Sziasztok!
Szasza! Én mától 2 bögrével iszok, bár széklet nehezebb, hogyha szorulás lesz tőle, nem fogom erőltetni.
Igazából nem is bánom, hogy nem lesz 4 kilós
Olyan jó nektek, hogy tudjátok a kb. méretet, még akkor is, hogyha eltérhet. Kis kíváncsi-fáncsi vagyok
Lecso! Bizony rövidebbnek tűnik, már csak 21 nap. Fura, még mindig nem félek, inkább izgulok. Szerintem nevetve fogom felhívni a dokit is. Hogyha izgulok, állandóan mosolygok. Most pedig nagy lesz az izgalom. Ma is elkapott egy jópár szúrásos érzés ott lent, Gézu egyből kérdezte, hogy minden ok. Én meg csak vigyorogtam, hogy persze. Pedig egyre erősebbnek érzem napról napra ezeket a szúrásokat, ráadásul a mensis fájás is jön vele együtt.
Zsuzsi! Most néztem meg a tábált, te febr. 8-ra vagy kiírva. Akkor már tényleg jöhet bármikor
Giga! Én este szoktam keményedni, de szinte folyamatosan. Így este semmi alvás szinte. Fura, mikor bekeményedek, alig kapok levegőt. Mostmár nem olyan könnyű a keményedést elmulasztani. Régen rátettem a kezem, vagy Gézu és pár másodperc múlva már nem is volt kemény. Most viszont sétálnom kell, hogyha nem múlik el és akkor szokott puhulni. Kedden meg is kérdezem, hogy ez normális-e.
Csajok kezdek vizesedni
Brühühühühühühü
Eddig olyan jó volt, hogy nem volt duzzadt se a kezem, se a lábam, de ma lazítani kellett a cipőmön és a gyűrű is szorosabb. Remélem nem lesz nagyon vészes