Új privát üzeneted érkezett!

Másik topicban olvastam, hogy megszületett Poppilau babája Ádám 2870 g és 50 cm. Császár volt 35+4. napon. Régen írt ide, ha valaki nem emlékezne rá.

Gratulálok nekik, jó egészséget babának és mamának :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, visszaolvasni még nem volt időm.
De: hogy jó példa legyek:
Barnus megfordult! Ismét fejvégű! Tehát nem kell mindig sokat várni (a 2 uh között 1 nap telt el). És m ég csak nem is próbáltam rábeszélni, mondván, ő tudja, mi a jó neki... Tudta...
:lol:

Nagyon várom már, ki lesz a következő... :roll:

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Jajj gratulálunk az újabb topicbabához,még ha régen is írt az anyukája! :D Jó egészséget,sok boldogságot kívánok nekik! :wink:

Szili!

De jó! :D Látod tényleg tudta mi a jó neki! :wink:

Pandi!

Hogy állsz a takarítással? Esetleg utána elmehetnétek a Jánoshegyi kilátóba,ott elég sok a lépcső! :lol: Na jó csak vicceltem.Milyen furi én azon aggódok,hogy addíg nyugton maradjon Domi,te meg,hogy jöjjön már ki Dorka!De a végeredmény ugyanaz,hogy végre a karjainkban tarthassuk.Mi most üzemeltük be a légzésfigyelőt!Meg felszereltük az ágy fölé a lámpát,ami majd éjjel fog égni!Apa is annyira izgatott! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szili, gratula!!!!! Ejha!!

Laura, gratulálok Ádámhoz!

Pandika, ha végeztél, gyere hozzánk is talarítani a kilátó helyett :wink: nekem úgyis feküdnöm kell(ene)... :oops: :lol: :lol:
Holnap? (39+5) :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
Megyek, mondjad a címet :wink: ma már kétszer lépcsőztem is :wink: max. formás lesz a vádlim :lol:

Eszter,
A lakás már ragyog minden héten nagytakarítok, de ez most már tényleg az utolsó volt!

Szili,
Látod milyen ügyi a babád? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Egészségügyhöz: no comment, illetve annyi, h. anyukám egészségügyis (főnővér) és tudom/ látom rajta, h. szívvel-lélekkel csinálja amit csinál már több mint 30 éve, sok mindent látott már, sok keserűség érte, sokan megbántották már, de Ő ennek ellenére is csinálja azt amire felesküdött.
Azt gondolom, ha több olyan ember dolgozna náluk, nem ilyen lenne a helyzet náluk.
A politikától meg hányok a jobb meg a baloldalától is...

Pati!
Én a te szakmád előtt a kalapomat emelem le. Imádom az állatokat és felnézek azokra akik segítenek rajtuk (azt már azthiszem írtam neked, h. ha újraszülethetnék ezt a hivatást választanám).
Pihenésről: próbálj meg pihenni, az a 34. hét még kicsit korai, most csak a manód számít.

Látogatási tilalomról:
azért jó lenne, ha párom legalább szülőszobára be tudna jönni, majd érdeklődök hétfőn én is, h. a SOTE 2-őn mi a helyzet, bár ha az I-en tilalom van lehet h. itt is.

Takarítás: én ma a gyümölcs/ húspiacot jártam be, meg főztem egész délelőtt, de semmi... Egy másik fórumon a lányok valami bábakoktélról beszéltek. Tud valaki erről valamit?

Szili!
Gratula, látod, tudják Ők, h. mi a dolguk.

Eszter!
Ha addig nem írnál, akkor tudd, szorítok érted a csaszinál, majd várunk a fejleményekkel és persze a képekkel vissza!

Vikci!
Hátte? Vihetem a húslevest? (Megvettem a hozzávalókat a piacon, de ha tilalom van majd valahogy felcsempésszük neked, vagy Béci majd valahogy beviszi). :wink:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Ezt tette fel egy lány: 2féle van: 1. Kifacsartok egy narancsot és egy grépfrútot és hozzá kevertek 1 evőkanál reszelt gyömbért, elég erős. A 2.hatásosabb: 1 egység ricinusolaj, 1 egység pálnika vagy vodka és 1 egység narancs- vagy baracklé, úgy hogy az egész 1dl legyenEzek talán jobbak, mint ha az orvos mű dogokkal indítja bes csak akkor indul be a szülés, ha valóban itt az ideje. Nagyjából 4/6 óra alatt fejti ki hatását, tehát lehet kalkulálni is, ki mikor szeretne szülni. És ne lepődjön meg senki, hasmenést is okoz, lényegében az indítja be a szülést.

Persze ezt azoknak akik az utolsó héten járnak, tessék türelmesnek lenni :wink:
Vendég

Pandi!

Van itthon egy kis jóféle házi pálinka (még mielőtt teherbe estem volna hozta a nagybátyám). Akkor megkóstoltam és nagyon ízlett (bár a pálinkát nem nagyon szeretem, sokkal inkább Baileys párti vagyok :wink: )
Ne tartsatok alkohol -listásnak, de 9 hónapja arra fenem a fogam, h. mikor ihatok belőle egy kortyot. Na azt hiszem itt lesz rá az alkalom...
A ricinust muszály bele? :lol:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Köszi a drukkot! Igen rám fér,bár már egyre kevesebb bennem a félsz,inkább türelmetlen vagyok.Csak attól félek,nehogy az influenza miatt tolódjék,de igyekszem mindent bevetni a gyógyulásért!Jól írod,pont olyan emberek kellenek az egészségügybe,mint a te anyukád.Szerencse,hogy vannak még ilyen szakemberek,akik szeretik a munkájukat és szívből végzik azt.De én azt is gondolom,végezzen valaki bármilyen munkát,legyen tanár,autószerelő,vagy orvos,pénztáros,vagy bármi,akkor ér valamit az egész,ha szereti amit csinál,mert akkor ő is boldog ember és a környezete is meghálálja majd.Én ezt gondolom. :wink:

Pandácska!

Én a 2. variációt ismertem hallomásból,de az én ismerősömnek nem vállt be.Ha nem császárra várnék szerintem én is kipróbálnám.Jajj én is folyton takarítottam ám a végéig.Mondjuk most már nem merek,meg holnap úgyis mennem kell,majd a fiúk folytatják! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Verra,
Ha te ezért alkoholista vagy akkor én is :wink: mert én 9 hónapja vágyakozom a Baileys után :lol: párom megígérte hogy kapok egy üveggel, ha megszültem :lol: nem ezért akarok szülni esküszöm :lol: :lol: :lol: Persze akkor még nem ihatok a szoptatás miatt, de egyszer eljön az én időm :lol: Pedig az alkoholt utálom, de a Baileys más ő olyan fincsi :wink:
Gondolom a ricinus a lényeg benne, nem kell magyarázni hogy miért :lol:
Vendég

Pandi!

Igen! Mondjuk hashajtásra a paradicsom és tej is megteszi (legalább is nálam).
Baiyles-ről: ilyen ígéreteket én is akarok kapni a páromtól...

Szerintem egyébként a Baiyles nem annyira tömény, ha nagyon görcsöl az ember lánya és még nincs itt a szülés ideje nekem a szülésznőm szintén mondta, h. vágjak be egy felest, mert Ők a klinikán ezzel állítják le a megindult szüléseket, csak Ők nem feles mennyiségben mérik ezért a kismamik enyhén el is kábulnak tőle...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Poppilau,
Gratuálok Ádám babához : ))

Pandi,
Mostanság már én is hasonló praktikákon töröm az agyam, kezdek egyre izgatottabb lenni, nagyon közeledik a kiírt időpont nálam is, de nálad pláne
Remélem Dóra baba kibújik ma vagy holnap, az már tutti hogy csuda jó dolga van odabennt : )

Anubias,
Drukk és jobbulást!!

Nagyon jól hangzik ez a 2 "koktél"

Nagy Vera,
Velem is ez a helyzet, néha én is azon gondolkodom milyen jó lenne egy kis krémlikőr, vagy egy korty pezsgő : (( biztos azért van ez, mert nem volt szabad : )

Kép
danidaniel

Nos akkor mindeki szereti a Balileyst?

Egészségetekre :lol: (nem ér nyalogatni a monitort :lol: :lol: )

Kép
Vendég

Pandácska!

Ejnye-bejnye 8) most én is megkívántam :oops: :oops: :oops:

Laura!

Gratulálok a babához, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Pandi, azt nem tudod miért lett csaszi, és hogy miért ilyen korán?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Pandi te gonosz vagy!!!!!!!!!!!!!! De nagyon, és hogy még a monitort se nyalhatjuk?

Közben felnéztem az ÁNTSZ honlapjára, a köv. oldalon a látogatási tilalom fenn van:
http://www.antsz.hu/portal/portal/latog ... 80117.html

Sajna eszerint a SOTE 2-őt is érinti a dolog (tegnap óta)... :cry:
Akkor még kibírjuk valahogy 3 hétig és többet nem panaszkodom...
AZért jó lenne, ha a szülőszobába bejöhetne a párom...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Nagyvera!

Köszi a linket, ezt kerestem fél délután, de nagyon béna voltam :oops: :oops: :oops: Szóval köszi :) Kár, hogy jó híreket nem találtam benne, de legalább megvan! Itt Pécsett is mindkét helyen tilalom van :(
Amúgy szerintetek meddig tarthat ez a vacak? Hány hét, vagy hány nap?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Amíg tart az influ járvány, arra meg azt mondták hogy akár 6 hét is lehet :roll:
Vendég

Pandácska!

6 hét :shock: :shock: :shock: az f...a! :cry: Akkor hiába bírnám ki még a 3-4 hetemet egyben, lehet akkor sem láthatom majd Petit 3-5 napig :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: eddig egy napot sem volt tőlem külön, hiába lesz ott Eszti baba, attól a kisördögöm nagyon hiányozni fog :cry: Bár gondolom mindenkinek, csak ezt most olyan rossz volt elképzelni! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

[quote="pandácska*"]
A lakás már ragyog minden héten nagytakarítok, de ez most már tényleg az utolsó volt!

quote]

Már hárommal ezelőtt is ezt mondtad! Lehet, hogy idén nem is szülsz? :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Banyek, 6 hét :shock: :shock: akkor még mi is beleeshetünk :shock: pedig tegnap örültem, hogy addigra legalább ez a korlátozás megszűnik.

Még egyszer, mindenkinek: Te kimehetsz apához a folyosóra vajúdni, nem egy háromcsillagos, de szrni rá, legalább együtt vagytok. De szülni csak a szülőszobán lehet, apátlanul, anyátlanul. Nekem ez fogat meg tegnap a görcsöket, mondom, ha így, akkor ez a gyerek ma még bent marad :oops: :lol:

Drukk mindenkinek ezügyben!!

Nálunk javult a helyzet, ma nem görcsöltem, bár ahogy Norton mozog, sokkal érzékenyebb rá a méhfalam, mint máskor. Így aránylag azért többet keményedtem, mint szoktam, de nem volt gázos. Meg fáj a pocim néha, de szerintem csak megviselte a tegnapi hosszas görcs.
Pihenni azt csak részben tudtam, délelőtt apa aludt, mert éjszakás, hát az ötéves mellett pihenni... :roll: inkább főztem, mostam, takarítottam, lightosan. Ebéd után apa már felkelt, de mondta, hogy dőljünk még vissza. Én a nappaliban pihentem le, hogy szemmel tarthassam a gyereket, de persze, elaludtam. Arra ébredtem, hogy éppen esik le a létráról.... és természetesen szokás szerint elharapta a száját (az én lüke kölköm csak úgy képes esni, ha vagy a száját, vagy a nyelvét elharapja :roll: :roll: ), volt ám ordítás, na, szóval ennyit a pihenésről. De legalább apa du kitakarított, meg kiteregetett, így most már nyugodt lélekkel döglöm (Gordon dvd-zik...gyógyul.......pasi :roll: :lol: )

Kép
Kép

mpatr

Halihó!

Eü-témához:
nem igazán szeretnék hozzászólni, csak annyit, hogy az éremnek mindig két oldala van (létezik hülye orvos/nővér/asszisztens és létezik hülye beteg is, ugyanez igaz az ellentétére is); és akik szívvel-lélekkel csinálják a dolgukat, azok legalább emberséget tudnak adni a betegnek, ami azt hiszem a legjobb kajánál, meg luxus-ágynál is többet ér olyankor! :wink:
A politikától pedig én is hányok- mindegy jobb vagy bal... :?

Nálunk úgy tudom, még nem hatalmasodott el az influenza, szóval bízom benne, hogy mielőtt ideér és látogatási tilalom lesz, arra meglesz a kis babónk :-) Mondtam neki, hogy igyekezzen kifelé, mert különben apu nem lehet ott a nagy pillanatnál, meg a tesó sem látogathatja meg! :-)
Mondjuk, ha netalántán influenza-járvány lesz, én az első lehetséges napon hazajönnék.
Egyébként nem hiszem, hogy a kisbabák pont a hozzátartozóktól kapnák el a kórságot, mivel gondolom a csecsemősök-szülésznők-nőgyógyászok, még ha nem is mondják ki, de biztos vagyok benne, hogy félbetegen is ott lesznek és dolgoznak majd....
Itt pl. nincs még hivatalosan influenza, de mást nem hallok, minthogy a soproni újszülött osztályon hol ilyen, hol olyan fertőzést kapnak az újszülöttek....
Hozzáteszem, a babákat "kiskosárban" a folyosón tolják végig napi 10-szer, ott lehet őket látogatni is, ahol a kismamák várakoznak UH-ra, NST-re apukástul, nagymamástul, stb. (mert a szobába nem mehet be senki, így a rooming-in gyerkőcöt ki kell hozni...)
Szóval ennyit a higiéniáról... :?

Poppilaunak SZÍVBŐL GRATULÁLOK!
Amúgy ha jól olvastam, akkor nála komplikáltak voltak a dolgok, mert PCOS betegsége volt, meg lombikos volt, és mindenképpen császár lett volna, de nem ilyen korán. Azt végülis nem tudom, hogy mért lett ilyen hamar, majd biztos valamelyik topikban kiderül a dolog.

Ami a bába-koktélt illeti, én is olvastam több helyen róla, de mindenhol azt írják, hogy meg kell várni a 40. hetet és utána mehet, addig szigorúan nem!
Van egyébként homeopátiás szülésindító koktél is:
1 adag (5 golyó) Caulophyllum D4
10 csepp Cimicifuga D2
1 adag Pulsatilla D30
2 dl vízben fel kell oldani és egy óra alatt kortyonként meginni.
Ez egy "szelídebb" módszer.
Állítólag a ricinusos variáció veszélyes is lehet, mondjuk számomra elég undorítónak hangzik a három dolog összekutyulása, de ha odáig húzom, akkor lehet, hogy rápróbálok.
Mindenesetre én először a homeopátiást próbálnám ki. Az tutira nem árt!

További szép estét! Babás hétvégét valakinek.... :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Eszter!
Egyetértünk: tényleg vannak ilyen és olyan emberek is (biztos becsületes politikus is van) minden szakma területén...

Viki!
Ma egy hozzáértő azt mondta, h. az influ. szezon 2-3 hét de akár 2-3 hónapig is elhúzódhat...
Hát szorítunk, h. ez csak pár hét legyen.

Kata!
Egyetértek abban, h. nem biztos, h. épp az apuka hozza be vírust, sajna minden óvatosság ellenére előfordulhat, h. megbetegszik egy kismama/ baba.

Pati!
Akkor kint vajúdunk a folyosón, legalább ott jópár fokkal hűvösebb is van és állva állítólag is hamarabb tágul az ember.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Pati,
Pihi,pihi, pihi kifogást nem fogadok el :wink: Amúgy meg tényleg ez volt az utolsó nagytakarításom és kész :lol:
Vendég

Vera!

Becsületes politikus! :lol: Na jó,legyen mondjuk ilyen is,ez olyan lehet,mint a vegetáriánus oroszlán! :lol: Bocsi,csak viccelődök,biztos azért vagyok ilyen hülye,mert izgulok már nagyon.

Jók ezek a szülésindító tippek! :wink:

A viasaton épp egy babás műsor megy! :wink:

Kép

Kép
anubias

Vera,

köszike a linket. Így mi lesz a levessel ? Benne van az István kórház is. :-)

Holnap visszaolvasok. Ma nem voltunk itthon.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Csak jelzem, hogy még egyben. Éjszaka végig görcsöltem már kezdtem picit örülni, de utána jobb lett. Hátha lesz még ebből valami :roll:
Vendég

Pandus, továbbra is ma a tippem. Nekem akkor fájdult meg reggel a pocim, amikor 8:19 perckor jött egy sms és kiugrottam az ágyból egy lendülettel, "megszült a Pandus" felkiáltással.... de a bank küldött sms-t, hogy levették a havi törlesztőrészletet... vasárnap... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!Még mi is egyben...SAJNOS!!!Jó lenne ha ez-az idő beindítaná!!!!

Panda:DRUKK-DRUKK!!!!!Ma te mész, én holnap!!!! :D

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Pati,
Igyekszem még ma csinálni neked egy kicsi pocifájást :wink:

Zsu,
Megbeszéltük :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vikci!
Már kezdetem azt gondolni, h. elmentél szülni....Igen láttam én is az István kórházat, h. benne van a listában.

Lányok!
Szerintetek a látogatási tilalom azt is jelenti, h. kaját sem hozhat be a kórházba a párom? Mert akkor úgy kéne gondolkodni, h. fel kéne szerelkezni még vákuum csomagolt szalámival, toast kenyérrel és pár konzervvel, mert a kórházi kaját nem nagyon dícsérik...

Panda!
Azért lehet, h. újból előjönnek azok a görcsök...Hátha ma!!!!

Eszter!
HA MÉG NEM INDULTÁL EL AKKOR MÉGEGYSZER EGY HATALMAS DRUKK NEKED!!!!!!!!!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Délután indulunk,én is drukkolok nektek és hogy a szeles idő elindítsa a megérett bébiket kifelé.Sajna még tombol a taknyom,azért külön drukkoljatok,hogy így megműtsenek.A 2006-os topicba fog majd írni a barinőm és a párom,ha gondoljátok onnan megtudjátok,hogy mi lett velünk a kórházban. :wink:

Vera!

Szerintem a kaja úgy oldható meg,(mi így fogjuk),hogy jön a férjed,ad a portásnak pénzt,és az odaviszi a kórterem elé.Mi erre gondoltunk.Szerintem működni fog!

Mindenkinek puszi és kitartás az utolsó napokhoz! :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Melyik 2006-os topicba?
A takonykórról: ha nem altatnak akkor szerintem nem lehet baj, de ha igen, akkor inkább mondd meg a dokinak, nehogy baj legyen...

Portás ötlet:
nem rossz :wink:
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Eszter,
Drukk nektek ügyik legyetek!!!
Vendég

Eszter!
Drukkolok én is!

A látogatási tilalmat sajnálom, de lehet, hogy azért az apukákat beengedik. Csak a többi rokont, barátot, barátnőt nem. Annyit biztos megtesznek, hogy a kajacsomagot beadják.

Na akkor egy kis képregény az utolsó napokról:

Kép

Kép

Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske,
Végre képek :D Nagyon édes kisfiad van :wink: beteszem gyorsan a tábliba is.
Vendég

Sziasztok!

Boeske!

Gyönyörű baba! :D

Pandácska!

Drukkolok továbbra is!

Eszter!

Drukk Neked is, hogy holnap minden a tervek szerint alakuljon.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Panda:mivel nem voltak fájásaim én is ittam :lol: :30 ml ricinus olajat narancslében elkeverve, nekem 3 óra múlva lett hatása= hasmenés és plusz 3 óra múlva lett meg a csöppség.De semmiféle alkohol nem kell hozzá, csak ennek az lehet a hátráyna , hogy a bébi is belekakil a magzatvízbe!!!! :roll:
Nálam ez bevált a fiamnál is ittam!!!!

Boeske:nagyon szépséges a fiad!!!! :wink:

Ja és a kaja:én állandóan éhes voltam a kórházban :oops: , de amúgy a kaja nagyon jó volt A és B menü!!!!!Szóval még választani is lehetett.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Eszter:drukkolok!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Boeske!

Nagyon szép kis emberke! :D Mégegyszer gartulálok! :wink:

Vera!

A topic címe 2006-ban akarok szülni.Én eredetileg ott "lakom",csak közben csatlakoztam hozzátok is. :wink: Reméelm nem lesz gond a náthából.Szerintem ha 40 fokos lázam lenne és beindulna magától a szülés akkor is meg kellene ,hogy műtsenek,így szerintem minden ok lesz,én meg lapítok csendben . :lol:

Pandi!

Te meg megszülj nekem ,mire hazjövök! :D

Már tényleg nem jövök többet ma,4-kor indulunk,addíg még pakolászok,főzök.

Puszi

Eszter :wink:

Kép

Kép
anubias

Jajj és mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat! :D

Kép

Kép
anubias

Eszter, várunk vissza már Dominikkal, képekkel és a sztorival!! És nagyon-nagyon drukkolnk neked!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok bekukk ide is!
Panda remélem már kettőben vagy!!!!!!
Csajok sztem ha akartok nyugodtan igyatok egy-két korty Baileyst.Nem árt az olyan nagyon ahogy mondják.Amúgy én akkor full alkesz vagyok me az esküvőmön,szilveszterkor is ittam 1 korty pezsgőt meg Baileyst.De akárki akármit mond akkor se lesz hülye gyerekem!Sőt inkább most igyatok mint szoptatás alatt de ez az én véleményem!
Vendég

Sziasztok!

Milyen hülye idő van...Mégsem történik semmi.... :cry:

Panda:Egyben vagy még???

Vikci???

Nagy Vera???

Eszter:Te már jó helyen vagy, írígyellek, hogy te már holnap a kezedben tarthatod a Kismanódat!!!DRUKKOLOK, és remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!Ne aggódj!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Eszter,

Drukkolok neked én is és kíváncsian várom a fejleményeket :)

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Nálunk iszonyú vihar van éjjel óta, de babókát még nem hatotta meg a dolog... :) Nem bánnám, ha észrevenné, hogy ilyen idő van :D

Holnap NST+UH, de szívesebben mennék éjjel szülni!!!

Eszter!
Drukkolok, biztos minden rendben lesz! Várjuk a híreket!!!

Pandi? MI újság???

Vera, Vikci? Ti merre jártok???

Boeske!
Nagyon édes a kisfiad! :-)

BMO!
És te hány hetesen is ittad ezt a bizonyos löttyöt??? :wink:

Az anyósom szerint már látni az arcomon, hogy lesz valami a napokban, bárcsak a szószóló szólna belőle....:-) De szerintem nincs semmi változás rajtam, aztán ki tudja. Én mindennap látom magam, ő meg mondjuk heti 2-szer. Azt mondja pár nappal ezelőtt, még nem látta rajtam a jeleket, de most úgy gondolja, hogy megszülök a héten. Hát adja ég, hogy így legyen... már nagyon várom a kis babókánkat!

Szép estét mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Hoztam képeket:

25 hetes

KépKép

megint egy baleset... :(
Kép

legújabb varromány falvédők... sajnos a varrógépem beadta a kulcsot... remélem nem nagy a baj... :(

Kép Kép Kép Kép
Kép

Áronom festi a szobáját. :)

Kép Kép

Játszón

Kép Kép Kép Kép Kép

Sétáltunk Szentendrén...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Legutóbb nem volt itthon pelus ezért így keltünk útra , hogy beszerezzünk egy csomaggal... :)
Becsomagoltam textilpelusba, majd ráhúztam egy bugyimat a két oldalán meg megcsomóztam... végülis egész jól kitartott... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katuci nekem is kb ilyenkor kezdett látszani... én meg nem akartam elhinni... :)

Boeske
nagyon szép!

hajrá babók!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

SOTE-soknak mondom: itt szó nincs A meg B menüről, nagyon kevés, és elég gáz a kaja... :?

Jöjjenek azoka babák, mert mindig úgy jövök, hogy biztos vannak már... :D

meri

Sziasztok!

Eszter,

mennek a drukkok holnapra!

Ma egész nap pihentem. Most meg persze nem vagyok álmos. Csak egy picit. Inkáb lusta, mert még mindíg nem olvastam vissza. Csak azt néztem meg, hogy ki van egyben.

Zsu,

nem hiszem, hogy időjárás függő lesz a mi szülésünk. Legalább is remélem.

Vera,

hol vagy?

Panda,

hol vagy?

Meri,

remélem már nemsokáig kell üres köröket rónod és történik valami.
Holnap leszek 39+0
De jó lenne ha megérkezne.

Hogy vagytok? Nem vagy fáradt? Tejcike?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Meri.

az Amerikai úton sincs ilyen. SŐŐŐT Látod anyum kajcsiját nem is lehet beazonosítani. Annyi változott, hogy van valamilyen desszert.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?