Szasztok'!
Először dicsekszem kicsit: a torna megint szuperül ment, csak a végén tört el a mécses, de megint ügyesek voltunk
És ma itthon először FELemelte a fejét hason!!! (Tartani eddig is tudta egy ideig, miután letettem, de aztán ha 1x lekerült a buksi az ágyra, ott is maradt, max átfordította a másik oldalra. De most megemelte, és nézelődött!!
)
Gombóc,
A Timi kérdezte, mi van Zsombival. Sajna sok mindent nem tudtam mondani, merthogy csak 2 hónapja vagyok itt, de megyünk jövő héten is. Mit mondjak neki?
Nagyon szeretheti a munkáját, szívesen beszél róla, és nagyon kíváncsi, mit fog mondani a DA Kevinre. Teljesen megkedveltük.
Heppi, köszi a mélt! A jó diéta mindig HOLNAPTÓL kezdődik ugye. De most má' télleg'!!
Urszila,
Tökjó, hogy Anya jobban van
Gyógyulást neki, talán nem olyan nagy a baj, mint elsőre hiszitek
Évi,
Nekünk is volt zöld kaki 1x, én is beparáztam, de itt megnyugtattak engem is
Orsoly,
Bizti menni fog mindenféle mozgás hamarosan! Drukkolunk ám nektek! És hogy érzed, jó a DA? A Katona-módszerrel nem is kezelték? Úszást nem javasoltak?
Miszike
Nekem 63 kiló a VÉGCÉL, és én csak 167-168 cm vagyok. Szóval férjuradnak koppints az orrára, csini vagy és irigylésreméltó
Zsurlo
Állatkerti bejárat sztori
Heppi,
Nekem is van (na jó, volt
)egy kreatív "ismerősöm". Eccer mesélt egy tökjó sztorit, hogy hogyan született a "Ronda és finom" szlogen a Chokitora. Egy csomó tinédzsernek odaadták a csokikat, csomagolás nélkül, és kamerán figyelték a reakciókat. A szlogen a "hogy néz má' ez ki bammeg" beszólás nyomán született. Szerintem vicces
és nagyon klassz szakma lehet
És persze nem kis fantázia szükségeltetik hozzá, amit a kreatívok más területen ;-) is kamatoztani tudnak
(Ez is tapasztalat
)
Babajaga,
Megőrülök, te is tanulsz, csak én vagyok ilyen semmirekellő, hogy abbahagytam a könyvelősulit a szülés miatt. Most már télleg szégyellem magam
Réka,
Forgáshoz gratula, irigy vagyok, remélem, 3 hét múlva én is dicsekedhetek:
Beu,
Engem érdekel a torna, csak ott a Pólusban elfelejtettem megkérdezni. De én nemtom, melyik a "cserepes ház"???
Tsók
Elli+Kevin