Új privát üzeneted érkezett!

Szia winona,
gratulálok!! :lol: Tényleg jól kezdődik az év!!
Az uh-n szerintem 2 hét múlva láthanak már valamit, addig csak valószínűsíthetik a terhességet! De hallgasd meg a többieket is, hátha mást mondanak!! Mégegyszer gratulálok, és sok boldogságot!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Winona,
gratulálok! :D
Én is azt mondom, amit Hoppá, amúgy az a biztos, ha felhívod az orvsod, meg fogja kérdezni mikor teszteltél és mikor volt a menzid, aztán megmondja mikor menj be. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Éljen az év első pozitív tesztje!!!
Gratulálok,Winona,ez ám az évkezdés!
Szerintem is a 6.héten érdemes menni,előbb nem biztos,hogy látszik :wink:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
B.U.É.K. mindenkinek!!!

Winona, én is gratulálok neked nagyon! Tök jó lehetett így kezdeni az évet! Szerintem ez már biztos jelnek vehető!
Mióta próbálkoztok?

Szia.
Szilvi

Kép
szilvia80
 
 


Ja és Winona, kérünk tőled is képet! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska,a kislányod egy kész hölgyemény :wink: és nagyon kis huncut :wink:
Vendég
 


Mmzsó,
köszönöm a bókot. :oops:
Sajna már pár hónapja nem huncut, hanem inkább egy kis rosszaság. :?
Csak elmúlik egyszer ez a korszaka is. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát persze,hogy elmúlik,dackorszak 2,5;3 éves kor körül....khm...tipikus....én csak tudom,hiszen annyi gyerekem van... :lol:
Nálunk nagy az izgalom,hétfőre várom a mensit,és aznap délutánra van időpontunk a bolgárkerékbe,de hétfő reggel ellövök egy tesztet,mert ha véletlen pozitív lenne,értelmét vesztené a bolgárkerék-beli látogatásunk.Szóval kérlek,drukkoljatok,egy kis esély talán van,én nagyon izgatott vagyok! :oops:
Vendég
 


Mmzsó,
hajrá hétfő!!!
Az hányadik napod lesz?

Mi pénteken megyünk a genetikai uh-ra, ha itt minden rendben lesz, akkor végre megnyugszom, és elhiszem, hogy ez a gyerek tényleg meg fog születni. Szóval én péntekre kérek drukkot.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska,
nagyon drukkolok péntekre,de biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz!Hátha megtudod,hogy kisöcsi,vagy kishugi :wink: akarjátok tudni egyáltalán,vagy legyen meglepetés? :lol:

Hétfő a 31.nap,pé utáni 14.szerintem.Ma reggel csökkent 1 tizedet a hőm,ha holnap tovább csökken,nem áltatjuk magunkat.De nem leszek (nagyon)szomorú,mert tudom,hogy rosszkor utaztam el,és az is jó érzés,hogy megyünk bolgárkerekezni,és fény derül mindenre,ha valami nincs rendben.
Tényleg,Gabuska,ha nem vagyok tolakodó,Neked volt a ciklusodban valami jel,ami arra utalt,hogy gyógyszeres segítségre van szükséged?
Vendég
 


Ja,és képzeld(jétek),valami jóra fordult a fejemben:mensi előtt 1 héttel van mindig egy nagyon feszült éjszakám,amikor rendre azt álmodom,hgy kiújult a betegségem és soha nem lehet gyerekem,na,most azt álmodtam,hogy terhes vagyok ,be kellett feküdöm a kórházba,de tök jó volt :D
Vendég
 


Dehülyevagyok,Gabuska,hiszen 12heti UH,akkor még nem látszi a neme... :oops:
Vendég
 


Mmzsó,
mikor spontán nem jött össze a baba már jó ideje, akkor elmentem a dokimhoz. Akkor még semmi nem volt, se vizsgálat se semmi, csak kérdezgetett. Mivel még fiatal voltam, azt mondta, várjunk még egy évet, ha addig sincs semmi, akkor kivizsgál. Nem lett baba, akkor egy füst alatt megnézett mindent nálam, férjem is elment megnézetni magát. Aztán kiderült, hogy nálam van a bibi, a prolaktin szintem több tízszerese a normálnak, ami gátolja a teherbeeseést. Ez az a hormon, ami a szoptató nőknél termelődik nagy mennyiségben, ezért mondják, hogy amíg valaki szoptat, addig kevés az esélye a teherbe esésre. Erre elkezdtem szedni bromocryptint minden nap, plusz a clostyt és az utrot is. Ez megint ment 1 évig, nem lett baba, kaptam choragon szurit utolsó esélyként, aztán a Dévaiba irányított volna az orvosom. De akkor a lányom úgy gondolta, hogy nem packázik tovább velünk, és beköltözött a pocakomba.
Most a második baba előtt is azzal indítottunk, hogy megnéztük a prolaktin szintemet, ami a szülés után visszaállt teljesen normális szintre, szóval a lányom előkészítette a terepet a tesónak. :D Viszont a clostyt meg az utrot most is szedette az orvos, és így is 9 hónapba telt, mire összejött a tesó, végül puregon szurival. Szóval nem adta magát könnyen a kis büdöske. :twisted:

Hát, kíváncsi vagyok, hogy mit alkottatok ebben az "esélytelen" hónapban. Lehet, meglepődtök. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Köszi a választ,Gabuska!Szóval rendben menstruáltál,és csak a vérvételen derült ki a magas prolaktin...hm...ezért szeretnék én is utánajárni és persze a férjem is,mert mi már nem vagyunk olyan fiatalok,én 32,Ő 31,és legalább 3 csemetét szeretnénk :lol:
Meglepődni nagyon szép és jó lenne :roll: Karácsony esti gyerek lenne(már ami a fogantatást illeti :oops: ),Apukám szülinapi ajándéka lehetne szeptemberben,és a kivizsgálós hercehurcát is megúsznánk :lol:
Holnapra hajrá!UH!
Többiek,Csucsu,Grönland.....merre vagytok?
Vendég
 


Hát igen, mikor mi kezdtünk 26 éves voltam. Áprilisban meg 31 leszek.

Csucsu és Grönand? Pár topikkal feljebb. :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska,
várlak a hírekkel,s talán még képet is tudsz mutatni.. :wink:
Nálam hő még magas,irtó izgatott vagyok!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Kép

Minden oké, eleven, mint a nővére, sőt miliméterre ugyanakkora, mint amekkora ő volt ilyenkor. Fejtől popsiig 6,7 centi. Megvan mindene és tök ari. A kép nem adja vissza rendesen, de élőben tökéletesen láttunk mindent. :D

Mmzsó,
hű de soká lesz még hétfő!

Harivera,
nálad mi volt az uh-n?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok.

vera,neked hogy allez a teszteleses dolog?vegul beerosodott a csikod?sajnos nekem napok ota nem erosodik:(

Kép
monyo83
 
 


Gabuska, Mmzsó, Monyo, Vera és Mindenki, szorítok Nektek!!!!!
De szeretnék közétek tartozni!
Vendég
 


Luca,
nagyon drukkolok Neked!Én még nem vagyok babás ám,csak tesztelni fogok hétfőn,szóval engem még nincs miért "irigyelni" :wink:
Gabuska,
remek!Üdv. a 2.trimeszterben!Már csak meg kell nőnie,a "többi"készen van! :lol:
Hétfő tényleg messze van!Ha holnap reggel nem esik a hőm,veszek tesztet,hogy hétfő kora reggel megcsinálhassam,mielőtt a férjem munkába megy.Izgulok,a fene egye meg,pedig valószínű ám,hogy lekéstük :roll:
Vendég
 


Mmzsó,
akkor elárulom, hogy mikor összejött a baba, a férjem azt mondta, hogy szerinte most nem fog sikerülni, mert kicsit elügyetlenkedte. Aztán tessék. A bakija ott van fent a fotón. :wink: :lol:

Luca,
közénk fogsz tartozni, meglátod!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Miii???Ez aranyos :wink: Tudom én,hogy nem csak rajtunk múlik a dolog,ki minek nevezi :roll: én Jóistennek...szóval Benne bízom.
A 3. #fiam meg nagyon rossz hormonális feltételek mellett fogant,a nyálkahártya is vékony volt,mégis megtapadt...van ilyen.
Ha most nem,akkor megyünk vizsgálódni.És még egy ok,amiért el fogom fogadni,ha most nem sikerül:évente kontrollra kell mennem a betegségem miatt,és ebben vannak olyan vizsgálatok,amelyeket terhesség alatt nem szabad elvégezni,mellkasröntgen és csontizotóp.Szóval,ha most nincs baba,akkor legalább meglesz a teljes kontroll,azért az is fontos,a mellrák nem piskóta...

Nagyon szép a kép,Gabuska! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Gabuska! De jó ez a fotó!!
Szeretnék már én is ilyen baba formát látni :D
De még csak a 6 hetes uh-ra megyek szerdán.
Nem tudtok vmit hányinger ellen? Evés után tör rám, nem hányok, de ez sem valami kellemes. Gravidát szedek, lehet, h attól van? Azt mondta a doki, sokan nem bírják, ha nagyon rosszul viselem, térjek át az Elevitre.
agisol
 
 



vera es most amikor megjott es nega lett a teszted akkor rendesen megvolt?
visszaneztem a tesztkepeid nekem is kb ilyen eroseguek voltak a tesztjeim,csa sajnos nem erosodtek es ma meg is jott.

Kép
monyo83
 
 



Agisol,
hányingerre magneb6-ot szoktak ajánlani, nekem nem nagyon jött be, de nem vagyunk egyformák. :wink:

Vera,
mi volt tegnap a dokinál?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mmzsó,
tudom, még nincs hétfő, de mi a helyzet? Érzel valamit?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Háát,mintha érezném a hasam,lehet,nem is fogok tesztelni,mert hajnalban megjön...
de megígértem,hogy nem leszek szomorú :?
Vendég
 


Szép jó reggelt! :wink:

Hajnalban egy negatív teszttel lettünk gazdagabbak....7-kor meg már a hasamra ébredtem...szerintem délutánra a mensi is befut.
Szóval ma délután Bolgárkerék,10 nap múlva meg mehet a röntgen meg a csontizotóp ezerrel!


Szép napot mindenkinek :lol:
Vendég
 


Mmzsó,
akkor nincs más hátra, mint előre! :wink:
Remélem azért nem lesz túl sok macera a vizsgálatokkal.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Köszi a biztatást,Gabuska!
Ami a vizsgálatokat illeti,én egy prolaktinszintet nézetnék,szerintem a peteérés rendben,de ha mégsem,akkor sem lehet segíteni,hormont nem kaphatok ugyebár.Meg a férjem kiskatonáira vagyunk még kíváncsiak.Ha ezek rendben vannak,megnyugszom és ígérem,türelmes leszek :twisted:
Kíváncsi vagyok,mitmondanak nekünk ma délután :roll:
Vendég
 


És ha esetleg prolaktin probléma van, amire nem szedhetsz gyógyszert, akkor mi jöhet szóba? Lombik?

No, este jövök, hogy mit írsz a délutánról.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska,
a prolaktin probléma kezelhető,mert a bromocriptin nem hormon,így szedhetem.Az ovulációs probléma az probléma,mert stimulálni csak ösztrogén segítségével lehet,ami szóba sem jöhet.Az ösztrogén az én halálos ellenségem!Ezért a lombik is ugrott,esetleg inszem,ha komoly kiskatonabaj van,az is stimu nélkül.


És most a pozitív dolgokról:Szuper volt a délutáni találkozó!Egy kedves fiatal hölgy jól kikérdezett minket.A férjem ad mintát,otthon lehet "produkálni"és gyorsan bevinni,ha nem jó az eredmény,bent megismétlik.
Én megyek nőgyógyhoz,lesz UH,és csinál hormonvizsgálatot,és a hőgörbéimre is kíváncsiak,ami nagyon szimpi!
El lehet menni a fogászukhoz,a pszichológusukhoz PMS-ről beszélgetni,meg ilyenek.Most nagyon optimista vagyok és iszonyú jó kedvem van,úgy érzem,sínen vagyunk!
Zárójelben megjegyzem,még nem jött meg,ilyen még nem volt,kora reggel óta fáj a hasam és semmi.A hölgy a központban azt mondta,akár még kiderülhet,hogy baba van a dologban,de én most elhatároztam,hogy nem filózok ezen,vszínű holnap megjön,de ha nem,csak pár nap múlva kezdek gyanakodni :lol:

Köszi a drukkot!Szép estét Nektek és Mindenkinek,aki esetleg erre járt ma! :wink:
Vendég
 


Mmzsó, látod milyen dinka vagyok! Másfél évig szedtem a bromót, végig azt hittem, hogy az hormongyógyszer. :oops: Mert hormon problémára kell szedni. :oops:

Olyan jó olvasni, hogy ilyen optimista vagy! Így kell ezt csinálni! :wink: 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mmzsó, piri?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Itt vagyok lányok én is. Kicsit most hanyagoljuk a baba témát. Olyn rossz passzbanvagyok, hogy nem hiszem, hogy össze jönne a baba.
De aki babás annak gratulálok :)

A barátnüőm is most lett babás 1-év probálkozás után . 1-évvel ezelőtt volt neki egy méhen kivüli terhessége. és lám most már 8.hétben van. Pedig más gondok is voltak de azért vannak csodák.


gabuska: nagyon jó az Uh-os kép :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, isten ments, hogy okoskodjak, de sokszor épp akkor jön össze, mikor a legkevésbé számítunk rá. :wink:
Mit jelent az pontosan, hogy hanyagoljátok? Azt, hogy nem koncentráltok rá külön, de azért a megfelelő időben együtt vagytok, hátha?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska,
tegnap rengeteget dolgoztam,azért nem jöttem,de reggel megjött(mármint tegnap)ahogy számoltam.Ez egyszer tényleg nem szomorít el a dolog. :wink:

Csucsu,remélem,hamar kimászol a "gödörből"és ismét jó kedved lesz,amúgy lehet,hogy Gabuskának lesz igaza :wink:
Vendég
 


Gabuska: nem védekezünk de a sok gond miatt nem is vagyunk sürün együtt. Még azt se nézem mikor kéne együtt lenni.Örülök ha sikerül össze bújni. Nem gondolkodok most babában. Egy ismerösöm mondta éppen nekünk azért nem jön össze mert idegessek , feszültek vagyunk. amig innen nem költözünk el addig nem nyugszik meg a lelkünk. De ahoz szerencse kellene végre, hogy jöjjön egy vevő és tudjunk innen menekülni.
Én is érzem hisz nem ilyen szoktam lenni. Ez csak akkor oldodik meg ha új környezetbe leszünk. Ésa kkro biztos jön a várva várt babó is.
A doki is azt mondta amúgy , hogy a lelki nyugalom a legfontosabb egy babához.

Most ezért imádkozok, hogy minnél előbb legyen egy vevőnk a házra.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, igen, ebben van valami.
Bár mikor én 3 éve terhes lettem, akkor már 1 éve nem sikerült, nagyon magunk alatt voltunk, én olyan voltam mint egy idegbeteg őrült, és mégis összejött. :roll: Olyan kiszámíthatatlan ez is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska: igen kiszámíthatatlan valóban. Nem védekezünk de nem is bujjom a naptárt mikor minek kéne történnie. Most úgy vagyunk,hogy tavaszig szünet de ha mégis jönni akar a baba akkor örülünk. De nem élem bele magam mint minden hónapban. Nincs most remény bennem legfeljebb meglepődök.Egy biztos ha mégis jönni akar a babó akkor már nem ide születik és ez is egy jó indulás. Nincs anyós nincs gond! De agyban most a házra összpontosítok lehet éppen ezért össze is jön. Viszont ha nem jönne a béby akor nemleszek elkeseredve hisz tudom miért.
Majd meglátjuk!

Kép
csucsu05
 
 


Lányok!!!
Hol vannak a pozitív tesztek? Már két hete nem írt senki! Aki zebrás tegye fel a tesztjét!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Igenis!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Luca: azért ez a teszt mennyiség elég meggyöző :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Nekem még csak egy van,vagyis legalább 15,de egy lett csak pozitív.Remélem holnap újabbat is feltehetek:
Kép
el se hiszem,hogy most én írok ide,már számtalanszor átolvastam a topicot,és nézegettem a csodás teszteket.
Luca!
Ez igen!Én is ilyen szép sorozatot szeretnék!!!!!
Vendég
 


Nyulasz, gratula! :lol:
Várjuk a sorozatot!

Én kétnaponta csináltam, de már nem csinálok többet, mert azt mondták a lányok, hogy ennél csíkosabbat már nem tudok pisilni. :lol: :lol: :lol:
Azt látom, hogy emelkedik a hcg-szint, remélem, így is marad.
Vendég
 


Nyulasz!

Hurrá! :lol: Reggel olvastalak és nagyon sajnáltalak, de már nem teszem! Nagy- nagy gratula! :wink: Nagyon örülök nektek!
Vendég
 


Hű! Rég jártam erre, és van 2 új babásunk! Juhéééé!!!
Vigyázzatok magatokra! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve.Reggel csináltam 4 külömböző tesztet,és mindegyik full negatív.Gabriel,one step és két féle corax.
Hát,nem erre számítottam...

Valaki ismeri ezt a Romed nevű tesztet?Ez ennyire becsapós?

Köszönöm mindenkinek a drukkokat.Aranyosak vagytok!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?