljatok rám és küldjétek a sok pozitív energiát! Ok? Előre is köszi!!! Ha nyerek, majd csapunk egy jó kis babatalit és viszek egy nagy tortát! :wink:

Most mennem kell, Anikó, Manó, Andi Nektek is köszi a drukkot, számítok továbbra is rátok. Meg a többiekre is! :wink:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi:a szomszéd barátunk éppen most van bent,most beszéltem a feleségével. :lol: Úgyhogy én már tegnap óta ikszben vagyok.Hívott is,hogy hogy nézel ki,mert mondtam neki,hogy egy kedves barátnőm is megy ma.Őt sajnos nem hívták fel,hogy csúszás van,pedig tudták,mert nem volt jó valami számítógép.Potyára ment tegnap. :evil: De egyébként nagyon élvezte. :D
Akkor most már duplán drukkolok:babatali,torta....... :lol:

Egcsi:szuper a kép!Édes kis mosolygós a fiad!
Bencének jobbulást!
Enyém Bence extra nyűgös,és fájlalja a fülét. :cry: Ez most különösen rosszul jönne.......

Timi:enyém apjuk is ilyen,nagyon jól elvan velük egyedül. :wink: De azért mindig mondja,hogy hosszú távon nem bírná.Bence ki tudja borítani rendesen. :twisted:

Puszi:Anikó
vakili

Egcsi,Tiszta Rocky :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi,vettem, p+sz folyamatos drukkban leszek!A tali mindenképp jó 5let lenne már amúgy is, de tortával fűszerezve :wink: pláne megy a drukk!! :lol:
Ügyes légy :wink:
manóci

Sziasztok!

Orsi!
Akkor egész hétvégén Rád fogunk gondolni és drukkolunk :)

Anikó!
remélem Bencének nem lesz semmi baja :) Konyhád elkészült már?

Egcsi!
Nagyon vagány berci :) Bence hogy van? róla kép ?

Manó!ű
Hófehérkét meg sem mertem mutatni :) ide se tudnánk ülni :)

mék mert legkisebb igényel :wink:

pusza mindenkiknek :)

KépKép
viranka

Sziasztok! :)

Gyorsba egy Bence kép, nem friss, de amíg betegek voltak nem nagyon fényképeztem.
Berci ma fejezte be az antibikát, már teljesen jól van, Bence javulgat. :)
Még mindig nincs meg a hely, ahova gyakszira megyek, de még van időm. Olyan fogorvosi rendelőket láttam, hogy csak pillogtam. :o Ha a beteg ideges, akkor relaxációs szoba masszírozós fotellal, minden fogorvosi szék felett kis tv, hogy míg a fogait csináltatja, le ne maradjon a szappanoperáról, minden hiperszuperultramodern. 8)
A suliban a röntgenkészítés csínját-bínját tanulgatjuk, az elmélettel nincs gondom, a gyakorlat kicsit húzósabb, de megoldjuk. :wink:
No, a kép, mert csak jár a szám....
Kép

Pusszancs:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera, :lol: örülök, hogy tetszett!

Egcsi,na, akkor hozzátok megyek majd, ha fogakat kell csináltatnom!Ez nagyon tetszik :wink:
Sulit csak ügyesen :)

Kép, haláli :lol:
manóci

Orsi!

Milliomos vagy már????????????????????

KépKép
viranka

Sajnos ugrott a torta, de remélem csak egyelőre, mert ha szerencsém van 3 hónap múlva újra mehetek.
Most nem pártolt mellém a szerencse, 2x egy másodperccel maradtam le az első mögött, aki bejutott a játékba, és volt pár, amikor 2-3 másodpercen múlott, ott is voltam 2., meg 3. :? Persze jó párat elrontottam, van amiért dühös vagyok, de volt , amiért nem, mert tényleg nem tudtam.

Anikó
Az a Péter a barátotok, aki játszott is? Nem nagyon találkoztunk, de ügyes volt, csak nagyon nehéz kérdéseket kapott szegény. :(
Én is nagyon élveztem a felvételt, össze is barátkoztunk ott páran, jó volt a hangulat. :D
Összességében fárasztó volt, de megérte, a Vágóval is beszéltem pár szót, sajnálta, hogy nem jutottam be, de ami késik nem múlik, legközelebb remélem szerencsém is lesz. :D

Bocsi Lányok, de most csak ennyire futottam, takarítom a romokat, ami a lakásban van. :roll: :?
Ja, és köszi mindenkinek a drukkot, legközelebb kicsit erősebben küldjétek, hátha bejön. :wink:

Puszi, majd jövök! :D

Orsi

avocado

Egcsi!

Boldog szülinapot kívánok! Sajnos a képeslapom nem ér oda időben. :oops:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Köszönöm szépen! :)
Nagyon gáz, de én nem küldtem neked.... :oops: Nagyon szétszórt vagyok, ha nem kapnám a köszöntéseket, a sajátom is kiment volna a fejemből.... :roll:
Boldog Szülcsinapot neked is! :wink: (Ne hari, hogy ilyen későn... :oops: )

Bence reggel összehányt mindent. :( Remélem ez nem újabb betegség kezdete. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szülinaposok!!!!Az Istenke Éltessen Soká titeket!!!! Kép
manóci

Jó reggelt!

Egcsi:én az iwiw-en küldtem köszöntést,megkaptad? :)
Szegény Bence! :( Jobban van? Képen tündéri!!!! :lol:
Jól hangzik a rendelő,de nekem még így sincs kedvem fogorvoshoz menni. :shock: :oops:

Timi:neked is most volt szülinapod?Hányadikán?Én 15-i vagyok. :)

Manó:köszönöm. :lol:

Orsi:igen Ő volt. :D Nagyon aranyos srác,a szomszédban laknak,tündéri felesége és 4 hónapos Gergője van.Szinte családtagok,most a felújítás alatt sokat voltunk náluk,a gyerekeim náluk tanultak.
Sajnálom,hogy nem kerültél be. :( Legközelebb biztosan sikerül,és akkor nem úszod meg a tortát! :wink:

Vera:konyhám még nincs,talán kedden.De tegnap már megvolt a nagytakarítás,ma költözünk haza. :lol: Csak még előbb táncolunk egyet. :wink:

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Anikó, Egcsi, Timi
Mindhármótoknak nagyon boldog szülinapot kívánok, bocsi, hogy csak utólag, de ilyeneket én mindig elfelejtek.
Isten éltessen sokáig mindannyiótokat! :D

Anikó
Remélem is, hogy nem úszom meg a tortát! :wink: Sajnos nagyon sok múlik a szerencsén is, pl.volt olyan sorkérdés, ami tök nehéz volt, ügyes voltam, tudtam, meg voltam győződve, hogy csak nekem ment, erre mégis voltunk 3-an, akik tudták és az én időm volt a 2. :evil: Más meg simán tippelt, mert nem tudta és úgy jutott be. Nem is egy ember! Szóval szerencse is nagyban, és az most nekem nem kedvezett, de lehet, hogy azért, mert ennek most így kellett lennie. :D

Na, most csak beugrottam, megyek is.

Orsi

avocado

Hoztam egy nagyon jót, most találtam. 8) :lol:

Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a rendszert Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a „Virág” és „Ékszer” alkalmazásokban, amelyek eddig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.

Mindezek mellett a frissítést követően a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et , ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és a WRC 3.0.

Most már a Beszélgetés 8.0 sem működik, és ha a Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-al kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?

Üdvözlettel: Elkeseredett Felhasználó

Kedves Elkeseredett Felhasználó!

Először is, ne felejtse el, hogy a Barát 5.0 csak egy szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel.

Gépelje be a következő parancssort:

C:>Azt hittem, szeretsz [Enter]

Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és a Virágok 3.6 alkalmazásokat.

Kérem, figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több alkalmazás gyakori, vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, és ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.

A Sör 6.1 kártékony program, amely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 lemerevedhet a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén, ezeket csak akkor indítsa el, ha előtte már telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt!

Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítse az új fejlesztésű Barát 6.0 programot se, mivel ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszerének összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, és nem kompatibilis néhány újonnan bevezetett alkalmazással - ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3. A futtatás zavartalansága érdekében érdemes lenne fontolóra vennie néhány kiegészítő szoftver beszerzését is.

Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

Üdvözlettel: Technikai Segítség

avocado

Orsi, Kép
Milliomos, :( Majd legközelebb!De azért akkor is ügyi voltál :wink:
manóci

Köszi a köszöntéseket! :)

Anikó :)
Válaszoltam is, nem ért oda? :roll: Nagyon örülök, hogy már hazamehettek, majd dobj képeket! :wink:

Orsi :)
:lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hello Lányok!

Köszönöm a köszöntéseket...de nem ezért írtam...csak restelltem, hogy nem ér oda Egcsinek a lap. :oops:

Anikó!

Isten éltessen Téged is, mint januárit! 8) Én 19-i vagyok!

De mennem is kell, Lilla még kétnapig nem megy oviba, mert a bhimlő elleni oltástól lett egy pár pöttye, és "kinézték" az oviból. Pedig ez nem fertőz...Nekem meg még van vizsgám, de az előzőre is tanulás nélkül mentem el. Egy gyerek mellett még csak-csak megy, de kettő mellett nem nagyon. Nem alszanak egyszerre, van, hogy LIlla egyáltalán nem alszik, csak látványosan unatkozik, hiányzik neki az ovi. :?

PUsszantás!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Nem irigyellek a vizsgák miatt....két gyerek mellett nem egyszerű. :roll:

Ma voltam interjún, úgy néz ki megvan a gyakszihelyem. :D Ha ügyi leszek, a dokinő dolgozni is felvesz. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Már csak egy van, sikerült a szombati! 8) Utána többet, részletesebben, személyhezszólóbban leszek! Addig is bocsi...

Egcsi!

Gratulálok a gyakhelyhez, és leendő munkához!!! Megnyugtató asszisztens leszel!
Képzeld! Járjok fogorvoshoz, és szinte már alig félek. :oops: NIncs az a ahatalmas görcs a gyomromban...Ma is megyek, befejezik a gyökérkezelésemet...meg még a sok másik lyukasból lehet, hogy csinál. Egyébként mondta a doki, hogy extra szar fogam van, ezt csak tanítják, de látni ritkán lát ilyet. Ugyanis a tetején nem látszik, hogy lyukas, de ha belefúr, akkor a belseje tiszta üreges... :? Így a külső látszat ellenére elég sokat meg kell csinálni...

Megyek, tegnap semmit sem takarítottam, ma pótolom, meg ma még itthon Lilla, meg fogdoki, meg ovis szülői...

PUszi MINDENKINEK! Már csak egy hét, és itt vagyok!!!! :wink:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi,Timi!

Boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Vera :)
Köszi :wink:

Nem csinált röntgent? Azon mindjárt látszana a felszín alatti probléma is. Ügyes vagy, hogy jársz! Boti is megy Gyurishoz, van egy-két foga, amitől dobni fog egy hátast. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Most rakják össze az új konyhámat. :lol:
Sajnos Geri is lebetegedett,nem súlyos,csak nagyon taknyos.Úgyhogy most mindkét fiú itthon van,de így legalább lefoglalják egymást egy kicsit. :)

Egcsi:örülöka jó helyednek! :lol:
Képeket majd hétvégén csinálok,és küldöm.Eddig mindenki el van ájulva,azt mondják ilyet csak újságban láttak eddig. :D

Timi:fogászat :? Hú,de utálom!Régebben rendesen pánikrohamom volt,sírógörcsöt kaptam a rendelőben.Volt,hogy altatásban csináltattam egyszerre többet,annyira féltem.Most találtam végre egy olyan dokit,aki ha rámnéz,egyből megnyugszom.
Kész vizsgádhoz gratula,következőhöz drukk!
Nekem az öcsém 19-i. :lol:
Pöttyök: :?

Orsi: :lol: :lol: :lol:

Többiek merre vannak????? :shock:

Puszi:Anikó
vakili

Anikó
Húúú, most már én is nagyon kíváncsi vagyok ám!!! :D Jöhetnek a képek! :wink:

Egcsi
Örülök, hogy ilyen jó kilátásaid vannak munkaügyileg. :D Azért megnyugtató, nem?

Képzeljétek, én meg nemrég megtudtam, hogy nem jól tudtam a szabimat, ami a 2 gyerek után jár. Én úgy tudtam, hogy kb. 3 hónap lesz, örültem is, de jó, Flóra 2.szülinapja után kihúzom a téliszünetig és csak 2009 januárban kell visszamennem. Erre a suliban szóltak, hogy nem jól tudom, mert évi 21 nap jár alapból, de a pedagógusoknak még évi 25 plusz is jár, így az évi 46 nap. És az 5 évvel beszorozva.. :shock: Kiderült, hogy ha jól számoltak (még persze utánajárnak mindenütt, nehogy rosszul tudják és szívjak), akkor az több, mint 8 hónap szabi lesz, júniusban kéne csak visszamennem, és akkor meg vége a sulinak! 8) :D :D :D :D Ja, és még azt is megtudtam, hogy a törvényben az áll, hogy a szülés évére, a GYED első évére és a munkába állás évére jár csak ez a szabi, de nekem így is 5 év, mert Gergő 2004, vele a GYED 2005, Flóra 2006, vele a GYED 2007 és munkába állás 2008. :lol: :lol: :lol: El sem fogom hinni, ha tényleg igaz lesz és ilyen mázlim lesz!!!! Már igazán rámfér! 8) Ez lesz a legjobb tanévem, kapom a fizut, plusz a GYES-t és még szabin is leszek. Szurkoljatok, hogy jól tudják és ne csak álom legyen nekem ez az egész! Annyira jó lenne!!! :oops: :D

Na, már lefordulok a székről, szerdán mindig kikészülök, ráadásul ma ezer felé kellett rohangálnom! De végre kaptam cipőt, így megvan a karácsonyi ajándékom, utólag persze. Úgy örülök neki! :D

Ja, Lányok!
A DEichmannban most akcióznak, ha 2 akciós cipőt veszel, a 2. féláron van, ha hármat, akkor a 3. ingyen (persze mindig a legolcsóbb), ha négyet, akkor a 2 legolcsóbb van féláron, ha ötöt, akkor a két legolcsóbb ingyen van és ha hatot, akkor két legolcsóbb ingyen, a 3. meg féláron. Szóval érdemes elnézni. Én nem leárazva vettem ma cipőt, az egyik 2990 volt, a másik 4990. És ezek nem voltak leakciózva! :shock:

Na, pussssssssz mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi,
A gyerekek után is jár szabinap, vagy azt Karcsi veszi ki? Egy gyerek után évi 2 nap, kétgyerek után évi 4.

Ma voltam a nőgyógyásznál, szerencsére a babával minden rendben csak a külső méhszájam már kinyílt egy kicsit. Ledöbbent azon h mi van a térdemmel, mondta h hagyjam abba a Magne B6-ot mert az lazítja az izületeket. Kaptam kölcsönbe Bioptron lámpát, azt szerinte is használhatom. Sajnos változatlanul fáj a lábam, hol jobban hol kevésbé. Már többet nem tudok bejárni dolgozni de szerencsére belementek a munkahelyemen abba h itthonról dolgozom laptoppal az ölemben fekve.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi :)
Pihengess és gyógyuljon meg a térded! :?
4D most hétvégén, igaz? 8)

Bence hasrafordult! Végre! Már azt hittem ez a lépcsőfok kimarad, úgy nézett ki előbb fog járni, mint forogni. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:18-kor.
galagonya1

Egcsi,gratula a forgáshoz :) azért csak nem maradt ki ez a fázis :P

Orsi,nagyon drukkolok, úgy legyen!Végre egyszer járjanak már jól a tanárok is!!! :wink: :) Ilyenkor sajnálom, hogy nem a suliból jöttem szülni :oops: :) kevés a jó dolog a közalkalmazotti tanári jogviszonyban, de ez azért elég barátian hangzik :wink: Remélem megkapod ahogy mondták!!

Andi,örülök, hogy a babával minden ok!Fú, most nézem a vonalzód már itt tartasz?! :shock: Iszonyúan megy az idő!Tavaly ugye mi voltunk ugyanitt Egcsivel :) És a mi pirinyóink már lassan 1 évesek!!
Térdedre vigyázz!Meló, azért jó, hogy van ilyen megoldás, és otthonról is tudsz még dolgozni!

Andrea,sulival kapcsolatban igazad van, azért már 7 éves lesz, én sem akarnám, hogy maradjon oviba, ha nem indokolt már! :)
Jó bulizást nektek 7végére :wink:

Most mi nem vagyunk valami jól :( Hannus lázas lett, jön a foga is, meg dokinéni megnézte, és kicsit piri a torka!De meg voltam ijedve, mert most lázas először, és elég magas volt :( Remélem rendbejön, és nem lesz beteg! :?
manóci

SZ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:31-kor.
galagonya1

Köszi, te kis hajnalok hajnalán kukorékoló kakas :lol: :lol: :lol:
manóci

Andrea, Manó
Köszi a drukkot, még nem tudok többet, mert a suliban el vannak havazva, de ha minden igaz még februárban megtudom. Nem igazán sürgős, csak Anyukámat is meg tudnám nyugtatni, hogy akkor mégsem kell Flórára vigyáznia fél éven keresztül. :)

Andrea
Megértelek ovival kapcsolatban. Szerintem már túlzásba viszik ezt a dolgot.
Remélem tényleg jól alakul a férjed melóügye.
És Veled mi a gond? Milyen téren kéne helyretenni az életed? Munkailag?
Ja, elvileg én is kérhetném egy összegben a szabit, de nekem baromi sokat jelenent, hogy még itthon lehetek Flórával majdnem 3 éves koráig!

Manó
Hannácskádnak jobbulást, remélem nem lesz komolyabb!

Bocsi lányok, de hulla vagyok, ebéd után mindig leszáll a vér az agyamból és majd elalszom. :roll: Megyek, meglátogatom a kávéfőzőt. 8)

Orsi

avocado

Kép Orsiiii, detto így ültem le én is kicsit amíg alvás van odabenn :wink:
manóci

Andrea :)
A gyakorlat 16O óra, nagyjából egy hónap. A gyerkőcökre egy magyar csaj vigyáz, daycare-je van. :)
Ovi :roll: Reméljük a suli jobb lesz! 8)
Majd írd meg, mi volt az iskolaérettségi vizsgálaton, kivi vagyok a feladatokra. :wink:

Nagyfiadnak Boldog szülinapot!

Manó :)
Azért tényleg lassan legyen csak 1 éves, még csak most született! :shock: Nagyon gyorsan repül az idő.... :?
Hogy van Hannus? Bence most végzett az antibikával, remélem egy darabig nem lesznek betegek! :roll:

KV és computer. Elválaszthatatlan páros! :D

Tegnap a suliban összeveszett két csaj. 3 röntgengép van és 2O diák, eléggé pörögni kell, hogy befejezd a kiadott feladatot. Na, a 2 csirke összekapott. :roll: Eredmény, ma oldalakat kellett írni büntiből. :? Az oktató inkább a táblára írta a jövö heti tesztválaszokat, mintsem odaadta volna kinyomtatva. Pedig megvolt neki... Majd leszakadt a kezem, el vagyok szokva a maratoni írkálástól... 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Reggel 6-kor kidobott a ágy! :evil:

Jelentem,kész a konyhám. :lol: Apróbb javítások még vannak,de egyszerűen dönörűűű! :D
Képeket majd ígérem küldöm!
Enyém Bence füle is meggyógyult,csak orrcseppeznünk kell még.Geri is jobban van,hétfőn mehetnek dógozni.

Egcsi:én ezért nem szeretek sok nővel együtt dolgozni. :?
Forgáshoz gratula! :lol:

manó:ne öregítsd a gyerekeket! :wink: Hanna hogy van?

Andrea:Fiadnak boldog szülinapot!
Te akár élőben is meg tudod nézni a lakásunkat,nem lakunk messze. :wink: :lol: Azért majd küldök képet,csak még nem jutottam hozzá a fotózáshoz sem,meg aztán mire feltöltöm?! :shock: Van már a gépben 2-300 kép. :oops:
Ovi:azóta is áldom az eszem,hogy volt bátorságom váltani.Sajnálom,hogy Nektek nem sikrült.Más ovit nem néztél azóta?
Férjed munkahelyéhez drukk!
Anyukád hogy van???? :shock:
Eljöhetnél egyszer tényleg,és jót panaszkodhatnánk egymásnak.Annyira ugyanazokat a dolgokat mondod mindig,amikor beszélünk,már csak röhögök! :lol: Én sem találom a helyem,és biztos,hogy ezért van ez a sok egészségügyi problémám. :cry:

Orsi:örülök a szerencsédnek! :lol:
Deichmann:annyira imádom!!! Csak most nagyon kiköltekeztünk,pedig kéne egy-két cipő a lurkóknak. :?

Andi:lábad:ajajj! Méhszáj:kicsit korai még,tényleg pihenj sokat!!! Lányod nem akar Veled otthon maradni?
4 D-re nagyon kivi vagyok!

Vera,Eszter,Timi,Rita merre vagytok?

Na,most ennyi,többieknek is puszi:Anikó
vakili

Sziasztok,

Vera és mindenki,
Jelentem fiúnk lesz :D Nagyon furcsa volt először hallani mert valahogy mindig olyan lányos szülőként gondoltam magamra. Szerencsére minden rendben, egészséges és megvan mindene. Jelenleg még faros, így nem sikerült elég éles képet csinálni az arcocskájáról mert végig aludt szorosan odasimulva a köldökömhöz. Veronika nem örült h öccse lesz, a doktorbácsitól csalódottan kérdezte h miért nem lány?

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,veronika tud valamit Kép hogy a dokibácsit kérdezgeti!
Gratulálok a kispasitokhoz :) Jó nektek, mi is vegyópárost szerettünk volna, de 2 tündérkét dobott a gép :lol: kukisból kimaradunk :P Eszti nálunk is lánytesót akart :)
Vigyázz magatokra, farosság miatt ne izgulj, annyi ideje lesz még visszaforogni.Nekem is volt egyszer farosan Hannus, de csak 1 UH erejéig!Jó kislány volt, és visszafordult!

Anikó,konyha, gratula, tök jó, hogy kész, és főleg hogy tetszik is :wink: Képeket azonnal, tessék feltöltögetnia képeket!!! :P :P

Ma már 1 fokkal jobban voltunk, kicsit még játszott is a járókában, ami napok óta nem volt elmondható, mert csak a kezembe maradt meg olyan nyügi volt! :( De ma meg Eszti kezdett el köhögni, ugyhogy nemtom mi lesz :roll: de nagyon remélem , hogy nem az........ :roll:
manóci

Anikó, most látom jó értelmes voltam :oops: :lol: csak Eszti pont kérdezett vmit, és közben írtam!Szóval a helyes mondta: Képeket azonnal tessék feltöltögetni a gépre!!! :lol:
manóci

Anikó :)
Az ilyen ágyat cseréld le! 8) Én 7-kor keltem, de a gyerekeim segítettek. :roll:
Konyhád:na, hol vannak a képek? 8)

Andi :)
Tudtam! :D Gratula a kis pöcsöshöz! :D Na, hajrá névválasztás! :wink:

Manó :)
Nyűg nálunk is..pedig nem is beteg. :roll: Extraanyás, sőt mostanában, ha leteszem, torkaszakadtából ordít és veri a fenekét az ágyhoz! :shock: Lehet rossz gyereket hoztam haza a daycareből. 8) Most is itt ül az ölemben és computerezik, az nagyon bejön.... :roll:

Mindenkinek pussz,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi:az a baj,hogy minden ágy kidob.Nem jól alszom mostanában,jár az agyam folyton.
Néha én is elgondolkozom,hogy hogy sikerült nekünk két jó gyerek után egy "kisördög",de aztán eszembe jut apukája,és már nem is csodálkozom.Tiszta apja Bence! :twisted: Eddig el voltam kényeztetve a nagyoktól.

Andi:gratula kistököshöz! Kata is nagyon hugit akart,de ma már nem bánja,hogy Ő az anyja egyetlen kicsi lánya! :wink:

Manó:még egy kicsi türelmet kérek,nem végeztünk még a takarítással,apa kicsit kiakadna,ha nekiállnék fotókat töltögetni.Meg ma táncolni is megyünk. :D
Remélem nem lesztek betegek! :?

Pussz:Anikó
vakili

Anikó,
Jelenleg én is így érzem h jó ez így mert akkor manó marad az én egyetlen kicsi lányom és még lesz egy fiam is:) Egyetlen apró probléma h nem tudok másik fiúnevet ami kiütné a Róbertet.

Manóci,
A szívem mélyén én is lányra készültem először. Próbálok pihenni de a hétvége nem nekem kedvez, akkor nem tudok annyit pihenni mint hétköznap amikor egyedül vagyok itthon.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Nem ígérem, hogy a toppon leszek írásilag, mert totál hulla vagyok, de legalább ragyog a lakás, konyha elpakolva, szóval jóleső fáradtság van, de sajna van. :?

Anikó
Húú, most már ANNYIRA kíváncsi vagyok ám!!! :wink:
Tetszett ez a Katás dolog. És milyen igaza van! :wink: 8)
Párod is kisördög? :lol: Nem is gondoltam volna. :wink: 8)

Manó
Sajna nálunk is lebetegedett Gergő csütörtökre, jó kis köhögés, erre ma Flóra is köhintett párat, szóval tuti nem ússzuk meg Vele sem. :? Ez van. Remélem tényleg itt a tavasz, ahogy mondogatják! :roll:

Egcsi
Suli, körmölés :?
Flóra is nagyon hisztis mostanság, és ő is imádja magát odaverni, igaz ő a földhöz. :shock: :? Olyankor levegőnek szoktam nézni. 8)

Andi
GRATULAAAAA! Szerintem tök jó, ha van kukis is! :wink:

Bocsi Lányok, most ennyire futotta.

Ja, azért megmutizom Anyukám képét, végre kész van, keretezve is van, szóval már csak ki kell várni a 14-ét és megkahatja végre! :D
íme, ezt én hímeztem:
Kép

Orsi

avocado

Ügyes vagy! Anyud biztos nagyon örül majd! :D
Mozaikos utcatábláról kép? 8)
Jobbulást a gyerkőcöknek! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

ANDI!
Üdv a klubban :) :) de örülök :)

Míra is annyira csalódott volt mikor megtudta h. kisfiú van a pocakomban :) De Ő sírt is h. kislányt akar nem kisfiút :oops:
Név:csak kitaláljátok még a szülés előtt :)

Egcsi!
Gratula aa gyakszihelyhez :) Összevesztek :shock: azt hittem ilyenen csak gyerekkorban lehet vitázni :oops: Annyira édes Bence :) Berciől képek?

Orsi!
Nagyon szépet hímeztél :) Le a kalappal :) Gyerekek jól vannak?
Jól hangzik eza sok szabi :) Azt tudom h. gyed alatt jár 1 évnyi szabadság,ezért voltam én szept 26-áig szabin (elfelejtették közölni h. meghosszabbították a munkaszerződésemet határozatlan időre,mikor visszamentem akkor derült ki :) ki meg nem tudtam annyit venni,és így jól jártam :) ) De azt tudod h. akár Karcsinak is átadhatod a gyerekek utáni +4 nap szabidat? Robi már aláirattatott velem egy papírt h. erre az évre Ő kapja :)

Tandrea!
B@sszus privit elfelejtettem :oops: mindjárt átküldöm :)
Végül nem oda menntünk,hanem Dkeszire.Gyerekorvossal a fodrásznál futottam össze és Ő mondta h. Keszin nagyon jó bőrgyógyászok vannak(Ida is dícsérte őket).Csütörtökön mentünk(végül atópiás dermatitiszt írt a beutalóra a gy.doki),tündér középkorú dokinénit kifogtunk,Bálint vigyorgott rá mint egy tejbetök végig ,mikor vizsgálta is.Írt fel gyógyszertárban kikeverős krémet,ami úgy néz ki h. haasznál :) a piros foltok a tesén halványodnak,az arca is olyan puha :) Majd rakok fel ilyen volt,ilyen lett képeket :)

Manó!
Hannusnak jobbulást :)

Anikó!
Llégyszi képeket küldjél/tegyél fel :) Olyan kíváncsi vagyok :oops: Biztos csudaszép lett a lakás :) Gyerekeknek jobbulást.

Timi!
Vizsgákkal kész vagy? Csajok jól vannak?

Amúgy jól vagyunk,Míra készül a farsangra,pillangó lesz,varrogatom a jellmezét,lassan kész lesz :) A csoportjában meg 2-en már bárányhimlősek,remélem holnapig nem lesz pöttyös :)
Bálint átfordul a hátáról a hasára,élvezi,aztán egy idő múlva kissé ideges h. nem tud visszafordulni :) Gagyarászik, Mírára áhitattal néz :)

Mese,Rita,Eszter???????????????????????????

pusza :)

KépKép
viranka

ilyen száraz volt a bőre (aztán elocolmos krémmel kenegettem pár napig) Kép Kép

Kép Kép
így alszik mostanában :)
Kép

KépKép
viranka

Jujj, tényleg nagyon ronda volt a bőre! :? Jó, hogy használ a krém. Remélem megússzátok a bárányhimlőt... :?
Bálint ügyike a fordulással. :wink:
Tesós képek nagyon cukik, persze az alvós is, majd én is termelek az enyémekről. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Jól vagyunk, bár még nem pihentem ki a péntek esti bált. :roll: Ez egy elegáns bál volt. Mindenki estélyiben és báli ruhában. Én belefértem simán az 5 évvel ezelőtti báli ruhámba, úgyhogy nagy sikerélmény volt a fogyást látni. :) A férfiak öltönyben. Nagyon jó volt, jól éreztük magunkat, csak mikor már indultunk volna, akkor Endre egy részeg kollégája felkért táncolni. Nem akartam vele menni, de nagyon erőszakoskodott. Mondtam neki, hogy rendben csak egy számra, mert mennünk kell. Nagyon erőszakos volt, állandóan hangoztatta, hogy tetszem neki, és hogy a szíve értem dobog. Mikor vége lett a számnak, udvariasan megköszöntem, de nem akart elengedni. Úgy kellett erőszakkal kitépnem magam a karjaiból.Majdnem el is estem a lendülettől. Legszívesebben pofán vágtam volna, de Endrére való tekíntettel nem akartam botrányt. Nagyon dühös voltam. És dühös voltam Endrére is, mert igazán figyelhetett volna. Ő is látta, hogy részeges volt a kollégája amikor felkért, de Endre azt mondta, hogy nem tudta, hogy ilyen erőszakos. Na mindegy. Még szerencse, hogy ez az eset az utolsó pillanatban volt, különben már rég hazamentem volna. Így is fél háromkor feküdtünk le. Amúgy nyertünk egy szép könyvet a tombolán. A 100 legszebb múzeum a címe.
Amúgy vagyogatok. :? Dolgozom minden szabadidőmben, mikor meg a lányok fent vannak mindenfélét csinálunk, így semmire se marad időm. :?

Vera: nagyon aranyosak a gyerekek. :) Bár Bálintnak tényleg nagyon száraz a bőre. Jobb már neki? Gyógyul?
Mikor látogathatnánk meg? Jó lenne már találkozni.
Lili is pillangó lesz. :) A ruháját nem én vartam, meg a szárnyát se, csak Lilivel együtt csináltuk meg a csápot és a pálcáját. :)
majd te is rakj fel képeket. Én fogok fotózni holnap a farsangon, úgyhogy lesz bőven képem. :)

Orsi: Jobbulást a gyerekeknek. A hímzett képed egyszerűen gyönyörű. Csak egyet elfelejtettél. A monogramodat ráhímezni a sarkába. :wink:
Szabi: Hihetetlen sok! :) Bár én is Endrének adtam a gyerekek után járó szabadságot. Amíg csak itthonról dolgozom, nincs nagy szükségem rá.

Andi: Nagy nagy gratula! Ez aztán a jó hír. :)

Egcsi: nagyon jók a képek. :) Jobbulást nektek is. És utólag is isten Éltessen sokáig! :)

Anikó: Nem alvás. :( nekem is vannak néha olyan napjaim, hogy nem tudok aludni mert jár az agyam. De nem minden nap!

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Én itt, csak olvasó üzemmód maradt bekapcsolva :wink:
Vizsgáknak vége, múlt szerdán volt az utcsó (igaz az már második lehetőség volt) csütörtökön meg dobbantottunk Olaszországba. Sok éve tervezem h majd egyszer.. és most eljött. Első alkalom prücskök nélkül, hát kicsit fájt a szívem, de naon jó volt. Végig aludtam az éjszakákat, nyugodtan :?
Tegnap este jöttünk meg, 1 barátnőmhöz mentünk, Veronától nem messze lakik. Voltunk Veronában felvonuláson, méteres pizzát enni pizzériában, majd Velencében karneváloztunk. Naggggyon király volt. A pihenőnapunkon meg vettünk némi pármai sonkát, hatalmas sajtokat, meg csudafinom dolgokat.. bementünk nagykerbe is, lány mondta, hova kell menni, 1 ojróért vettem fehérneműket (intimissi, meg tezenis nagyker, phű) , zoknikat, 0,5 euroért harisnyát, pamut garbókat 1!!! euroért, azaz mindent 1 vagy másfél estleg 2 euróért. Nagyon durva. Potom összegekért csomó mindent. nem értem nálunk miért nincs ilyen nagyker. ????

Andi, gratula! Majd meglátjátok mennyire más.. ennyit a rózsaszín rucikról :lol:

Vera, hű, tényleg nagyon bibis a bőre. Én még nem is láttam ilyet. Mitől lesz ez? szegényke.. még jó, h múlik.

Orsi, szabi :) nem lenne rossz ennyi szabi! Én mindenképp 3 éves koráig kihasználom, de h aztán mi lesz?! nem tudom..

Rita :-) bál :x ez azért gáz lehetett.. Én is voltam bálban, csak rám nem jött fel a régi rucim. A cippzár feljött végig, de felül igencsak szűk lett.. komoly gondban is voltam, 1 vizsga, majd gyorsan Westend, keressünk valamit. Végül hugimnak (mire jó egy hug) a földig érő korallszínű szaténszoknyáját vettem fel, és vettem egy fekete fűzős olyan izé felsőt, nemtom mi a neve, meg 1 bolerót. Fodrázs kontyot csinált, csini lettem, majd 1 redves képet nem csináltunk magunról. Rá is jöttem másnap, haragudtam is.. Férjem is csini volt.. mint az esküvőnkön anno. A Műcsarnokban volt a party, még 1 kiállítás látogatás is volt az elején. Persze végre 1szer életemben- idegenvezetővel. Legalább valamit tanultunk is. :wink:

A végén volt a poén, mi 3-kor jöttünk el, a vége felé, és hogy alakult, már nem tudom, de 3an csajok nézegettük, meg hülyéskedtünk a díszleten, gyönyörű virágok voltak mindenütt. A vége az lett,h (félek mghalotta) jött 1 pasas, kiadta 3 pasinak, h kapjanak fel 3 ilyen hatalmas kaspót, és kövessék a 3 férjet. Én ezalatt pisit dobtam, aztán csak sasoltam h ez a pasi a bokorral minket követ. Berakták a kocsijainkba. Le fogtok döbbenni, lefotóztam. elfoglalta az étkezőasztalt.

Majd teszek fel képeket a Velencei karneválról, gyönyörűek vannak.

Anikó, nem ér ám dícsérgetni a konyhát, és húzni a mézesmadzagot, mi meg csak csorgatjuk a nyálunkat, h mikor kapunk már képeket.. nem érrr... akkor én se rakok fel képeket! (mondom én, aki csak ígérget a nyaralás óta)

na puszi, húzok is aludni, de még teregetek, hétvégén síelni megyünk, 2 éve először. Kicsit besűrűsödött ez a február :roll:

jóéjt
Mese
meske

Rita :)
Bál :shock: Elég gáz a részeg kollega része.... :? Pillangóról képet! :wink:

Neked is szól, képecskét a pillangóról! :D

Mese :)
Na, te aztán jól el tudsz tűnni...lelécelsz Olaszba... :lol: Képeket várjuk! :wink: Öltözz fel megint a szép ruhába és utólag csináljatok képet! 8)

Végül amiért jöttem. Mai vacsora:
Vegyeszöldség kontra alma
Kép Kép
No comment! 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: