Új privát üzeneted érkezett!

Dincuska :)
Bizti nagyon ügyi leszel!

Csilla :)
Én is pont nemrég fejtem, mikor láttam, mennyire híg már a tejem. Gondolom, ez alkalmazkodik az igényhez, de éjjel Briginek is kevés már. Ma is 1,5 óránként kelt, és én ezt már nem bírom. Vettem is Jó éjt tápszert, és este megpróbálom cumisüvegből adni neki. Ha elérném, hogy enne belőle, és csak egyszer kelne éjjel, kegyeznék vele. Csak a kisasszony nem szereti sem a kanalat, serm az üveget, sem a sinlacot, sem a gyümit :roll:
Tegnap nagyon nyügi napja volt, ordított, mikor meglátta a kanalat, semmit nem fogadott. ma délelőtt sem.
Náthás megint egy kicsit, meg köhög.

Csokinyuff :)
Megyek szavazni.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


nelli köcce :wink:
Vendég
 


Csokinyuff,jelentem szavazás megtörtént :wink: Nagyon jó az a kép Kép És te is nagyon csini vagy, majácskáról meg már nem is beszélve!Apuka, nemtom hova tette a szemé+az eszét, hogy elment, de meg fogja bánni az tuti!Neked meg csakis csupa JÓT kívánok az életben!Ilyen fiatalon, és csinosan tuti találsz majd valakit aki igazán elfogad, és szeret majd titeket Majácskával :wink:

Dincus,ez nem semmi felkérés :) büszke lehetsz magadra!Biztos megoldod majd ügyesen :wink:

Erika,akkor is jó lesz, bizti!Miért aggódsz az út miatt?

Csilla,mondok egy újdonságot :lol: mi már 1 hónapja töménybe nyomatjuk a Sinlacot vacsira!!!!És utána soxor már csal alíg szív bele a cicbe olyan jóllakott!Mégis kelünk még 2x! :roll: Na, erre varjál gombot :lol: :lol:
Milu ügyes kispali :wink:
Amúgy érdekes, de mostanában mintha nekem is kevesebb tejcsi lenn, valahogy puábbak a cicik sokkal :( nemtom mi lesz, de úgy emlékszem Esztinél ez nem volt így!Őt 2 éves korig szopiztattam.Szeretnék azért most is minél tovább szoptatni :!: :!:


Nelli,köszike :wink: :)
manóci
 
 

 
 

köcc manóci :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Oops, Manóci :oops: Akkor ez kicsit félrement. Bocs. pedig azt hittem kitaláltam valami okosat :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok,

elbúcsúzom lányok, azt hiszem nem jövök többet, és ezt szerettem volna leírni, hogy ne hiányoljatok.

mindenkinek kívánok minden szépet, egészséget.
Vendég
 


Dóri: ???????

Dincus: majd írd meg, mikor lesztek a tévében :lol: :wink:

Nekem is elég puhák már a cicijeim, és pár napja Marcipán is alig fogyaszt :roll: . De persze lehet a foga miatt is (még mindig nincs), vagy idő miatt.... (de nemcsak ciciből, hanem "rendes" kajából se eszik valami sokat...)

Képzeljétek, ma egész nap rohanásban voltunk. Reggel el suliba, du. haza, gyors kaja, aztán irány angol. Mikor apa jött értem, akkor mutatta (felvette a fényképező videojával), hogy Marcipán "keresztülfutotta" - persze mászva, de villám tempóban - a szobát. (Livi játék laptopja volt a cél) Úgyhogy itthon élőben is megcsodáltam, milyen ügyi lett hirtelen :lol: Délelőtt még nem csinálta, délután meg már villám sebességgel mászott :lol: . Olyan édi :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Uhhh, a puhaság ma nálam is beütött!!! És hirtelen nagyon keveset tudtam fejni :( Ilyenkor mi van? Végleges???? Ennyi volt?? Ne máááá' ! :( :( :(
Vendég
 


Csilla, nagyon rossz, hogy csak fejni tudsz, és a zsír is ezért egyre kevesebb a tejben, mert a hátsó tejhez nem nagyon jutsz hozzá. Persze élettanilag is szokott ilyenkor "zsírtalanodni" a tej. De olvastam már olyanról, aki két gyerekét is így etette első perctől nagyon sokáig, mert már a kórházban cumizavarosak lettek a gyerekek. Próbálkoznod kellene továbbra is néha mellre tenni, amikor nagyon éhes/álmos, hátha rácuppanna.
Ez szerintem így is fejben dől el, egyik napról a másikra nem fogy el a tej, csak ma túl sokszor volt erről szó, puha cicik és egyebek. VEdd elő újra a praktikákat, ha még szeretnél szoptatni (szopistea, homeobogyó, stb.), fejjél kicsit gyakrabban, és akkor nem ez a vége.

Timóca, ügyi MArci, beelőzte Lillát...!!!

Dóri, ez elég véglegesnek tűnik, de azért remélem, meggondolod magad. Nem lehet könnyű 3 gyerekkel+ építkezés...

Csokinyuff, sajnálom, amit a párod tett. MOst anyudékkal laksz? Én vigyátnlk ezzel a tápszeres Jó Éjszakát dologgal. 6 hós kor körül inkább azért ébrednek a babák, mert már kezdődik a szeparációs szorongás, mozgásfejlődésben ugrások vannak, vagy csak egyszerűen nem érnek rá szopizni napközben... Ugyanúgy lehet sűríteni a lefejt tejcsit rizspéppel, mint a tápszert, és még boci sem kell hozzá...MÚÚÚ :lol:

Nekem tegnap elkezdett a fogdoki gyökérkezelni egy fogamat, és nyitva hagyta, hogy ürüljön... :shock: :shock: Mondta, hogy tegyek bele minden étkezés előtt egy vattapamacsot, hogy ne menjen bele a kaja. :shock: Hát én vagy 3-4 vattapamacs elfogyasztása után (szó szerint :twisted: ) felhagytam a kísérletezéssel, és inkább nem vacsiztam, gondoltam, legfeljebb leadom a karácsony+síelés során felszedett kilókat. Reggelre szédelegtem az éhségtől, szenvedtem rendesen, de mostanra megtanultam valahogy úgy enni, hogy ne menjen bele a kaja, és még vattapamacs sem kell hozzá. Kicsit megcsappant ugye a tej a nemeés miat,t elővettem egy fagyitejcsit, cumisüveget előkapartam valahonnan, és jót röhögtünk Dorkával Lillán, ahogy nem tudja, mit kell vele csinálni... :lol: Forgatta, nyomogatta, ki-be tette a szájából, pont, mint egy játékot, de inni nem tudott belőle. Aztán adtam neki 40-et kanállal, úgy elfogadta, de többet nem.... Nem is tudom, mikor látott utoljára cumisüveget...

Erika, jó síelést majd!!! Hogy megy a kóstolgatás? Ti visztek szittert?

Annyi mindent akartam még írni, de mire Lilla elaludt (ő is náthás), minden kiment a fejemből, és még visszaolvasni sem tudok.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Dincus: Hívtak? Majd kifúrja az oldalamat a kíváncsiság :oops: :lol:

Csokinyuff: próbáltam szavazni, de nem enged be regisztráció után sem a dög :twisted: holnap újra nekifutok.

Puha cickó nálam is fut mostanság. Meg aztán olyan érdekes, hogy eddig 15-20 perceket elcicizgetett, most meg 2-3 perc alatt végez a Lelkem... Nem tom... Holnap méretünk, aztán meglátjuk mizusjág van. :shock:

Szilvih: még csak almát kóstoltunk. Hááááát szerintem a pocójáig le sem ért az a 3 csepp.. :lol: :lol: Úgyhogy mennyiségről még nem beszélnék , de édes nagyon! Megörökítettük az utókornak a legelső falatokat. Azt a pofát amit vágott.... :lol:
Mi viszünk szittert (anyósékat), nu majd meglátjuk mire megyünk velük :lol: :lol: :lol:

Timi: Marci édes lehetett!!!! :D Hogy belehúzott!

Dóri: Az alapítótag kiszáll??? miért???????
v.erika
 
 


jahh szilvi!
Igen anyukámmal lakom meg az ikertesómmal :lol:
Erika nem baj majd ma :wink:
Vendég
 


Dóri :)
Miért???

Nagyon csúnyán köhög megint Brigi, így a doki elküldte pulmatológiára.
Iszonyat éjszakán vagyunk túl megint, így ha elalszik, valamit pihennem kell, mert már nem élek.
Persze fogadni semmit nem fogad, max. egy pár kiskanál babánt.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!!!


Na szóval... :lol: Negyed 8-kor csörgött a telefon, 06-1..., úgyhogy tudtam, hogy ez csak az lehet... Tiszta ideg lettem, Sándort gyorsan eltzavartam a géptől, vérnyomásom az Alpokban, éééés... Nem vágó Pista volt, hanem egy muki a tv-ből, hogy kedves barátnőm játszik, és hogy 1 órán belül legyek készenlétben. Itt már imádkoztam, hogy jaj ne engem... :D Emiatt később is fürdettük Emót, fél 9-kor, amikor már tuti voltam benne, hogy nem elsz hívás. MIkor letettem, felhívtam Orsit, és aszongya: ,,Képzeld, Edina, nyertem 3 milliót!" Vaaazzzzee! És csak így mondja... :lol: Nagyon büszke vagyok rá, 28-án lesz adásban! :D 38 % adó.... azért ennyire nem gondoltam volna! Aki tudja, nézze, nagyon szép arcú lány, lehet hogy beválogatják egy új sorozatba, meg a Barátok köztbe! :D
Szerencsére volt egy latinszakértő telefonos segítsége... :D

Dóri!!!! Nem értem én sem... :(((( Léccciii ne menj el! :(

Cicihelyzet: El is felejtettem írni, hogy nálunk hogy alakult a szopi. Szopizunk mindig, irtó hamar végez vele, pedig fejtem (de sose jött ki több 10 milinél), bogyókat szedtem, fejre álltam, és hát megy a pótlás. Meg mostanában reggel is olyan érdekesen szopik. Morog közben... pedig sztem reggel még van elég tej! :roll: Lassan rátérek a reggel-este szopira, mert ennek így nem sok értelme van. Azt hittem, nő a mennyiség, de így hogy nem...

Timóca! Azta! Nagyon ügyi Marci! Az augusztusi topicban van egy olyan turbo leány, hogy fiatalabb Emmánál, és már négykézláb áll, meg ül tök egyedül! :shock:

Csilla! Ne aggódj, sztem nem végleges, legyél kitartó, és menni fog az!

Talival mizu? Most is olyan gyönyörűen süt a nap, lehetne kint is dumcsizni! :) Bár nekem most bele kell bújnom a médiajogba, holnap vizsgázom...

Szilvi! Ari lehetett Lilla, ahogy bambult a cumisüvegre! Bezzeg Emma! Már meglátja, és örül a lelkem! :roll: Nem baj, tanultam belőle, hogy mi az amit másképpen fogok csinálni a 2.-nál, és hátha akkor már nem lesz muszáj suliba járni, mint most!

Erika! Mi nagyon rég mázsáltuk magunkat! 1 hét múlva már talán mehetünk oltásra, úgyhogy majd akkor! Megkapjuk a 4 hósat, és lehet hogy az 5 hósat is, nem tom, lehet-e egybe. :roll:

Csokinyuff! Ikertesó? Egypetéjű?

Nelli! Nagyon sajnálom, nem tud vaaki segíteni, hogy egy kicsit pihenhess?

Csatolok képet, olyan ari, és elégedett magával, hogy forog. :lol: DE mikor fogja visszafele is megtanulni? 2 percenként fordigatom.
Kép

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincus igen ikertesó nem nem egypetéjű de ez látszik is :)
Végre Maja is megtanult tegnap egyedül forogni ő is olyan boldog hogy tudja :D
A védőnő peparáztatott hogy már rég tudnai kéne aztnán kiderült hogy mikor mondta maja négy hónapos volt ő meg azt hitte öt :shock:
Emma egy héttel öregebb mint az én majám :lol:
Vendég
 


Jaja, én is néztem már, hogy csak 1 hét van köztük! :lol
Remélem nem baj, bejelöltelek wiwen... :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Csokinyuff, én is szavaztam. Mi a neved? Csak mert nekem mindíg egy jó duci csokinyuszi ugrik be, pedig te nem is :lol: :lol:

Dincuska, van megint Milliomos? Én úgy emlékszem levettk műsottól. Örülök ha újraindult, én nagyon szerettem.
Kicsi menyem nagyon ügyes! Dobj egy privit, ha kivégezted a médiajogot és megüljük a kézfogót.

Engem annyira feldob ez a napsütés! Már 3-4 hete nem volt napocsak, olyan dorús szmogos volt az idő, de pár napja végre süt! Teljesen feltölt energiával, és olyan jókedvű leszek tőle. Annyira drukkolok, hogy ne jöjjön vissza a hideg. De sajnos mondják ... :(

Megyek, mert a gyerek mammama-t kiabál. Ez én vagyok :)
Vendég
 


levettk műsottól = levették műsorról
Vendég
 


Csilla, de édi, már ilyeneket mond... Néha én is kihallok dolgokat, olyan jóóó! :D
Majd 28-án indul újra, és rögtön az első adásban lesz a barátnőm! :D
Én is szerettem! :D
28-a után bármit, akkor lesz egy ókori filó vizsgám, sé kész! Bár a következő félév má nem lesz ilyen áldásos állapot, de szorgalmi időszakban úgyis csak lustizok!

Napsütés. Detto így vagyok vele. Klassz lenne, ha maradna és gyorsan kitavaszodna... Nekem, elég volt ennyi a télből! :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Voltunk mérésen. 6 hós adatok: 7100 g 66 cm

másfél hónap alatt 300 g ot hízott csak, azt mondja a védőnő, hogy ez elég kevés, adjak neki sinlacot... Hát nem tom jó kedvű, annyit mozog, mint egy fél óvoda együtt, úgy döntöttem nem foglalkozom vele. (márhogy a védőnővel :lol: ) viszont 4 cm-t nőtt.

A dokihoz nem merem elvinni tanácsadásra, mert ugyebár ott előtte tobzódik a rengeteg beteg gyerek, marhára nem kéne, hogy benyakaljon valamit. Tomiék osztálya már csak fél létszámon üzemel annyi a fosós-hányós gyerek errefelé:twisted:

Dincus: ügyi barátnőd! majd megnézem. :D

Nelli: Szegény Brigi! Már megint.... :twisted:

Csokinyuff: nekem meg a nevedtől mindíg be kell fordulnom a spájzba, ahol a csokikat tartjuk :lol: Pedig a Norbi ápdétemnek nem igazán tesz jót! :lol: :lol: :lol:
v.erika
 
 


Szavaztam Majára. Hajrá! Nem álltok rosszul!
v.erika
 
 


cscs Judit a nevem és tényleg nem vagyok duci :lol:

köszi a szavazást!
Vendég
 


Lányok, most hallottam, mi történt Heath Ledgerrel, totál kivagyok :cry:

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi,hallottam :( :( borzalom, és ilyen fiatalon!!!
Marcipán, ügyes :wink:

Dincus,barátnőd, de ügyes!!!! :lol: Gratula neki, majd megpróbálom nézni 28.-án!Mi a keresztneve?Csakhogy tudjam kit kell árgusan nézni :lol: :lol: :lol:

Erika,csoki, speiz :wink: :lol: Te update-olsz?

Judit,inkább így foglak hívni a csoki.... amúgy is hosszú, nem baj? :wink: De jó, ikertesó!nekem volt egy barátom régen akinek iker fiútesója volt.nagyon helyes srác volt, és odavoltam, hogy velem jár, és hogy ebből van mégegy??!! :lol: :lol: :lol:


Csilla,nem baj, hogy nem tudtál újat mondani, a szándék a fontos :wink: :wink:

Úh, most látom mennyi az idő, rohanok, menni kell a védőnőhöz mérésre!Majd folyt köv! :)
manóci
 
 


manóci rendben....
Hát belőlem csak egy van kétpetéjüek vagyunk de valaki igy is kever minket pedig csak annyi az egyezés hogy szőke a hajunk :lol:
Vendég
 


dincus nem baj arik a képek :lol:
Vendég
 


Bocs, kicsit kikerültem a képből. Gáz volt a hétvége, meg utána a hétköznapok. Kezdek megkattanni…

Erika! Sztem sem kell foglalkozni védőnénivel. Nem hiszem, hogy olyan kevés az a 300 g. Mégha nyápicka lenne…. 4 centi nem semmi!
A szemproblémák nem nagyszülőktől öröklődnek? Csak mert nekem is volt problémám, és a szüleimnek nem…

Dincuska! Ókori filó….Hát nem is tudom! Kemény! Nekem alapból nem állt rá az agyam a filóra… ennek elenére 5-ös szigorlatom volt :) Majd gondolok rád! :)

Csilla! Mammmama! :)

Forgás: nálunk meg megy oda-vissza, néha mégis úgy tesz, mint aki nem képes rá. :)

Nelli! :( Remélem, nem találnak bajt a pulmon!

Szopi: Nálunk is gyorsan megy mostanság, de nem látom, hogy éhes lenne, inkábbcsak siet, mert sok dolog van, amit meg kell ismernie a világból. :) Viszont nem tudom, hogy legyen, mert ő addig enné a gyümit, mostmár krumplit is, ameddeg adom. Nem tudom, hogy mikor lehet kiváltani egy szopit, de nem akarom elkapkodni sem…

Timi! De ügyes Marcipán! :)

Csokinyuff! Megy szavazat, mihelyt elaludt a törpe. :) Minden elismerésem a hozzáállásodhoz, és kitartásodhoz! És mindezt ilyen fiatalon. :) Röfi? Én néznék ki ilyen jól! :)

Szilvi! Nem semmi, mennyi minden történt egy hét alatt veletek. :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


teki köszi:) a bókot is meg a szavazatot is :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na, akkor folyt köv van :)

Csilla,nagyon ügyi Milu, hogy már hívja anyukáját :wink:

Nelli,megy a drukk a pulmonológiai vizsgálatra :)

Dóri,mi az, hogy lelépsz?Csak így??ne máááár Kép Tudod, hogy innen úgyse szabadulhatsz csak így! :wink:

Judit, Kép

Dolli,Jó, hogy jelentkeztél :wink: Miért kezdesz megkattanni?

Ma megmért minket védőnéni, 4990g, és 60 cm! :P De jövő héten lesz a 7 hós sztátusz is a dokinénivel.Csak védőanyánk aggódik, és mi sűrübben jrunk méreckedésre :wink: /de még mindíg jobban örülök, hogy törődnek velünk, mintha letojna a védőnő!/

Ja, és most látom tegnap voltunk Kép hósak!!
manóci
 
 


Manóci: :lol: Gratula a 7 hónapos kis pehelysúlyú Hannusnak! :lol:

Mi meg ma 6 hónaposak ÉÉÉÉÉÉÉÉs......SIKERÜLT! Márhogy a szopi! És rohadt boldog vagyok miatta! :oops: Nekem ez nagy szó az első kudarcos szopi után :cry: ! Úgyhogy most már mindent bele kajálás lesz! Szakirodalom kinyit, aztán faljuk a gyümiket! :lol:
v.erika
 
 


Dolli, mi a baj? Történt valami? Öntsd ki a szívedet, itt úgy is csak "párkézközt" vagyunk :wink:

Manóci, a mama, baba, papa a legelső szavak amiket kimondanak, mert ezek ajakhangzósak (remélem jól emlékszem). Amúgy én anya vagyok. De tudom, hogy rám gondol miközben mammama-t mond! Amikor áll a kiságyban ébredés után és kiabál, és nyújtja a kis kezeit felém... csak én lehetek!!! :) Olyankor elolvadok :lol: :lol: :lol:
Utólag is boldog hórfodulót Hannusnak!

Erika, nagyon ügyes vagy, gratulálok a kitartáshoz! Most aztán irány a kajáspult :)

Nelli, :?: :?: :?:

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Hófordulósoknak még nagyon sok boldog szülit! :)

Manóci, Csilla! Köszi, annyira aranyosak vagytok. Csak röviden, mert nem óhajtom terhelni a fórumot. Január óta majdhogynem egyedül vagyok a babával. Apa fél 7-kor go munka, és majd valamikor késő este, éjjel esik haza. Gézabébi kiszámíthatatlan az alvásait illetően, így én is nehezen tudok pihenni, éjjel sem alszom túl jól, szóval azt hiszem, erőm fogytán van. És a legrosszabb, hogy minden nap jön az ígéret, hogy már csak a mai nap lesz hosszú, utána legkésőbb fürdetésre hazaér a párom. És így minden nap egy újabb csalódás is. Hétvégén meg borult a napirend (vendégeskedés anyóséknál), csibe vasárnap napközben 2x félórát aludt, nyűgi volt, senkinél nem volt hajlandó megmaradni, csak nálam ringatózva. Kimerültem.
És ilyenkor jön a másik énem, hogy milyen egy béna anya vagyok, és mi az, hogy panaszkodok, amikor itt van ez a tündérbaba, aivel igazából nincs is sok gond. Meghasonlottam.
Na, ez nem is volt olyan rövid! Sorry! :oops: :cry:

Manóci! Ha nem aggódja túl a védőnéni a dolgot, csak egyszerűen figyelemmel kíséri a fejlődéseteket, az szuper. :) Én is megtaláltam azt hiszem álmaim védőnénijét itt Érden. Kb ilyennek képzelem ezt a hivatást, ahogy ő csinálja. Az előző két csalódás után ennek nagyon örülök. :)

Erika! Gratula a szopihoz! :) Holnap én is elmondhatom már ugyanezt. Jó érzés, mert nem hittem benne az elején.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Itt egy fotó a drágaságomról! :)

Kép

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Sziasztok!

Vizsgán túl, de hogy mekkora köcsög volt ez az ember...abszolút nem volt fair, kispécizett magának, mert nem jártam a hülye előadására, és direkt nekem nagyon kedves kis kérdéseket tett fel. Na nem baj, kiharcoltam a kettest, bár 5-ösre tudtam az anyagot, na nem baj, nem hajtok idén az átlagra, evvan. Csak nem bírom, ha lekezelnek. :evil:

Tegnap nem nagyon volt Emónak étvágya, remélem csak a foga miatt, és nem lesz beteg. De nem úgy tűnik szerencsére.

Voltatok már a Müller boltban? Mi tegnap előtt látogattunk el, nagyon klassz, nagyobb mint egy drogéria sokkal, német cuccok vannak, és nagyon jó áron! Sándor végre vehetett magának német Coca Colát, még szerencse, így legalább majd gyakran megyünk oda! :D Vettünk Emónak Nestlé kajákat (az még jó ugye...?), sokkal olcsóbb mint máshol: 190 gramm 199, most akciós. OLyan ízek vannak, amik nálnuk itthon nem, ez a Hippről is elmondható, csak most az nem volt akciós.
Meg vettem csudajó Papmers pelenkát, mi most találtuk meg a legjobbat! Ez nagyon bejön, Dry Tech a neve, rugós mindenfelé, nagyon tetszik, na erről elhiszem, hogy kénylemes a kicsi lánynak! :lol:
Meg nekem az öblítők a gyengéim, olyan fajták voltak, amiket itthon még nem is láttam! Lenor Sahara, meg hasonlók, hú de jó illatuk volt, de per pill már nem férünk az öblítőtől, nekem mindig van egyszerre vagy 10, és azt rakom bele, amihez épp kedvem van! :lol:
Na szóval klassz kis bolt: www.mueller.co.hu

Csilla! Igen, a bilabiális hangokat a legkönnyebb kiejteni, ezért jön a papa meg a mama a szájukra először. :D Édes lehet, ahogy áll a kiságyban és érted kiált...Istenem! :oops: :D Akkor fel tud ülni egyedül, és onnan áll fel vagy hogy csinálja?

Erika! Nagyon ügyes vagy, talán a következőnél nekem is sikerült, bár tényleg nem bánom, hogy hamarabb elkezdtük a gyümölcsöket.

Manóci! Hogy telik már az idő...7 hónapos! Azt a mindenit! :D

Már lehetett látni barátnőmet a tévében!!! Tegnap volt egy kis összeállítás a milliomosról, és kiszúrtam Orsit. Ja, Klug Orsi a neve. A szélén ült, piros blúzban, meg fekete szoknyában. Nagyon dekoratív kis csaj! Tényleg képernyőre való! Tök jó érzés volt! Már alig várom az adást, megígértem neki, hogy valami úton-módon felvesszük dvd-re!

Dolli! Mesélj, mi történt! Köszi az együttérzést. Ráadásul ez nekem nem is szakos tárgy, csak egy hülye általánosan kötelező tanegység, és nálnuk abból is képesek szivatni! Brühü

Timóca! Ne is mondd...ez iszonyatos!!! :(
Nelli, én is kérdem, mizujs?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Hú hát asszem megint kicsit sok voltam. :oops:

Jelentem, kiságy lentebb került. Míg oda voltam suliban, délelőtt eljátszotta az apjával, hogy átpördült azon a csörgőn ami oda fel van feszítve, így keresztben hasra fordult, és így majdnem kiesett a kiságyból... :shock: Csak Sándor hallotta, hogy valamiért nagyon nyög a gyerek...Hát igen!!!! Huh!

Ja és nagysága is át tud fordulnia hátára, csak lusta a gyöngyöm! Már étszer is láttam, és ráadásul egyszer a kiságyban is,a hol meg elég szűkös a hely.

Puszi Lányok!

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dolli: Együttérzek Veled, nálunk is későn jár haza Apa, és időnként én is kibukok, hogy nem lehet így normális családi életet élni! A naggyal tanulni kellene esténként, a kicsi időnként vonyít közben... Olyan jó lenne, ha otthon lenne.... Úgy tudom irigyelni, akinek 5-6 felé már otthon van a férje! :cry: Mintha egy másik bolygón lennék :? Aztán meg hétvégén igyekszünk mi is pótolni mindent, aminek a vége egy nagy káosz...... Igen, nagyon szar.... De mit lehet tenni??? Élni kell valamiből.... A Gyedből nem jutunk messzire :D
Védőnénit hogy lehet váltani :?: Csak költözéssel mi? :lol:

Csilla:: Annyira édes lehet Milu, amikor hív! Olyan nagyon ügyes kispasid van! Lehet tőle olvadozni mi???? :wink:

Nelli: Hogy vagytok?
v.erika
 
 


Az utolsó mondatomban annyi a helyesírási hiba, hogy így utólag Cs. Nagy Tanár Úr biztos bánja, hogy átengedett a helyesírás alapvizsgán... Nade, csak elgépeltem! :lol:

Dolli! Hát nem egyszerű, idegen helyen meg főleg, a baba is nyugtalan, meg hát persze te is. Sándorom időben hazaér általában, de utána sokszor az itthoni gépről nyomja hajnalig... Meg tudlak érteni, mert sokszor mi is alig várjuk, hogy egy picit más kezébe tehessüka prücsköt! Egy anyának is kell pihenés nooo!!! Engem ilyenkor Sándor mindig azzal vigasztal, hogy a nagy hajtás után majd elmegyünk valahová, és pihenünk egy nagyot. Beszéljetek meg ti is egy ilyet Gézapapával! :D Egyébként nagyon ari baba! :D Kék a szeme?

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincus: :lol: Egyszerre írtunk.. Szal: Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyi vagy tökfej tanárra meg tojj rá nagy ívben! Az a lényeg hogy megvan!
Müller. Tök jó lehet, kár hogy felénk nincs ilyen :(
v.erika
 
 


Dincos, Müllert nagyon szeretem!!!!! Anno amikor Münchenban laktam picit, mindig oda jártam bámészkodni :) Szerintem kozmetika-vegyiáru vonalon messze a németek a legjobbak...
Jól látom, hogy bp-en nincs bolt? Ti melyikben voltatok????
Kis menyasszonyunk egyre szebb, és alakul a Dincus-mosoly is :lol: Még szerencse, mert ugye ez volt az eljegyzés feltétele! Már alig várjuk, hogy túl legyél az uccsó vizsgádon is :wink: :lol: :wink: :wink:


Dolli, huh nehéz nagyon. Külön nehéz, hogy az ember ne szemrehányással fogadja őket amikor később jönnek, hanem kedvesen, csinosan, vacsival, hogy legközelebb legyen kedve korábban hazajönni. Azt hiszik, hogy itthon lenni a gyerekkel egész napos semmittevést jelent. Szerencsére én nem panaszkodhatok nagyon, többé-kevésbé sikerül összehangolnunk a dolgokat.
Ti mostanában költöztetek, igaz? Akkor még nincsenek is ismerősök-barátnők a közeledben? Az idő is kaka :( Kitartás, lesz ez jobb, hidd el!!!!!

Jaj lányok, mostanában annyi újat csinál Milka, és szana-szerte-széjjel olvadok tőle :) A pici kezeivel simogatja az arcom, megöleli a nyakam, néha odakúszik, és átöleli a lábam, vagy a számra teszi a tenyerét és nevet amikor puszilgatom. Amikor nehezen alszik el éjjel, melléfekszem és ő befészkeli magát a nyakamba, és egyből megnyugszik.
Elérte azt a kort, amikor tudja, hogy én vagyok az anyukája és ki tudja mutatni, hogy szeret engem. Annyira de annyira édes, és olyan hihetetlen, hogy abból a magatehetetlen kis csomagból egy ilyen édeskedves emberke lett!

Csilla
Vendég
 


Manóci!
Tényleg grat a pehelysulyu hannushoz Maja négy és fél hónaposan volt 67 cm és 6700g :shock: :oops:
szereti a hasát:)
Dincus majának is ilyen a törcsije:)
És éjjen maja rájött hogy tud forogni két napja oda vissza....

És a fogacska is nagyon bujik igy az EC-t hanyagoljuk egy kicsit.. :oops: a rugos hinta meg megérte a pénzét :wink: :wink:
Vendég
 


Köszi csajok az érdeklődést. Köhög Brigi, éjjel megint azt a fuldoklós köhögést adta elő (pedig nagyon jó éjszaka lett volna, mert csak 3/4 5-kor evett). Visszavittem a dokihoz, de miénk nem lesz délután, ezért megkérdeztem reggel aki van, bevihetem-e, mert nem volt senki. Megnézte. Nem lát semmit, minden szép és jó. Csak akkor mitől köhög csúnyán a gyerek???
Viszont sanos nekem is feltűnt a nyelvén csúnya fehér lepedék. Összeszedett egy jó kis szájpenészt :( Nagyon kivagyok, mert sok jót nem olvastam felőle.
Mondta a doki, hogy citromos gézzel szedjem le a lepedéket, és ecsetelővel ecseteljem.
Persze én tovább gondolkodtam, és a saját cicimet is elkezdtem kenni.
Volt valakinek ilyen? Mivel lehet ebből hamar kimászni? Mert én több hónapos szenvedést olvastam :(

Most depis vagyok, mert olyan dolgok jönnek össze, amik egyik gyerekemnél sem, és magamat hibáztatom. Tudom, hogy a betegségek miatt lehet gyengébb az immunrendszere, és ezért szedhette össze, de hogy fogunk ebből kikecmeregni? Hogy fertőtlenítsek mindent egy már majdnem mászó gyereknél?
Bocsi a depiért :(

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Szájpenészre jelentkezem!!!
Nekünk nistatinos cukrot irt fel a doki. kb 80 ft receptre
ettől hamar eltűnik semmit nem kell vele csinálni csak borsonyit hinteni evés után
A borax glirecin is jo csak nálunk visszajött ugyanugy és drágább is joval
A mellemet canetennel kellett kenni :wink:
Vendég
 


Nelli! Ne aggódj! Emmának is volt, és nem volt olyan mellékhatása, hogy fájt volna neki, vagy emiatt nem szopott volna vagy ilyesmi.
Mi így jöttünk ki a kórházból...elég durván nézett ki, glicerines borax-szal kenegettük neki meg persze a cicimet is. Nem lesz semmi baj! Nekünk pár hét alatt gyógyult! Fel a fejjel! :D

Én is aggódom. Emma alig akar enni valamit. Eddig úgy volt, hogy evett 140-et kb, utána még bevágott 60 gramm gyümit. Most meg alig eszek 60-at,de gyümiből ugyanúgy megeszi a szokásos mennyiségét. Mi lehet szerintetek? Olyan mintha már nem szeretné a tejet... :(
Egyébként jókedvű, hője is normális, mint máskor! De akkor mi lett a jólevő gyerekemmel? Lehet hogy már nem akar 3 óránként enni? De basszus, így is csak négyszer eszik, legnagyobb sajnálatomra! :(

Csilla! Jaj de édes Milánod! :D Nekem a nyakamat szokta ölelgetni, de még ,,csak ennyi"! :D Mi a vecsési boltban voltunk, végülis az még Pest úgy ahogy, a repülőtérnél van. Nekünk is jó messze... a város másik oldalán! De a cola a garancia hogy fogunk mi oda még menni! :D

Csoki: rugós hinta, az milyen?

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincuska, Judit :)
Köszi. Próbálom klezelni a helyzetet, csak most minden összejön :( Febr. 8-án megyünk pulmonológiára.
Dincuska, nem fogzotok? Az csökkentheti az étvágyat. de lehet átmeneti is, mint ahogy a felnőttek is hol jobban, hol rosszabbul esznek.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Megértem Nellil, hát tényleg rátok jár a rúd mostanában ezzel a sok betegséggel. :(
Nem tudom, fogzik-e, nem látok semmi különöset a szájpadlásában, nem is tudom, hogy mit kéne látnom. Valami tünetnek csak kéne lennie... Nem mondanám pirosnak az ínyét, duzzadtnak sem tűnik annyira. A nyál mennyisége 1 héte még több lett, de ezen kívül...hát nem tudom.
Remélem, hogy ez a baj. Nehogy valami betegség előszele legyen... :(

dincuska
 
 
 
 
 
 


Nelli, szájpenész nálunk is volt. Azt mondták jól dörzsöljem át a száját gézzel, ne sajnáljam, mert a simogatásra nem jön le. Nekünk is eltűnt egy-két hét alatt.
Megértem, hogy kezdesz belefáradni, tényleg sok minden történt veletek az elmúlt időben. De minden rossznak vége lesz egyszer, és visszatekintve már csak megkönnyebbülést érzel, hogy ezeken már mind túlvagytok.

Dincus, a több nyál jelenthet beindult fogzást. Én sem láttem semmit az ínyén (azt sem tudtam mit kell nézni), de biztos-ami-biztos alapon elvittem a dokihoz, aki egyértelműen mutatta, hogy hol duzzadt az ínye. Mellesleg szerintem még ma sem ismerném fel, annyira azért nem duzzadt, hogy egy laikus szem észrevegye...
Vendég
 


Sziasztok!

Dincuska! Gratula a vizsgádhoz! :) Mégha nem is úgy sült el, ahogy kellett volna! Számít valamiben az átlag?
Egyébként az én tapasztalatom az, hogy a tölteléktantárgyak okítói a legszivatósabbak. Csak az értelmét nem látom.
Megnéztem a müllert… tényleg nem rossz! Kár, hogy nincs a közelben.
Hihetetlenül jó nézni a fotóitokat! :)
Átfordulás: Nálunk 10 nap telt el az első forgás után, mire valóban komolyan alkalmazni kezdte.
Valóban kék a szemünk. :) Csúnya lenne, ha más lenne! ;)
Pihenés… Gondolkodtam az áprilisban, hogy kirángatom apucit, mert akkor lesz az egyéves házasságink. Család úgyis orrolt miatta, úgyhogy nem szeretném, ha most meg bájvigyorogni kéne vagy hallgatni a szemrehányásokat. Egyébkéntis, ez a kettőnk ünnepe! :)

Erika! Köszi az együttérzést! :) Eddig nem volt ennyire szörnyű, most a január ennyire húzós. Csak még nem látjuk a végét. Mondták páromnak, hogy meghálálják… mondtam, hogy jó, egy kis szabadságolással meghálálhatják. :)
Védőnéni: Vagy Te költözöl, vagy a védőnéni! :) Nálunk mindkettő volt.

Csilla, köszi! Kitartok, csak nehezen. Meg félek sajátmagamtól. Másféléve becsavarodtam, most nem szeretnék. Úgyhogy próbálom kicsit felpofozni magam! Hátha észhez térek.
Ismiket remélem tavasszal gyűjtünk, most kezdjük felfedezni a terepet, egyre távolabb sétálgatunk, remélem előbb-utóbb egy játszót is találunk.
Annyira jó volt olvasni Milánról, könnybelábadt a szemem, annyira érződik a rajongásod! :)

Csokinyuff! Forgás, fogacska! :)

Nelli! Szájpenész úgy tudom elég gyakori, mi glicerines-boraxos cuccal kentük, plussz Garmastan a mellre, hogy ne fertőzzük oda-vissza egymást. Egy hét sem volt a gyógyulás.
Kitartás!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Nelli: szájpenész ugyan nálunk nem volt, de kb. 1 éve Livikének tiszta aftás lett az ínye+ nyelve. Neki is boraxos glicerint adtak. Neki is 1 héten belül teljesen elmúlt, pedig neki nagyon fájt, pár napig enni se evett (lázas is volt 1 napig). Úgyhogy az biztos jól fertőtlenít. (én a cicimet is bekentem vele szopi előtt, utána meg simán lemostam) Fülpucira tettem, úgy használtam.
Remélem, hamar rendbe jöttök :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Dincus!
Rúgós hinta: az ajtófélfára lehet egy mozdulattal feltenni 12-14 kg-ig lehet használni.
Fejleszti az egyensulyt és az idegrendszert. Segíti a helyes tartást attol függ milyen magasra állitod be :) lábbujhegyen is járkálhat benne vagy akár a teljes talpát is leteheti de nem deformálodik a járás mint a kompba.
Nem utolso sorban remekül eljátszik benne egyedül a gyerek.
Maja nagyon élvezi hogy lép vagy csak kapálozik egyet és rugozik fel le....
Van amit három honapos kortol lehet használni van ami fél éves kortol nekünk az előbbi van. Azt akkortol lehet használni mikor tudja szépen tartani a fejét. Maja most kezd rákapni. Nagyon tetszik neki a dolog.
Vendég
 


én a teszveszen vettem :D
Vendég
 


Judit: Dobj egy képet a rugihintátokról használat közben. Egy barátunk kislányának volt hasonló, de kiváncsi vagyok a Tiétek is az -e? Mert az marha jó volt! Annyira viccesen pattogott benne a gyerkőc!

Nelli: nekünk is volt szájpenész, és az ecsetelő mellé még borax homeost is adott a doki! Asszem 3X1-et kellett adnom belőle.
v.erika
 
 


erika oks dobok ha benne lesz lekapom.
Video van rola de azt nem lehet feltölteni sajnos.
Igen ebbe is pattog össze vissza és nagyon élvezi
a mién nem olyan ami peremes mert azt 6 hóstól lehet használni ez ugy néz ki mint egy kenguru de ha benne lesz lekapom:)
csak fáj a foga és nyügös nincs kedve játszani :cry: Kép
de egy nudis kép és az szélén látható a termés ami miatt ilyen fejet vág :wink: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?