Sziasztok!
Vizsgán túl, de hogy mekkora köcsög volt ez az ember...abszolút nem volt fair, kispécizett magának, mert nem jártam a hülye előadására, és direkt nekem nagyon kedves kis kérdéseket tett fel. Na nem baj, kiharcoltam a kettest, bár 5-ösre tudtam az anyagot, na nem baj, nem hajtok idén az átlagra, evvan. Csak nem bírom, ha lekezelnek.
Tegnap nem nagyon volt Emónak étvágya, remélem csak a foga miatt, és nem lesz beteg. De nem úgy tűnik szerencsére.
Voltatok már a Müller boltban? Mi tegnap előtt látogattunk el, nagyon klassz, nagyobb mint egy drogéria sokkal, német cuccok vannak, és nagyon jó áron! Sándor végre vehetett magának német Coca Colát, még szerencse, így legalább majd gyakran megyünk oda!
Vettünk Emónak Nestlé kajákat (az még jó ugye...?), sokkal olcsóbb mint máshol: 190 gramm 199, most akciós. OLyan ízek vannak, amik nálnuk itthon nem, ez a Hippről is elmondható, csak most az nem volt akciós.
Meg vettem csudajó Papmers pelenkát, mi most találtuk meg a legjobbat! Ez nagyon bejön, Dry Tech a neve, rugós mindenfelé, nagyon tetszik, na erről elhiszem, hogy kénylemes a kicsi lánynak!
Meg nekem az öblítők a gyengéim, olyan fajták voltak, amiket itthon még nem is láttam! Lenor Sahara, meg hasonlók, hú de jó illatuk volt, de per pill már nem férünk az öblítőtől, nekem mindig van egyszerre vagy 10, és azt rakom bele, amihez épp kedvem van!
Na szóval klassz kis bolt:
www.mueller.co.hu
Csilla! Igen, a bilabiális hangokat a legkönnyebb kiejteni, ezért jön a papa meg a mama a szájukra először.
Édes lehet, ahogy áll a kiságyban és érted kiált...Istenem!
Akkor fel tud ülni egyedül, és onnan áll fel vagy hogy csinálja?
Erika! Nagyon ügyes vagy, talán a következőnél nekem is sikerült, bár tényleg nem bánom, hogy hamarabb elkezdtük a gyümölcsöket.
Manóci! Hogy telik már az idő...7 hónapos! Azt a mindenit!
Már lehetett látni barátnőmet a tévében!!! Tegnap volt egy kis összeállítás a milliomosról, és kiszúrtam Orsit. Ja, Klug Orsi a neve. A szélén ült, piros blúzban, meg fekete szoknyában. Nagyon dekoratív kis csaj! Tényleg képernyőre való! Tök jó érzés volt! Már alig várom az adást, megígértem neki, hogy valami úton-módon felvesszük dvd-re!
Dolli! Mesélj, mi történt! Köszi az együttérzést. Ráadásul ez nekem nem is szakos tárgy, csak egy hülye általánosan kötelező tanegység, és nálnuk abból is képesek szivatni! Brühü
Timóca! Ne is mondd...ez iszonyatos!!!
Nelli, én is kérdem, mizujs?
Hú hát asszem megint kicsit sok voltam.
Jelentem, kiságy lentebb került. Míg oda voltam suliban, délelőtt eljátszotta az apjával, hogy átpördült azon a csörgőn ami oda fel van feszítve, így keresztben hasra fordult, és így majdnem kiesett a kiságyból...
Csak Sándor hallotta, hogy valamiért nagyon nyög a gyerek...Hát igen!!!! Huh!
Ja és nagysága is át tud fordulnia hátára, csak lusta a gyöngyöm! Már étszer is láttam, és ráadásul egyszer a kiságyban is,a hol meg elég szűkös a hely.
Puszi Lányok!