Nelli,Szájpenész
nem tudok mit mondani,nekünk még sose volt!De a többiek már úgyis írták, akik tapasztaltak ebben!
Jobbulást, nektek!!!!!+++++++++++++++++++++
Dincus,gratula avizsgáidhoz, ügyi vagy!azzala paraszttal meg nem kell foglalkozni!
Vígasztaljon Emmuci
Tündér bogár a képeken!Nagyon kis mosolygós édes kiscsajszi!Apa szeme fénye, látom
Müller bolt szuperrr!Én is sokat voltam anno kint Németországba Müllerekben!Én imádoma termékeiket is, bár elég keveset lehet kapni, de pl.Müllermilch nyamiii, minden ízében!
De kár, hogy nincs itt Pesten valahol.Vagy legalábbis közelebb, mármint nekem közelebb ide a budai fertájhoz
Azért a reptér nincs közel.A 0-on is 3/4 óra legalább innen!De azért majd eljutok valahogy, bevásárolni
Kajára vissatérve, én is a Hippeket veszem, de olyan rossz, hogy itthon csak egy töredékét lehet kapni amik vannak.De most nálunk roskadozik a polc a sok babakajától
mert egy barátnőmék pont Ausztriában jártak, és hozattam velük egy csomó fini főzelékest, meg húskrémeseket ami itthon nincs is
Judit,Majácska egy tündér
ez a hinta jópofa dolog, de bevallom nekem sose jutott eszembe, hogy ilyesmiket vegyek
A komptól mondjuk egyenesen hidegrázásom van, az nagyon nem jó a babának!De ez azért látom más
Dolli,ne keseregj, lessz ez még így se
Én tudom miről beszélsz, mert mikor Esztivel voltam itthon detto ezeket éltem meg
Sajna apa akkor még más melóhelyen, de reggel 7-kor ment aztán este 7 körül jött, de ha még becsúszott egy kis meló, /persze plussz lóvéjért/ akkor még oda el, és volt, hogy este 9 fele jött csak meg.Evett, fürdött, és lefeküdt
Én már mondtam, hogy nem is kell az a plusz pénz se, csak jöjjön mielőbb haza! Jóléreztem magam a gyerekkel, csak akkor még egy csomó minden másként volt mint már most.Pl. szinte nem ismertem itt senkit, örökké egyedül sétáltam a gyerekkel, nem volt kocsim sem, nem tudtam sehova kimozdulni, a legrosszabb talán akkor volt amikor napokig esett az eső.Na akkor nagyon bezárva éreztem magam
még a közértig sem tudtunk sétálni egyet!És még nem is találtam rá a B. netre sem
Asszem márciusban lesz a 3. éve, hogy itt vagyok.Anyukám is messze lakik, hetente szokott azért jönni 1x, de volt, hogy tesóm gyerekére kellett vigyáznia, aki tök soxor beteg.Előfordult az is, hogy akár 2 - 3 hétig nem tudott jönni, és akkor én napközben senkihez se tudtam szólni, hetekig!Na az tényleg bekattanósan gáz volt!
Szóval csak fel a fejjel, és ha itt lesz a tavasz, hidd el sokkal, sokkal jobb lesz.Addig meg próbáld meg lefoglalni a gondolataidat mindíg valamivel, hogy ne akörül pörögjél, hogy neked milyen rossz.Ezt nem gúnyból írtam, hanem mert én is ilyen voltam, ezt csináltam, és nem volt jó!Meg neked itt vagyunk már mi, gyere, és ha épp uncsizol baba alszik akkor csak írj, hogy mi történt veletek.Valaki úgyis mindíg minden napszakban van itt
Csilla,igen ezek annyira jó érzések, hogy csak na
Nagyon ügyes Milu, hogy már itt tartotok.Nálunk duma még nincs mármint van, de még mammma, ilyesmi nincs
De simi, ölelgetés odabújás, hát az ezerrel
Erika, Boldog 6.-ik hófordulót nektek is!
Ügyes vagy a szopival, gratulálok!Kezdhetitek ti is a gyümiket
Na, asszem senkit se hagytam ki!Megyek is aludni, jó éjt!!!