Új privát üzeneted érkezett!

Köszi az együttérzést! Fél 5-kor aludt el a kisasszony, én már elmentem fürödni (az esti zuhany ellenére) mert úgy éreztem valami abnormális dolgot kell tegyek :roll: forró kád víz és hajmosás eléggé annak tünt 4-kor! Apája meg feküdt Vele az ágyban, és Zita ide-oda forgott, mint egy ringispír, játszott magának, aztán egyszercsak tök álmos, fátyolos lett a szeme, akkor Apa odahúzta magához, na, és akkor elaludt! Én 5-ig nem bírtam aludni, aztán fél 6-kor rémálomra ébredtem. 8-kor kelt először szopizni, akkor még én is visszaaludtam, negyed10-ig. Ő még alszik :) mi meg ültünk a nappaliban, 2 zombi, fáj a fejünk. És mire emlékszünk szerintetek? Hogy a kis Tündér jaj de aranyos volt, mikor hajnalban elkezdte utánozni a halacskát és a sárkányt (hááá) és hogy mosolygott közben! :D :roll:
sütésből persze semmi nem lett, most ment le párom fornettiért.

Bogy, mikor én jártam fősulira még pont nem volt ez a neptun rendszer, szerencsére.

Bringa, együttérzek! :?

Kép
ági_bp

Bogy, hol van ez a szupi hely? Én is szeretnék elmenni valahova hármasban.
Nálunk a nyári nyaralások mint nagy csapatban telnek (amitől már kicsit kivagyok), de a férjem szól ennek "jaj szegény, ha én nem hívom sosem megy nyaralni", meg annak "tavaly is olyan jól érezte magát", meg amannak "neki a három gyerekével nehéz elmennie nyaralni"... aztán leszünk 20-an a kicsi nyaralóban, persze mi alszunk a nappali közepén "mert mi vagyunk a házigazdák" Ááááááááááááááááááááá

Bringa, ezt nagyon szépen megfogalmaztad :lol:
Gyanús volt nekem is a darab címe, ha jól emlékszem skizó a csaj, ezért az ajánlás :lol: :lol: :lol: ejnye Bogy :lol:
Vendég

Nah, nem izélgetni, őket vonzza eza téma úgy tűnt nekem! :D :D

Hát akkor tessék megnézni egy rendes skizót! :) :) :)

Tudtam én hogy nem rázhatom le magamról a bénabrigád bélyegét, ez már örökké így lesz, mint eg ytetkó, bár azt lézerrel leszedik... :) :)

Nah szal akkor csak nekem kell bénázni az indexxel fúúúj fúúúj....

Csicsi! Kiskunmajsára járunk! :) Mi nagyon szeretjük, ha gondolod dobok róla egy pár képet, de jó honlapjuk van.

http://www.jonathermal.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Mindig olvaslak benneteket,csak hát a juniusi topikban voltam várandós és nem akarom elhagyni a csajokat!

De jó pörgös ez a topic alig győzőm visszaolvasni.

Liza lányom most lesz 8 hónapos és kis lustaság még fogunk sincs,jelenleg 6 kg 40 dkg,kis minimanó.
Anyukám mondja mindig hogy lehetetlen hogy vkinek ilyen pici keze legyen!!!!

Látom sokan fogyokúráztok,csak kitartás!!!! Én állandó fogyozó vagyok,már sok mindent kipróbáltam,de a gyors fogyás vissza is jön!!! Amugy fő az egészség!!!

Biztos emlékeztek nekem nf gyanús a kislányom,de hál isten a foltokon kivül nincs más tünet,tehát még nincs is diagnosztizálva.
Annyi örömet szerez' igaz nem éjjel mert akkor nem alszik' tündériek ebben a korban. És minden nap tudnak vmi ujat mutatni!!!

FIGYELMETEKBE AJÁNLOM ezt az oldalt: www.dowliner.hu/H-17237
Bárkinek kérdése lenne itt is válaszolhatok de megadom elérhetőségeimet:
sapi.rita@freemail.hu 06703311905

Üdv Mindenkinek Rita Kép Kicsi Liza

Kép
bóbita3

Köszi Csilla,igyexik az ember ugye....... :wink: :lol: :lol: :lol:
még ha az ígéreteit nem is mindig tartja be :oops: meglesz,ígérem újra meglesz és eljuttatom neked!becs szó! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Előbb nem sikerült......

[url]www.downliner.hu/H-17237

www.yessplus.hu/H-17237[/url]

Kép
bóbita3

Magyar termékekről van szó elérhető áron / kb 2500 ft/

Termékajánló:

http://www.yessaruhaz.hu/H-17237

Kép
bóbita3

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.
Kívánok én is boldog hófordulót így utólag Emmának és Zsófinak. Ricsikének is boldog hófordulót.
Természetesen minden babának, akiról lemaradtam a fránya net miatt.

Bogy gratulálok! Irígy vagyok a rengeteg energiád miatt. Mi a titok?

Niki a májusi esküvő nagyon romantikus. A gyönyörű leánykád vihetné a fátyladat.

Köszi az érdeklődést, jól is van Zsombor meg nem is.
A szíve a műtét óta egyre szupibb, már semmilyen gyógyszert nem kell neki szednie.
Viszont az étvágy nem a legfényesebb, éppen emiatt nagyon nem akar hízni.
Alvása is katasztrófa. Éjszaka óránként ébred. Hol felsír, hol csak nyüszög. Nem kell kivenni a kiságyból, egy kis simi után visszaalszik, de így is kivagyok.
Riella karikáival az enyémek is vetekednek.

Ági írtam privit!

Kép
anido

Niki, orulok hogy eskuvo tervek vannak! Varjuk am a reszleteket!
Ruharol kepet stb.

KépKép
horilda

Sziasztok, csak gyorsan bekukk, mert színházba megyünk, anyós jön vigyázni a nyuszira :) Az Aidát nézzük, nem az operát, hanem a musical változatot, azt mondják nagyon jó, hát remélem is.

Először is köszönjük a köszöntéseket, és nagyon oldog hófordult kívánunk mi is Emmána és Zsombinak és a mi hősünknek, Ricsimicsinek is természetesen!

Niki, nem lehet május 23 szombat idén, szerdán szültünk nem? :roll: Akkor csüti lesz, vagy ha szökőév van akkor péntek :shock: Emma csudiszép, egyre csajosabb, és olyan nagyon szép :D ezt már mondtam...
Niki, gyertek ti is babauszitáborba Alsópáhokra, április végén, mi megyünk!!!

Anido, örülök hogy Zsombi szíve helyrejött, az éjszakázást meg majd kinövi :wink:

Ági :shock: Zita éjszakai aktivitása nem semmi, remélem egyszeri eset volt :shock:

Én is sajnálom hogy Dóri nem jön többet... remélem nem betegség miatt, egyszer írta hogy vizsgálatokra megy... :roll:

Bringa, Lili a korai fejlődés éllovasa :shock: már lépeget???? Zsófi lábtudata annyiban kimerül egyelőre, hogy le tudja venni róla a zoknit :lol: táltos ez a Napsugár :D

Bogy, elmentettem Kiskunmajsa linket, nagyon szuperül néz ki!
Gratula a vizsgákhoz!!!

Jaaj már nem emlékszem miket írtatok az előző oldalon, és sietnem kell öltözni...
Magunkról csak annyit hogy ma kaptunk egy 172 ezer forintos elszámoló számlát az Eontól :evil: ... nem tom mihez kezdünk vele, lehet hogy összetépem simán :lol:
pici76

Pici!általányt fizettek?kérjétek inkább havi bediktálásra,mert ez nagyon brutál így! :evil: :twisted: :evil: tépd össze! :wink: ami nem van,az nincs is! :roll: :wink: :lol:

képzeljétek kicsi lánykám olyan rendibendi volt,mikor sétáltunk,h büszkén húztam magam ki!csarnokban voltunk,mosolygott mindenkire,hintáztunk utána sikongatott örömében,én meg úgy megörültam,h toltam még egy bónusz kört-magamnak! :wink: :lol:
remélem a tavasz beköszöntével visszatér a sétás,füttyös jókedve,mert ma is,h nem kellett annyira beöltöztetni újra bejött a séti neki. :lol:

de azért kici-kici égés volt ma is :oops: tolom Lilit a csarnok közepén,amikor jön egy régi ismerősöm,kicsit csalavári a lányzó.na körbeudvarolja Lilit,h mennyire szép és aranyos-mindezt full hangerővel,majd rám néz és megkérdezi:ez a saját hajad :shock: mondom igen,erre ő:és szinezve van? :shock: mondom nem,ez az eredeti :idea:
ekkora már minden kofa és kof engem nézett :oops:
és én még előtte azon gondolkoztam itthon,h újra kéne színezni,mert nem elég lila. :roll: ezek szerint de! :wink: :lol:

most pedig elkapcsoltam a beteg kisfiúról :cry: úgy útálom,h ennyire átérzem mások baját......sőt,talán jobban is,mint kéne,ezért hát elkapcsoltam a Fókuszról.

Kép
bringababa

Lorcika!köszönöm a privit! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Ági!milyen napotok volt?

Kép
bringababa

Sziasztok!

Pici, nem idén lenne. Jövőre. És az szombat, ahogy néztem.
Anido, igen, pont így terveztem. Elsőszámú koszorúskisasszony Cene Emma:):) És ő adná oda a gyűrűket is, már ha két évesen ez kivitelezhető, hm, hm. :lol:

Anido, a lényeg, h. a szive rendbejött, ez a lényeg! Az étvágya meg majd megjön. Ez úgyis hullámzó, hol van nekik, hol kevésbé. Sajnos.
Az alvás is változni fog. Tudod, semmi sem fix.:)

Kép
niki30

Pici, áprilisban mentek? :roll: Hát én előbb szeretnék, de ha mégsem mennénk előbb, akkor összehangoljuk ezt az április végét.
A mi úszótanárnénink tartja ott mindig az úszást? Szőke, magas nőci.

Mindenkit sokszor pusszantunk!!!

Kép
niki30

Anidó, megkaptam holnap írok majd!

Bringa, hmm, délelőtt úgy fájt a fejem és hányingerem is volt, kész voltam! Viszont legalább így utólag rájöttem, hogy anno bulik után nem is másnapos voltam, hanem csak fáradt! :D Mert most ugyanúgy éreztem magam! Vagy most voltam másnapos? :roll:
Voltunk Anyumékkal sétálni és 2 órát aludt a babakocsiban! :shock: :D És tök gáz, de rájöttem valamire. Én mindig tolom-tolom, hogy aludj már el Zituska, ezzel a feelinggel. Anyum meg odatolta kirakatokhoz, hogy néézd! de zsép, stb! Én meg csak néztem, hogy mégis hogy akarunk ííígy gyereket altatni?? De jól elvolt, aztán szó nélkül el is aludt! Lehet nekem is alkalmaznom kellene ezt :roll:
Ti úgy sétáltok a babókkal? Mármint mutogattok meg ilyenek? Jó én is mondom, hogy ott megy az autó, de azért kirakathoz nem tolom oda. :roll: Lehet én vagyok béna? :oops:

Ma adtam először cseresznyét, Anyuék kertjéből lefagyasztva, igazi bio, kukacos :D banánnal és almával adtam, ízlett Neki 120 grammot benyomott ez a rekord eddig! Ti adtok már cseresznyét? És szilvát? Talán legközelebb azt próbálnám, az is van fagyasztva. Annak le kell szedni a héját, ugye?
Doo, Te kelbimbót honnan vettél? Bio? Azt mikortól lehet adni?

Pici úgy bírom a szövegedet! :D Én is remélem, hogy ez egy egyszeri és megismételhetetlen éjszaka volt!

Jó éjt!

Doo hová tűnt? :shock:

Kép
ági_bp

sziasztok,
találtam egy linket a nem-alvás kérdéskörben:

http://alvas.kismamablog.hu/alomba-ringato-praktikak/

ági, kelbimbót adtam már bio-t és sima bolti fagyisat is, nem is tudom, milyen márkájút, talán bonduelle-t. asszem, olyan 9-10 hós kortól írják a keles dolgokat. de enyém gyárilag sem volt hasfájós és olyan kevés mindent ehet, úgyh bevállaltam és nem volt gáz. uígy a karfiol sem. a z.bab kicsit megpukiztatta, de hasfájás attól sem volt. sztem ezt gyereke válogatja.

sztem azért is lehet kevésbé pörgős a topic most, mert a többségnek most kezdett el ficánkolni a babája és hát akkor minden szemnek rajtuk kell lenni!! ha megnézitek, akik most írogatnak, azoknak már vagy régóta mozog a babájuk v még többnyire ott marad, ahova letették :wink: de lehet h nem jól gondolom.
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudom most visszanézni, de akinek aktuális, annak nagyon boldog hófordulót kívánok!!! Puszi, puszi!

Doo, Emma 3 hete mászik kb, de valahogy muszáj jönnöm, mert befordulok:)

Kelbimbó, karfiol? Hm, de jó lesz már, akkor lassan adhatom.

Figyi, ti ugye nem adtok tartósítószeres barackot?
Mert apukám azt akart adni neki. :shock: Én fagyasztottam le, de már fogyóban van. Mit lehet ilyenkor tenni?

Kép
niki30

mi az h tartósítószeres barack? a befőttek sztem elvileg nem azok, viszont cukrosak. én vettem vmi őszibarack-banán pürét DM-ben, de még nem próbiztam. sima üveges bébis őszibarack is kapható, de az is cukros - azt nem akartam.
ja és niki, persze h te jössz, mégiscsak te vagy a háziasszony!!! :D :D (már úgy értem, a topicé :wink: )
Vendég

Szia Niki!mit jelent az,h tartósítószeres barack? :shock: :oops: konzerv?vagy üveges bébidesszert?mert azt én adok neki :roll: most mindjárt meg is nézem :roll:

Ági!látod mi mindenre tanít meg egy gyerek?! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Bogy, először is gratula a viszgához és még nagyobb gratula Gergő szülinapjára és Levi "hónapjára". Éljenek soká!

Niki, örülök, hogy végre rendeződni látszanak a családi körülményeid! :lol: :lol: :lol:
Azt ugye tudod, hogy minden nyoszolyólánynak kell kisérő?! De nem akarom adjusztálni magunkat.... 8) Ugyan! :)

Lili Napsi tényleg lehet, hogy táltos....nagyon nagyon ügyes! Mennyit fejleszted?

Ilda, feladtam a csomagot, remélem, hogy ma, legkésőbb hétfőn megkapod. Az ára maradjon titok, de komolyan. Olyan jelképes összeg, hogy nem méltó az emlitésre.

Mi is megyünk wellness-ezni, Sopronba, február közepén 4 napra. Megy az egész család, 10 fő. Na, lesz ott olyan hepaj....... :)

Azt hiszem, hogy nálunk fejlődési ugrás van. Bálint annyit eszik, hogy lassan nem birjuk már anyagilag. Spenótból megevett 250 ml ebédre, majd egy egész banánt uzsira és délután még volt szopi is. Tegnap pedig 190 ml köményes krumpli, majd 160 ml almás körte. Csak ebédre...... :shock: Uzsira megint banán egy kis kukoricapehellyel, és persze szopi.
Ma lehet, hogy nem adok neki enni. Mindemellett, 2 naponta van csak kaki.

Lorci! Hogy birjátok pelenkával?????

Tegnap este voltam kozmetikusnál, Apja csinálta az esti rutint. A gyerek jól le is pisilte a kanapét! De Apa hős volt, minden rendben ment.

Irjatok többen, mert egy kicsit megint pang a topik.
Ja, és még mindig nem küldtetek fényképeket!

Doo! Mi van a tali dátumával???? Esetleg nyáron is lehetne tali a Balcsin, ha már annyi mindeki lesz ott. Nekünk Balatonfenyvesen van nyaralónk, vagyis a családnak van ott nyaralója. Tavaly szinte végig ott voltunk.

Na, lelőttem magam!

Vanda

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
precious
Budapest

ja, a fénykép! majd átnézem a kedvenceimet - vmikor :roll: :oops: tudjátok, az enyém többemberes :wink: és ma még főztem is! :lol:

tali: azt nézem h május első két hétvégéje ünneppel esik egybe :shock: gondolom,sokan családoznak ilyenkor, de felőlem mehet bmelyik! szavazásra bocsátom ...
Vendég

Niki, nekem a konzerv ugrik be a tartósítószeres barackróll. Én azt nem adnék. Viszont üvegeset lehet, főleg ha lehet belőle biot kapni, vagy olyat amiben nincs cukor. Nekünk is van a fagyasztóban, bár még kitart egy darabig.

Fúú, Bogyra, ma nálunk is büdi kaki volt :shock: azt hiszem az anyatejes kaki tényleg jó illatú (volt) így utólag értékelem :wink:
Gratula a vizsgákhoz! Gergi szülinapja van? Happy birthday! Na, visszanéztem a vonalzódra! Ahááá! Egy napon ünneopelnek? Levinek boldog hófordulót! Így könnyű megjegyezni hanyadikán születtett egyik, másik. :wink:

Lorci, én is észrevettem, hogy most ugyanarra a napra estek a hófordulók, mint mikor szültünk, nekem keddre-így múlt hét kedden én olyan de olyan nosztalgikus hangulatban voltam, aztán napokig tartott. Hogy ekkor ez volt, jaj, "ma" pont az volt, hogy...ilyesmi. Mi lesz ha egy éves lesz?? Így is annyiszor újraélem a szülést meg aza körüli napokat, pedig ezek nem is olyan nagy mérföldkövek, mint az egy év.

Csersznyét jól bírta Zita, szerencsére, így ma folytatjuk. Szilvás kérdésre válaszoljatok légyszi!

Doo, én akkor jövök írni, ha itthon van párom, ma pl szolgálatban van, de Zita épp alszik, ezt használom ki. Viszont vár a felmosófa :evil: Az biztos, hogy minél többet mozognak, annál jobban kell őrködni felettük. Bár Zita nem mászik még, de "bárhová" eljut gurulással ahová nem kellene, videó, konnektorok, virág, stb..Mondjuk Őt főleg azért nem lehet otthagyni egyedül, mert ŐT NEM LEHET OTTHAGYNI EGYEDÜL, MERT Ő REKLAMÁL :wink: :wink:

Vanda me nem adsz neki enni ? :D Végülis 1-2 nap múlva összeszűkül a gyomra és akkor nem fér majd belé annyi :lol:

Kép
ági_bp

Elmentem vasarolni Elinaval delelott, persze tele szatyrokkal hazaerve vettem eszre, hogy pelenka es babatea is kellett volna.
Vaaaaaaa...igy is volt egy par bolt, ahol alig fertunk el, de mindig megoldjuk.

Hetvegen el akarok menni valahova Apaval, tegnap mondtam neki, hogy kettesben mozduljunk ki egy kicsit, nem egesz napra baba nelkul, csak mondjuk delutanra.
Azt mondta ok, csak talaljam ki, ez most az en projektem.

Valami otlet?

KépKép
horilda

Sziasztok, bemutatok nektek egy tapolcai lombikbabát!
2007 májusában született, 2. beültetés sikerült, egyszerűen gyönyörű Vele az élet!!!

Sziasztok,
itt a pici András. Képzeljétek indultam egy szépségversenyen, ahol persze nem a szépség, hanem az ismertség számít. Így tehát most természetes szépségemet és a te kedves ismerettségedet szertném felhasználni és szavazatokat gyűjteni.

http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_a ... 5&honnan=1

Próbáltam lenyűgöző lenni, remélem tetszenek a képek és talán rám szavazol.

Köszönöm szépen, puszika, puszika, puszika :D
bébibaba

Bogyra!GERGŐNEK BOLDOG 9.SZÜLINAPOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bocsi bébi, de nekünk van már favoritunk!!!!!!!!!!!!!!

Ugye, Elina drága?

HAJRÁ ELINA!!!!!!!!!!!4

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Bogy Gergőnek boldog szülinapot!
Levinek boldog hófordulót!

Kép
anido

Koszi Vanda! Ez jol esett! :D :D :D

KépKép
horilda

Szia Gergő! Te nagyfiú! Isten éltessen!
Leventének pedig nagyon boldog hófordulót!

Kép
niki30

Ez invitálás lenne egy másik fórumra? :roll:

Kép
niki30

Niki, én úgy látom, ez valami "iwiw-szerűség", nem?
Bár csak futólag néztem bele.
mary74

Hogy ti milyen szemfülesek vagytok :wink: :lol: én úgy látszik csak azt nem látom,ami a szememet veri ki :oops:
hát drága Gergő és Levibaba Isten éltessen benneteket! :lol:

Vanda!aranyos vagy,de semmit :oops: ,sőt én inkább tompítanám,ha lehetne :wink: időnként azon tanakodom,h milyen játékkal tudnám lekötni öt percnél tovább :shock: a csip-csip csókát is imádja,de nagyon jó passzban kell lennie,h ki tudja várni a végét :roll: ,ezért mi demóban,rövidített verzióban nyomjuk :wink: :lol: mesét úgy olvasok neki,h ő áll az ágyban,én ülök az ágya előtt és közben hajazik :) (most pedig nagyon bepipult vmin,rendesen dühös,nagyon aranyos,ahogyan veszekszik)
aminek nagyon örülök,az az,h végre tényleg hagyja magát megnyugtatni és olyan édesen tud már hízelegni,h mindig levesz vele a lábamról :wink:
Viszont azt megtanultam,h jobb nem felébreszteni az alvó oroszlánt :shock: :oops: akkor kész.ha egy nap volt egy hiszti,akkor tuti végünk van és olyankor alig várom,h végre eljöjjön a lefekvés ideje! :oops:
Apának gratula,szép lassan beleszoktak ők is!

Ági!már másodszorra nevetettsz meg! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Brigi, iszonyú édes lehet a kis méregzsák Lilkó :) Jövő hét ok, akár a kedd is...

Ilda, hogy állunk? Egy szavazatot nem sikerült aktiválnom, mert kiderült, hogy már megszünt az emilcím oly rég jártam benne :( Én nem látom csak az első hármat, de te sem tudsz közelebbit?
Utazás kettesben, hmmm fincsi! Ha romantikázni szeretnétek, nézd meg ezt: http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/g ... tel_galya/
Nekünk tetszett, jó a wellnes, szép az erdő, egészséges a levegő. És az ágy is kényelmes :wink: Asszem valami akció is van. No, nézd csak meg asszony!!!!!!!

Most egészen felcsigáztam magam,és kedvet kaptam én is egy pár nap kikapcsolódásra...

Csilla
Vendég

Csilla, itt voltunk két évvel ezelőtt, itt kérték meg a kezem :lol: Szép emlék.
Egyébként klassz hely.

Kép
niki30

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :) :)
9 éve 17:22-kor született meg Kovács Gergely Attila, akit mi cska Gergőnek ismerünk :) :)

Galyatetős szálloda nagyon jó, jártunk oda évekig tavasszal ősszel is. Tényleg nagyon jó. A felújítás óta sajnos nem voltunk, de már előtte is OK volt minden, és a személyzet is nagyon profi volt! :)

KépKépKép
bogyra

[quote]a írta: legjobb tagjaink többezer forint értékű pelenkacsomagot kapnak ajándékba!

Mit jelent az, hogy "legjobb" tagjaink???

A kérdés nyilván költői, nem várok rá választ!

Bringa! Pont ma olvastam, hogy az gyerek már nem kisbaba, hanem kisgyerek, aki már tud "veszekedni".

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Niki, akkor Ti is inkább ide gyertek, ne Alsópáhokra. Bogyráék is jönnek, Picit is rádumáljuk, máris ott a fél topic :lol:
A többiek még nem nyilatkoztak utazás-ügyben, de ha ennyien ott bandázunk nyilván csatlakoznak :wink:
Tarthatnánk ott a topic-találkozót :lol: :lol: :lol:

Na jó, felébredtem :)
Vendég

Isten Éltessen Vanda!Boldod nevednapját kívánok!

Kép
bringababa

Sziasztok,

Boldog nevnapot Vanda es persze boldog szuletesnapot Gergo, boldog hofordulot Levi, Lili, Aron es meg akit lehagytam azoknak a babaknak is! :)
Bocsesz most eleg suruek a napok, Ricsko nem sokat alszik napkozben, kozben ha szabadidom van, fozok, pakolaszok. Jaahh es magneses anomalia vagyok!!! A telefonom kinyiffant a kezemben, a laptopom is..szoval szerintem elvittek az ufok!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D

Bringa Lili szuper baboka! :) Nagyon ugyes! Veszekedes nalunk meg nincs, inkabb csak mergelodes ha valami nem megy, valamit elveszek es kis dragam pont azzal akart jatszani!!!!!!!!!!!!! :) Amugy most ugye egyik ejjel hagytuk sirni fel orat, masnap 5 percet sirt, ma meg fel sem ebredt!! :) Ugyes ugyes!! :)
Ricsko is beindult es maszik ezerrel, pakol, felallasobol leul, terdel, lepked a jarokaban oldal iranyba, de ha fogom a kezet, hogy jarkaljon, akkor hatrafele lepked!!!! :shock: :lol: Dumal, de most a visitas is toppon van ismet!!! Segiiicssseeeeg!!!! :)

HOva kell menni wellnesezni es mikor es mimi???

Bogy probaltam privizni, de vagy en vagyok tok bena vagy nem talalom a kuld gombot es nem tudok kuldeni, szoval csut vagy pentek jo, meghanyom-vetem!! :)
Lanyok lement 5 kilo!!! Ennek oromere, mivel tegnap elronotttam az aznapra szant ebedemet, ettem osszevizssa es 1 kilo vissza is jott!! :( Ma bojtolok!!! :oops: :oops:
Ma jonnek baratnoim,m Ricsike rajongotabora! :) Tulkepp csak egyikuk jo baratnom, a tobbiek az o baratnoi, de egyszer buliztunk mar egyutt es most az iwiwen lattak Ricskot es meg akarjak nezni! Fanclub!!!! :D

Na megyek doglomra. Pusz mindenkinek es legyen szep napotok! :)

Kép

Kép
lorcika

Csúnya-csúnya Lorci-baba!ccccc,bűnőztünk,bűnöztünk? :roll:
jó érzés lehet,h a csajok megalakították a fun-clubot! :wink: :lol: szokjad csak anyuka,mert hamarosan élesben fogja nyomni! :wink:
és éljen,éljen,éljen Ricskó és az átaludt éjszaka! :lol:
én tudom ez mekkora öröm,és milyen jó napja lesz tőle a magunkfajtáknak :oops: :wink: :lol:

mindenki welness,meg fitness,én is akarok!!!!!de olyan szűk a pénztárcám :cry: brühübrühübrühühü :cry: :cry: :cry:

Vanda,érdekes,h pont írtad,mert nekem is tök olyan érzésem volt,mikor hallgattam és néztem,ahogyan veszekszik! :lol: meg amúgy is látom az arcán,h változik,most olyan kis összevissza :roll: ,szóval nem olyan kis szépike a feje.Alexám is szép baba volt,de amikor csecsemőből lett kisbaba,babából gyerek,stb.,szóval ő is kis 'sufibogár volt míg az új arca ki nem alakult :roll: jaj,ez most hülyén hangzik,de gondolom értitek :roll:

Szabad 7végém van,apa van a gyerekkel én pedig megyek barátnőzni kicsit! :lol:

Kép
bringababa

de most ez a galyatető akciós két éjes ÉJSZAKÁNKÉNT huszonezer v a két éj?! :shock: mer aztat értem én h per fő. szal nem ócsó... :roll: :evil: mi is sétiztünk arrafelé különben, (mer Mátrában naraltunk, amikor babit összehoztuk) és párom is nagyon szemezett ezzel a hotellel.

na mi van, senki nem szavaz h májusban akkor mikor?! :shock: :roll: :evil: ejnye-ejnye!! több aktivitást kérek! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :)

Bringa, értem, hogy mit mondasz a gyerek arcáról. A minap én is elképzeltem a fiamat pattanásos kamasznak, mondjuk nem nagyon sikerült, de furi volt azért igy is.

Tali időpont:
május 4. ANYÁK NAPJA és idén már mi is ünneplünk!!!!! (legalábbis a topiclakók zöme).
május 11. Pünkösd

viszont

május 25. az pont GYEREKNAP! Nem lehetne akkor?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda nagyon sok boldogsagot kivanok en is nevnapos alkalmabol!!!

Csilla,

Koszi meg1x a mailcimeket, hat az a helyzet, hogy az elso 10-ben nem vagyunk benne, heti 1x pentekenkent megmutatjak, 1-10-ig a sorrendet, de nincs ott hogy mennyi szavazatuk van, az elso 3-at mindig lehet latni, szoval mi nemtom hol allhatunk, de igencsak bele kellene huznunk.

AKi meg nem szavazott hajra!

Hu szuper ez a hely, de most igazabol csak fel napra mentunk volna, de ugy tunik jovo hetvege lesz belole, mert a nagymami lebetegedett. :evil: :evil: :evil:

KépKép
horilda

Jajj csak a Vanda koszontest akartam kiemelni... :oops: :oops: :oops: sorry!

Kép

KépKép
horilda

Doo, május oly messze van, mi lenne, ha áprilisban tartanánk?
És miért hétvégében gondolkodtok? Egyenlőre mindenkinek jó a hétköznap is, nem? Nálunk hétvégén a 4 nagyszülő között kell lavírozni, elég macerás :? :roll:

Lorci, 5 kg? Aztaaaaaa! Ügyes vagy nagyon! Írigykedem...

Bringa, sufibogár :lol: :lol: :lol: Ez édes.

Tegnap nagylány lettem megint :( Pedig olyan jól elvoltam nélküle. Azóta lassan el is vérzek, szerintem jópár liter (!) távozott belőlem. Még épp hogy csak lötyög egy kevés vér a lábaimban, a többi kifolyott. Ááááááááá :twisted: bebehalooook!

Csilla
Vendég

Ilda, voltál fodrásznál? Más a hajad. Szépek vagytok mindketten :)
Vendég

Ja, és VANDA!!!!! Boldog névnapo!
Vendég

Decemberben voltam utoljara fodrasznal, csak aznap szaritottam be, koszike a dicseretet, ilyet mindig jo hallani(olvasni).

A mutkori havim nekem is nagyon eros volt, nem tudom mi lehet, most all vissza minden a regi kerekvagasba, vagy nem tudom, pedig most elkezdtem szedni a regi bogyomat, az inkabb mersekli elvileg.
8 napig tartott, remelem nem lesz mindig igy.

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?