Gadevi- A Nyíri Úti Kórházba jártunk kismama tornára Renivel, és én nagyon szerettem, mert sok hasznos dolgot megtanultunk!
Kipróbáltam a kismama jógát is-de az nem jött be annyira, és az aqua fitnesst, de ott sem voltam túl sokszor. Viszont a kórházi tornát ajánlom nagyon! A Fizikoterápiás tornateremben szokott lenni keddenként 16 órától 17 óráig! Reni járt még Kriston tornára is, meg még valahova! Hollandfaluba talán? Erről Ő tudna írni!
Szép a poci lakó! Tényleg kényelmes pózban van!
Ali jobban van?
kisreni- Azt még elfelejtettem írni Neked, hogy annyira szép menyasszony voltál!
Ja, és apás szülésed volt?
70%-ot cicin tölt a gyönyörű? Te jól birod? Illetve a cicid?
Cukker-Buli hogy sikerült? Fotókat teszel?
Hiába kérek fotókat gyerkőcökről, senki nem tesz...
Na nem baj, akkor majd én teszek hamarosan az én gyerkőcömről!
Kazi-Mózi nem jött a szülinapon sem...
Szerdán be kell feküdnöm, ha addig semmi...Egyébként minden rendben Vele, és velem is.
Volt tegnap buli? Képek? Lizett baba ott volt?
Lili-Illatos csomag!
De aranyos vagy! Majd a jövő hétvégére már 100%, h. lesz! Hihetetlen!
Linácska- Micsoda dolgok vannak! De úgy is minden rendben lesz, mert ügyes vagy nagyon, és hamarosan baba a pociban!
A jelmez pedig nagyon aranyos, és kreatív! Majd felvéve is láthatjuk?
De édes lesz benne!!!
Hajni, Ser, Kazi és a többiek akiknek van bölcsis, ovis, iskolás "babájuk", Ők mik lesznek farsangon?
Don- Édesek a képek!!!! Imádok ilyen boldog gyerekszemeket látni!
És apa is milyen vidám Velük!
Gadevi,Lina-Nagyon kedves az Angyalka név! Nekünk is van egy! Pont ma egy éve.
Thimy- Igazad van a siettetésről! Nagyon is! Bár látod, én hiába várom nagyon-nagyon, Őt ez egyáltalán nem izgatja! Nyugis nagyon!
Képzeld, amit írtál a Nők Lapjában D. Tóth Kriszta írásában szinte egy az egyben visszaköszönt. Idézem: " Furcsa helyzet, amikor az ember azon gondolkodik, hogy mi történt az ő kopasz, pocakos kisbabájával. Hogy hova lettek az illatos első hónapok, sőt az első évek? Az ember éldegél a családjával, aztán amikor a mókuskerék lassít egy picit, körülnéz, és nem ismeri föl a világot, meg a benne élőket." Ő a két éves Lolájáról írt. Hát igen. Magától is rohan az idő, nem kell siettetni!
Kaja. A 14.hétig majdnem minden visszajött, kivéve a téli szalámit. Abból is csak a Pick.
Azóta minden bent marad, sőtt szeretjük a pocit!
Lázmérő- Mindenki ott méri, ahol jónak látja! Én sem szerettem a popót, de Anyától egyedül elviseltem...nem tudom meddig. De kellemetlen az tuti, és ha van kellemesebb megoldás, azért sztem mindenki azt választja!
Donoé- Le a kalappal, hogy az örökbefogadáson gondolkodtok! Pedig hát három sajátotok is van! Éppen a múlt héten kapott itt kecskeméten egy házaspár egy újszülöttet. Csak hallottam.
Meg az oviból is ismerek egy pár ilyen családot. Csodálatos dolog!
Bocica-tetszik!
Napfény-Gratula a vizsgáidhoz!
Hajni-Hogy vagy? Anna már otthon?
Adri-Jobbulást!!!!
Kazi-Larikámnak sikerült kakilni? Jobban van?
A kórházakban meg zárlat van az influenza miatt...Cegléden is! Kecskeméten az együtt szülés is szünetel.
A látogatás meg TILOS!
Lili-igen, szomorú nagyon, h. otthagyták a babát, de inkább, mint valami tragédia legyen....
de felfoghatatlan ez az egész!!!