Móni!
Nekem inszemnél 2 petesejtet sikerült termeljek csak,igaz velem nagyon óvatosan bántak,mert érzékeny vagyok a hormonokra.Igaz,nekem lombikkal sikerültek a picik,de az inszem is lehet nagyon eredményes.Én az inszemeknél(6) is ugyanúgy betartottam a pihenést,mint a lombiknál.
Hazafele mindig feküdtem az autóban hátul.
Biztos,hogy a tüszőid növögetnek,mert én is hasonlót éreztem.Igyál nagyon sokat!Az segít!Sőt!!!!!És sok-sok fehérje!!!!Tej termék-tej termékkel!És vagy 1 hétig ágy nyugalom.
Köszönöm,hogy így aggódtok értem!A festéssel mi készen vagyunk,most a takarítás folyik,amiből kiveszem a részem,de csak lightosan.Sajnos anyukám infruenzás lett,így nincs segítségem,csak a férjem.
Timi!Köszi!Érzem,hogy itt vagy,mert most valahogy jól esik takarítani!
Kincs!Néha elég rossz feküdni,sehogy sem jó.Ha jobb oldalamon vagyok a kisfiú jelez,ha a bal oldalamon,akkor a kislány,hanyat meg nagyon rossz nekem,mert úgy érzem nem kapok elég levegőt.Így hát szenvedgélek.Rengeteget vagyok fent éjszaka.Na meg a pisi!Borzasztó!1-2 csepp is annyira feszít!Ha meg felállok akkor jön a többi!:?(vagy ha beértem a szobába)Idegen helyen el sem merek menni wc-re.A kislány teljesen rajta van a hólyagomon.
De egyre nyűgösebb is vagyok,nem tudom te hogy vagy vele.
Iwiwen miért nem vagy?Kitörölted magadat?