Csongria,
Nati is nagyon könnyen lázasodik. Eddig nem örültem neki, de most látom, mennyire jó dolog. Azonnal érzem rajta, ha baj van. Szabinál erre hagyatkoztam.
Ha előbb kapok észbe, lehet hogy megússza a tüdőgyulladást. De legalább most megdícsért doki, hogy milyen jó szemem van.
Jobb lett volna, ha egy agyonparázó anyukának nevez, aki elefántot csinál a bolhából.
Rókica,
Szétdurrant véna az én kontómra már kb a 4. napon megvolt Szabinak.
Tartottam a kezemben és csak néztem, hogy mekkora bicepsze van!
Nem is tudtam, hogy szét tud menni egy véna.
Ágiboldi,
Boldog hófordulót! Most már tényleg gondolkodhatsz a szülinapi tortán!
Ahogy állunk egészségileg, jó volt kijelenteni legalább pár órára, hogy minden stimmel.
Már beletörődtem, hogy a tél az nálunk szívás. Most majd minden nap nézegetem a naptárat, számolgatom, mennyivel lett hosszabb a nappal. Ha elég jó idő lesz kint, elég meleg, akkor meggyógyulunk.
Én már azt sem tudom elképzelni, hogy a 95C-be beleférjen egy extra nagy pohár tej.
Nekem nincs olyan ismerősöm, akinek ment volna döcc nélkül a szopi és éjjel az alvás. Általában ahogy átaludták az éjszakát, akár 6 hét akár 6 hónap, a szopinak lőttek. De sok ismerősnél az, hogy nem szopizik, nem jelentette azt, hogy aludt volna. Az, akiről írtam régebben, hogy alváslaborban volt 10 hónap körül, éjszaka óránként kelt, pedig addigra már rég nem szopizott.
Csongria,
Én is úgy mentem haza a SOTEről, hogy nem volt kimutatható tejmennyiség 5 nap után. (csaltam) 3 órát kb fél évesen bírt ki Nati evés után. Napi kb 20 szopi volt az elején. Egy, a kórházban megismert anyuka tartotta bennem a lelket, hogy mindez normális, nagy szerencsém volt vele! Ha engem is azzal paráztatnak, hogy méregessek, akkor nálam is rosszabbul sül el. 100 feletti szopit soha nem mértem, pedig mindig két mellből szoptattam, váltogatva. Szopi után volt pár meddő próbálkozásom a fejéssel, 10 ml volt tán a max, jó sok pumpálás után. Depi nálam is befigyelt.
Azután jött Szabi, a 3. nap volt egy mellből 80ml tej. Depinek még a szele sem. Persze nehogy jól érezzem magam, ő meg nem szeretett úgy szopizni, mint Nati.
Amit írtál a kisbabáról, hallottam. Van baba, amelyik alvásba vonul vissza. Vizes ruha.
Nem sárgult be? Így leírva valószínűnek hangzik. Azért egy befelé fordult mellbimbó nem egy nagy akadály, ezt ki kellett volna szúrnia a csecsemősöknek vagy akár a nőgyógyásznak. Amit írsz, nekem inkább úgy hangzik, hogy nem volt megfelelő a segítség, azért tartott csak két hónapig a szopi.
Cataflam van itthon, de az nagyon erős. Azt amolyan brutál fülfájásokra tartogatom, ami még szerencsére nem volt. Vagy egy olyan kórházi éjszakára, mint a tiétek.
Sági,
A házasságok vagy fele válással végződik, így nem biztos, hogy mindenki a legjobbat választja.
Orsi,
Attól, hogy nem túl egészséges, még fogyasztom a műanyagos dolgokat, a folpackot ki nem dobnám.
Csak ha van választás, pl gyerekkaja, akkor inkább üvegest veszek. Tejfölből meg nagyot, mivel az kevésbé érintkezik a csomagolással.
Helga,
Szabi egy ideje felmászik az alacsony ágyra és a fotelágyra. Jókat tud zúgni róluk, még nem tud lemászni, csak gravitációkihasználó üzemmódban működik. Eddig még túlélte, mostanra már egész jól megtanult esni.
Micsoda idióta ötlet méretni, hogy mennyit eszik.
Lora,
Nekem Mazsi jól átaludt éjszakáiról az jut eszembe, amikor írta, hogy hajnali 2kor órával ébredt, nekiállt tusolni és masszírozni és ott állt tettre készen, várva, hogy felébredjen és hogy azt a pár ml-t megkaphassa Lea. Elég mély nyomokat hagyott bennem!
Dana,
Fülfájás.
Csak azt ne.
Anyukádnak mondd meg, hogy nem csak az üvegen sugárzik a mikro, hiszen nincs ólomból. Igy mindegy, hová állsz.
Kditke,
Mellben is mindenkinek az kell, ami pont nincs.
A 6 hét alatt 18kg az iszony sok, azért annyira nem jó.
Ha a heti fogyás meghaladja az 1-1,5 kg-t, akkor a fogyás nem csak a zsírszövetek kárára megy, hanem elsősorban az izomzat fogy. Az meg nem épp ideális.
Szobaszánkó