Gabuska,
a prolaktin probléma kezelhető,mert a bromocriptin nem hormon,így szedhetem.Az ovulációs probléma az probléma,mert stimulálni csak ösztrogén segítségével lehet,ami szóba sem jöhet.Az ösztrogén az én halálos ellenségem!Ezért a lombik is ugrott,esetleg inszem,ha komoly kiskatonabaj van,az is stimu nélkül.
És most a pozitív dolgokról:Szuper volt a délutáni találkozó!Egy kedves fiatal hölgy jól kikérdezett minket.A férjem ad mintát,otthon lehet "produkálni"és gyorsan bevinni,ha nem jó az eredmény,bent megismétlik.
Én megyek nőgyógyhoz,lesz UH,és csinál hormonvizsgálatot,és a hőgörbéimre is kíváncsiak,ami nagyon szimpi!
El lehet menni a fogászukhoz,a pszichológusukhoz PMS-ről beszélgetni,meg ilyenek.Most nagyon optimista vagyok és iszonyú jó kedvem van,úgy érzem,sínen vagyunk!
Zárójelben megjegyzem,még nem jött meg,ilyen még nem volt,kora reggel óta fáj a hasam és semmi.A hölgy a központban azt mondta,akár még kiderülhet,hogy baba van a dologban,de én most elhatároztam,hogy nem filózok ezen,vszínű holnap megjön,de ha nem,csak pár nap múlva kezdek gyanakodni
Köszi a drukkot!Szép estét Nektek és Mindenkinek,aki esetleg erre járt ma!