Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudlak végigolvasni és írni mindenkihez egy pár sort, de én nem tudom hogyan van , de alig van időm vmire.
Szeretnék kérdezni tőletek egy pár kérdést:
a K vitamit ti meddig adjátok/adtátok a kicsinek?
Kendőt szeretnénk majd venni, de sajna itt nálunk alig van választék. Gondoltam, hogy esetleg ha lenne itt a neten vmi cím, és esetleg online-on megrendelni.Van vkinek erről tapasztalata? Sokkal drágábban szálltanak , mit egy sima postaköltség? Netán tudtok címet írni Nekem? Megköszönöm.

Egyenlőre ennyi remélem este még be tudok kukkantani hozzátok.

Anita+Robika
anita77

Sziasztok!

Anita!
A K-vitamin adásáról elég eltérőek az orvosok tanácsai Kép. A mi dokinénink pl. addig írja fel, amíg csak anyatejet kap a baba.
Kendővel kapcsolatban szerintem a Babanet kezdőlapján is találhatsz infőt, de ha nem, akkor a többiek biztos küldenek címeket.

Pusza, Virág és Levi
virga

Anita,
http://www.uti.hu/robinson/bolt/magsite/bframe-0.htm
itt tudsz neten kendőt rendelni.
A K vitamint addig kell adni, amíg nincs hozzátápi, vagyis amíg csak anyatejet kap (ha jól tudom, tápszerben benne van, úgyhogy amellé nem kell adni, de ebben nem vagyok biztos).

Csucsuka,
én még kocsival sosem jártam arra, de megpróbálok segíteni. Szóval a tó egyik oldala a Bartók Béla útról megközelíthető, a másik a Villányi útról. Ez a játszótér a Villányi út felől van. Bekerített játszótér, nagy színes játékokkal. A tó mellett (ha a Bartók felől nézed, bal kéz felől) van egy étterem, a Hemingway. Emellett pedig a parkoló, ha minden igaz. Hát én ennyit tudtam, talán valaki jobban el tudja magyarázni.

Köszönöm a tároló dobozos lelőhelyeket, továbbítottam az érdekeltnek.

Heppi,
hát én is elég szarul éreztem magam utána, ne gondold, hogy nem hibáztattam magam Kép.

Miszike,
nem aggódom a hozzátápi miatt, csak megállapítottam, hogy ez így nem megy. Mondjuk, ma gyönyörűen evett a csajszi, délelőtt almát körtével keverve, délben főzit (ugyanazt, mint tegnap, csak picit jobban megmelegítettem, és így tökéletesen befalta az egészet Kép), délután pedig, láss csodát, egy egész barackot pürésítettem neki, és mind megette!!!

Beu,
bókokat köszi, meg a virtuális fülhúzást, de az enyém nem most van Kép, Anka volt féléves vasárnap. Én pont egy hónappal (na meg 26 évvel) előbb születtem, mint a lányom Kép.

Bocsi, akinek nem írtam, de megint rohanok persze Kép

Franyó
franyo

Sziasztok

Anita,
mi dokinénink is a hozzzátáplálásig javasolta a Kvitamint.
Azt hiszem, pont az ehavi Kismamában van erről szó, ott is így mondta a doki.

Timici,
Annának is volt egy ilyen időszaka mostanában. Én is totál kétségbe estem, mi lett az én hétalvó Macámmal, hirtelen elkezdett óránként ordítani. Fogra gyanakodtam, de azóta sincs egy szál seKép. Most uzsira kapja a rizstejbepapit, azóta megint alszik. Vacsorára nem vált be az ütősebb kaja, attól nyugtalanul aludt, de mióta délután kapja, sokkal jobb a helyzetKép.

Fog:
Szerintetek van olyan, hogy egy gyereknek nem nő ki a foga? Még csak meg sincs duzzadva az ínyeKép. Most kezdjek gyűjteni prokóra?

Beu,
remélem hamar kialussza Lőrinc a szuritKép.
Méretekhez gratuKép.

Heppi,
gratu a négykézlábhozKép!

Maci_2,
ezért nem kellett volna orvoshoz fordulni, mink is megmondtuk, hogy gyönyörűséges a kiscsajKépKépKép!

pusz
zULU

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu Kép
az eddigi statisztikák szerint igen csekély számban fordult elő, hogy egészen fiatal gyermekek műfogsort viseltek. A "normális gyarapodásban" az egyik békusnak 13 hónaposan jött ki az első, aztán egy héten belül a második is Kép

Beu Kép
Lőrinc-szurifájdalom hesshesssss!!!

Maci Kép
klassz, hogy nincs gond a foltocskával! Puszi a haja kis kolleginának!

Pussz
Kangi
kangi

haja = hajas
KépKépKép
Kangi
kangi

Lányok (Franyó),
Beszéltem Manócskával. Jól vannak, élvezi az anyaságot. Babócája 2 hete volt 5 kg. Ha minden igaz másfél hónap múlva költöznek Dunakeszire, és akkor befizetnek gyorsan a netre is és majd jön. Hiányzunk Neki és mindenkit üdvözöl, babákat puszilja.

Évi,
Drukk, hogy rendben legyen a kaki!
Nem regisztrált felhasználó, ha elfelejtetted beírni a jelszavadat (vagy esetleg tévesen).

Beu,
Szép nagy már Lőrinc!Kép

Anita,
K-vitamint mi 2 hónapos koráig hetente adtuk, utána 2-hetente, most elfogyott és már nem ír fel többet a doki. Lassan elkezdjük a hozzátáplálást és akkor nem kell.

Zulu,
KépKép
Fog miatt ne aggódj, hallottam már olyat, hogy 1 éves korában kezdett nőni (családi vonás volt, apuka dettó).

Kaska,
Mail ment.

Heppi,
Köszi a recepteketKép

Kangi,
A kis hajasom ma kihagyta a délutáni alvást, így elég nyűgi volt már este. Persze aludni nem akart. Végül azért cicin sikerült elaltatni a drágát 3. próbálkozásra.

Maci_2
maci_2

Úccse hiszitek el, de azért leírom:
HASON ALSZIK A LÁNYOM!
Az enyém!!!
És nem ordít tőle!
Felnőnek a gyerekek KépKépKép

Ámuló Kangi
kangi

Maci2,
most írtam neked mailt, és most látom, hogy közben írtad, hogy beszéltél is Manócskával. Szuper, hogy jól vannak, és remélem, minél előbb lesz netje is! Kép

Kangi,
hasonalvó Julcsi KépKépKép!!!

Zulu,
fog miatt ne parázz, én is úgy tudom, hogy van, akinek csak 1 év körül jön ki az első!

PsAndi,
nem jelentkeztél, ugye nincs baj??????????

Pusz
Franyó
franyo

Szasztok'!

Először dicsekszem kicsit: a torna megint szuperül ment, csak a végén tört el a mécses, de megint ügyesek voltunkKép És ma itthon először FELemelte a fejét hason!!! (Tartani eddig is tudta egy ideig, miután letettem, de aztán ha 1x lekerült a buksi az ágyra, ott is maradt, max átfordította a másik oldalra. De most megemelte, és nézelődött!!KépKépKép)

Gombóc,
A Timi kérdezte, mi van Zsombival. Sajna sok mindent nem tudtam mondani, merthogy csak 2 hónapja vagyok itt, de megyünk jövő héten is. Mit mondjak neki? Kép Nagyon szeretheti a munkáját, szívesen beszél róla, és nagyon kíváncsi, mit fog mondani a DA Kevinre. Teljesen megkedveltük.Kép

Heppi, köszi a mélt! A jó diéta mindig HOLNAPTÓL kezdődik ugye. De most má' télleg'!! Kép

Urszila,
Tökjó, hogy Anya jobban vanKép Gyógyulást neki, talán nem olyan nagy a baj, mint elsőre hiszitekKépKép

Évi,
Nekünk is volt zöld kaki 1x, én is beparáztam, de itt megnyugtattak engem isKép

Orsoly,
Bizti menni fog mindenféle mozgás hamarosan! Drukkolunk ám nektek! És hogy érzed, jó a DA? A Katona-módszerrel nem is kezelték? Úszást nem javasoltak?

Miszike
Nekem 63 kiló a VÉGCÉL, és én csak 167-168 cm vagyok. Szóval férjuradnak koppints az orrára, csini vagy és irigylésreméltóKép

Zsurlo
Állatkerti bejárat sztoriKépKép

Heppi,
Nekem is van (na jó, voltKép)egy kreatív "ismerősöm". Eccer mesélt egy tökjó sztorit, hogy hogyan született a "Ronda és finom" szlogen a Chokitora. Egy csomó tinédzsernek odaadták a csokikat, csomagolás nélkül, és kamerán figyelték a reakciókat. A szlogen a "hogy néz má' ez ki bammeg" beszólás nyomán született. Szerintem viccesKép és nagyon klassz szakma lehetKép És persze nem kis fantázia szükségeltetik hozzá, amit a kreatívok más területen ;-) is kamatoztani tudnakKép (Ez is tapasztalatKép)

Babajaga,
Megőrülök, te is tanulsz, csak én vagyok ilyen semmirekellő, hogy abbahagytam a könyvelősulit a szülés miatt. Most már télleg szégyellem magamKép

Réka,
Forgáshoz gratula, irigy vagyok, remélem, 3 hét múlva én is dicsekedhetek:Kép

Beu,
Engem érdekel a torna, csak ott a Pólusban elfelejtettem megkérdezni. De én nemtom, melyik a "cserepes ház"???

Tsók
Elli+Kevin
ellimami

SZiasztok!

Na itt vagyok újra, s már a kedvem is jobb KépKép
mégse polip, hurrá! "csak" egy kis vadhús nőtt a varrás mentén. Volt valakinek már ilyesmi ha jól emléxem, Myssnia, nem neked? azóta nincs panasz?

Bocsi de most nem tudok senkinek írogatni, majd holnapra képbe hozom magam Kép

Gratula mindenkinek az ügyes forgós, mástevős, hasonalvós babócájának Kép
Danim már folyton megfordul hasról hátra, és most már nem azért kel fel éjjel, hogy egyen, hanem hogy "anyaaaa, fordííííts visszaaaa!!" Kép

Andi
psandi

Hali Csajok!

Franyó, köszi, így odatalálokKép

Nekem is van egy "felesleges" babaruhabörze belépőm a kismamából, van még rá jelentkező?

Maci2, szóval te tartod a kapcsolatot Manócskával, és lapítasz?Kép Tessék nekem infót küldeni róluk, mélben!!

Kangi, má mér ne hinnénk, Te nagyotmondóKép. Jó szüretelést, mikor indultok? Aztán körmeidre vigyázz, nehogy le legyenek taposvaKép

Zulu, majd beindul az a fogzás, akkor meg az lesz a bajodKép. Danó 9 hónaposan kezdte, akkor bújt ki az első kettő. És mindig párosával bújtak...

Babajaga, Psandi, várom a méleketKép. Andi, Dokinál voltál? Mivolt?

Ma korán elteszem magam holnapra, tiszta koki vagyok... de azért töltöttem fel képeket:
http://babanet.hu/album/main.php?album=804

Pussz
Zsófi
csucsuka

Psandi, mi van Veled?
Magdi, Ti jönnétek holnap a talira? A lányok azt állítják, hogy csak akkor mennek, ha ott lesznek a barátaik.
Nahát Kangi! Valószínűleg ugyanígy csodálkoznék, ha MArcipán hanyattfekve aludna. Egyhetes kora óta nem sikerült neki.
BAbakaja nassolásnál vigyázzatok. Én egyszer rászoktam a sztracsatellás tejberizspépre. Először csak türelmetlenül vártam, hogy hagyjon belőle, aztán csináltam magamnak is!!!!
Beu, lett Lőrincnek láza? Kellett borogatni, vagy csak szimplán nyügi volt?
Na jó éjt mindenkinek,
frontoktól kiütött sofka
sofka

Franyó
köszi az aggódást Kép

Csucsuka
mingyá küldöm Kép

Andi
psandi

közben látom, hogy többen is kérdezték, Sofka, Zsófi, köszi, már jól vagyok KépKépKép

ANdi
psandi

Andi, adatok megjöttek, örülök, hogy feleslegesen paráztálKép

Zsófi
csucsuka

Sziasztok!

Lőrinc jobban van, igaz, ébredés után megint nyügi volt, még a cicit sem akarta elfogadni. Szerintem annyira éhes volt, hogy csak sírt, és nem harapott rá. Aztán tele lett a pocak, és kerek lett a világ. Kép

Még nem is puffogtam a védőnő miatt. A doktornő az támogatta, hogy a Menjugatét egy éves kora után adjam be. Én úgy döntöttem, hogy inkább most. Mondtam neki, mondta, oké, már írja is. Megkapta Lőrinc a mai oltást, sírdogált keservesen. Erre a védőnő (ő asszisztál a doktornőnél) elkezd neki gügyögni: nem bántottunk volna most jó ideig, de anyukád másként döntött! Menjen a francba! Mit akar, lelkifurit gerjeszteni? Kevés ő ahhoz! Én egy olyan típus vagyok, aki mindig későn reagál. A jó poénok is utólag jutnak eszembe (mikor már nem csattan Kép), meg a dühöm is később teljesedik ki. Most ez volt a nőci szerencséje.

És kicsi az a pelus, ami 9 kg-ig jó, pedig még csak 8 kg a picinyemKép.

Anita! Mi a K-vitamint 10 hétig adtuk hetente.

Kangi! Lassan már őszül is.Kép

Maci! Jó, hogy hoztál hírt Manócskáról!

Elli! Az Örstől 82-es trolival egy-két megálló, de gyalog is közel van. Térképen meg tudod nézni, a Vezér út Örs felőli végén van.

Miszike! Tényleg nem értem a férjed! Az enyém is méltatlankodott már akkor is, mikor 68 kg voltam. Most bezzeg hogy örülneKépKépKép Kellett neki!

Zulu! Kangival egyeetértek fog ügyben. Ne parázz!

Franyó! Igen, Anka félévességére emlékeztem, de egy mostani gatuláció megzavart, hogy esetleg Neked is most van, csak lemaradtam. Nem akartalak öregíteni, hogy már a következőre kívánok.Kép

Babajaga, nem sikerült a kép? Pedig várjuk!

Heppi! Gratula a négykézlábhoz!

Timici! Most olvasom, milyen műsor megy nálatok. Szegények! Drukk, hogy rendesen aludjon Bencus!

Beu
beu

beu!

nekünk direkt a gyerekorvos javasolta hoyg 1 éves kor előtta djuk be neki, mert hogy járunk úszni meg babatársaságba is, és akkor jobb beadni. Mondjuk ő a kötelező oltások után kapta, külön azoktól, így mondhatom hogy az egyetlen oltás ami semmi, de semmi mellékhatással nem járt!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zsófi! Turbános Dani nagyon édes! És Zsófi gyönyörű!!!! Na és együtt!
A popsifeltolós alvás nalunk is megy most! És Zsófi már így ül???

sofka! Nem volt láza, nem kellett borogatni. Tulajdonképpen egész jól megúsztuk ezt is. A 3 hónapos volt a legrosszabb.

Beu
beu

Franyó,
Az előbb kimaradt: Említettem Manócskának a holnapi talit, de nem tudnak menni, mert bankba mennek hitelügyintézni. De szívesen eljönnének, szóval a következőről értesítjük majd.

Elli,
Gratula a fejecske emeléshez!

Andi,
De jó, hogy nem polip!

Csucsuka,
Az túlzás, hogy tartom a kapcsolatot. Most jöttem rá, hogy megvan a száma (szita agyam). A lényeget már leírtam.
Jegyre jelentkeznék, ha még nem kelt el.
Képek jók, Kiscsaj lassan kinövi a kádatKép

Beu,
Mi azért adattuk most a Menjugate-et, mert így már ősszel-télen is védett lesz, és akkor fertőz. Nem mindegy.

Na, megyek. Apa már kiterítette a babacuccokat. Milyen édes!

Maci_2
maci_2

Andi!
Hurrá!!!!!! Egy kis vadhús, meg nem a világ! Sőt!Micsoda különleges csaj vagy.
beu

Beu, ha így agyondícséred a csimotáim, nem tudok elszakadniKép. Ha még látnád, hogy áll (tudod, mikor ülésbe felhúzódzkodik... na ő állásba húzza magát). Mi hétfőn kapjuk a szurikat... Védőnéni dumája nem rossz... kár, hogy nem azt mondta, hogy a csúnya dokinéni és a csúnya anya szövetkeztek...

Zsófi
csucsuka

Sziasztok!

Beu
Jaj de jo lenne a szombat reggel! Hol fogtok lakni? Irhacc maganban is.
Szuri...jujuuuuuj, remelem hamar meggyogyul pindurlab Kép Parkettaordog Kép

Zsurlo
Szoval hol is laktok? Kép

Zulu
Asszem lestem volna a Tecsoban, "Szija Norka, itt Zulu" Kép De kar,hogy nem jutott eszedbe hamarabb!

Franyo
Hol van meg tavasz? Addig Apanak is valtozik majd a velemenye tali ugyben (ugye? Kép ) Olyan jo lenne!!!!!

Kangi
mikor Jazi megtanult forgolodni, o is ugy dontott hason jobb aludni. Elotte utalta! Kép

Andi
De joooo! Kép

Reka
Forgas Kép

Bocsi, ma ennyire futotta az enerdzsimbol... Kép

Lanyok
Kepzeljetek Apa ma mar harmadik napja nem dohanyzik!!! Olyan buszke vagyok ra! Kép
ES
Ha esetleg valakit erdekel a www.d2ol.com cimrol le lehet tolteni egy olyan progit, ami installalas utan nekiall soxazezer molekula kozul Antrax, Aids stb. virus ellenszert kereni. Minel tobb gepen fut, annal nagyobb az esely. Virust nem tartalmaz a file. Nalunk mar megy egy ideje.

Jo ejt
Norka s vilagotlatott JazminKép
norkini

Maci2, csak a tanyán kiskádazunk, itthon a 170esben lubickol a nőci

(növelem az üziszámomKép)

Zsófi
csucsuka

Végül ki jön talizni?

Csucsuka! Holnap bemutatóztok?
Beu
beu

SZiasztok,

Timici, a gyerekorvos azt mondta, husos kajat meg ne adjak Zsombinak, amig nem eszi meg a sima puret. De gratu, hogy nalatok mar megy a hozzatapi. Kép

Leszter, nem semmi meretei vannak Petranak! KépKép

Kangi, uj izek, hasonalvas...Kép Jo szuretelest! Es aztan majd mnegkostolhatjuk azt a bort? Eljenek a reszeges anyukak...KépKépKép

Heppi, negykezlabazas, bocsi ketkez-ketlabazas szuper! Kép

Elli, irtam is gyorsan a Tianak email-t. Kulonben szombaton talalkoztunk, egyutt buliztunk az eskuvon. KépKép

Babajaga, jo, hogy nincs mar baj a szemevel. KépKép Ne haragudj, nem akarok beleszolni, de szerintem nem tul szerencses, ha az autoban menet kozben kiveszed a kisbabadat az autosulesbol. Plane, az anyosulesen. Isten ments, hogy valami baj tortenjen, de az az autosules eletet menthet, nem hiaba tettek kotelezove itthon!

Reka, elgurulo Dani. Kép

Beu, break-elo, krumplipucolason kacago (csinalna csak o Kép) Lorinc KépKépKépKépKép 7900 gram? Az szep...Kép Vedono Kép

Maci2, Roni tenyleg szepseges! Kép

Anita77, en innen vettem a kendot: http://www.uti.hu/robinson/bolt/magsite/home1.htm
A hazhozszallitas benne volt az arban.

PsAndi, hurra, hogy "csak" vadhus, es semmi komoly! KépKép

Sofka, sztacsatelllas tejberizspep! Kép Es azota is csinalsz magadnak? Kép

Miszike, csunya dolog a parodtol a kiloidat kritizalni! Tok vekony es csini vagy! Bezzeg az en parom hogy orulne, ha csak 63 lennek! Kép

Zulu, Maca fogatlan lesz az erettsegin, a Zsombim meg cumisuvegbol issza majd az anyatejet. Kép

Ma kimenot kaptam Apatol, igy elmentem csavarogni egyet a Nagykorutra. Kép Vettem Zsombinak Nan2-es tapit (is Kép), az hatha jobban bejon neki.

Mi sajna egyenlore tali ugyben eselytelenek vagyunk, Apae holnap a kocsi. Esetleg megprobalunk BKV-val, de ne vegyetek 100%-nak. Mettol kb. meddig lesztek ott?

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Itt vannak a barátaink, és velük megyünk jobbra balra,már amikor a torna közti idő engedi.És igy voltunk tegnap este a tengert megnézni!
Szóval a kis csemetém látta életében előszőr a tengert!!!!Nagy szemekkel vizslantotta.
Vannak fotók majd felvarázsolunk néhányat!

MACI2 !!!!!
Melyik dokihoz jártok?Csak nem a Tauszhoz?
És most olvasom,hogy a Manócskáék Dunakeszire költöznek!!!!!Hurá!!!!Mi is ott lakunk ám!!!!!!!
Ha beszélsz vele valahogy felvenném a kapcsolatot vele!!!!!Köszi!

Beu!
Oltásról...mi is beadattuk a Menjugate-t,és eddig mindenki azt mondta nyugodtan beadhatjuk 1 éves kór elött,csak a gyógyszertárban a patikus kérdőjelezte meg a helyességét.Szóval csak nem baj!!!!

Ellimami!
Nagyon nagyon hasznos a hason tartás!!!Tapasztalatból mondom,a hypotóniás Marcikám 3 hét kőkemény hasontartás után olyanokat művelt hogy csak ámúltunk!!!!!Minnél többet tedd hasra!!!!!
Mennyit tornáztok egy nap? És miket kell csinálnotok???
Ha gondolod én is leirom neked hogy mi miket csinálunk!
(nagyon nagyot fejlődött a picikém amióta ez a torna van!Kő kemény de megéri!!!!)

Mindenkinek puszi,még jövök,csak kicsit vasalok!!!!

Mariann&Marci
Mariann

Sziasztok!

Megint csak gyors leszek, ha Dani felkel megyünk vásárolni. Sajna csak kaját! De hétvégén keresztelő, jövő héten meg végre nyaralás, kicsit kapkodva intézem a dolgokat!

Csucsuka!
Képek szupik! Kép

Andi!
Jaj de jó hogy nincs komoly baj! Kép Izgultam ám érted!

Beu! Elli!
Én is akarok menni a cserepesházba tornázni! Mikor kezdődik pontosan? Még júliusban kaptam egy mailt a Dórától (aki tartja), de persze már kitöröltem.

Beu!
Azt mondta a dokinéni, hogy csak izgalmában veszi furcsán a levegőt Dani, mert ha nyugodt akkor nem szuszog. MEgnézte orrát, torkát, tüdejét ... nem talált semmit. Kép A hasmenésre meg azt mondta, hogy egy 8 naponta kakiló gyermeknél minden előfordul. Most kaptunk valami szirupot, ami elvileg megindítja. Hát nem tudom, idáig semmi. MAjd biztos a talin fogja ma összekakilni magát. (Bár megjyegyzem én azt sem bánnám!)
Az agyhártyagyuszi elleni oltásról beszéltetek? Mert mi most kapjuk majd az elsőt. A dokinénink azt mondta a tél a kritikus időszak, ne várjuk meg a kötelezők végét, kezdjük most. Így szegény kisfiam kéthetente fog oltást kapni. (Oltásellenzők most biztos meglincselnek!)

Na ébredezik a gyermek, megyek!

Akkor a délutáni taliig is szép napot Nektek!

Réka
muki

Sziasztok!
Kutya megint randaliroz a teraszon. Foglmam sincs, hogy honnan szedett megint egy foldlabdat, amit szetteritett... Kincso alszik, ma megint 5-kor koltott, hogy miert jo ez neki? Jobb napokon 7-ig hagy minket durmolni.
Heppi, gratula a negykezlabazashoz, nagyon ugyes a leanyzo. Az enyem meg csak tologatja folfele a popsijat.
Kangi, a lanyaink osszebeszeltek! Kincso is most aludt eloszor hason, Apajaval csak lestuk, hiszen nemreg meg uvoltott, ha hasra tettuk.
Ellimami, fejecskeemeles Kép

Kincso mar alig szortyog, ugy nezem kilabalunk ebbol a franya nathabol. Lenne egy kerdesem, szerintetek milyen autosulest erdemes venni? Mostanaban kezdtem nezegetni, hogy ne akkor kelljen kapkodni, amikor mar nem tudjuk beletomkodni a lanyt a hordozoba, es nagyon nagy a valasztek. Nagyobb gyerekesektol kerdem, mire erdemes odafigyelni autosules vasarlaskor?
Pussz,
vidam napot mindenkinek,
Kiszuny es Kincso
kiszuny

sziasztok!
nahááát,
a lányom netfüggő lett!!!! elkezdett óbégatni, ölembe vettem, néééz, most meg a szemével követi ahogy félkézzel pötyögök..képzelhetitek a feje hogy cikázik!!!!Kép

most irja a gép, hogy nayg a kép Kép, nem tudom hog kell a pixel méretet csökkenteni Kép

Beu, most is megpróbálom felrakni a képet, de ezt tegnap is így próbáltam!Kép
Naháát,ez a Lőrinc miket tud Kép..Krumplipucolás: én ki nem állhatom..nem is csinálok semmit krumpliból brrr..

Talira mi sajnos nem megyünk Kép, férj vendégeket szervezett, most takaríthatok, süthetek oszt vendégvárhatok, ráadásul ezek az esték mindig hülyén sülnek el, úgyhogy hogy váááárom!!!

Heppi,
na elfutottam a Fürj utcába, köszi...és mire odaértem 4 óra 5 percre már bezártKép. na sebaj, átfutottam a megagigatoysba, na ott ugyanezt kaptam!!! és teccccik a lánynak, nagyon érdeklődve figyelte.Kép

Urszila,
az a gyomorzáró torna most pontosan hogy is van?? fel-le repteted vagy magad felé??

Maci 2,
a gyönyörűséget mi is megmondtuk volna!! Kép ti hányszor vágtátok már Roni haját??

Gombóc Kép,
abszolút igazad van anyósülés-szoptatásKép, csak néha muszáj, mert mi ilyen mindig sietős család vagyunk (amit egyébként uuutálok, de valahogy igy jön össze)

Jaaj, a férjem extra hülye ma...bemegy a gyerekhez reggel, felébreszti, aztán megsértődik, hogy miért sír, biztos nem szereti, sőőőőt gyűlöli!! őt. Úgyhagyja...Oké, kiveszem a kiságyból, megnyugtatom, erre ő: nalátodcsaktégedszeret!!! hu! Egyre fárasztóbb, ti ezt hoyg viselitek?
Psandi,
örülök, hogy "csak" ez van, és mit csinálnak vele???

na most csak ennyi,
babajaga és a talánsikerülőképfeltöltés Sophieról
Névtelen

Sziasztok,

Mariann,
ha még nem mondtam volna,szeretnék mégegyszer gratulálni Marcikához.Egy tündér a kissrác és az a huncut mosoly....Nagyon ügyesen fejlődik....csak így tovább és minden rendben lesz. Kép

Réka,
már neked is mondani akartam ....láttam a képeket Daniról...édespofaKépA bambulós képen...jól látom,hogy éppen nyálbuborákot fúj?!??!? Kép

DÉlutáni talira én is szívesen elmennék,de sajna azt se tudom,hol van a Feneketlen tó. Kép ...nameg a közleked egyedül....Kép

Myssnia,
hogy van Szilárd? Remélem már jobban.

pusza
Évi+Petra
Kép
Évi24

Sziasztok!

Babajaga!
Depressziósabb időszakomban nekem a mániám, hogy engem (!) nem szeret a gyerek. Szóval a férjed még elviselhető hozzám képest Kép.
Kérdezd meg tőle, hogy ő mennyire lenne morcos, ha felébresztenék Kép?

Kiszuny!
Mi kb. 3 hete vettünk autósülést, méghozzá Brevi Grand Prix-t. Nálunk bevált, bár eleinte volt egy kis sértődés Levi részéről, mert háttal kötöttük be, úgy meg nem látott semmit és kényelmetlen volt neki. De már megfordítottuk, így már tetszik neki. Az ára is elég jó volt szerintem: 19990 ft. Lehet kapni újszülöttszűkítőt is, és akkor már kicsiknél is használható.

Szúnyogriasztó: voltunk a Brendonban, sajnos elfogyott, kb. 1-2 hét amíg lesz. Akkor lesznek még szúnyogok Kép? Szegény Levi feje össze-vissza van csipkedve, még közvetlenül a szája alatt is van Kép. Ezzel kapcsolatos az újabb anyós-szösszenet: szerinte valami kicsapta a száját, tehát az nem szúnyogcsípés. Ja persze, az a chilis bab amit adtunk neki, az lehet a bűnös Kép. Kíváncsi vagyok a tegnapi elkapart szemhéjon (!) lévő csípéshez mit szól majd.
Tegnap vettem Raid szúnyogirtót, azt fújogatom most. De mivel büdösnek érzem, ezért utána ki kell szellőztetnem, tehát bejön az újabb adag szúnyoghad.

Pusza, Virág és Levi, aki ma 36 hetes
virga

Évi,
honnan jönnétek? Feneketlen-tó: Kosztolányi Dezső térnél, a többit fentebb írtam Csucsukának!

Pusz mindenkinek, megyek, mert Anka a nagyágyon randalírozik Kép

Franyó
franyo

Hali Lányok,

Anita77
Kendővel kapcsolatban írok neked mailt (nekem nagyon szimpik voltak, és nincs postaköltség sem, neten is lehet rendelni)Na, erre Franyó megelőzött, én is ezt akartam neked javasolni Kép
K-vitamin: az én dokim azt mondta, addig kell adni, amíg a csöppség meg nem eszik legalább 80g gyümit naponta. De azért te kérdezd meg a tiédet.

Zulu,
Van olyan gyerek, akinek egy éves koráig nincs foga, de enélkül is tök jól elvan. Kicsit tovább eszik pépeset Kép Ne aggódj, ki fognak nőni, lehet hogy egy hét alatt 8, és akkor majd nem lesz nyugtod, de legalább egyszerre letudod a nehezét Kép)

Ellimami,
Kenvinnek nagy-nagy gratula a fejemelgetéshez és nézelődéshez (tudtam én, hogy klassz kiscsávó Kép ). Igen, a diéták általában holnaptól kezdődnek, de nekem ez azért tetszett nagyon, mert MINDENt ehettem, és akkoriban nagggyyyon éhes voltam egész nap Kép)
Kreatív sztori nagggyyyyon jó, bár a séma ismerős Kép)

Psandi,
Az én lányom dettó ez volt. Ügyesen fordult hasról hátra, aztán meg "Anya, gyere, fordíts vissza!" És amikor már tök ügyes volt, akkor kb óránként (hajnali 4 után félóránként) Kép nyüszögött, mert háton nem tudott jót aludni. Aztán egyiknapról a másikra leszokott róla. Azóta megint végig alussza az éjszakát Kép

Babajaga,
Örülük, hogy találtatok babygym-et. Én eleinte akkor raktam bele, amikor ő ébren volt, nekem meg mondjuk muszáj volt elmennem pl wc-re, vagy amíg elkészítettem a tápszerét stb. Később egy-egy telefon erejéig tettem bele, ma meg már akár egy órát is elvan benne. De azért igyexem minél többet ölbe is venni, hogy végre hozzámbújjon, ami nekem olyan fincsi Kép
"Extrahülyeapának" magyarázd el, hogy legfincsibb álmából ha felébresztenéd, hogy "apa, drága, hozzál be nekem egy pohár vizet?" akkor ő nem lenne-e morcos?

Ma megpróbálok csinálni egy saját képtárat..... Majd beszámolok róla, oké?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Réka! Cserepesház: 16-án kezdődik, az órát nem tudom, de majd megnézem.

Babajaga! Szerintem röptesd mindenfeléKép FérjedKépTanítgasd, hogy kell babázni! Kár, hogy nem jöttök. Miért vagy névtelen?

Gombóc! A kimenődben is Zsombinak vásárolsz? Kép Magadnak is vettél valamit?

Virág! Szegény Levi! Máshol nincs szúnyogriasztó? Hívd föl a Csalogány utcai boltot, ott azt mndták mindent megszereznek olcsóbban. 214-5918 06-20/5444165 e-mail: szuper_m@axelero.hu

Beu
beu

Csucsuka,
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a KISkád oka, anyukáméknál fürdettük hasonlóban Ronit, csak az fehérKép

Mariann,
Nem, mi Kálmán dokihoz járunk.
Mint írtam kb. másfél hó mire Manócskáék költözhetnek, aztán lesz netje is és jönni fog! De azért legközelebb említelek majd neki.Kép

Babajaga,
Eddig csak egyszer vágtam Roni hajából elöl. Lassan ideje lesz megint.

Virág,
Okos anyósKép. Talán kaptok másol szúnyogriasztót.

Képzeljétek, 10-re mennénk oltásra. Erre a kiscsaj 1/2 10 előtt elaludt, az sem zavarja, hogy már megint fúrnak (egy emelettel lejjebb lakásfelújítanak). Mondjuk nem csoda, mert megint korán kelt. Nincs szívem felébreszteni. Főleg azért, mert mostanában kihagy egy alvást és estére nyűgös. Mi lenne, ha most felkelteném! Végülis 12-ig van egészség rendelés, megyünk később.
Már kivasaltam a babarucikat, és itt ülök rajtrakészen.

Maci_2 és szundizó Roni
maci_2

sziasztok!

Szeretnék gyorsan kérdezni tőletek, többgyermekes anyukák, help.
Szilárd egy-két napja enni sem, de most már inni sem akar.
Hogyan tunkoljak belé, mert nagyon félek, hogy kiszárad.
Tegnap dél óta össz-vissz 2 decinyi tejet, teát ivott. Ami nagyon kevés. Erőltetném, de szorítja a szájját, és kiköpi. Kép
Miből tudom, hogy ha kezd veszélyes lenni a nemívás?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok lanyok!

Voltunk ma reggel csiposzuresen, minden rendben szerencsere.Kép

Beu,
Felszabdalt zokni nagyon jo otlet!Kép
Aranyos lehetett a kis breaktancos!Kép (Igy kell irni?Kép)
VedonoKép Az igazan jo es gondos anya ezek szerint egyaltalan nem oltatja a gyereket, mert az faj??

Miszike,
Az Almassy ter kozelebb lenne tenyleg, de ott nincs (vagy mar betelt es ezert nem mondtak?) szombati idopont.Kép A modszer tenyleg ugyanaz, annyi a kulonbseg, hogy az Almassy terit nem csak babauszasra hasznaljak, mig a Rubin Hotel-belit igen. Es ezert ott baba szempontbol jobb a felszereltseg, es talan meg egy picit tisztabb. Ha csak ez lenne a kulonbseg, akkor persze mi is az Almassy terre jarnank inkabb, csak hat nekunk mindenkepp szombat kell...
Ne higgy apanak!Kép Csinos vagy igy ahogy vagy!Kép
Felszabdalt Tena bugyi nagyon jo!

Zsurlo,
Hazszam es forgoajto!KépKépKép

Heppi,
Matav tudakozo plusz reklam nagyon jo, gratula a ferjednek!Kép

Kiszuny,
Ugy tunik, ez egy eleg kemeny het lesz nektek... Vagy mar a vege fele tartotok?Kép

Babajaga,
Bekakilos sztori.Kép Huu, jo sok mindent bevallaltal!Kép Tenyleg, letrejot az uzlet Manocskaval, meg a pocakossag idejen?
Majd teszek fel kepet!Kép De elobb neked kene, en mar tettem fel tobbet is, Te viszont ha jol tudom, meg nem. (Vagy csak en maradtam le?)

Evi,
Mit mondott a dokineni?

Reka,
Gurulo BabyGym.KépKép

Maci_2,
Gratula a kis formashoz!Kép En is majd' elolvadtam ma, amikor a csiposzuresen megdicsertek Petra szep boret.KépKép

Kangi,
Jo szueretelest a felnott hasonalvossal!Kép

Elli,
Gratula a fejFELemeleshez!Kép Csak igy tovabb!Kép
Volt kreativ ismerosKép

Andi,
Orulok, hogy minden ok!Kép Amugy a vadhussal mit tervez a dokid? Nekem gyanus, hogy velem is van egy pici gond ilyen teren.Kép

Virag,
Mar megint mit adtatok Levinek, ami meg a szemhejat is kicsapta???Kép

Na megyek, van egy csomo hazifeladatom, Apa kinyomtatott lakashitellel es ingatlan adasvetellel kapcsolatban egy rakas infot, at kell ragnom magam rajta. Beu, de jo neked, te ezeket magadtol is tudod mar...

Udv:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Sofka:negyedik, már mért ne???Kép (igy nagy korkülönbséggel olyan, mintha első lenne, egyetlen pici, ugyanakkor három utáni tapasztalattal, tök jó!) Vadállatkák: valahol van topik itt a babaneten, az állitólagos tuti megelőző az ecetes vizzel való hajöblités minden hajmosás után. Arányra nem emlékszem,ominózus topikban biztos benne van, de valami olyan rémlik, hogy 2 liter vizhez 1 dl ecet. Mi anno szerencsések voltunk, mert egyszeri 8 nap küszködés után letudtuk. Val. a nővéreméktől szedtük, ők begyűjtötték másodszor is (suliból tán), mi akkor -bár épp Karácsony volt- inkább nem mentünk talizni se, annyira rettegtünk tőle. Fogak lent vannak, négyből 3 gyerkőcöm igy csinálta, Gergő meg egyet lent, aztán kettőt fent és utána a másik lent, de ő 10 hónaposan kezdte.

Anita: kendő ügyben Lieseléket ajánlom, ők a Nandu kendő a főoldalról. Szerintem nagyon korrekt áraik vannak.

Bogarat tettetek a fülembe a Menjugate-el, én is meg fogom kérdezni a dokit.

Ancsi tegnap strandolt, láblógatás a nagymedencében, eközben kicsit vizes lett a kombija, na akkor már vetkőzés és be a gyerekmedencébe. Nagyon élvezte, meg vagyok győzve, hogy lustaság ide-vagy oda, de vinni kell babaúszásra. A végén sajna belekortyolt, remélem nem lesz belőle baj, egyelőre semmi extra nincs. (helyiek szerint naponta cserélik a gyerekmedence vizét, és piszok kevesen voltak (erzsébeti hullámstrand), reménykedem.)

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Babjaga!

Hát éna férjemnél ilyet még en tapasztaltam, nem szokott oilyet mondaniKép

autósülés: nekümk is brevi garnd prix van, de én tettem bele szűkítőt még Emmának is mert keménynek találtam az ülést aotta hola feje van most, mert magasabb babákra tervezték és amíg kissebb a feje éppa gerinc merevítőhöz kerül és az nagyon kemény.

Manó2!

Képzeld, ma anyósom felhív és közli hoyg egyedül jöna kerezstelőre mert az apósom nem hagyja otthona kiscsirkéket meg kiskacsákat, meg amúgy is azért nem utazik ennyit hogy délután hazamenjen, de itt m,eg nem alszik mert tériszony avan és egyébként is a kerezstelőn enm szoktak ott lenni a nagyszülők. Hát én nem is tudtam semmi mondani csak hogy jó,a kkor enm jön. De anyukám visszahívta őket, aztán megmondta nekik hogy igenis a kereszteőn épp a család szokott ott lenni, és hogy a kiscsirkéknél talán fontosabba az unokája. na, ezek után kiváncsi vagyok mi lesz. de komolyna olyanok, ha mi nem megyünk,a kkor nem is látják hónapokig, mert ők nem jönnek fel Pestre, főleg apósom.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beu,
azért vagyok névtelen, mert 1.számítógépes analfabéta vagyok,
2. iszonyatos lusta (bár most éppen nagytakarítok, úgyhogy önvállveregetésKép)

képet elmegyek lekicsinyíteni, aztán már tényleg felteszem!! Kép

Heppi,
kár hogy nincs tv-nk és nem tudom a reklámot megkukkantani Kép

Leszter,
én küldtem csomagot Manócskának, de asszem nem kapta meg...amerikaimagyarpostaKép

Maci2,
nálunk olyan focistába nyomja a lány,
hátul már vállig ér a haja..Kép

Virga,

tudomtom, én hajlamos vagyok deprimáltságra,
de a férjnél ez az ő gürcöl és senki nem szereti őt kezd állandósulni...és erre nekem egyre kevesebb energiám van!!!
amikor meg foglalkozna a gyerekkel, akkor vagy álmából kelti és sír (gondolhatjátok ennek én is hogy örülök), vagy úgy agyonpuszilgatja hogy dettó...

napusz,
babajaga
Névtelen

Gyors leszek, mert felkezes vagyok. Kép Zsombi itt ul az olemben, mert reggel ota nyekereg. nem tudom, mi lehet a baja, kicsit kohog, meg masszirozza az inyet folyamatosan es nyaladzik....KépKép

Myssnia,
kiszaradas elso tunet: tok cserepes a szaja, komolyabb, mar figyelmezteto jel, ha rozsaszines a pisije a pelusban. Kép talan probald felalomban etetni/itatni...

Leszter,
lakashielek ugyeben en is egyre profibb vagyok. Mi erdekel, talan tudok segiteni. Kép

Beu,
magamnak alig vasaroltam, csak egy kis oldaltaskat vettem. Kép Furdorucit kerestem, de altalaban a mereteimet meglatva lesajnalva kozoltek, hogy nincs. Kép

Babajaga, mi tavaly karamboloztunk, 16 hetes terhes voltam akkor. Azota az elmeny ota nem megyek sehova biztonsagi ov nelkul, es a gyereket is azonnal bekotom a hordozojaval. Kép En azota nagyon vigyazok erre, sohasem fogom elfelejteni azt a nehany pillanatot. Pedig elotte meg voltam gyozodve arrol, hogy velunk ilyen nem tortenhet. Kép

Talira megsem fogunk menni, bankhitelt kell ugyinteznunk. KépKépKépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Hali,

Na, lányok, nem fogjátok elhinni, de MEGCSINÁLTAM a képtárat Kép Kép

Jaj, szörnyen büszke vagyok magamra... Mire kisilabizáltam, hogy mikor mit kell csinálni, és hogy hogy lehet módosítani, meg képfeliratozni Kép na arra ráment vagy egy óra. VISZONT készen van Kép)

Nem mondom, le is fáradtam agyilag rendesen, úgyhogy most megyek sziesztázni

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Myssnia +++++++++++ Kép Kép

Lakashitel
Hol adnak penzt csak ugy Kép

Gomboc
Baleset Kép Probald bekenni az inyet Dentinoxal, ha nem mas, kicsit eltereled a figyelmet a nyuglodestol. Nalunk bevalt. Ha pedig a foga faj, akkor pedig csucsszuper! Kép

Lanyok
Sokan irjatok a babauszast. Nem tudom lattatok-e a bambinon lehet kapni bebifurdonacit-kb. 1 csomag furdopelus araert- mi is most veszunk, nagy remenyeket fuzok hozza! Kép
http://www.gericom.net/bambino/furdonadragok.htm

Ma is furnak egesz nap, nemtom mikor akarjak mar abbahagyni???!!! Kép

Norka
norkini

Beu
Lattad az uzcsim? Tali?
N
norkini

Heppi! Megkuksiztam a képtárat. Édes a babád! Egyforma a hordozókendőnk.

Feliratozni egyszerű: Beírod, klikkelsz mellé a kis kockába, ez fontos!, aztán módosít-ra klikk és kész. Törölni és áthelyezni én sem tudok. Ha rájössz, hogy kell, oszd meg velem.

Gombóc! Baleset: jujj, még olvasni is rossz volt. Kár, hogy nem jöttök!

Babajaga! Ha nagytakarítasz, nem vagy lusta. Én nem nagytakarítottam idén. Most végre sikerült kisírni apától egy bejárónőt, úgyhogy nemsokára megint kilátunk az ablakon.Kép Én is analfabáta vagyok a géphez, de regisztrálni egyszerű.

Na, most ennyi, megyek és végre én is főzők valamit.

Beu
beu

Kangi! Ha még benézel: jó szüretelést!

Beu
beu

Lányok! Ti mit adtok inni anyatejes babáknak. Lőrinc nem issza meg a forralt vizet, teából a hasfájós édesköménnyel próbálkoztunk, persze nem kell. Most vettem egy Milupa gyümölcsteát, azt inná, de azzal nem akarom rendszeresen itatni, mert cukros. De tegnap fajdalomdíjként adtam neki, csak úgy nyelte. Pohárból, mert másból nem hajlandó inni.

Beu
beu

Norka!

Pontosan mi a lényege annak a vírusos oldalnak amiről írtál?

Heni
heni1979

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?