Megpróbálok írni picit...
PsAndi,
akkor ma voltál dokinál, ugye? Mit mondott? Remélem, nem annyira komoly a baj... Drukkkk!!
Kangi,
én is nagyon örülök, hogy kiderült az igazság a legjobb barátnőddel kapcsolatban!
Maci2,
Momo sincs, Dinihe sincs, Toffifee sincs, Györgyi sincs...
Hova tűntek???
Ja és, nem tudod Manócskával mi van?
Oltás nem volt gázos, ez a Menjugate II. adagja, nem lázasodós szerencsére. Anka egész jól viselte.
Még egy: nem tudja valaki Anyakati mobilszámát? Ha esetleg megvan valakinek, küldjön már neki sms-t a taliról, lehet, hogy ők el tudnának jönni.
Gombóc,
de jó, Zsombi forog, gratula!!! Lehet, hogy mégis elleste titokban a dolgokat a szigeten?
Mindenkinek köszi a féléves gratulákat!
Anka ma rosszaságot csinált: kimászott az ültetőjéből, fejjel előre
. Mondjuk, nem esett túl nagyot, csak elég szerencsétlenül, piros folt lett a pofiján meg a homlokán
. Etetés után voltunk, már kikapcsoltam a biztonsági övet, egy pillanatra fordultam csak el, a partedlit akartam letenni az asztalra
, ennyi idő elég volt.
Egy kérdés:
nem tudja valaki, hol lehet olyan játéktároló bödönszerűséget venni, aminek kereke is van? Sógornőm szeretne venni Bencéjének, de Kikában, Tesco-ban nem kapott.
Norka,
mail-t megkaptam, köszi! Hozzátápival nálunk megy a küzdés, Anka ma szanaszét köpködte a vegyes zöldség bébiételt. Ált. csak az üveg egyharmadát teszem ki a tányérjára, de az se fogy el
. Az még hagyján, hogy beletúr a tányérba, és a kaját a fülébe tömi, meg hogy az épp letörölt kezét csuklóig nyomja a pürés szájába, és azzal a kezével összetapicskol maga körül mindent, de ma még berregett is a kis drága, és ahogy a brrrr-t mondta, szanaszét repült a konyhában mindenhova a zöldessárga trutyi. És persze jókat röhögött mindezen.
Jól láttam, hogy a Mese-szállós ötletedre nem nagyon reagált senki? Én benne lennék, bár ahogy Apának előadtam, úgy láttam, ő nem repes az örömtől...
Beu,
Lőrinc továbbra is nagyon ari, csak most láttam, hogy raktál fel Apás képeket a képtárba, nagyon jófejek!
Én is telepakoltam újabb fotókkal a képtárat!
Elli,
Ankát is ma mérték, hát képzeld, így 6 hónaposan 7 kiló. Pedig nem sovány, kérdezd meg Kangit!
Kaska,
a szemed hogy van? Javul? Boldog 2 hónaposságot Violának!
Ilyen "mezei" zoknit én még pocakosan vettem a Tesco-ban, nem tudom, van-e még...
Nadine,
Zsanka lánynak is, fiúnak is csuda aranyos!
Orsoly,
megvan, te kérdezted, hogy alszik-e
! Lackó nagyon aranyos, a lila kádas fürdis kép tetszik legjobban, a szemei még mindig naaagyon szépek!
Mókuska,
nagyon tetszenek a képek, még, még!!! Mutattam Apának is, mert neki is ugyanilyen kormánya van, hát nagyon tetszett neki, mondhatom!
Magdi,
te napi hány órát alszol? És hány részletben?
Csucsuka,
Zsófibaba nagyon helyes, mit csinál, stoppol? Mármint autót, nem zoknit
...
Réka,
naná, hogy téged kihagytalak a felsorolásból
, bocsi!!!!!!!!!! Ugye jöttök?? Képek csúcs-aranyosak!
Babajaga,
szegény Sophie szeme... szerintem nem normális, amiket írtál... védőnő, dokinő, mit mondanak?
Myssnia,
jobbulást Szilárdnak!!!!! +++++++++++++++++++
Heppi,
reklámszövegíró a párod? És melyik reklámok fűződnek az ő nevéhez?
Hozzátápi: én ugyan nem vagyok szakértő, de szerintem megpróbálkozhatsz pár kanálnyi gyümipürével...
Kiszuny,
üdv itt, és gyere gyakran!
Kincső gyönyörű baba!
Zulu,
lehet, hogy már írtad, de mi az a rizstejbegríz? Ma megpróbáltam Ankának tejpépet adni, de undorkodva köpködte ki, kénytelen voltam én megenni (Miszike, tényleg fincsi
!) Most látom, írtad Gombócnak, de mi az a rizstej? Bocs az értetlenkedésért...
Évi,
én megnyugtathatlak, van ilyen! Ankának is volt, kb. ugyanennyi idősen, tök zöld, sötét spenót-zöld. Aggódtam, vetettünk mintát, megvizsgálták, negatív. A dokinéni mondta is előre, hogy az lesz, csak azért küldött el mégis vizsgálatra, hogy én megnyugodjak. Hogy mitől? Passz...
Leszter,
küldtem neked mailt kb. egy hete, de visszajött
. Tudsz jönni talizni?
Nem bírtam a végére érni, bocsi, így is regény lett, a párom meg már türelmetlen.
Pusssz
Franyó