Sziasztok!
Bogy, először is gratula a viszgához és még nagyobb gratula Gergő szülinapjára és Levi "hónapjára". Éljenek soká!
Niki, örülök, hogy végre rendeződni látszanak a családi körülményeid!
Azt ugye tudod, hogy minden nyoszolyólánynak kell kisérő?! De nem akarom adjusztálni magunkat....
Ugyan!
Lili Napsi tényleg lehet, hogy táltos....nagyon nagyon ügyes! Mennyit fejleszted?
Ilda, feladtam a csomagot, remélem, hogy ma, legkésőbb hétfőn megkapod. Az ára maradjon titok, de komolyan. Olyan jelképes összeg, hogy nem méltó az emlitésre.
Mi is megyünk wellness-ezni, Sopronba, február közepén 4 napra. Megy az egész család, 10 fő. Na, lesz ott olyan hepaj.......
Azt hiszem, hogy nálunk fejlődési ugrás van. Bálint annyit eszik, hogy lassan nem birjuk már anyagilag. Spenótból megevett 250 ml ebédre, majd egy egész banánt uzsira és délután még volt szopi is. Tegnap pedig 190 ml köményes krumpli, majd 160 ml almás körte. Csak ebédre......
Uzsira megint banán egy kis kukoricapehellyel, és persze szopi.
Ma lehet, hogy nem adok neki enni. Mindemellett, 2 naponta van csak kaki.
Lorci! Hogy birjátok pelenkával?????
Tegnap este voltam kozmetikusnál, Apja csinálta az esti rutint. A gyerek jól le is pisilte a kanapét! De Apa hős volt, minden rendben ment.
Irjatok többen, mert egy kicsit megint pang a topik.
Ja, és még mindig nem küldtetek fényképeket!
Doo! Mi van a tali dátumával???? Esetleg nyáron is lehetne tali a Balcsin, ha már annyi mindeki lesz ott. Nekünk Balatonfenyvesen van nyaralónk, vagyis a családnak van ott nyaralója. Tavaly szinte végig ott voltunk.
Na, lelőttem magam!
Vanda
Szép napot mindenkinek!