Sziasztok!
Nem tudtam jönni, mert vacakolt a gépünk, így meg a visszaolvasás nem volt egyszerű...
Üdv az újaknak!! Hú, már jó sokan vagyunk!
Gratula a képekhez!! Tényleg klassz 5let, és tényleg személyesebb! Ha lesz holnap egy kis időm, megpróbálok én is ügyködni...
Több gyermekes anyukák-Help. Soma megint beteg lett. Nagyon rondán köhög, de most nem croup-osan (decemberben ezért voltunk kórházban) és lázas. Agyonra aggódom magam, amúgy is aggódós vagyok..de most... most meg azon parázok, mi lesz, ha itt lesz a két kicsi.. tiszta hülye vagyok, félek, hogy nem fogom tudni őket megvédeni, ha komolyabb baj történne, ha már most egy gyereknél így izgulok...és ettől depis vagyok...
Minimanó (sajnálom a kisfiadat, szörnyű lehetett!!; most már gondolom a kislányod enyhítette a fájdalmatokat..a kis pocaklakóról, meg nem is beszélve
), györesz-gratula a szépségekhez!
Ők legalább már cserfesek is....
Sniky- tényleg gyanusan egyeznek a táplálkozási szokásaink, imádom a tejtermékeket, viszont a tejet messze elkerülöm..
Encsi- sajnálom a szüleid hozzáállását; már bocs, de nagyon felháborító és szomorú!!! Szerencsére én ezt igazából el sem tudom képzelni...de IGAZAD van, ha ilyenek, akkor nem neked kell magadba nézni, hanem nekik... és ha a párod szülei meg jófejek, akkor azért az szerencsés, mert azért jók a nagyszülők.
Szuszu- Képzeld, pénteken voltam vérvételen a kórházban; szigorú látogatási tilalom van, a portás csak úgy engedett fel a 4.-re, hogy mondtam az időpontomat, meg, hogy mire jöttem
Viszont!! Val. ezért tárva-nyitva volt a 3.-on az ajtó..valami full-extra!Sokkolt a látvány..4*-os szálloda jelleg... ezért 150e-ig összeszedném a pénzt..több nem nagyon menne...ennek ellenére sem
De így első blickre szuper! Mikor Somát szültem, akkor még a Nyírőben is volt 4 vagy 5 alkalmas szülésfelkészítő+babatanácsadási, de ugye a szigorú kórházi fekvés miatt erről lemaradtam..viszont most szívesen mennék, ha még lenne.Ugy látszik megint van egy közös pont, mert az én uncsitesóm is védőnő, de ő Baja mellett egy kis faluban..
ja és az én emilem:
depinyije@freemail.hu
ŐSSEJT- mi Sománál levetettük, mert az én álláspontom az, ha összesen 1 ritka betegséget is gyógyítana meg, ami ugye már most sem igaz, akkor is, ha pont az én gyerekem betegedne meg pont attól, akkor nem hiszem, hogy el tudnám fogadni, hogy elengedtem a lehetőséget a kezemből. Erre még hitelt is felvennék. DE szerencsére nálunk a szüleim jól állnak, és ezt ők felajánlották az unokáknak. Viszont Sománál rosszul választottunk, nem volt rá időnk nagyon körülnézni, és a feltételek sem voltak ideálisak a 32 héttel. (30 után érdemes egyáltalán levenni) és rossz intézetet választottunk.. nem javaslom a Krio-t; ugyanis az történt, hogy alvadt vér került a zacsiba (pont egy selejteset fogtunk ki, és emiatt elhúzódott a mintavétel) és nem tájékoztattak minket arról, amit később egy szakértő biológustól tudtam meg, hogy az alvadt vér 99%-ban összegyűjti a használható sejteket, tehát az ilyen mintát nem érdemes eltároltatni. Ez már csak akkor derült ki, miután lenyúlták a 120.000 Ft-jukat a szüleimnek. Szóval nem voltak igazán korrektek..így most Somának végül nincs...
Most körültekintőbb leszek..ráadásul hiszek abban, hogy ebben a rohamosan fejlődő világban 10 év alatt rengeteg minden változik, nem kell messzire menni itt a számítógép és a net...nem szalasztom el a biztosítékot, én így látom, persze megértem az ellenkező álláspontokat is. (főleg, hogy nálunk régen volt már a családban ritka betegség
, és ugye én aggódós vagyok
)
Húú hosszú lettem!
Kicsit javul a hányingerem! Éljen!Éljen!
Mindenkinek szép estét! Holnap jövök!
puszi Nektek