Új privát üzeneted érkezett!

Kazi-Talán ma!? Hiszen repülő fent, gyerek bent még nem maradt! :D

Kép
estelle26

Kazi: BOLDOG SZÜLINAPOT! :D

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Sziasztok!

Kazi
nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!

Thymi
most nézem,már 36 hetes vagy?Én most szültem,vagyis 36 hetesen. :lol:

Bocsi lányok most ennyi,naon vacakul vaok még mindig!

Lina
tetszik a jelmez,ötletes.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

csak beugrottam :roll:

Levinek hőemije van :?
nagyon nyűgi,én is, nem hogy javulnék, még rosszabb lesz.

betegeknek gyógyulást, gyorsat!!!!

Kazi!
Boldog szülinapot!!!!

Thymi!
nem sikerült beszélni vele, akkor kedden ne is próbálkozzon bemenni tesóm?

Timcike!
azt szeretném kérdezni, hogy milyen formája van a cuminak? Olyan mint az aventnek?

Kép
adrienn021

Thymi,én ezért voltam most,késöbb nem is megyek csak 2dre.Alival is csak ilyenkor voltunk és azt sem bántuk! :lol:
Ez a Doki dolog most vhogy nem akar összejönni! :( Ne idegeskedj rajta!Hamar eltelik az a pár nap és mire odakerül a sor 1kipihent orvos vár majd Rád.. :lol:

Donoé,Ali júli 6. :) Nagyon jó,hogy vannak olyan emberek akik az elhagyott gyermekek sorsát is magukénak érzik!

Napfény, én is megkaptam! :wink: A vizsgádhoz gratulálok!!!

Kazi,nagyon boldog szülinapot Neked! :lol:

Hajny,jobbulást!!!!

Lili????

Adry, :( gyógyuljatok!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Estelle,ez ma szép nap lenne.... :lol: :lol:

gadevi

KAZI: tééeleg...BOLDOG SZÜLINAPOT... :P

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Kazi- Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!!!

Adri, gyógyuljatok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kisévi

Linácska, Lili jelmeze nekem is tetszik. Egyedi, nem fog még 600 cica vele szembe jönni. Mellesleg tényleg hátulról egy kicsit bocis, de el lehet mondani, hogy 2:1-ben. :D :D :D

Hajny, míg el nem felejtem, te is gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Kép
Kép
kisévi

Kazi,
sok boldog szülinapot!!!

Kisévi,
hát igen, erre mi is gondoltunk, végül is mindegy, hogy minek nézik, a lényeg, hogy jelmez :lol: Na meg ugye erre még nagyon nem voltam felkészülve, hogy majd ezzel is jár az ovi...

Hajny, Adri
gyógyuljatok!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri-igen,egyedul a Diamondnak van foghusmaszirozo resze.

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Gadevi!

Akkor tényleg nem sok van köztük,2 hét.Való igaz,szeretnénk egy picit sajáttunként felnevelni,ez a verzió jobban tetszik,mint,hogy szüljek megint.Tudod saját gyermekünk van 2,nekem 3,de annyi kis drága baba nem nő fel családban,nem tudja mi a családi fészek érzése,ezért nagyon jó lenne ka ránk találna a mi kis babánk pár év múlva.Csak nagyon sokat kell várni,3-4 év,pont az az idő,mikor nagyon fontos lenne a picinek,milyen közegben növekszik.
Akartam még tegnap írni,tündérszép pici babátok,milyen kis pihengő fekvésben van,édes nagyon :D

Lina!

Ahogy Kisévi írta,2in1,akkor ne cica legyen,hanem bocica :lol: :lol: :lol: De helyes jelmez nagyon! :D

Kisévi!

Gyönyörűek lánykáid,Eszternek micsoda szép színű haja van :D

Estelle!

Ma már tényleg nagy szél van,ma sem fújja ki Mózit? :lol:

Hajni!

Pihengess,gyógyulgass!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!Aranyosak vagytok! :)

Nekem sajnos nem ez volt a legszebb szülinapom eddig :(

Lari kakilós gondokkal küzd,5percenként sír:nem akarom,anya segíts :cry: -már adtam neki laevaloc szirupot,meg glicerin kúpot,de nem akar se pelusba,se wc-be,se bilibe(klassz volt így a vendégség :oops: ).Éjjel be is lázasodott,picit be is van rekedve,szóval nem vagyunk éppen toppon :(

Betegeknek jobbulást!

Lina klassz a jelmez :)

Don:
Klasszak a képek :) Noémi tényleg kis vigyori,Donát,meg nagyon huncut :lol:
Örökbefogadás:nyílt örökbefogadásra nem gondoltatok?Az sokkal gyorsabb....nekem van ismim, aki 2kicsit is így vett magához,már pár naposan.

Estelle:
Semmi jel?Pedig most tényleg jó hideg van meg szél...
kazi

Kazi, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is! :) Sajnálom, h. ez volt nálatok! REmélem hamar megoldódik.

Lina, nekem egyből bocis volt a jelmez, de tényleg cuki. :)

Don, édesek a képek! HAllani a nevetést itt is. :) :) :) :)

Évi, drukkolok! :)
birolili

Gadevi, mi ez a sok kérdőjel Lilivel írva? :wink:
birolili

Napfény
Clostibegytet szedtem….Van egy ismerősöm, ő metformint evett és majdnem 2 év alatt lett terhes csak. Kb egyszerre derült ki nálunk a gond (nála talán pár hónappal később, de PCOS) nálam nem tudom h az volt-e, de elképzelhető, mert sok tünetem megvolt visszagondolva….Szóval a lényeg h már neki is van egy 5 hónapos babája.

Kazi
Boldog Szülinapot! Nagyon sok vihart kavart a hőmérős téma, de amikor Gyopinak kakis gondjai voltak, én sokszor segítetem neki azzal. Na ezt most ne durván képzeljétek el, hanem csak megbirizgáltam neki a záróizmot (inkább csikiztem) és jött is az inger. Na ez leirva szörnyen hangzik, meg ki mit fantáziál, de tényleg nem kinzás volt.

Hajni
Te dolgoztál ma? Betegen?

Adri
Telefonon ha nem tudjátok elérni, sztem nem érdemes bemenni…de azt mondtad h sürgős lenne….ha keddig ráér akkor csak nem olyan sürgős. Jobbulást nektek!

Gadevi
Nem vagyok ideges a doki miatt, azzal nem lesz jobb. Ha meg menet közben szülök akkor így jártam….csak az uram legyen mellettem, a többi nem számít.

Húh elmúlhatna már a szél....úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy fája a fejem, majd szét robban.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
jól bevitanoztam magam,kocsival voltam,nem brinyóval,sokat pihiztem közben.Nem akartam elmenni egy nap táppénzre.Most 3 nap szabad. :lol:

Kazi
sajnálom a szorulást,naon nem jó!Jobbulást pici Larinak!

Adri
nektek is jobbulást,holnapra klassz idöt mondtak.

Estelle
szerintem holnap ,sé?

Don
de klassz az örökbefogadás!Én mikor szültem,pont ott hagytak egy kisbabát a kórházban,legszívesebben elhoztam volna öt is! :lol:

Javulok,kár volt amúgy bemenni,de legalább elvégeztem amit el kellett.remélem nem esek vissza jobban.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, jobbulást!
Olyan rossz ilyet olvasni, hogy otthagyták a babát a kórházban. :( Hogy nem kellett. Bár ezer oka lehetett, amiért ott kellett hagyniuk.....
birolili

Sziasztok!

Kazi
Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Thimi:
Nem hangzik durván,sajnos nállunk is voltak problémák Mirával mikor megszületett,én is lázmérőztem.Nekem a védőnő tanította meg hogy kell,egy darabig ő járt ki segíteni rajta.aztán ahogy jobban mocorgott,meg evett minden félét magától ráállt az önálló kakilásra.
de Lari már nagy ehhez(szerintem),meg neki van ingere,csak nem akarja kiengedni a kakit :? Tanácstalan vagyok és nagyon sajnálom szegénykét :(
Remélem fejfájásod hamar elmúlik...!

Lili:
Mikor én szültem akkor is otthagyott egy csajszi egy babót.Én is nagyon szomorú voltam.pedig nem volt rossz anyagi helyzetben a csaj.Megnézte a kisbabát,megfogta,meg beszélt a szüleivel telefonon,hogy milyen volt a szülés,meg a baba....nekem ez annyira furcsa,idegen dolog!Én sosem tudnám a gyermekemet odadni valakinek(pláne azért mert még tanulni szeretnék,vagy mert nem így képzeltem el...)........nem vagyunk egyformák.

Hajni:
Pihizzél!

Jó éjt mindenkinek!Ébredés menteset :wink:
kazi

Lili,Thimi és Nana!
Nektek is köszönöm :)
kazi

Kazi!

Sajnálom,hogy így sikerült a szülinapod :( Nyílt örökbefogadást szeretnénk,mondták,hogy sokkal gyorsabb,de így,hogy nekünk van 3,soknak egysem,nagyon a sor legeslegvégére kerülnénk. :( Apa remélem be tud jönni Tegyeszhez,első lépés az úgyis,a hó elején be szeretnék menni,ott majd hátha tudunk közelebbit.
Mosolyok:Tudod,milyen hisztis Noémi mostanában?Komolyan szégyellek elmenni vele bárhová :? Iszonyú,amit levág :shock:

Lili!

Ez aranyos volt,amit írtál,-áthallatszik a nevetés- :lol:

Hajni!

Tömjed a vitamint nagyon!Mikor Barbit szültem,nst-re jártam,ott megismertem egy lányt,köv.jövök nst-ről,várom a buszt.Ott a csaj,nagy szatyorral,mondom gratulálok,már meg is van a pici,kérdem hol van a pici(december volt,nagyon hideg),megvonta a vállát,otthagytam! :shock: :shock: :shock: Így,ilyen semmitmondóan,mintha a sáljáról kérdeztem volna :?
Na ezért szeretnék nagyon örökbefogadni inkább,hisz szülhetek is,de attól nem tudok megmenteni egy kis életet az otthontól.

DE hozzáteszem,inkább otthagyja,mint a tv-ben hallható szörnyűségek!!!
Vendég

Sziasztok!

Hüü,lányok!Az éjjel csoda történhetett,Annával álmodtam,azt mondta nekem naon szeret és menjek érte.Ma jól vaok,és megyek is hozzá nemsokára.Szakad fel a tr..i a köhögésnél,köszönhetö a Sinecodnak.De jó!

Don
nem is gondoltam hogy ilyen sok kisbabát a kórházakban hagynak.Akkor drukkolok hogy jöjjön össze minél elöbb az örökbe fogadás!Szép .tutti ötlet! :lol:

Kazi
sikerült már kaki?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé,valóban nem kevés az a 3-4 év..de a jó célért megéri!Ez nem kis vállalkozás,talán szükséges is ez az idő arra,hogy mindannyian megérjetek rá.A Pocaklakóra sem véletlen kell várni..igaz csak 9hónapot. :lol:

Kazi,sajnálom Larit,nagyon rossz lehet neki! :( Meg a szülinapod is,de lesz még elég!!

Lili??? :) Mi ujs veletek??Hogy vagytok??

Thymi,igaz!!!Nem is fontos más!! :lol: Ez a szél engem is kikészít!!!!

Hajny,Anna majd meggyógyít!!

Húúúúúúú,nem is tudok mit szólni a Baba otthagyós dologhoz.. :cry: de így tényleg jobb,mintha nem bánna vele jól vagy csinálna vele vmit... :( :( :(

gadevi

Estelle,ma nem keltél korán?? :lol:

gadevi

hajni-gyógyulj meg!Sajna nem találtam meg a gyűrüt.Szerintem csak ott hagyhagytam el. :cry:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gadevi- A Nyíri Úti Kórházba jártunk kismama tornára Renivel, és én nagyon szerettem, mert sok hasznos dolgot megtanultunk! :) Kipróbáltam a kismama jógát is-de az nem jött be annyira, és az aqua fitnesst, de ott sem voltam túl sokszor. Viszont a kórházi tornát ajánlom nagyon! A Fizikoterápiás tornateremben szokott lenni keddenként 16 órától 17 óráig! Reni járt még Kriston tornára is, meg még valahova! Hollandfaluba talán? Erről Ő tudna írni! :)
Szép a poci lakó! Tényleg kényelmes pózban van!
Ali jobban van?

kisreni- Azt még elfelejtettem írni Neked, hogy annyira szép menyasszony voltál! :D Ja, és apás szülésed volt?
70%-ot cicin tölt a gyönyörű? Te jól birod? Illetve a cicid?

Cukker-Buli hogy sikerült? Fotókat teszel?

Hiába kérek fotókat gyerkőcökről, senki nem tesz... :cry:
Na nem baj, akkor majd én teszek hamarosan az én gyerkőcömről! :wink:

Kazi-Mózi nem jött a szülinapon sem... :) Szerdán be kell feküdnöm, ha addig semmi...Egyébként minden rendben Vele, és velem is.
Volt tegnap buli? Képek? Lizett baba ott volt?

Lili-Illatos csomag! :lol: De aranyos vagy! Majd a jövő hétvégére már 100%, h. lesz! Hihetetlen!

Linácska- Micsoda dolgok vannak! De úgy is minden rendben lesz, mert ügyes vagy nagyon, és hamarosan baba a pociban!

:D
A jelmez pedig nagyon aranyos, és kreatív! Majd felvéve is láthatjuk? :) De édes lesz benne!!!

Hajni, Ser, Kazi és a többiek akiknek van bölcsis, ovis, iskolás "babájuk", Ők mik lesznek farsangon? :)

Don- Édesek a képek!!!! Imádok ilyen boldog gyerekszemeket látni! :) És apa is milyen vidám Velük! :)

Gadevi,Lina-Nagyon kedves az Angyalka név! Nekünk is van egy! Pont ma egy éve.

Thimy- Igazad van a siettetésről! Nagyon is! Bár látod, én hiába várom nagyon-nagyon, Őt ez egyáltalán nem izgatja! Nyugis nagyon! :D Képzeld, amit írtál a Nők Lapjában D. Tóth Kriszta írásában szinte egy az egyben visszaköszönt. Idézem: " Furcsa helyzet, amikor az ember azon gondolkodik, hogy mi történt az ő kopasz, pocakos kisbabájával. Hogy hova lettek az illatos első hónapok, sőt az első évek? Az ember éldegél a családjával, aztán amikor a mókuskerék lassít egy picit, körülnéz, és nem ismeri föl a világot, meg a benne élőket." Ő a két éves Lolájáról írt. Hát igen. Magától is rohan az idő, nem kell siettetni! :)
Kaja. A 14.hétig majdnem minden visszajött, kivéve a téli szalámit. Abból is csak a Pick. :roll: Azóta minden bent marad, sőtt szeretjük a pocit! :wink:

Lázmérő- Mindenki ott méri, ahol jónak látja! Én sem szerettem a popót, de Anyától egyedül elviseltem...nem tudom meddig. De kellemetlen az tuti, és ha van kellemesebb megoldás, azért sztem mindenki azt választja!

Donoé- Le a kalappal, hogy az örökbefogadáson gondolkodtok! Pedig hát három sajátotok is van! Éppen a múlt héten kapott itt kecskeméten egy házaspár egy újszülöttet. Csak hallottam. :)
Meg az oviból is ismerek egy pár ilyen családot. Csodálatos dolog!
Bocica-tetszik!

Napfény-Gratula a vizsgáidhoz!

Hajni-Hogy vagy? Anna már otthon? :wink:

Adri-Jobbulást!!!! :(

Kazi-Larikámnak sikerült kakilni? Jobban van? :cry:

A kórházakban meg zárlat van az influenza miatt...Cegléden is! Kecskeméten az együtt szülés is szünetel. :( A látogatás meg TILOS!

Lili-igen, szomorú nagyon, h. otthagyták a babát, de inkább, mint valami tragédia legyen....
de felfoghatatlan ez az egész!!! :cry:

Kép
estelle26

Estelle,
hát nem tudom, meg tudom-e mutatni Lilin a jelmezt, egyenlőre nem mutatott hajlandóságot arra, hogy felpróbálja. Majd szerintem egyszerűen a reggeli öltözésnél ráadjuk, mint egy ruhát. Ha TV-zik közben, fel sem fog tűnni neki szerintem. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most beszéltem Annámmal,már alig várom hogy lássam!

Estelle
Anna az idén szerintem hercegnö lesz,tavaly indián volt.Van ari kis szárnyunk,meg varázspálca,meg korona,szép ruci hozzá,és kész.Imádja ezeket.Vagy inkább tündérnek írnám,nem is hercegnönek. :lol:
Szeretnék adni neked majd valamit,segítséget a szopihoz.Elmegyek majd meglátogatlak a kórházban,akkor odaadom.

Kaptam egy linket a gyermekbetegségekröl,elég érdekes,ha érdekel valakit nézzen bele,van egy pár videó is benne,tanulságos.

http://www.gyermekbetegsegek.hu/baranyhimlo.aspx

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
sajnálom a gyürüt hogy elveszett,kapjál másikat! :lol: Csak szebbet! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,TANULSÁGOS!!!!!!!!!!!!!!Köszi a linket! :(

gadevi

Kisreni,én is nagyon szivesen megnéznélek!!!!!

Estelle,akkor ne most jöjjön Mózi!!!!!! :lol:
Többen ajánlották már a kórházi tornát,tényleg jó lehet!!Az időpont nem túl jó nekem,Alit nem tudom kire bízni,de majd még kiderül.
Ali éjjel még lázas volt,reggel viszont már semmi!Délután viszem a Dokihoz,csak remélni tudom,hogy nem szedünk össze vmit.
Sajnálom a Ti Angyalkátok...... :( pont ma...DE itt van Mózi!Nem feledteti,azért enyhíti kicsit a fájdalmat.

gadevi

hajny-nagyon remelem,h.meg egyszer kierdemlek egyet.De ehez nagyon tartottam,mivel Atticy szuletesere kaptam. :cry: Hogy a fene megegye.Mindenol kerstem mar.Nem lehet igaz.

estelle-kitartas,mar nincs sok hatra.Mar nagyon kivancsi vagyok,kire fog hasonlitani,meg,h.milyen kis cukor lesz.Pihenj jo sokat,mert kesob nem lesz ra nagyon idod. :wink:

Sajnalom az ojan babakat,akiket fejetlenul megszulnek,es adoptaltajak,vagy otthgayjak a korhazban vagy.... :( .Nem tudom,milyen no az ilyen.Nagyon elszomorito.

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi-igy utolag,de annal nagyobb szerettel,kivanunk mi is neked sok boldog szultesnapot,vagyaid telyesuleset!!!! :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni- Előre is köszi, aranyos vagy! Csak lehet, h. nem vetted észre, h. írtam, de tilalom van... :cry: Látogatási. Az influenza miatt.
Átjönnél Ceglédre? Ott szülök. Nagyon jó lenne, ha addigra már nem lenne zárlat, mert így a család sem tud jönni, és nekem nagy szükségem lenne Rájuk! Főleg anyura! :roll:
De ha nem, hát nem... :(

Gadevi- 5 hetes voltam...tulajdonképpen ezt régen észre sem vették, és még csak petezsákról volt szó. Kiürült, nem kellett beavatkozni.De mi akor is nagyon sajnáltuk! :cry:

Kép
estelle26

thymi: hát az idő nem sürget h most rögtön babát szeretnék, még addig várat magára egy lagzi (márha megkér a párom) :lol: , plusz suli sem ártana befejezni, na meg munkahely ahonnan el lehetne menni gyesre...

A Clostibegytet vmi peteérés serkentő, vagy a ciklust szedi rendbe?

estelle26: köszönöm

hát ez a babaotthagyás telesen kiakasztott, de talán kicsit jobb mintha elvetette volna.... :?

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

estelle26: mikor jön a babuci? :)

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Estelle,mondanám,hogy most ne gondolj erre.... :(Azt mondják,hogy az elején a természet szelektál.. Én 9,6 és 11hetes voltam és bizony nem úsztam meg a beavatkozást,ami csak még fájdalmasabbá tette az amúgy is szörnyűséget.Vannak az életben olyan pillanatok amik jobb lenne ha nem lennének,de vannak olyanok is amiért érdemes élni!!!Ilyen lesz az is amikor végre majd a Kisfiad szemébe nézhetsz és meglátod azt amit csak az Anyák látnak...gondolj erre,készülj a Nagy Találkozásra!Előre nézz!!Ma is!!!!Ez a nap is lehet szebb!!!

gadevi

Hajny,gyönyörű lesz biztos a Tündéred!!

gadevi

Miket olvasok itt??
Meglepődtem, estelle, de minden igaz amit gadevi írt..
Mózi mikor is jüN? (csak vicc, majd kikukkant)
Barátnőmet ma fektették be (40+4) nagyon várom onnan is az infót (tuti kap OPD-t..miért ne, ugye, nehogy magától induljon el..)Na mind1.
Estelle, Te Cegléden szülsz, nahát?
Látogatás: nem is csoda, hogy nem lehet menni, még mi is akik télleg alig mozgunk(most direkt sehova nem megyünk) lenáthásodtam picit.

Babaotthagyás: nagyon arcul csapott most ez, de inkább mint.....
(le se tudom írni)

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Gadevi

Villám Erikához jártam Intim tornára. Kb. 1 évvel ezelőtt egy 2 napos tanfolyam volt. Persze utána rendszeresen kell tornáztatni az "alsó fertályt". Okt.-nov.-ben pedig intim torna gyakorló csoprortba is eljárogattam, átismételni a dolgokat.Szerintem sokat segített a szülésnél. Elég jól el tudtam lazulni a fájások ellenére. :)
Ő hozzá jártam október-decemberig a Hollandfaluba kismamatornára. Az hétfőnként van 16.30-17.30-ig. Pénteken is van 16-17-ig. Számát meg tudom adni, ha érdekel. Nekem nagyon jól esett az is. A korházi is. :lol:
Én könnyen mászkáltam mindenfelé, táppénzen voltam majd 9 hónapig. Májustól. veszélyeztetettként, de csak a munkahelyem miatt. ( Vegyszerek)

Estelle
Köszönöm szépen. Apás szülés volt, de majdnem lemaradt róla :D
14.30 után elment kajálni, mikor az újabb oxitocinra rákötöttek. Azt hitte messze még a vége. Nagyszülőket fel is hívta, hogy jó, ha estig baba lesz. Mire visszajött már javában a végén jártam a vajúdásnak. Sajnos a köldökzsinórt nem ő vágta el. Picurka magára csavarta 2 soron is :(
Cicim még jól bírja. Szopizás után egy kis anyatejet kenek rá és hagyom megszáradni.
Szerencsére azzal tisztában voltam már szülés előtt, hogyan kell jól mellre rakni a picurkát. Szoptatási tanácsadáson is jártam. Időmbe belefért :D

Kisévi
Jolika ma nem jön, talán holnap. De akkor átadom az örömhírt.
Jól vagyunk amúgy. Andika egy kis "zabagép" :lol:
2-3 órákat van fennt. Jól bekajál, utána kaki -pisi nézelődés.
Utána újabb adag kaja kell neki. Akkor már azt hiszem tele van, mert bealudt. Átrakom az ágyába, de 5 perc múlva már visít, hogy ő éhes. De lehet, hogy csak cici hiánya van :?
Egyedül az ágyában még nem hajlandó elaludni. Lehet, hogy mégis csak cumit kell alkalmazni nála :?
Pedig én nem szerettem volna. Szopt. tanácsadáson is azt mondták, a cumi és a cumisüveg összezavarja a szoptatásban. :?

Sziasztok!

Kép
kisreni

Bepagabi,itt szül a Barátnőd Kecskeméten?Nem várják ki az 1hetet sem még ha minden rendben,akkor sem?? :shock:

Kisreni,Alival nekem is lett volna időm,de sajna akkor nem ment minden ilyen könnyen mint most!Biztos nagy segítség volt a sok torna!
Szerintem ne nyúlj rögtön a cumihoz..várj még ha tudsz kicsit,olyan pici még!!!Nem csoda ha állandóan szopizni akar!!Ez természetes ösztön,a szoptatás nem csak az etetésről szól!Testi és szellemi táplálék!
Bocs,de én nem vagyok cumi párti! :wink:

gadevi

Sziasztok!

Estelle
de igen,olvastam a tilalmat,de hát csak nem olyan naon sokáig fog ez tartani.Vagy igen?
Azt viszont elfelejtettem hogy Cegléden szülsz.Akkor még most el kellene hogy juttasam neked vhogy.Szerdán mikor indulsz a kórházba?Elötte átszaladnék és odaadnám,mert lesz idöd átnézni.Nem baj?

Gadevi
Anna nekem már így is egy kis tündér,hát még jelmezben... :lol:

Erszényes
hol jársz?Csak nem betegek vagytok?Jelentkezz!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Reni,sztem se nyúlj a cumihoz! Ha bírja a cicid, hidd el jobb így! Persze,h nincs el az ágyában egyedül,ne viccelj, eddig is Veled volt! Annyira apróka még!

Hajny, jobban vagy?

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi az aggódást,érdeklődést!Lari ma reggel végre termelt (stratégiát válltottam-nem kezdtem látványosan aggódni,sajnálni mikor elkezdett sírni,hanem határozottan azt mondtam:kakilni kell?:akkor kakiljál,eddig is így csináltuk.mondta:nem,-akkor mondom üljél a wr-re -azt mondta jó és így is lett!:D

Estelle:
Mirabel nyuszi lesz a farsangon :D Igen itt voltak Ritáék.Lizett is eljött először életében :D -hát ő se egy egyedül elfekdécselős bébi :lol: Képet?Majd küldök pü-ben,nem akarok itt senkit fárasztani :wink:
Sajnálom,ha be kell feküdni,de hátha nem,addig még kibújik Mózi :wink:

Reni :
Csatlakozom,az előttem szólókhoz :wink: ,persze te tudod ,ha már nem bírod tovább....de az is lehet,hogy el se fogadja a picike.Én próbáltam Larinak rossz pillanataimban,de ő nem fogadta el szerencsére :)

Hajni:
Örülök,hogy jobban vagy :) -de az nem köhögéscsillapító amit írtál?

Timci:
Köszönöm szépen :) Sajnálom a gyűrűt-tudom milyen rossz keresni valamit ami nincs meg-mostanában sajnos nagy a gyakorlatom benne :(

Én is elvittem Larit ma a dokihoz-helyetesítős volt,de egy tünemény ez a nőci.Valaki valamit róla:Szentannay Judit :?:
Nem írt fel csak köptetőt,meg kalcimuscot...örültem neki!A mi dokink egyből AB-írt volna fel az tuti.
Még valami:Valakinek van MBT-cipője?Tapasztalat :?:
kazi

Sziasztok!

Ser
köszi,alakulok,megmaradok tutti. :lol: Ki is néztem a ruhámhoz való cipöt! :lol:

Kazi
kicsi a világ,a mi dokinénink a Judit,Boskó dokibácsi helyett van.Nekem is szimpi naon.
Milyen az az MBT cipö?Gyógy valami?
Kakinak jaj de örülök,gondolom a kedve is jobb lett Larinak.
A sinecod köhögés csillapító,nekem szedi fel a lerakódást.Lehet ha nem szedném,megfulladnék,annyira köhögök.
Tényleg,papírokról semmi hír mi?Szomorú. :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ágoston hajnalka: irtam pü-t, ha lesz időd s tudsz irj
köszönöm

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

ezen a cumi dolgon én nem jutok túl..bocs
én Bebének is Levinek is próbáltam, de egyiknek se teccet picit se
(Levi ujjszopós baba, most aztmondom szerebcsére...simán elalszik mindig)
Bebe más eset, Ő tipikus anyafüggő volt és most is az (most apa megint háttérben..nem is értem miért , pedig én angyon keméyn vagyok vele(IS)..Sajnos..maximalista vagyok ezen a téren..biztos sok rosszat láttam, amit én nem akrok elkövetni, ezért más rosszakat követek el:hihihi)
:roll:

szval nem értem hogy lehet, hogy egy baba rákap...és még 2-3 évesen is a szájában lóg (bocs, de nekem ez nem nagyon teccik, nem akarok senkit megsérteni..vélemény)

Kazi: wc-kaki... csak okos lányaid vannak, jobb mint pelusba, na az én fiam csak oda hajlandó kiadni a nagyobb dolgait, nem ülne rá se bilire se wc-re.de pisi simán megy (bár most láttam mintha félne a wc-től nehogy beleessen.van szűkítő is...)ez a mostani harcunk

..és azt szerettem volna tudakolni, nálatok volt van olyan, hogyha elmegyünk vhová vkihez nem akar hazamenni, de nagyon nagyon sír ilyenkor..ill. hasonló...mit csináljak, olyan nehéz...

ill. februárban azt hallottam lesz kukucska megint...én tuti megyek..vagy így vagy úgy :wink:

Gabi
bepagabi

kazi-nagyon szivesen.Kepzeld ma megtalaltam tiszta veletlenul a zibzaros zsebemben volt.Tuti mikor huztam ki a kezem,beleakadt es ott kuporgott.Meg a konnyem is kijott,annyira boldog voltam. :oops:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Thymi, jo a Thomasos oldal. Kati ezzel szokott jatszani: www.thomasandfriends.com/uk

Reni, nekem meg egyik gyerekem sem aludt el magatol a kisagyban! :wink: Ok meg sokaig intenziven igenylik a testkozelseget.

Estelle, remelem addig feloldjak a tilalmat, mikor Mózes szuletik.

Kazi, lehet hogy Lari csak arra vart, hogy vegre felulhessen a wc-re? Kati meg akkor sem szol ha mar a pelusban a kaki. :( Azt hittem ennyi idos korara mar reg szobatiszta lesz. Tavasszal nekikezdunk... :roll:

Napfeny, gratula a vizsgahoz! Mi leszel ha nagy leszel? :wink:

Hajni, orulok, hogy jobban vagy!

Ser, nem felejtettem am el a pu-t, csak... :roll:

Katikam aranykopese:
Anyoseknal nezi az eskuvoi fotonkat: "Nezd Apa, Anya heNcegno volt!" :lol: Andris nyoszorog a pihiszekben: "NeM sirjal AndriskaM, adok neked puCikat!" es korbecsokolja az occset.

No ennyi, mert Kati mar rajta fekszik Andrison. :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?