Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

lányok légyszi-légyszi segítsetek vagy legalábbis nyugtassatok meg!!!!!
Petrának egészen eddig szép aranysárga kakija volt,aztán két napka barnás-sárgás-zöldes színű lett és ma meg már totál zöld volt a kakija.szó szerint fű zöld.Csak anyatejet eszik, és 2 hónapos.Én semmi zöldet(sóska,spenót)nem ettem.Mitől lehet,vagy ez természetes,hogy megváltouik a székletük?Flelmetes volt látni,ahogy kibontottam a pelust. Kép Meg vagyok ijedve...holnap hívjam a dokinénit?

köszi anyucik előre is
Évi + Petra
Évi24
 
 


Most csak gyors leszek, mert mennem kell takaritani. Kép

Evi24,
ha csak anyatejen el, es szopizik, akkor valoszinuleg csak tulette magat. Ez valahogy kapcsolatban van az epejevel, olvastam rola, de mar nem emlekszem az elmeletre. Kép A lenyeg, hogy nem kell aggodnod, elmulik magatol. Kép

Elli,
igen, ismerem Tia-t, a barati korunkhoz tartozik, es nagyon aranyos lany. O jott el hozzank es nezte meg Zsombit az orvosi vizsgalat utan. Ne aggodj a ferjed miatt, nem szokott nos pasikat elcsabitgatni....KépKépKépKép Kulonben most probalja kibulizni, hogy mehessen Deveny Annahoz tanulni, mert azt modnta, nagyon jo a modszere. KépKép

Beu,
nem semmi ez a kengurus megoldasod! KépKép

Koszi szepen a tapis infokat, ma beszereztem egy kis doboz Beba2-t (HA nelkul), remeljuk, ez ujra bejon. A dobozra az van irva, hogy napi 5-6x 210 ml, nos, Zsombi a HA-sbol 50-60 ml-eket (allandoan eldugitotta a cumit), a simabol 150 ml korul evett max. Kép Ezek szerint az Aptamil nem olyan jo? BAr ugyse lehet sehol kapni, ma probaltam tobb gyogyszertarat is.

Mennem kell, este meg remelem, be tudok nezni!

Sziasztok,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Koszonjuk a szulinapi gratulakat! Kép

Tul vagyunk az oltason, Vilcsi szinten hosiesen viselte :-)))
Egyenlore meg se nem pirosodott be, se nem lazas :-))), ugyhogy apa ki is vitte a kertbe. Kop-kop, hatha mar igy marad.
Annyi volt, hogy az oltast koveto szopi utan ketszer bukott bufizes kozben, ilyet maskor nem szokott, nem tudom, osszefugghet-e.

Ma nem tudok sokaig itt lenni, mert most se volt konnyu ejszakank, nem akarom reszletezni, mert mar hihetetlen uncsi lehetek. Sosem akartam panaszkodo anyuci lenni, de nem tudom, meddig lehet birni ezt, hogy alszom 4-5 orat 2 reszletben, meg sokszor felorakat, 20 perceket :-(

De irok jot is: mostanaban ugy gondoltam, elkezdem kicsit tudatosan "onallositani", hogy megtanuljon legalabb par percig ellenni es jatszani, ha lerakom. Rajottem, hogy az is a gond, hogy amikor jo kedve van, akkor ugye jatszom, foglalkozom vele, mert akkor konnyu. Es akkor faradok el, amikor mar nyugos, delutan-este, de hat akkor meg nem lehet letenni. Szoval most tudatosan beraktam akkor is a kisagyba, amikor nyugodt volt, es lass csodat :-) egesz jol elvolt ugy 10 percig, nezegette a logattyukat, meg pofozta a plussoket :-))) es utana se kellett rogton felvenni, csak kintrol dumalni neki es mozgatni a jatekokat :-))) Remelem, nem kiabaltam el, es fogunk fejlodni e teren! :-))) Ha apa dolgozni fog, jo lenne, ha ilyen pici idokre akkor is le tudnam tenni ordiba nelkul, ha nem alszik :-)))

Na szetszedtem a levelet, mert megint nagyon nagy lett, ugyhogy eloszor megy ez, aztan a valaszok!

Kaska
kaska
 
 

 
 

Sziasztok!

Mariann,
Gratula Marcinak a fordulashoz! :-)))

Sofka,
osapaink :-))) lehet benne valami :-) bar nekem ossz annyi a hianyerzetem, hogy "vakarozas" kozben mert nem beszel :-)))
Ovszer allergia? Szegeny Te, az gaz... :-(

Timici,
Remelem, Daninak sikerultek a vizsgai! :-) Neked pedig kivanok tobb szabadidot! :-)

Franyo,
gratula Ankanak a felevesseghez! :-))) Alvasi pozitura hihetetlen :-)))

Kangi,
pureskaki eljen :-))) tenyleg sokkal "zaftosabb", mint az anyatejes? :-)))
Nagyon orulok, hogy felreertesnek bizonyult a beszolas :-))) igy visszamenoleg sejtheto volt, baratno csak nem mond ekkora huyeseget! :-)))

Evi,
uszonaci csini lehet! :-))) legyen is, ennyi szuper kispasi kozott :-)))

Andi,
nyaralas baratokkal bizti feldob majd kicsit! :-)))

Gomboc,
eljen porgiforgi Zsombi :-)))

Beu,
drukk, hogy minden okes legyen szuri utan! :-)))
En is a tejci miatt aggodom... fene az evolucioba, ugy kellene legyen, hogy a faradtsag es aggodas fokozza a tejtermelest, nem? hisz eleg keves a maximalisan nyugis, kipihent anyuci... :-]
Lorinc nagy nocsabasz lesz, az 100% :-)))
Koszi a konyvinfot, azt hiszem, megkerem anyosomat, ugyis ott szokott vasarolni a Mammutnal, es mindig ugy szeretnenek nekunk jo ajandekokat :-)))


Nadine,
racsatlakozast szerintem "loptam" valakitol, de mar nem emlexem, ki irta eloszor... nekem is tetszett :-)))
Azt meg a parom mondta, hogy: "connected... new hardware founded: baby" :-)))
Melegviz hiany :-( nehez lehetett nagyanyainknak...
Zsani milyen szepike :-))) nekem fiucuccban is tetszik :-)))

Orsoly,
Lacko is igenigen jokepu fiatalember :-))) a bogarszemeivel :-)))

Mano,
plazacica Emma :-))) na, majd ha ezek a csajszik tinik lesznek, nezhetjuk a penztarcankat ;-)))

Mokuska,
apas kepek szuperak :-)))

Csucsuka,
kantaros Zsofi nagyon vagany :-)))

Reka,
eszkimo puszit mi is szoktunk :-))) nahat, micsoda szemek megint csak :-)))
Jobbulast! :-) es gratula hasrafordulashoz! :-)))

Babajaga,
konnyezes hess-hess!
UH vizsgalat: a mi keruletunkben automatikusan ad a gyerekdoki beutalot, de ha mashogy nem, a Madarasz utcai korhazban valami kis penzert megcsinaljak (1-2 ezer Ft).

Virag,
hat pont ugyanaz a gondunk, ha mellettem van Vilcsi, vagy nem alszom, vagy nagyon rosszul...
Sajna nekem nagy cicim van, kis (illetve most mar inkabb kozepes :-) mellbimbokkal, es Viola amugy se mutatta szandekat az onkiszolgalasnak... de ez a legkevesebb!
Lehet igazad a hizasban, mivel en anno bogyoszedestol fogytam!

Maci2,
a szemcsepp neve: Brulamycin. Tuti artalmatlan, mert a vedonom szerint babak is kaphatjak! :-)))

Myssnia,
gyors jobbulast szegeny Szilardnak! :-)

Heppi,
kiralyul nez ki a babygymetek! :-)))

Kiszuny,
udv itt! :-))) vilagra csodalkozo Kincso naggyon cuki :-)))

Leszter,
pazarlas... :-/
Pussz Petra husikajara, es keretik nem parazni :-)))

Norka,
koszi a dicseretet :-))) A Ti gymetek is csucsszuper :-)))
Nekunk talan ujitani kellene mar rajta valamit, ujabban ordibal a lany, ha alateszem, pedig regen szerette! :-(

Bocsi mindenkinek, itt a vegen mar ezerrel rohanok es nem tudom megnezni, ami azota szuletett, mert szeretnem meg csokkenteni a vasalnivalo hegyet, es ezzel egyutt koran lehanyatlani...

Esti szopinal megint bukott Vilcsi jo nagyot :-( ez mar tuti az oltas :-( Laba tovabbra se piros, bar furdesnel kicsit dagadtabbnak talaltatott, es azert elesett is volt a kis szivem...

Kicsit aggodom a bukasok miatt, nehogy ejjel felrenyeljen, mert ugye en komas vagyok, bealhatok, o meg ejjel nem is szokott bufizni, hiaba hurcolom... majd probalok nagyon figyelni ra...

Tenyleg, ha ne adj isten megis raszorulnank: borogatast hogy lehet rogziteni, hogy ne legyen csuromviz a ded es ne rugja le 1 perc alatt?

Csak jokat mindenkinek! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok!

Gombóc!
Én is a pajzsmirigyre gondoltam már, de mindenhol a túlműködésről írnak, az alulműködésről nem találtam infót. Hova kellene mennem, hogy megnézzék? A háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz? És milyen tünetek lehetnek? Mármint a súlyon kívül?
Ismerem a súlyzós edzés hátrányait, csak kis súlyokkal csinálok sokat, hogy egy kicsit visszarázzam az izmaimat a régi formájukba. Aztán muszáj lesz áttérnem kardioedzésre, azzal legalább tudom tartani a súlyomat, nem híztam.
Tápszer: nálunk a Humana Baby Fit 1 jön be, de nagyon. Szerintem is táplálóbb a tápszer. Ezt úgy értem, hogy jobban eltelíti a kicsi gyomrát, ezért kevesebb is elég belőle. Ezért lehetséges, hogy a tápszeres babák nem esznek olyan gyakran, mint az anyatejes babók. Na meg persze azért is, mert ez nehezebben emészthető, mint az anyatej.

Myssnia!
Ha nem megy le Szilárd láza próbálkozz hűtőfürdővel: kb. olyan hőfokú vizzel kezdd, mint a hőmérséklete, aztán fokozatosan hűtsd le. Levi is bekapott egyszer egy vírust, és csak így tudtuk levinni a lázát. Drukkolok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon!

Heppi!
Nem Te küldtél még régebben recepteket nekem? Paprikasaláta, virslis rántotta tojásfehérjéből stb. De persze szívesen vennék más recepteket is Kép.

Évi!
Én úgy tudom, hogy természetes,hogy néha zöld kaki is van a babáknál. Ilyenkor nem emésztődik meg teljesen az anyatej és némi epével keveredve távozik. Ha csak néha van ilyen és Petra is jókedvű, nincsenek fájdalmai akkor nincs baj szerintem. Valakinek voltak kalandjai a zöld kakával pár hónapja, nem emlékszem ki volt.

Kiszuny!
Üdv közöttünk Kép! Kincső nagyon aranyos azokkal a nagy szemekkel!

Férjem az MTV1-esen néz valami szépségversenyt, ami szerinte a csontkollekciók narancsbőrversenye. Nem tudom rólam mit gondolhat ;-). De isméte megbizonyosodtam róla, hogy nem a vékony lányokat szereti. Ja és szerinte úgy lépegetnek, mintha betegek lennének.

Megyek aludni, mert nagyon álmos vagyok.
Jó éjt! Virág és Levi
virga
 
 


GombócKép

Dorina is Beba 2-t kap az anyatej mellé, és eleinte őis kevesebbet evett belőle mint tejciből, meg a sima Beba-ból. Most 170 ml az adagja, mellette havi 400-500 gr-kat hízik, de mellette ő sem eszik semmit, csak néha gyümit.
No meg persze a tejci reggel, délben esteKép no meg éjjelKép

Szóval szerintem meg fogja szokni Zsombi is a Beba-t, ne izgulj.

HeppiKép

Köszi a mailt, megkaptamKép

LányokKép
Bocsi, Gombócnak nem a tápszert akartam népszerűsíteni, csak bíztatni akartam.

LeszterKép

Belépő borítékbanKép
Az a 44 Ft nem fog ám földhözvágniKép

KangiKép
Merre vagy??

Megyek aludni, míg csend van, mert reggel nincs kegyelemKép

Heni
heni1979
 
 


GombócKép

Azt nem írtam, hogy a főétkezéseknél a tejci nem egész adag, mert annyi már nincsKép
Olyankor pótlást is kap, no nem rögtön, hanem amikor igényliKép
Na tényleg lelőttem magam máraKép

Heni
heni1979
 
 


Jó éjt mindenkinek!
Megjártuk az IKEÁT, és kidőltem. MArci bírta egy darabig, pontosabban az első körben, mikor a lányok a játszóban játszottak(Orsi+barátnő), mi meg vásároltunk (én barátnőm, Kata, meg két babakocsis ded). Hanem ha már ott vagyunk, ott is kell ebédelni. Ekkorra kibukott a fiúgyermek. Evett volna ő is, csak valahogy túl sok volt az inger. Úgyhogy cipelhettem a kölyköt a hónom alatt, meg folyton szoptatósarkot kerestem. A nádbútoroknál pl. beültem egy naggggyon kényelmes székkel, egy paraván mögé. Nem utánam jött az eladósrác? Kíváncsi lennék, mit gondolt, mit csinálunk. Mindenesetre nem nevezném szoptatásnak a forgolódást, vergődést. Aztán jól leizzadtunk az autóban. Sőt, anyukám rámszólt (lányok ma nála alszanak), hogy ne sántítsak. Lényeg a pozítív gondolkodás, úgyhogy ebből arra következtettem, hogy ha nem hurcolok egy kilncésfélkilós gyereket kilómétereken át, akkor nem is sántikálok már. Viszont az uram adott reggel 20.000.- forintot, annak a seggére vertünk becsülettel. Vettünk 200 Ft/ méter anyagból 20 métert (valamire biztos jó lesz), a fyndben két citromos párnát, a 500, egy kígyót (ua), egy indira dupla ágytakarót (nálunk ebből vnannak a függönyök, 1500) és még folytathatnám. Jó, hogy kb. fél éve nem voltam nagyobb boltban a helyi dm-nél, de olyan élményt okozott a legális pénzszórás, hogy ihajj-csuhajj.
ÉS, a gyerekmenühöz jár egy fagyi, amihez csak tölcsért adnak, magadnak nyomhatod. Hát ennél szebb kalandot nem is tudtam volna kitalálni a gyerekeknek.
Vki kérdezte, hogy a harmadik gyerek mellett mit fogok tanulni. Én az angolra gondoltam. Hogy a munkaerőpiacon még versenyképesebb legyek. Három gyerekkel? Úgysem vesznek fel sehova, de azért még mindig találtam lehetőséget.

Látom nem én vagyok az egyetlen, aki súlygondokkal küzd. (Bár a Margitszigeten mintha csupa címlapmodell lett volna jelen). Nem gondoljátok, hogy nem mi vagyunk túlsúlyosak, a többiek a véknyák? Csak a média rossz oldalra állt?Fogyjunk együtt!! Van vkinek vmi jó trükkje? heppi, én is kérek diétát!!
sofka
sofka
 
 


Megpróbálok írni picit...

PsAndi,
akkor ma voltál dokinál, ugye? Mit mondott? Remélem, nem annyira komoly a baj... Drukkkk!!

Kangi,
én is nagyon örülök, hogy kiderült az igazság a legjobb barátnőddel kapcsolatban! Kép

Maci2,
Momo sincs, Dinihe sincs, Toffifee sincs, Györgyi sincs... Kép Hova tűntek???
Ja és, nem tudod Manócskával mi van?
Oltás nem volt gázos, ez a Menjugate II. adagja, nem lázasodós szerencsére. Anka egész jól viselte.

Még egy: nem tudja valaki Anyakati mobilszámát? Ha esetleg megvan valakinek, küldjön már neki sms-t a taliról, lehet, hogy ők el tudnának jönni.

Gombóc,
de jó, Zsombi forog, gratula!!! Lehet, hogy mégis elleste titokban a dolgokat a szigeten? Kép

Mindenkinek köszi a féléves gratulákat! Kép Anka ma rosszaságot csinált: kimászott az ültetőjéből, fejjel előre Kép. Mondjuk, nem esett túl nagyot, csak elég szerencsétlenül, piros folt lett a pofiján meg a homlokán Kép. Etetés után voltunk, már kikapcsoltam a biztonsági övet, egy pillanatra fordultam csak el, a partedlit akartam letenni az asztalra Kép, ennyi idő elég volt.

Egy kérdés:
nem tudja valaki, hol lehet olyan játéktároló bödönszerűséget venni, aminek kereke is van? Sógornőm szeretne venni Bencéjének, de Kikában, Tesco-ban nem kapott.

Norka,
mail-t megkaptam, köszi! Hozzátápival nálunk megy a küzdés, Anka ma szanaszét köpködte a vegyes zöldség bébiételt. Ált. csak az üveg egyharmadát teszem ki a tányérjára, de az se fogy el Kép. Az még hagyján, hogy beletúr a tányérba, és a kaját a fülébe tömi, meg hogy az épp letörölt kezét csuklóig nyomja a pürés szájába, és azzal a kezével összetapicskol maga körül mindent, de ma még berregett is a kis drága, és ahogy a brrrr-t mondta, szanaszét repült a konyhában mindenhova a zöldessárga trutyi. És persze jókat röhögött mindezen. Kép
Jól láttam, hogy a Mese-szállós ötletedre nem nagyon reagált senki? Én benne lennék, bár ahogy Apának előadtam, úgy láttam, ő nem repes az örömtől... Kép

Beu,
Lőrinc továbbra is nagyon ari, csak most láttam, hogy raktál fel Apás képeket a képtárba, nagyon jófejek! Kép Én is telepakoltam újabb fotókkal a képtárat! Kép

Elli,
Ankát is ma mérték, hát képzeld, így 6 hónaposan 7 kiló. Pedig nem sovány, kérdezd meg Kangit! Kép

Kaska,
a szemed hogy van? Javul? Boldog 2 hónaposságot Violának! Kép
Ilyen "mezei" zoknit én még pocakosan vettem a Tesco-ban, nem tudom, van-e még...

Nadine,
Zsanka lánynak is, fiúnak is csuda aranyos! Kép

Orsoly,
megvan, te kérdezted, hogy alszik-e Kép! Lackó nagyon aranyos, a lila kádas fürdis kép tetszik legjobban, a szemei még mindig naaagyon szépek! Kép

Mókuska,
nagyon tetszenek a képek, még, még!!! Mutattam Apának is, mert neki is ugyanilyen kormánya van, hát nagyon tetszett neki, mondhatom! KépKépKép

Magdi,
te napi hány órát alszol? És hány részletben? KépKépKép

Csucsuka,
Zsófibaba nagyon helyes, mit csinál, stoppol? Mármint autót, nem zoknit Kép...

Réka,
naná, hogy téged kihagytalak a felsorolásból Kép, bocsi!!!!!!!!!! Ugye jöttök?? Képek csúcs-aranyosak! Kép

Babajaga,
szegény Sophie szeme... szerintem nem normális, amiket írtál... védőnő, dokinő, mit mondanak?

Myssnia,
jobbulást Szilárdnak!!!!! +++++++++++++++++++

Heppi,
reklámszövegíró a párod? És melyik reklámok fűződnek az ő nevéhez? Kép Hozzátápi: én ugyan nem vagyok szakértő, de szerintem megpróbálkozhatsz pár kanálnyi gyümipürével...

Kiszuny,
üdv itt, és gyere gyakran! Kép Kincső gyönyörű baba!

Zulu,
lehet, hogy már írtad, de mi az a rizstejbegríz? Ma megpróbáltam Ankának tejpépet adni, de undorkodva köpködte ki, kénytelen voltam én megenni (Miszike, tényleg fincsi Kép!) Most látom, írtad Gombócnak, de mi az a rizstej? Bocs az értetlenkedésért... Kép

Évi,
én megnyugtathatlak, van ilyen! Ankának is volt, kb. ugyanennyi idősen, tök zöld, sötét spenót-zöld. Aggódtam, vetettünk mintát, megvizsgálták, negatív. A dokinéni mondta is előre, hogy az lesz, csak azért küldött el mégis vizsgálatra, hogy én megnyugodjak. Hogy mitől? Passz...

Leszter,
küldtem neked mailt kb. egy hete, de visszajött Kép. Tudsz jönni talizni?

Nem bírtam a végére érni, bocsi, így is regény lett, a párom meg már türelmetlen.

Pusssz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Olyan fáradt vagyok, hogy na...

Manóval voltunk ma csavarogni az Árkádban, a lányokkal, élmény volt. Jó nagyot sétáltunk kengurúval vittem Dorkát, aki meglepő módon nagyon jól bírta, mellesleg már Ő is elmúlt fél éves...7,22kg és 68cm idáig.

Jaj olyan élmény volt voltunk játék boltban, a két csjszi a babákért meg voltak Őrűlve, itthon odaadtam Dorkának a babát, mert persze mind a két lány kapott 1-1, olyan aranyosan bánt vele, símogatta, és vigyorgott rá, mint a vadalma...

Kangi: Én teke bajnok, jó lenne, ha erőnlétben ott tartanák, hétfö is 23 gurítást utám le kellett jönni, mert meghúzodott a vádlim...
Sokat kell azért még tornáznom, mozognom.


Myssnia:Dorka imádja a kukorica+burgonya+pulyka husi Hipp bébi kaját. Nekem azt mondta a doktornő. hogy ehet húsit, a májat is mondta, de azt nem adok Neki, mert valahol az méregtelenítő szerv az állatnál...lehet, hogy a vas tartalom miatt..

Orsoly: 3 hét múlva költözünk....Sajna...Nem miattad, az anyósék miatt....
Már kérdeztem milyen a Tarcsai védőnő?

Szeptember 15-től megy Dorka bölcsibe heti 2 napot, (hétfő+Szerda) már az orvosi igazolást is megkapta a doktornőtől... Sajna egyenlőre csak erre a két napra lesz kocsim...
Dorka a nagy sétától úgy elfáradt, hogy hazaértünk 1/2 7 kor kajált, mire a fűrdésre került az idő bealudt a kotkodáló, tojást tojó tyúkkal a hóna alatt, olyan édes...

Na szép álmokat mindenkinek

Manó2+Dorottya a kis féléves (tegnap)

Kép
Kép
dorka2
 
 


FranyÓ: kerekes bödön IKEA., Görgőkkel 2000.-.
HJagyjátok szerintem a hozzátáplálást, míg a kölök nem eszi el a tényérotokból a kaját. Valahogy olyan küzdelmesnek tűnik nekem ez a dolog, anno meg nem volt bonyolult.
Köszi a babygym-es infókat. Mi ezt a járóka fölé lógatott ezzel-azzal szoktuk utánozni. De ha tudtam volna, hogy ez így leköti a kölköket...
sofka
sofka
 
 


Hali...

Franyó: A tároló dobozról, pont ma beszéltünk Manóval a kincses dobozról, hogy Ő ebben tárolja Emma játékait, és én is vennék Dorkának, egy ilyen kincse ládát, ha jól emlékszem ez is kerekes, fedeles ládikó, Ő itt vette nálunk a 100ft boltba, de szerintem bármelyik 100ft ba lehet venni, mert ezeknek általában állandó az árúkészletük.Egy kérdés ismered a Zelma nénit?

Manó jól írtam? Rendben hazaértetek a kirándulásból??,

Pusz
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok!

Anyukám már attól jobban lett, hogy ideértKép Ma reggel Férj bevitte a Szt Ferenc kórházba kivizsgálásra. 1lőre még sehol semmit nem találtak, de a műsor folytatódik a héten.

Persze ma is volt + vendég, 1 elmaradt babalátogatás. De megérteKép Julka kapott egy Lego láncot, 2514-es számút, nagyon élvezi. Könnyen megfogható, csörgők vannak benne, és egy csomó mindent tud. Holnap megpróbálok képet feltenni róla, sok-sok percig elvolt vele.

MyssniaKép orrszívóval próbálj meg játszani! Szívogasd a ruháját, kezét, add a kezébe, nálunk ez hatott félelem ellen. Sterimar és sóoldat helyett csepegtethetsz anyatejet is az orrába.

BeuKép micsoda komoly nagyfiú már ez a Lőrinc! Julkát nézi ilyen komolyan?Kép Uncsi Árkádban is legyen még tali, jó? Jövő héttől du. 3-ig szabadok leszünk Julkával!

OrsolyKép nedves Lackónak még nagyobb a szeme!Kép

KaskaKép szárazontartó rögzítés szerintem nincsKép Nylonborítást nem tehetsz rá, mert akkor már dunszt, és úgy nem jó! Alá tehetsz pl. törülközőt.
Én is tájfutottam, még egyetemista koromban is. Most akartam újra kezdeni gyerekestül, de hát Julka közbeszóltKép
Zsuzsi lányom volt hasonlóan "jó" alvó, mint Vilcsi, naplójában mostanában olvastam egy 8 hónapos kori bejegyzést, ami úgy kezdődött, hogy "Nem bírom már...." és mégis itt vagyokKép Na nem kívánok neked ilyen hosszas nemalvást, csak azért írtam le, hogy lásd, túl lehet élniKép

MaciKép bukás elleni tornagyakorlat: hanyatt fekszel, lábak felhúzva, lábszáradra fekteted Ronit, megfogod a kezét és le-föl repülőset játszottok. Persze nem kaja utánKép Neki gyomorzáróizom erősítés, neked hasizomKép

SofkaKép medence 2,5 arasz, Julka meg a látszat ellenére csak 6 kiló. Különben ő a 3. sz. gyerekemKép
Eszembe jutott még egy fogamzásgátló. Pharmatex hüvelykúp. Tavaly óta van az itthoni piacon, nem szívódik fel, csak a kisfickókra hat. Nekem nagyon dícsérte tavaly nyáron a dokim, hogy végre egy olyan módszer, aminek semmi mellékhatása a nőre nézve. Hatásfoka meg a tablettáé. Meg is vettem, csak a köv. ciklusra terveztem a használatátKép

ÉviKép minden babának zöld időnként a kakija. Pl. akkor is, amikor sok előtejet szopizik, mert szomjas, akkor is ha jön a foga, és még ki tudja mitől.

KangiKép akkor a barátnő maradhat barátnő?Kép Ma mesélte az én barátnőm, hogy tényleg formás 6 éves fiára valaki azt mondta, hogy undorítóan soványKép A szemébeKép

LeszterKép Petra hízásKép főleg ilyen tejpara utánKépKépBírjátok még a leányzót?Kép Julka sem produkált napok óta forgást, bemutatta, hogy tudja és készKép

Urszila
urszila
 
 


Réka! Gratulálok a hasraforduláshoz! Nagyon szép fotókat csináltál!

Sofka! A Heppi által írt fogamzásgátlóról én is hallottam, nagyon dicsérte egy doki, azoknak is ajánlják, akiknek másféléket nem.

Heppi! Gratulálok az öthónapossághoz! Hozzátápi: sajna, nincs tapasztalatom, illetve ötletem. (Ez utóbbi a sajna, a tapasztalat hiánya nem Kép) Jöhetnek nekem is a receptek, hátha rászánom magam. Köszi.

Kiszuny! Üdv közöttünk, szépséges kislányod van!

Zulu! Jöttök csütörtökön? De jó!

Orsoly! Azért az apaság apára is hatással van! Nem csoda, hogy produkál dolgokat! Biztosan Te is, csak az nem tűnik fel. Neked.Kép
(Én legalábbis észreveszem magamon, hogy türelmetlenebb, utálatosabb vagyok néha apával.) Viszont az autó, motor felállás jó.
Még a száját is?? Mik vannak!

Gombóc! Bealudt Zsombi!Kép

Franyó! Szülinapod van? Erről elmaradtam. Isten éltessen sokáig! Majd csütörtökön meghúzgálom a füledet. Vagy az Ankáéhoz gratuláltak? Mindegy, akkor az övét.Kép

Leszter! Mi csak 12-én kezdünk úszni! Légy szíves nem parázni fölöslegesen! Petra szépen fejlődik és aranyos lehet kurjongatva. Lőrinc eddig rikoltozott, ma felfedezte, milyen üvegtörősen sikítani. Kép

Norka! Betettük a második lapot is, így már nem tud kigörögni a hatósugarából. Engem megnyugtat. Pécsre most már biztosan megyünk, 5-én, pénteken lesz az esküvő, szombaton talizhatnánk, ha ráérsz. Valamikor koradélután, mert este megyünk el.
Te bezzeg nem vagy pazarló, mint Leszter! Kép
Ugyanilyen Babygymet vettem, aztán másnap kaptunk egyet.
Nagyon szép Jázi! És milyen ügyes! Jól körül van azért párnázva. Kép

Zsurló! Hogy van Andus? Remélem simán átvészelte. Szabin-cseppek repüléseKépKép

Most befejezem, mert apa főzött vacsit, és eszünk. Nem hiszem, hogy megfelel a fogyókúrának

Beu
beu
 
 


Ellimami: Lacko tulkepp olyan 4-5 hos koraig kovette a tarsait (oldalra fordulas, nyúl a targyakert, finom mozdulatok megvannak), aztan a forgas mar nem ment...Kép Es aztan a kuszas, maszas, ules sem.Kép Szal ezek hianyoznak, de remelem nem sokaig.Kép

Sofka: ikeaban van szoptatohelyiseg, miert nem oda mentel?Kép Nagyon kulturalt.Kép

orsoly
orsoly
 
 


Manó2, Franyó!

manó2, jól írtadKép)) Ez egy elég nagy láda, kerekekkel, és olyan domború tetővel, műanyagból, kincseslád a neve, 2500 Ft volt. Sok minden belefér, pl amikor megvettük Emma is beleültKép))
De nem minden boltban lehet kapni, mert itt is van 2 ilyen bolt is és csak ez egyikben van. Biztos más cég, majd megnézem hogy melyik. és tényleg ez a neve, egy matrica is van rajta hogy Tresury Island (ha így kell írniKép). van kék meg piros, legalábbis a múltkor olyan színűek voltak. Este csak beldobálok mindnet és rázárom a tetejét. Emma másnak reggel megy és üti a tetjét hogy nyissam kiKép

manó2!

De jó hogy tetszik Dorkának a tyúk meg a baba is. Emma nem volt ennyire fáradt, sőt, örült hogy végre mozoghat és mászkált fel s alá a lakásban, nagyonelemében volt, nagyokat nevetett, az apjával is kergetőzött , 10 órakkor tudtuk lerakniKép De tényleg jó volta séta.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó2!

A férjed nem ájult el mikor meglátott a hatalmas szatyorral?Kép
Az enyém biztos azt tette volna.Kép Viszont azt nagyon értékelte hogy kitággíttattam a gyűrűmet.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Bukik: simán lehet, hogy az oltás miatt zaklatottabb volt a baba és több levegőt nyelt, és azért bukott jobban. Ancsi ha nyafkább, mohóbban eszik,akkor már szopi közben tudom, hogy ebből sok buki lesz. Nekem amúgy a többsége bukós volt, lehet, hogy valamit folyamatosan rosszul csinálok, de az is lehet, hogy csak túltömöm őket Kép, de már nem izgat. Urszila féle gyakorlatot én sokat csinálom, nem tudtam, hogy ez jó lenne erre, de nem is változtat semmit, csak közben (kaja után másfél órával akár) is lebukik néha....Kép

Zöld kaki: tipikusan akkor, ha sok elsőtejet eszik a baba, cukrosabbat. Meg fogkor, mint nekünk most.

Sofka: első gyereknek tartottuk a játékokat, második-harmadiknak (egyszerre ugyebár) mi is madzagon kihúztuk a cuccokat és most a negyediknél felfedeztük a babygymet (játékállvány, párom nyögte ki valamikor, szerintem tök jó név rá). A negyediknél még ti is kipróbálhatjátok Kép.

Ancsi ma kétfogú lett.
És kutyázik. Lefotóztam, csak nem digi a gép, mire meg még előhivatom, scannelem valahol... Persze előtte nekem kell hasraforditani, illetve meginditani, ohgy eszébe jusson fordulni...

Mariann, csuda szép a kisfiad! Lehet, hogy gyógyi nélkül elelve jókat produkált volna?? MOndjuk torna tuti nem árt. Azért azt nem értem, miért kell percpontosan adott időnként csinálni. EZ olyan, mint hajdaz az órára evés, az is nagy h*lyeség volt.

Táp plusz tejcisek: miért tápiztok? Miért nem próbáljátok inkább a gyakoribb szopit?
Hozzátáplálás: tényleg azt irják a legújabb eredmények, hogy a tápis babának ugyanolyan éretlen az emésztőrendszere, s ezért ugyanúgy 6 hó körül szabad elkezdeni a hozzátápit. Sőt.

Náthásoknak, hasmenőseknek gyógypuszik!!! (lázasoknak lázmentességet, apropó, ugye nem jól olvastam, hogy lázasan ment nagyival sétálni Szilárd??)

Tegnap anyóséknál voltunk, két-két óra kocsikázás, persze Ancsi itt is csak 30 percet aludt... Anyóséknál viszont nagyon tetszett neki a kutya, meg a tyúkok.

Sziasztok:
Ildi meg a kétfogú Ancsi

Ildi
pildi
 
 


PILdi,
talan azert nem probalom a gyakoribb szopit, mert Zsombi sohasem szopizott...Kép Es igy 7 honap elteltevel kicsit unom mar a fejest....Kép

Beu,
Apa fozott? Hmmmmmm....KépKépKép Az enyim bezzeg a tegnapi spagettimmet csak ma kostolta meg! Kép

Franyo,
tenyleg...lehet, hogy a talin leste el? Nem adhatom kolcsonbe Ancsanak a Zsombimat, hatha az ulest, kuszast is eltanulja tole??? KépKép

Virga,
pajzsmirigy egy sima vervetellel megallapithato, nekem a nogyogyaszom endokrinologus is egyben, igy o nezte meg. De a haziorvosom is azt mondta, szoljak nyugodtan, adhat o is beutalot. Nezesd meg szerintem, artani nem arthat. Kép Viszont ugy tunik, eletem vegeig szedhetem ezt a gyogyszert es idonkent (asszem evente-felevente) ellenorzesre kell mennem. Kép

Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok csajok,
megint csak néhány szösszenet, mert hulla vagyok. 21.30kor aludt el a gyermek, de amint matracot ért a kiságyban felébredt(pár napja már ez megyKép), úgyhogy altatás, előbb kis szopi, de ugyanaz a jelenet játszódott le, ekkor ringatás/alvás/ ébredésKépKépKép. Végül hagytuk bőgni. 20perc után elaludt, most alszik. De kivagyok, idegileg és fizikailag egyaránt.

Szóval előre is bocsi, visszaolvasni most nem tudok, ezért csak egy-két dolog:

Gombóc,
nálunk nagyon bevált a Disneys kanál, kösziKép
próbáltad már a husikat, ugyanis tegnap óta eszik Bence, méghozzá Kecskeméti almapürét csirkével.Kép Nagyon bejön neki, még sír is, ha nem megfelelő ütemben adom.

Franyó,
Boldog félévességet Ankának!Kép(így utólag is)
köszi a taliszervezgetést, sorry, hogy most dőltem ki a sorból.
Remélem Anka tudott aludni du., még egyszer bocsi, hogy felébresztettem.
Külök neki gyógypuszit a buksijára: pussz-pussz

Leszter,
atyaég, micsoda méretei vannak Petrának, gratula! de aztán most már nem parázni, hogy eszik-e elegetKép

Myssnia,
jobbulást Szilárdnak!

Zulu,
nagyon édes az ízirájderes fotó, nemhiába ilyen modellel könnyűKépKépKép cukorfalat

Heppi,
én is kérnék szépen diétát és recepteket, meg mindent, amit lehet, mert naggggyon sok kilótól !kell! megszabadulnomKép, előre is köszi

Mindenkinek köszi a drukkot Zsuzsi Danijának, nemhiába szorítottunk. Most írt Zsuzsi sms-t: Dani 3db ötöst kapott!!!Kép

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm Bence nevében is a névnapi jókívánságokat, továbbítottam őket puszi formájában.

Bocsi, hogy nem írtam Mindenkinek, de most mennem kell, épp eltörtem az asztalomon levő poharatKépKépKép, nincs elég bajom?
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Evi,
A Rubin Hotelbe fogunk jarni babauszasra, ez nagyon messze van (nekunk), a XI. keruletben, a Budaorsi utnal. A berlet kezdetben 9800 Ft (Kép), dragabb, mint a Polusban, viszont itt 60 perces a foglalkozas. 3 honap utan mar 7500-ra csokken az ar, es valamikor kesobb asszem mar "csak" 5500 Ft lesz.
Zold vagyis inkabb zoldes kaki nalunk is volt tobbszor is. Foleg olyankor, ha mar tobbedszer kakilt aznap, mint maskor. Ha meg holnap is zold, szerintem azert kerdezd meg a dokit, lehet egy enyhe hasmenes is. De csak enyhe, nyugi!Kép

Kangi,
Orulok, hogy baratnoddel tisztazodott a dolog. En megmondtam!!!Kép

Heni,
Koszi szepen!Kép

Zulu,
Hogy kuldjek grammokat a gyerek darabolasa nelkul?Kép
Igenigen, folyo vizben.Kép

Zsurlo,
Na ne mar, hogy megszoltak?! Mi kozuk hozza?

Nadine,
HozzatapiKép

Myssnia,
Szegeny kicsi Szilard gyogyuljon meg gyorsan!!!

Elli,
Vedoneni jo fej!Kép
Kevin mar 7 kilo?Kép Visszakerestem, Petra ennyi idosen meg 6,5 kg alatt volt. Ugyhogy ha igy folytatjatok, tulnovi Petrat, aki szerintem a legnagyobbak kozott van a topikban (gondolom, Veda a rekorderKép).

Beu,
Es Lorinc hogy vieli a kenguruba be, aztan vissza a kocsiba sorozatokat? Petra az ilyenekre eleg kenyes, szerintem hamar elkezdene bombizni. Bar persze Lorinc fiu. Mit fiu, egy kis ferfi.Kép Es Lorinccel a kenguruban fel tudod vinni a lepcsokon a babakocsit? Hmmm, kemeny csaj vagy, nem lehet tul konnyu igy sem!Kép
Nem parazok feleslegesen.Kép

Kaska,
Keves alvas.Kép Kitartas, majd kialakul ez is, mint az onallo jatek!Kép
En ugy borogattam a labikot, hogy egy mareknyi vattat bevizeztem, ezt egy textilzsebkendovel rakotottem a labara, es olyan bodyt adtam ra, ami kicsit szoros a combjanal. A rakotott zsebkendot pedig a combvarras fole tettem, azaz a body tartotta. Nem tudom, ertheto volt-e.Kép

Franyo,
Szegeny kis foltos pofis.Kép
Talizni szerintem en most nem megyek, Feneketlen to nagyon messze van, apa dolgozik, en meg odaig nem nagyon merek vezetni.Kép
Elkuldened ujra a mailt? Azt hiszem, hogy azota mar megoldodott a gond, szoval most mar nem pattan majd vissza remelhetoleg. Ez az uvegfestos mail, ugye?Kép

Urszila,
Drukk, hogy anyukadnal mindent rendben talaljanak.Kép
Lattam am a Dobrogis kepet, nagyon ari.Kép

Jo ejt mindenkinek:

Leszter
leszter
 
 


Franyó,
rizsből vanKép. Én Tescoban vettem, de van bioboltokban, szupimarketekben is, olyan a csomagolása, mint a dobozos tejnek. Nincs benne tej-és szójafehérje, én ezért inkább ezt adom a hagyományos tejpépek helyett, amikben viszont vanKép. Felhasználás ua., mint a tejnél. (mondjuk én nem innám, elég bizarr íze vanKép, de Mac imádjaKép) Meg van zabtej is, hasonló paraméterekkel. Érdemes először kisdobozost venni, hátha nem jön be a skacnak.

Timici,
jaj szegénykém. Remélem Bence hamarosan rájön, hogy aludni jó!Kép Én is ezt próbálom beleverni a makacs fejükbe, de hiába... De már előre dörgölöm a tenyeremet, hogy mikor majd rájuk tör a tizenéveskori álomkór, akkor biztos, hogy folyton zajongani fogokOKépKép!

Urszila,
annyira jót röhögtem a bébinaplós bejegyzésedenKép!

na megyek szusszanni, minden náthás bobeknak orrdugulás-és lázmentes jóéjt kívánokKép Meg persze az összes mamiknak és bébiknek isKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Nadine! Hozzátápis kép aranyos!

Elli! Kár hogy nem jött össze a fagyizás, vagy a séta.

Évi!
Ha nem múlik el a zöldség, szerintem telefonálj a dokinak, ő majd megmondja, meg kell-e mutatni. Biztos ami biztos, én mindig hívom, ha valamiért aggódom.

Kaska! Nálunk is így kezdődött az önálló játék. Majd lesz jobb is.
Borogatás: én egy zoknit vágtam szét, és a gumis részét ráhúztam a lábára.

Franyó! Most olvasom, Anka mit csinált. Nem rosszaság volt, csak felfedezőútra indult. Remélem, jól van! Kevésnek találod a 7 kg-t?

Manó! Boldog szülinapot Dorkának! Babázós lány aranyos lehet.

Urszila! Jó, hogy jobban van a mamád!
Pont ezt szoktam csinálni Lőrinccel. (Gyakorlat) Úgy élvezi!

Leszter! Lőrinc jól tűri az utazást, még így is. Babakocsival csak mozgólépcsőn, rendesen még nem próbáltam, de lassan az is eljön.

Na, jól elfáradtam, viszont behoztam a lemaradásomat. Magunkról majd holnap.

Jó éjt, Beu
beu
 
 


Gyere, Magdi, aztán zárd le a mai napot! Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Sofka!
Babygym = babatornáztató - műanyag keret lelógó csörgőkkel, ezt a hanyat fekvő baba főlé teszed és ő püföli a csörgőket.

Andy!
A Kőbánya-Kispesti metrómegállótól gyalog is megközelíthető usziba jártok? Ott mikor van babauszi és mennyiért?

Virág!
Sokszor, ha nem rakom az ujjam a cici és Zsuzsi orra közé, akkor Ő is elkezd fulokolni, levegőt kapkodni. Kép Pedig én is olvastam, hogy a nózi és a cici úgy van kitalálva, hogy szopi közben a gyerkőc kapjon levegőt.

Kiszuny!
Üdv itt. Kép

Na megyek aludni, a többieket majd holnap olvasom tovább.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Franyó! láttam a képeket a táron, aranyosak mind!

Beu (csak, hogy tovább bírjam, mint Magdi!)
beu
 
 


Sziasztok!

Kangi,
látodlátod, mondtam én, hogy Julcsi hamarosan rákap az új ízekre! Kép
Írnál néhány részletet az Almássy téri uszival kapcsolatban? (ugye jól emlékszem, hogy oda készültök?)

Beu,
ha még mindig két babygymed van, nem adnád kölcsön az egyiket? Elvileg 9 hós korig javasolják, erre a kis időre nem akarunk sajátra beruházni, de hátha lekötné a kis örökmozgómat... Ha meg tönkreteszi, akkor kifizetjük Kép.

Leszter,
nincs közelebb Nektek az Almássy tér uszi szempontjából? Ha jól tudom, ugyanazzal a módszerrel dolgoznak.

Sofka,
ez a súly-kérdés eléggé relatív. Engem is fogyóztatni akar Apuci, pedig csak 63 kg vagyok 170 centisen... Kép Ami szerintem nem sok, szerinte meg igen. Találtam egy képet, amin SZERINTEM leginkább egy etióp éhezőre hasonlítok. Szerinte olyannak kéne megint lennem... De állítása szerint ő nem szereti a modell-alkatú csajokat, áááá dehogy... Kép

Urszila,
örülök, hogy anyukád jobban van!

Franyo,
szegény Anka Kép. Puszit küldök a pofijára!
Ne aggódj a hozzátápi miatt!!! Megérzi rajtad, ha ideges vagy! Gondolj bele abba is, hogy neki ez a kaja teljesen ismeretlen, meg kell szoknia! A másik pedig az, hogy nem látsz a pocijába, vajon tényleg éhes-e. Ezért javasolják, hogy kísérletezz, szopi előtt, után, vagy két szopi között fogadja el legszívesebben a kajcsit. És ha két kanállal eszik, annak is örülj, lesz az még több is!

Kaska,
én a szülésről megmaradt Tena bugyit szabdaltam fel centi széles csíkokra, egy vizes zsepi összehajtva, rá egy száraz, szintén 4-be hajtva, és két csíkkal rögzítettem. Bodyt és hosszú zoknit adtam rá, hogy ne legyen semmilyen ruhája vizes, így nem is fázhat meg.

Húúú, látom megint tali készülődik! Mi is benevezhetnénk?

Féléveseknek és új fogasoknak gratula!!! KépKépKép

Ma sárgadinnyés almát adtam Bekinek 10óraira, esetleg Ti is kipróbálhatjátok, nagggyon ízlett neki!

Ja, és köszi mindenkinek az együttérzést bébikajafelzabálás-ügyben Kép! Amúgy valami gyümölcs mix+túró volt Kép.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Hali

Miszike
szerintem te most fogyozol a hozzataplalasoddal Kép Kecskemeti kaja fuujjj Kép (egyebkent en is mindent megkostolok mielott kismalackaba tomnem)

Beu
ugy latszik tul vagyunk a nehezen szunyalgat

Leszter
ilyen a falu szaja Kép de legalabb szegeny szomszedasszony tudott orulni a mas bajanak is... nem irigylem tole

Franyo
Anka csucsugyes, kiveve ez utobbi tevekenyseget, ugye nem ijedt meg?

Na elteszem magam holnapra, reggel jonnek villanyorat egyeztetni, a szerelo lelkiekben mar biztos felkeszitette magat az orult nore, felhivott idopntegyeztetesre, hogy leellenorizze a villanyorat, mikor arra kerult a sor megkerdezte, hogy hanyas kapucsengot kell megnyomni, ekkor megkerdeztem tole, hogy en hanyas szám alatt lakom? Hat eleg jot rohogott de sohasem tudom hogy most a 15-os hazban lakom es a 16-os csengot kell nyomni vagy forditva Kép es nem volt nalam a lakcimkartyam sem mert az allatkertben voltunk. A hab a tortan, hogy 2 perc mulva ugy kellett kiszabaditani a forgoajtobol mert beszorultunk Kép Andust az egyik or emelte ki, mig en egy segitokesz fiatalemberrel megprobaltam osszecsukni a kocsit Kép.

Jo csit mindenkinek
Zs& A
zsurlo76
 
 


Hali Lányok,

Úgy látom, nagyon belelkesedtetek a kúra miatt. Szóval a lényegét már fentebb leírtam. Ehhez már csak pár ötlet van a mailben, ami inkább színesíti a menüt. Szóval ennek az a lényege, hogy mindent, amit szoktatok főzni, azt továbbra is lehet enni, csak nem mindegy, hogy mikor.

Bon-bon: Ha totál nem bírod, akkor edd reggeli után, de inkább hanyagolni kéne. Bár megmondom őszintén, én anno, jutalomként adagoltam magamnak. Kép) Ja, és én anno heti kétszer jártam terhestornára, plusz napi legalább egy órát sétáltam. Szóval ha más lehetőség nincs, legalább a terhestorna gyakorlatokat kéne folytatni, hetente legalább 3x20-30 perc.

Ellimami,
Játszószőnyeg nagy előnye, hogy a boltívek rugalmasak, így amikor háton fekszik a csöpp, akkor a játékokat akár a szájához is tudja húzni (persze előtte nyújtozkodni kell). Ja, és aZuram a Fürj utcában vette Budán (cím ott a fotó alatt). Ja, és bármit rá lehet akasztani, lehet cserélgetni is.
Férjcsinosodásnőmiatt?-ra - szerintem nem nő van a dologban. Lehet, hogy példát akar mutatni Kép) Bár szerintem úgy szeret, ahogy vagy (hiszen szültél neki egy gyööööönyörűűűűű fiúcskát).

Évi24,
Zöld kaki nálunk is bejátszott. A doki szerint semmi gond, csak az étel kevés időt tölt el az epével, így az epe zöld színe is ürül. De aggodalomra semmi ok. Mondjuk nálunk ez akkor volt, amikor már 3 hósan adtam neki gyümit. Aztán most nem kap semmit, csak tápit (nagyon ritkát egy-két falat pépet), és most újra szép sárga. Egyébként a szín kevésbé, inkább az szagára és az állagára figyelj. Ha ezek rendben, akkor semmi gond. Azért a dokinak említsd meg. (az is lehet, hogy a 2 hós oltás miatt van)

Kaska,
Önállósító gondolat szupi, meglátod, idővel egyre többet lesz el egyedül. A babygym nálunk nagyon bejött. Van úgy, hogy akár egy órát is elvan benne (meg olyan is, amikor napokig a közelébe se lehet vinni Kép ) Még azt is megpróbálhatod, hogy pl már unja a kiságyát, akkor beülteted az autósülésébe, és kiviszed magadhoz a konyhába, hogy nézze amit csinálsz, aztán ha azt is unja, akkor megint valami más. Szóval fő a változatosság. Ha meg nyűgösködik, akkor én Orsit le szoktam tenni az ágyába (5 percen belül alszik).
Babygym: köszi a dícséretet. Írod, hogy a lányod már ordibál alatta. Fordítsd hasra, és tedd a földre a játékait, vagy cseréld le a játékokat különböző magokkal töltött dobozkákra/flakonokra.

Nadine,
Nálunk minden évben van 2 olyan nap, amikor nincs gáz. Ez azért ciki, mert nálunk átfolyós vízmelegítő van a fürdőben, a konyhában meg vezetékes tűzhely. Na, most légy okos melegvízügyben. Maradt a mikro 4 részletben Kép) Meg arra is gondoltam, hogy ilyenkor lehet úgyis, hogy csak nedves szivaccsal/fürdőkesztyűvel megtörlöd. Pár napig nem lesz semmi baja - aztán meg jöhet a nagy lubickolás Kép)

Virga,
Egy másik topikban is kértek már tőlem recepteket, de a fehérjéből rántotta virslivel az totál nem rémlik. Én ilyet biztosan nem javasoltam. A tojás a sárgájával az igazi Kép) A paprikasaláta az igen, az benne is van a mail-ben (és naggggyyyon finom).

Franyó,
Kerekes nagy műanyag dobozok, több színben, néhány ezer Ft-ért az Ikeában van. A katalógusukban az Ikea Gyereksarok témában többször találkoztam vele. Ja, egymás tetejére rakhatók, vagy ha nem, akkor van fedelük. Szerintem is tök jó ötlet, bár én a férjemnek szeretnék ilyet, mert olyan "trehány", a gyerek meg lassan mászik. (Látom, sofka már megelőzött)
Reklámok: Nem nagyon szeretem ezeket "reklámozni", mert tudod az ügyfél fizet, így az ő akarata érvényesül (magyarul jól belerondít a szövegekbe). Azért néhányat elárulok: anno ő írta az összes bonduelle-s rajzfilmek magyar szövegét (kukorica csemege, zöldségolimpia), most egy másik ügynökségnél dolgozik, ahol meg az új matáv tudakozó pluszt írta, az ő ötlete a szőr keno is. Szóval ezek azért csapatmunka eredményei, de az ő keze munkája is benne van.
Foltos pofikára pusz-pusz. Télleg, ezt már akartam kérdezni, hogy ezt ti hogy élitek meg. Szerinten én depis lennék 1 hétig és jobban sírnék mint a gyerek. Szóval hogy van az, hogy nem magatokat hibáztatjátok - hozzáteszem hála istennek!!!! Én egyből leszaladnék a térképről, hogy nem vagyok jó anyja a gyerekemnek Kép

Na, és akkor magunkról néhány sort. Képzeljétek! Tegnap a lányom felállt 4kézlábra (milyen hülye szó mikor csak 2 keze és 2 lába van - na mind1) de a kis feje még lent volt. De komolyan mondom, totál szabályos 4kézláb volt! Le is akartam fotozni, de akkora már nem csinálta Kép Pedig olyan büszke voltam rá. Ja, és apa is láthatta, mert este neki is megmutatta Kép) Most meg ki van terülve, mint a nagyalföld, viszont még mindig nem eszik úgy, ahogy ÉN szeretném (bár nem is sovány).
Most inkább megyek, mert jönnek a bátyámék babázni, és még lakhatóvá kell varázsolnom az lakást.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Orsoly! Tudok ám a szoptatóhelységről, csakhogy az a fszt-en van, a gyerekosztályon meg mindenféle tuti új készségfejlesztő tornaszerek vannak. A lányoknak muszáj volt azon őrjöngeni, én meg nem mertem őket egyedül hagyni. Majd beírok az ötletládába, hogy az emeleten sem ártana egy szoptatóhelyiség.
PIldi. Megnt serkézünk, és mostantól hetente nyomjuk a nixet is. Gyanús, hogy a nitifor elfogyott a patikában. Szerintem valamitől fertőzött az egész környék. Mit tehetnék még, hogy ne kapjuk vissza???? Két fogacska lent v. fent? Mert MArcinál úgy tűnik a felső metszők állnak győzelemre, pedig a lányoknak lent volt előbb foga. A negyediknél feltétlenül beruházok majd. Szerinted lesz negyedik? Bár lehet, hogy az urammal kellene konzultálni...
Beu, főző apáért irigy. Ágybanfekvő koromban néha főzött virslit, különben meg v. pizzát ettünk, vagy foodexpresst rendeltünk. Viszont hamar lábraálltam.
Timici: Nálunk is törnek a poharak, miegyebek. De tudod, csak annak a kezében, aki mosogat, terít stb. Az meg hibázhat!
Kaska! Nálunk akkor nyugodt a gyermnek, ha lát vkit a családból. Ezért a lakás különböző pontjain van járóka, volt autósülés stb. Így nem kell folyamatosan szórakoztatni.
Na megyek, mert a lányaimat a másik nagymama strandra akarja vinni, ezért fel kell vigyem őket menetfelszereléssel a Szabihegyre. Imádom a segítőkész nagymamákat, akik nekem csinálnak programot. Amíg vízközelben vannak, úgysem lehet majd hozzámszólni, merő zizi vagyok. De csomagoltam úszógumit, karúszót, stb.
SZép napot mindenkinek, sofka
sofka
 
 


Miszike! Ha holnap jöttök (és mi is), akkor viszem.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!
Teljesen le vagyok amortizalodva. A sogornom elutazott es nalunk hagyta a kutyajat egy hetre, egy kis kolyok Westyt. Ma reggel a kis bestia nekiallt es kiasta a viragladakbol a viragaimat, az egesz terasz egy sartenger volt, o pedig nyargalaszott a kertben egy csokor foldes viraggal. Nekialltam eltakaritni a romokat, a kutyus ugralt a labamra, en terdig sarosan mostam a teraszt, kozben vonszoltam a kutyat, aki ugy dontott, hogy orokre fogva tartja a pizsamanadragomat... Jol nezhettunk ki.

PILdi, en mar most is gyakran szoptatok, sokszor orankent, ahogy keri Kincso, de sajnos igy sem eleg a tejci. Delutan mar nincs turelme csak szopival osszeszdni a neki szuksegeset, szerintem gyakorlatilag egesz nap cicin kellene lennie, talan meg ugy sem lenne eleg. Az a 200ml amit potlok az nagyon sok nekem, annyit sajnos nem tudok szaporitani. Igy is az egesz eletunk a szopi korul forog, mindent ugy iszom-eszem, hogy minel tobb termelodjon. Szerencsere mar nem erzem azt, hogy nem vagyok jo anya, mert nincs eleg tejci, az elejen teljesen tonkre voltam menve emiatt.

Myssnia, gyogyulast Szilardnak.

Vidam napot mindenkinek,
Kiszuny
kiszuny
 
 


Juj Lányok, bocsi a kimaradásért, de valahogy minden összejött, hétvégén szüret a Somlón, holnap este indulunk, hétfő este érkezünk.

Almássy téri uszi: 4-én lesz babás megbeszélés (időpontegyeztetés a jövő héten, majd megírom, mikor lesz pontosan), és a 8-i héten indulnak a csoportok, H-Sz-P délután.

Legjobb barátnőnek nem ordítottam ki a szemét, hálistennek Kép

Kiszuny Kép
üdv köztünk és puszi Kincsőkének, aki velem egy napon tartja neve napját! (Sőt, Apacuka engem is néha Kincsőkének hív, pedig csak viszem a pénzt Kép)

Bocs, hogy nem név szerint reagáltam, de mennem kell husit lesütni a szüretelő hadnak.

Pussz
Kangi és ma megintaludtötig Julcsi
kangi
 
 


jóreggeltkivánoooooooooook,
először is köszönjük a jobbuláskívánságokat, reggel hatalmas törlőkendővel törtem be alvó dedemhez, és láss csodát: sem alvadt vér, sem súlyos csipa nem volt a szemén..jó azért egy picit még könnyezik, de már nem rosszabb mint régen..
most túl vagyunk a szopin és épp a játékaival társalog, úgyhogy futóírok…
Myssnia,
Szilárd jobban van??? +++++++++++++, nem hűlhetett meg futás közben? Huzat?
Évi24,
nyugi, zöld kaki nálunk is van néha, de el is múlik…
Nálunk mostanában a lány már csak napi 1-2őt produkál, de akkor akkorákat, hogy szó szerint a nyakán folyik ki!!!
Legutóbb is pont a német zsernyákok kiszúrták, hogy az autóban nem vagyunk bekötve, ráadásul én éppen menet közben szoptattam elöl, a kiskutyám miután kiszorult az ölemből a kézifékre telepedett…megállítottak, én próbáltam a vizslató rendőrszem elől csecsemet visszagyömöszölni, ekkor a ded elpirult, nyomott, én pedig ölemben éreztem melegét és a folydogáló sárga megváltást….így csak 30 eurót fizettünk…
Heppi,
én assszem még ma elnyargalok és beszerzek egy ilyen gymet!!! nem tudod hogy jutok oda autóval Pestről?
Kiszuny,
Kincső csodaszép!! Üdv közöttünk.
Miszike,
lényeg hogy te jól legyél a kilóiddal!! Én sajnos nem viselem el a felesleget, egyszerűen nem szeretem magam.. úgyhogy általában „ügyelek”
Elli,
bízz a férjben!! Ő nem hízott veled a terhesség alatt??? Nálunk ez történt (többet mint én), most futkos…
Kaska! Jól csinálod, kitartás!!!
pazarló Leszter, húúú Petra nem semmi!! fotót kérünk!
Beu,
igen hazajöttünk még májusban (de te ugye már rég babáztál), és maradunk is..
Asszem én januártól fogom elkezdeni a szakvizsgákat (hallottad hogy már EU jogból is van???), most szeptembertől pedig az Iparművészetire járok, 2 hét múlva kezdődik, nem is tudom hogy menedzselem (nagymamák nem nagyon vannak a közelben)…
Csucsuka, mélt küldöm
Zsuzsinak gratula Daniötösökhöz,
Norka,
Jázi nagyon aranyos
Franyo,
te jó isten, mekkorát zuhant Anka?
na elkezdett óbégatni, és én is túlírtam már magam..
puszi, babajaga
Névtelen
 


Kangi!

lehet hogy engem is érdekel ez az Almássy téri dolog. Bár én írtam az Újhegyi uszit, de egy dolog miatt nem tudok még dönteni, mert az Almásy téren szintek vannak, tehát halad is valahová a gyerek, meg megtanulnak karúszózni is, viszont itt nálunk nem, legalábbis nem volt a tájékoztatóban hogy szintek lennének és a vizipóknál se volt. Viszont az újheyi közel lenne, az Almássy tér meg messze. Még vacilálok, de épp ezért lehet hogy atájékoztatóra elmegyek.

Kisszuny!

Nálunk meg a saját kuytánk van itt állandóra, egy kis shih-tzu, aki hasonlóan lököttKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Na küldök még egy képet is Sophieról, végre van!! Ha nagy lesz nem megkövezni érte, tökanalfabéta vagyok számítógépben!!!!
babajaga
Névtelen
 


Hát ez nem sikerült, plízz segítsetek, hogy kell képet küldeni????iderakni?????
béna babajaga
Névtelen
 


Babajaga Kép
ha a pelusból kifolyik, akkor válts pelust, valamivel nagyobb kell már. Nekünk a bébike méretétől függ, hogy éppen mellik fajta jó rá. Most Libero Midi jó, de lassan belenő a Pampers Midibe is KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,

köszi lányok a megnyugtatást.Azért biztos,ai biztos kihívtam mára a dokinénit,remélem hamarosan érkezik is,bár most inkább még ne jöjjön,mert Petrus épp elaludt. Kép

Miszike,
a mi babygym-re az van írva,hogy 18 hónapos koráig tudja majd használni.Bár nem tudom,hogy fogják akkor még ezek a csörgők lekötni. Kép

Kangi,
ha most hazamannénk Pápára,akkor ezek szerint integethetnék neked a Somlóra,mert a szobámból éppen azt látom.Ha szép tiszta az idő távcsővel szoktuk kukkerolni gyerekkorunkba és még a házakat is látni rajta,meg a szép szőlőket. Kép

Heppi,
gratula a 4kézlábra álláshoz.......igen sajnos vanank ilyen pillanatok,amiket elsőre nem sikerül megörökíteni.Kép

felébredtünk....
Évi + Petra
Évi24
 
 


Szisztok!

Csak annyit, hogy dokinéni megnézte Danit, és nincs megfázva, tehát mehetünk holnap a talira. Hurrá!
Myssnia!
Nekünk is azt mondta a dokinéni, hogy azzal a tengeri sós orrlöttyel befújni, aztán ha nyáladzik kiszívni, ha nem akkor hagyni. Porszívózni annyiszor kell, amennyiszer sok a takony. Remélem azóta már sikerült dokival beszélni és minden rendben van!

Franyó!
Vicces, hogy lakóhely szerint tájékozódunk, mert nekem mindig a park elején volt a játszótér. Kép Gondolkodtam is, hogy hol van hátul játszótér, de aztán rájöttem, hogy csak nézőpont kérdése. Kép
Ankának nagy pusszancs a bukójára!

Évi!
A kaki színe nálunk mindig más, az elején mindig sötétzöld volt, most már sokkal sárgább. Pedig nem táplálkozom máshogy, mint előtte. Nekünk dokinéni azt mondta, hogy ne a színét, hanem az állagát figyeljük inkább. Remélem minden rendben lesz Petrával!

Kiszuny!
Üdv közöttünk! Nagyon édes kis Kincső babád van!

Kangi!
Jó szüretelést!! Aztán nem leitatni azt a gyönyörű babát! Kép

Dani ma odáig fejlesztette a forgást, hogy rájött így tud haladni. Hasról hátra, hátról hasra ...Tök aranyos, ahogy gurul végig a szobán, hogy elérjen valamit. Az a baj, hogy az attrakció még csak az egyik irányba megy és hát itt 35 négyzetméteren nincsenek túl nagy helyiségek. De jó játék, hogy miután visszajövök a szobába kereshetem a lelkem, hogy éppen hova gurult el.

Na megyek, mert úgy látom a Baby Gym is gurul vele együtt!

Réka
muki
 
 


Sziasztok,

Babajaga,
Kocsival nem tom, mert én nem járok Pesten autóval, csak a férjem a környéken dolgozik. Annyit tudok, hogy a MOM park 5 perc séta. Szóval térképen bizti megtalálod. Egy kis utca, ennyit tudok, bocsi. Ja, meghogy többféle modell van. De szerintem megérdeklődheted telcsin a Megatoys-ban vagy a Brendonban. Ott is árulnak mindenféle dolgot. Ja, meg az se tévesszen meg, hogy nagyker (végül is a férjemet is kiszolgálták).

Na, megyek, mert persze, hogy eddig elvolt mint a befőtt, de alighogy leülök a géphez, egyből nyöszörög....

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Hali csajok!

Kis segítség kéne... szóval hol lesz pontosan a tali? A Petőfi hídon mennék át Budára kocsival. A feneketlen tó tudom hol van, de a játszót nem ismerem... PLÍÍÍZ

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Babajaga!
Itt az üzenet alatt a melléklet feltöltése gomb, katt, aztán adsz egy címet a képnek, és kikeresed a gépedről, aztán feltöltés.
Januártól szakvizsga, plusz még egyetem? Nem semmi vagy. Én addig nem akarok tanulni, míg nem tudom rábízni a nagyikra, közel s távol. Jöttök a talira?

Réka! De jó, hogy nem náthás Dani? Akkor mik voltak a tünetek? Jó, hogy jöttök holnap. Remélem, mi is. Ügyes a forgással!

Megkaptuk az oltást, ezt viselte eddig a legrosszabbul. Már az elsőnél felsírt, a másodiknál meg volt igazi bömbi. De nem sokáig, szerencsére. Viszont eltaláltak valami hajszáleret, folyt a vér, mi meg jól megijedtünk.

Láttam a rendelőben kiírva, hogy itt az Örshöz közel, a Cserepesházban indul szeptembertől baba-mama torna. Az a lány tartja, aki a Pólusban a bébiúszást, nekem szimpi volt.
Nem érdekel valakit?

Tegnap Lőrinc megpróbálta szopizni az orromat. Kép Próbálkozik a lelkem, ha éhes, mindennel.

A másik vicces az volt, hogy nézte, hogy pucolom a krumplit, és hangosan kacagott rajta. Hogy mit látott benne olyan viccesnek? Én bezzeg! Bár szemben a vigyorgó gyermekkel nekem is sokkal élvezetesebbvolt.

És új szórakozást talált magának. Lemozgott a játszószőnyegről a csúszós parkettára, és a hasán forgott körbe. Kidolgozta a tecchnikát, minden forgás után megállt, és ütötte a parkettát. Majd tovább fordult. És mindezt óriási koncentrálással. Nagyon édes volt.

Beu
beu
 
 


Kiszuny,
Üdv itt és gratula a kis drágádhozKép

Gombóc,
Répás hortyogóKép

Norka,
KépKép

Leszter,
Ez szép súlygyarapodás egy éhező babánál.Kép

Heni,
Látom Leszter már "megnyerte" a jegyet.Kép

Heppi,
Nekem is dobhatsz egy mailt, receptekre mindig vevő vagyok.
Gratula a 2kéz-2lábhozKépKép

Zsurló,
Ez nyerészkedés a MÁV részéről FelháborítóKép
Biztos ritkán jársz haza, azért nem tudodKép

Nadine,
HozzátápiKép Nálunk az orrszarvú a kedvenc, de jöhet bármi pl. nyuszi, kutyus, maci, sőt még béka is.Kép

Myssnia,
Jobbulást Szilárdnak!

Beu,
Köszi megnyugtattál, hogy nem csak Roni csinál ilyet.

Kaska,
Mi is így csináljuk. Délelőtt nem veszem ki Ronit a kiságyból, csak ha nagyon nyűgös. Először megpróbálom úgy megnyugtatni, hogy beszélek hozzá, simizem, játszok neki az állatkáival... Szerintem jó, ha "tanul" egy kis önállóságot.
Köszi a szemcsepp nevét!

Franyó,
Manócskáról csak a szomszédos topikban olvastam, hogy júli 2-án (ha jól emlékszem) megszületett a kislánya. Egy pillanat... Van egy mobilszám, erről küldött sms-t amikor még a kórházban vártuk (még 2 in 1), hogy döntsenek a sorsunkról. Mi nem megyünk most a talira, pedig ez jó indok lenne... Elküldöm Neked e-mailben.
Roni holnap kapja a III. Menjugate oltást (az 5 hós csúszik).
A kis "rosszcsont", még jó hogy nem lett nagyobb baj.

Urszila,
Tornagyakorlatot kipróbálomKép

Pildi,
Gratula a kétfogú kutyázó csajnakKép

Timici,
Hát nem irigyellek. Kitartás!

Réka,
Guruló DaniKép

Zulu,
Átaludt éjszakáért irígy!

Beu,
Az 5 hós oltás is dupla?Kép
Szegény Lőrinc, puszika a piruett-táncos buksijára.
Nekem az államra akart rácuppanni Roni.Kép

Voltunk tegnap dokibácsinál. Ha a hőemelkedés nem megy át lázba (popsiban 38 fok fölé), akkor megkapja Roni holnap az oltást. Fehér foltra azt mondta nem kell vele foglalkozni. Lehet, hogy én aggódtam túl a dolgot, mert tényleg nem túl erősen látszik.
És képzeljétek, dokibácsi megdicsérte Ronit. Azt mondta, hogy tetszik neki, nagyon formás, szép baba. Pedig ő sok babát lát. Hízott a májunkKép

Na megyek, gyerek hív, meg apának is kellene a gép.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok,

off:Chrissy ide írok,mert küldtem neked mailt,de visszaírt hibaüzentet a gépem,nem tudom átment-e?

Heppi,
köszi a recepteket,megkaptam. Kép

A profilomban még a férjem munkahelyi mail címe szerepelt,oda ment ez a levél is,de már kijavítottam az itthonira.
Csucsuka listáján már a jó e-mail címem szerepel.Kép

Volt kint a dokinéni,küldünk be kakimintát kivizsgálásra,remélem nem lesz semmi baj.

Évi+ zöldkakis Petra
Évi24
 


Hali,

Aki kérte, annak elküldtem a receptes mélt. Lécci ordítson, aki mégsem kapott!!!!

Na, mára kidöglöttem....

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi,
köszi a recepteket, megkaptamKép

Zulu,
azért bosszant a dolog igazából, mert 4-5 hónaposan átaludta az éjszakát, majd 6 hónaposan kezdett újra ébredni éjjel. először 1-2szer majd 4-5ször is, de letenni azért le lehetett, most meg már azt semKép. Mindegy, most már kemény leszek és bőgni hagyom ma is, ha nem megy másképp. Persze miután ma 1*1 majd 1*2,5órát aludt nagyon kiváncsi leszek mi lesz??? jaj-jaj
Nem tudod, ilyen rizstejet ihatnak allergiások is?

Kangi,
jó szüretetKép

Réka,
gratula Daninak a forgáshozKépügyi!

Beu,
édes lehet Lőrinc, ahogy breakel a földönKépKépKép

most ennyi, még sok visszaolvasnivalóm van, igyekszem haladni veletek, de nagyon nehéz... puszi,
Timici
timici
 
 


mi az,hogy nem regisztrált felhasználó,na valamit jól elbénáztam,segítség!!!!!!!!!!!!

Évi+Petra
Évi24
 
 


Heppi!
Köszi a recepteket.

Maci! Áll- és arcszopi is volt már.KépRoni is délelőtt önálóbb? Lőrinc is. Délután többször kell szórakoztatni, delelőtt meg eszik, alszik, játszik.

Már kicsit nyüszizett az oltástól. Nem is nyüszi volt, inkább fájdlmas hüppögés, de belealudt. Remélem, mire felkel, túl lesz a nehezén.
Megmázsálták, 7900 g. és 70 cm.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Heppi!
Én is szeretnék recepteket Kép!!!! virga@axelero.hu Köszönöm.

Pusza, Virág
virga
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?