Sziasztok!
Pasik...hát igen, lekopogom, hogy nálunk azért nincs ilyen probléma! Persze néha akad, meg veszekedések is előfordulnak, dehát anélkül nem élet az élet...meg hát olasz család!
Panni, Márkanyuka! Engem is hívtak már életbiztosítással, de a legjobb az volt, amikor egy pasi felhívott, hogy gyűjtsük az Állatok világa vagy valami hasonló cuccot. Kérdezte, van-e kicsi a családban. Mondom, elég kicsi, 5 hónapos alig van. Hát hogy akkor ez milyen jó neki, mert gyűjtheti, és már meg is tudja fogni, és most ajándékba jár egy hátizsák!!! Kihagyhatatlan ajánlat! Na mondom, ne nevettessen már, mert kilyukad a vakbelem...Hát ugyan, hova gyűjtögetne egy 5 hónapos gyerek...Én 13-14 évesen gyűjtögettem bélyeget meg hasonókat, addig meg még van idő! A nemjóját a sült bolondoknak!
Mikegirl! Reméljük ez tartós lesz, és így végre tudsz pihenni.
Jaja, sokan mondják, hogy milyen szerencsések vagyunk Emi alvókájával.Teljes mértékben ránk ütött...későn kel, későn fekszik típusú
Mamiblue! Sebi d ekis aranyoska! Hasonlítanak Matival...az az álldogálós kép rögtön beugrott!
Szem változhat, mert unokatesómnak 6 hónapos koráig legalább kék volt, és most meg tök barna...
Nálunk én zöld szemű vagyok, meg a családban sokan, Sándor barna, de a családban van ott is sok zöld. Emam úgy néz ki barna lesz, zöld árnyalattal.
Sziszike! Tényleg tök jó az a Müller bolt! Bevásároltunk mi is bébikajából, meg az a Pampers Dry Tech pelus is nagyon bejött! Sándor meg odáig volt, hogy volt neki német Cola, az a gyengéje!
Jucu! Naaa, jó kilátások!
Dudu! Nálnuk is elkezdődtek az ébredgetések! De csak felsír és puff, már alszik is. De este olyan nagyon nehéz elaltatni, hogy beleizzadunk...
Lejjebb tettük az ágyat, mert olyat levágott az apjának tegnap... Rátekeredett a csörgőre, ami oda be van szorítva, és azon keresztül akart kimászni az ágyból...onnan a hasára fordult, és már majdnem kint volt, mikor az apja arra lett figyelmes, hogy nagyon nyög a gyerek...
Én sajna nem láttam, de biztos durva volt, ahogy elmesélte!