Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk már szállóige, bármilyen dícséretet kap a gyerek...milyen nyugodt, vidám, milyen szép hosszú a szempillája...már egy emberként vágjuk rá, biztos az éjszakai szopi... Kell ez a kis oldás nekem (aki csinálja) és a nagyszülőknek (akik sosem csinálták).

Timo,
ezzel a pöttyös túrógombóccal lavinát indítottál el. Én jól mulatok, remélem most már te is.

Gyógypuszik a harcisérülésekre!

Orsi
Kép Kép
sno

Ditke,
holnap pont így akarom megcsinálni a Ria-féle túrótortát! Kérdezd meg lécci apát, hogy kell-e módosítani a sütési időn vagy hőfokon, vagy duplán is átsült rendesen?

Orsi
Kép Kép
sno

Csongria,
Nati is nagyon könnyen lázasodik. Eddig nem örültem neki, de most látom, mennyire jó dolog. Azonnal érzem rajta, ha baj van. Szabinál erre hagyatkoztam. :oops: Ha előbb kapok észbe, lehet hogy megússza a tüdőgyulladást. De legalább most megdícsért doki, hogy milyen jó szemem van. :? Jobb lett volna, ha egy agyonparázó anyukának nevez, aki elefántot csinál a bolhából.

Rókica,
Szétdurrant véna az én kontómra már kb a 4. napon megvolt Szabinak. :oops: Tartottam a kezemben és csak néztem, hogy mekkora bicepsze van! :o Nem is tudtam, hogy szét tud menni egy véna. :oops:

Ágiboldi,
Boldog hófordulót! Most már tényleg gondolkodhatsz a szülinapi tortán! :D
Ahogy állunk egészségileg, jó volt kijelenteni legalább pár órára, hogy minden stimmel. :lol: Már beletörődtem, hogy a tél az nálunk szívás. Most majd minden nap nézegetem a naptárat, számolgatom, mennyivel lett hosszabb a nappal. Ha elég jó idő lesz kint, elég meleg, akkor meggyógyulunk. :wink:
Én már azt sem tudom elképzelni, hogy a 95C-be beleférjen egy extra nagy pohár tej. 8)
Nekem nincs olyan ismerősöm, akinek ment volna döcc nélkül a szopi és éjjel az alvás. Általában ahogy átaludták az éjszakát, akár 6 hét akár 6 hónap, a szopinak lőttek. De sok ismerősnél az, hogy nem szopizik, nem jelentette azt, hogy aludt volna. Az, akiről írtam régebben, hogy alváslaborban volt 10 hónap körül, éjszaka óránként kelt, pedig addigra már rég nem szopizott.

Csongria,
Én is úgy mentem haza a SOTEről, hogy nem volt kimutatható tejmennyiség 5 nap után. (csaltam) 3 órát kb fél évesen bírt ki Nati evés után. Napi kb 20 szopi volt az elején. Egy, a kórházban megismert anyuka tartotta bennem a lelket, hogy mindez normális, nagy szerencsém volt vele! Ha engem is azzal paráztatnak, hogy méregessek, akkor nálam is rosszabbul sül el. 100 feletti szopit soha nem mértem, pedig mindig két mellből szoptattam, váltogatva. Szopi után volt pár meddő próbálkozásom a fejéssel, 10 ml volt tán a max, jó sok pumpálás után. Depi nálam is befigyelt.
Azután jött Szabi, a 3. nap volt egy mellből 80ml tej. Depinek még a szele sem. Persze nehogy jól érezzem magam, ő meg nem szeretett úgy szopizni, mint Nati. :lol:
Amit írtál a kisbabáról, hallottam. Van baba, amelyik alvásba vonul vissza. Vizes ruha. :? Nem sárgult be? Így leírva valószínűnek hangzik. Azért egy befelé fordult mellbimbó nem egy nagy akadály, ezt ki kellett volna szúrnia a csecsemősöknek vagy akár a nőgyógyásznak. Amit írsz, nekem inkább úgy hangzik, hogy nem volt megfelelő a segítség, azért tartott csak két hónapig a szopi.
Cataflam van itthon, de az nagyon erős. Azt amolyan brutál fülfájásokra tartogatom, ami még szerencsére nem volt. Vagy egy olyan kórházi éjszakára, mint a tiétek.

Sági,
A házasságok vagy fele válással végződik, így nem biztos, hogy mindenki a legjobbat választja. :twisted:

Orsi,
Attól, hogy nem túl egészséges, még fogyasztom a műanyagos dolgokat, a folpackot ki nem dobnám. :lol: Csak ha van választás, pl gyerekkaja, akkor inkább üvegest veszek. Tejfölből meg nagyot, mivel az kevésbé érintkezik a csomagolással.

Helga,
Szabi egy ideje felmászik az alacsony ágyra és a fotelágyra. Jókat tud zúgni róluk, még nem tud lemászni, csak gravitációkihasználó üzemmódban működik. Eddig még túlélte, mostanra már egész jól megtanult esni. :twisted:

Micsoda idióta ötlet méretni, hogy mennyit eszik. :shock:

Lora,
Nekem Mazsi jól átaludt éjszakáiról az jut eszembe, amikor írta, hogy hajnali 2kor órával ébredt, nekiállt tusolni és masszírozni és ott állt tettre készen, várva, hogy felébredjen és hogy azt a pár ml-t megkaphassa Lea. Elég mély nyomokat hagyott bennem! :lol:

Dana,
Fülfájás. :x Csak azt ne. :?
Anyukádnak mondd meg, hogy nem csak az üvegen sugárzik a mikro, hiszen nincs ólomból. Igy mindegy, hová állsz. 8)

Kditke,
Mellben is mindenkinek az kell, ami pont nincs. :lol:
A 6 hét alatt 18kg az iszony sok, azért annyira nem jó. :wink: Ha a heti fogyás meghaladja az 1-1,5 kg-t, akkor a fogyás nem csak a zsírszövetek kárára megy, hanem elsősorban az izomzat fogy. Az meg nem épp ideális.
Szobaszánkó :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Megint benéztem gyorsan, és látom, hogy amikor írok valamit, akkor mindig kedvesen reagáltok, és tényleg szégyenlem, hogy én meg nem válaszolok, dehát én ilyen megbízhatatlan vagyok:-) Aztán mire ide jutok megint már réges rég máshol tartotok.

Szoptatás és éjszakák:
Nálunk Ábris aludt még az elején estétől hajnalig, én nem keltem föl fejni, mondjuk azért örültem mikor ébredt. Aztán mikor nőtt a tejigény, kezdett többször ébredezni éjjelente. Szóval én azt mondanám, nem lehet fél éves koráig éjszakázás nélkül anyatejen tartani egy babát. Esetleg jó raktározó képességű anyukaként előfordulhat, de szerintem ritka.
A mérlegkidobáshoz (én ide hamar eljutottam miután rápillantottam a kis táblázatkáimra, amin pontosan jelöltem, hány óra hány perckor, hogyan, mennyit eszegetett a baba) hozzátenném hogy a háromóránkénti etetés is felejtős. Sokáig ezért voltam bezizzenve, hogy biztos majd minden gyereknek van napirendje, csak nekünk nem. És ettől még zavaróbb lett a dolog. Persze hozzáteszem, hogy a törekvés a napirendre viszont nem ártott, mindkettőnk miatt.

Bcg: jól írtam és értettétek, kölesgolyónyi volt, vagyis legyen fél, de tényleg nagy volt a dudor, a napokban viszont már nem jön le róla a seb, lassan beszáradni látszik. Doki vmi olyasmit mondott, kicsit túlreagálta Ábris az oltást, de azt mondta nincs gond, így nem aggódtam. És nem is volt baja, nem lett beteg v ilyesmi, nem is fájt Neki.

I-es klinika: hajnalban mentünk be szül(et)ni, picit korán -mind tágulás, mind napszak tekintetében- és ezt az érzésemet az ügyelet minden egyes résztvevőjének viselkedése megerősítette, igaziból tényleg csak azt nem mondták, hogy én meg mi a frászt (az igaziból ide-vágó kifejezés egy betűvel és egy ékezettel kevesebb - bocs) keresek itt. És sajna a reggel beérkező a várandósság idején általam nem különösebben hálapénzezett fogadott dokim sem igazán örült nekem, mert aznap fontos értekeztletek voltak. Így a császár lehetősége szinte azonnal fölmerült, és nem voltunk elég gyorsak, hogy megússzuk. Nahát ezért írtam egyszer, hogy szülés szempontjából nem volt jó választás, de a csecsemősök jók voltak.

bokavédő: ami igaziból lábszár védő, aha, egy levágott régi zokni (már amennyiben csemetéink esetében beszélhetünk már régi cuccokról) működhet, a HundM-ben különben sem találtam meg még a lányos változatát sem.

ja igen, és olyan kedves, hogy még nekünk is kívántatok boldog hófordulót, köszönjük

szerintem most gyorsan ennyi, jobbulást minden betegnek, magunknak is, (Ábris kicsit tüszős mandula, de már elég jól, augmentinen 3 napja, én meg öndiagnózis szerint torokgyusz, mivel mandulám már nincs)

és köszönjük még a süti recepteket is, a végén még meghozzátok a kedvem a háziasszonykodáshoz (pedig nem is vagyok asszony, csak élettársam van:-)

jó éjszakát!

Szilvi
phpBB: Kép
maszi

Jó reggelt!

Sehol senki! :(

Borzalmas éjszakánk volt! Óránként sírt a fiatal ember! :evil: Én meg újra betaknyosodtam szar a közérzetem. :evil: Pedig csak a plusba mentem el vásárolni! Még járműre se száltam! :?

Timi! Együtt érzek nagyon veled! Én egy hete csinálom az éjszakázást kissebb nagyobb megszakításokkal! Hónapokig nem is bírnám. Ilyenkor nagyon frusztrált vagyok! :evil:

Lorca! Hát igen a cataflámot jó tartogatni. De biztos nagyon fájhat szegény torka! :? Evett azért tegnap? Kitartást!

Maszi! Nálunk szültél az I-es nőin? Kiknél! Szégyelem magam a kollegáim nevében, amiért éreztették veled, hogy korán mentél be! :(

KépKép
csongria

Tegnap Beni be lett vezetve! Tárkonyos csirke ragu leves volt az ebéd és grízes tészta! A levest rendesen ette mint mi. Meg voltam lepődve, hogy rendesen nyelte a lét és nem csorgott mellé! A répát, krumplit is is nyelte, egyedül a csirkecici csúszott nehezen! Hát a grízes tészta az abszolulte nyerő volt. Ezzel be vezettem a tojást mert nem kaptam tojásnélküli tésztát! :lol:

KépKép
csongria

Ria!

Részvétem a szar éjszaka miatt!!!

Nem tudod véletlenül, hogy szülés után sokáig tartó vérzésre (több mint 6 hét) az Ergam cseppeken kívül még milyen gyógyszert lehet alkalmazni???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki! Ha nagyon bő a vérzés, érdemes vissza menni. EÜ kaparást szoktak csinálni! Az Ergam cseppen kívül nincs más! Max oxytocinos vatta az orrba. De az szerintem csak szülés után hat pár napig!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Jól elkiabáltam az átaludt éjszakát, most újra szinte óránként keltünk! :evil: :evil: :evil:

Ria!
Lillus is kapott már olyan dolgokat, amiben volt tojás. Eddig nem lett baja. :)
Sajnálom, hogy rosszul vagy, így gondolom a játszóházba se jöttök! :( :(

Briginek gyógypuszik! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Szeretnék nagyon kimozdulni. Meglátom, hogy, hogy leszek ebédig. Nekem ez most csak megfázásnak tünik. Valamelyik nap séta közben nagyon megizzadtam, folyt rólam a víz. Persze jól levetkőztem! :? Jönne még más is?

Róki írtam privit!

KépKép
csongria

Timi! Lehet, hogy volt valami a levegőbe! Benire nem jellemző az éjjeli ramazuri. Apának is nagyon fájt a feje tegnap. Biztos frontérzékenyek! :?

KépKép
csongria

Timo,
bekukkantotta Lillushoz, hát ezek az új képek eszméletlenek, hogy csináltátok?

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi!
Itt a link: http://www1.photofun.od.ua/
Jó mulatást! :lol: :lol: :lol: (igaz, oroszul van) :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Tényleg eszméletlen jók a képek!

Nem megyünk holnap a Petőbe! :cry: :cry: :cry: Most beszéltem a csopivezetővel és sjnos beteg lett :( Ezért megkért bennünket hogy inkább hétfőn menjünk. Nem akarja új babával terheni a helyetesítőt. Na mindegy ezen már tényleg nem múlik!

Ágiboldi! Szombaton megkapom a hámozót. Mikorra kell? Összefusunk?

Tupi! A 0,5 literes MIX-FIX új dizájnba most csak 2008 ft :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Férjem tegnap előtt korábban jött ugye haza, nagyn sz@rul volt. :( De reggelre már jobb volt a helyzet, de dolgozni még nem ment, szédült.Tegnap du. itt voltak anyáék is, el is mentem velók vásárolgatni, addig Tomivigyázott Emilire, kemény 2 órát, és a végén már felhívott, hogy de most azonnal menjek haza, mert Emili csak üvölt, nem akar aludni. :lol: Kicsit ős is kapott a jóból. 8) :lol:
Ma már ment dolgozni, mi meg megyünk délre atornára. :? Most még alszik Emili, de lassan ébresztenem kell, mert jó lenne ha előtt enne, így talán kibírja a tornát, nem lesz éhes-álmos.Viszont nagyon flamós lett, reggel 6ig bírta , akkor viszont egy szuszra bevágott 250 ml tápit!! :shock:
Na visszaolvasok, ameddig jutok.

Ditke!
Köszi, szerencsére csak gyomorrontás volt.
NEM!!!!SOHA, nem leszek ilyen anyós, én teljesen másképp látom a dolgokat, szerintem anyósnál már van némi szervi elváltozás ia a háttérben, agyhiány vagy iylesmi. :lol:

Lorca!
Hú, ez elég rosszul hangzik, jobbulást Szabinak!

Pann!
Én anno megcsináltam este a tpit, beraktam a hűtőbe, és ha kellett megmelegítettem.Nem volt gond soha.Sőt, amit meghagyott, az is ment vissza hűtőbe :oops: , bár én csak épp langyítottam rajta, hogy ne legyen hűtő hideg, Emili langyosan már nem issza meg, csak szobahidegen. :roll:

Fogyókúra:én is dicsekszem :lol: , nem csináltam semmit, és mégis fogyok 8) Na ezt utánozzátok :lol: :lol:
80ról indultam szülés után, és már 75nél járok.Csak úgy megindult magától! :roll:

Ágiboldi!
Boldinak boldog 11. hónapo!Ezután már szülinapozunk, húha! :roll: :D

Eddig jutottam, mennem kell, ezt még elküldöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Ria!
Most beszéltem Pannival, ők is jönnek. Mi délben talizunk nálunk, és megyünk együtt. Jössz akkor? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Ria,
Sajnálom a rossz éjszakát. Neked továbbra is jobbulást. Uborkalift? :lol:

Timo,
Tényleg szuperek a képek! Majd én is megpróbálom. Rárakom Petit Marylin Monroe dudáira. :lol:
Mi a játszóházat most kihagynánk. Most már nem nagyon viszem zárt helyre Petit. Parázok az influenzától. A fogzás miatt ugye nálunk mindig van valami, nem szeretném ha ez pont az influenza lenne. :oops:

Ditke, Lorca,
Igazatok van a sok rossz házassággal kapcsolatban, de én arra gondoltam, hogy az elején mindenki boldog és mindenki a saját párját tartja a legjobbnak. Aztán sokszor a dolgok másképpen alakulnak. :(
Vendég

Panka,
Kell az apáknak is ilyen tapasztalat! :lol: Különben csak azt hinnék, hogy itthon vagyunk a gyerekkel és csak játszunk, no meg hogy milyen jó is nekünk ezért. 8)

Anyós(sá válás):
Én keményen jegyzetelek az agyamba, hogy mit ne csináljak. De lehet, hogy inább írásban kéne, nehogy elfelejtsem.

:?: Az a napi 2x-i porszívózás nagyon megülte a gyomromat. Van még valaki, aki mondjuk heti 5-nél többet porszívózik? Nekem olyan heti 2 az adagom, de akkor már meg vagyok elégedve. :oops: (Persze eredménytől függetlenül sem fogok többet porszívózni, a háztartással kapcsolatos dolgok nem az erősségeim. 8) )

Csongria,
Szabi elkezdett enni. Ezt már a javulás útjára lépésnek tekintem. A torkát nem tudom megnézni, pedig próbáltam, így nem tudom, mi a helyzet odabent.
Egy megfázás után a tünetmentesség kezdetétől minimum egy hét, mire rendbejön a szervezet. Addig nagyon fogékony mindenre. :? A pici kis csillószőröcskék pusztulnak el, amik védenének, és ennyi idő kell, hogy helyrejöjjenek. Mi is azért küzdünk, mert ezt az időt még nem sikerült kibekkelni újabb támadás nélkül. :x

Maszi,
A többi oltásra hogy reagált Ábris?
Tüszős? Hát ti is kikaptátok. :? Ahogy dokinénink mondta, elég nehéz ilyen ifjú korban elkapni. Mi is a peches széria vagyunk, roppantul örülök neki.

:?: Szabi benyomott valamit a gépemen és eltűnt felülről a toolbar. Az az izé, amin a jelek vannak. :oops: Nem tudja valaki, hogy lehet visszarakni? Nagyon idegesít és hiába indítottam újra, ugyan úgy tölti vissza. :evil:

Kép KépKép
lorca

Csongria,
Persze nem fejeztem be amit írni akartam.
... és így legalább van egy kis pozitívum abban, hogy nem tudtok menni a Petőbe.

Kép KépKép
lorca

Most dolgozok, nem is olvastam el, csak belekukkantottam.
Lorca, a napi 2 porszívózás óta én is meghúzom magam... Pedig tök büszke voltam, h én milyen gyakran: hetente 1-szer rendesen, és még 2-szer a Boldi csapásvonalainak a pormacskák lelőhelyével való kereszteződéseinél (ez sajna majdnem az egész lakásra kezd kiterjedni)

Kép
Kép
agiboldi

Nagy itt a csend. Sehol senki?

Lorca,
Én minden nap porszívózom, de csak egyszer. A hétvégi takarításokról már sikerült leszoknom, mert azzal is elb...ok egy fél napot.

Panka,
Lorca a számból vette ki a szót. Szabolcs is azóta mondja, hogy nem lehet egyszerű egész nap itthon lenni egy gyerekkel amióta ő vigyázott Peti vagy 3 órát. Elmondása szerint jól el voltak csak fárasztó. :? :lol:

Tegnap Peti újat mutatott nekünk. Felül egyedül a kis talicskájára és megy vele majd ha megunta akkor egyedül leszáll róla. Na és visszajött a babababa, mamamama, vau-vau, miá-miá és már van néha igazi gagyogás is van. :D
Vendég

Kukucs! :)

Megjöttünk a játszóházból! :D :D Nagyon jó volt, Lillus nagyon jól érezte magát. Jött-ment, labdázott, szamaragolt, létrán mászott, csuszizott stb. 12-től kábé 14-ig 4-en voltunk összesen (Pann, Gergő, Lillus és én), aztán 14-től még csatlakozott 3 kislány! Komolyan mondom a legideálisabb hely babatali megrendezésére. Legközelebb, ha egyedül kell mennem, viszek könyvet olvasgatni. :lol: :lol: Pann csinált képeket is kedvcsinálónak, majd felteszi gondolom! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Na az szupi, hogy ilyen jókat írsz a játszóházról! :lol: Akkor majd mi is ellátogatunk oda valamikor.
Vendég

10-től van nyitva a játszóház, a csaj nekem azt mondta, hogy hétköznap délelőtt szinte üres. És ezt most meg is tapasztaltuk. Úgyhogy tessék bátran csatlakozni! :) Ja, van pelusozó is. :) És külön szülinapi sarok, ami teljesen szeparált. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ria, kösziii!, ráér a hámozó, mostanában úgyse jönnek a szüleim. Addig meg csak összefutunk, ha máshol nem akkor a jótszóházban, nagyon megjött a kedvem a Timi leírása nyomán!!!

Kép
Kép
agiboldi

Megjöttünk,bár atornát lekéstük. :oops: :D Jövő kedden lesz megint csak délben :evil: Hát majd meglátom akkor hogy odaérünk-e?
Legalább sétáltunk. 8)

Kérdés:Emilinek most vettem észre, hogy az alsó egyszem foga kidörzsölte a felette lévő ínyét, sárga seb van rajta, mint egy aphta.De nem az, csak úgy néz ki.Most bekentem Dologéllel.Más babának is volt /van ilyen problem?Mivel kezelitek?

Folytatom a visszaolvasását:

Ria!
Nekünk is volt kölcsönözve mérleg, bár nem akartam, de védőnő tanácsolta, hogy ha ilyen nehezen megy a szopi, akkor lássuk eszik -e rendesen.De annyira mozgott mindig rajta, hogy általában evés után kevesebbet mutatott mint előtte. :twisted: Aztán nem mértem, de hallgattam hogy nyeli, mennyire erősen szívja, és mivel volt mellette tápi is 1 lukú cumiból, azt is megfigyeltem mennyire szívja, és így öszehasonlítva tudtam hogy kb. mennyit szopott.(mert ugye a tápinál pontosan tudni a mennyiséget).Neked csak" a szopi mizéria miatt volt depid?Nekem ugyan nem volt, de szerintem legkzelebb már te is másképp fogsz hozzáállni, mostmár van tapasztalatod, tudod hogy mit hogyan akarsz, és így talán könnyebb lesz, nem lesz depi sem(hacsak a hormonok miatt nem).Így utólag persze azt modnja az ember, hogy kár volt annyit parázni a dolgon(de ezen mindenki átesik, mert csak jót akarunk a gyerekünknek), de én hiszek benne, hogy ezzel a tapasztalattal már könnyebb lesz 2.xra.Úgyhogy egyelőre szerintem ne vesd el a következő szopit.Meg ugye minden baba más, lehet a tesóka már jobban szopó lesz. :wink:

Képdicsiket köszönjük. :D A haját tőlem örökölte. 8)

Róki!
Hát most megint csak sajnálom, hogy nem ismertelek korábban. :( Mindenki azzal traktált, hogy keveset eszik, és én el is hittem.Mert egy hetes baba már megeszik 80-100-t!, de Emili csak 40-60at , aztis 1 óra alatt, közben be-bealudva.Így mindig ha sírt etetni próbáltam elóször, mert ugye biztos éhes maradt, hisz keveset evett.Mert a többi baba a kórházban úgy megy haza, hogy 80-100akat szopik!Bár hízni csak a nagyon minimumot hízta mindig is, de amit látok a képken, azon látom, hogy elég volt a mennyiség.De miért nem tudják ezt a kórházban, a védődnő, a gyerekorvos?????????A kezdeti kínlódásom után egyébként azt mondtam, hogy a baba tudja hogy mennyi kell neki, bíztam is volna benne, de akkor már el volt rontva az egész evsészet téma.Egy idő után viszont tojtam mindenkire, és nem érdekelt mennyit eszik, ezek után jött rendbe a lelkem is, és ő is nyugisabb lett.Bezzeg ha soha senki nem tanácsol semmit...és csak magamra hallgatok!De ez van, változtatni már nem lehet rajta, de majd legközelebb... :wink: :D

tettem fel én is képeket a karácsonyosba, a rámolósba,az autosülésesbe, az állósba,a székbenülősbe,az ücsörgősbe, az etetősbe,az alvósba, a tipikusba, a fürcsisbe,a nevetősbe, a kedvencbe, a rágcsálósba.
Utólagos engedélyetekkel csináltam egy hintalovas/vavytaxis, és egy szánkós albumot is.Remélem nem baj? :oops:
Szóval látszik milyen időmilliomos vagyok. :oops: :lol: De Emili még mindig alszik. :roll:

Timi!
Gratula Lilus újabb fgához! :D
Miért vagy magad alatt? :(
Sajt: :lol: :twisted: Én is jártam már így, csak én darabra kértem trapistát, és amikor kivette az eladó a csomiból, láttuk hogy tök zöld.Persze dobta ki, adott helyette frisset.

Lora!
Szegény Brigi!Gyógypuszik a bibikre!
Emili is szerzett egy púpot a homlokára, magára hatotta az ajtót, és az éle pont hókonyonnyomta. :(
Úgylátszik ez egy ilyen nap volt. :?

Emili most azon ügyeskedik, hogy a sarkára ülve veri a fenekét a földhöz!Meg nagyon megdícsértem amikor kapaszkodás nélkül megállt egy kicsit, és most azért is produkálja magát!Legalább gyakorol! :lol:

Dana!
Köszi, nektek is jobbulást!

Kép
pankaa

Hát! Nagyon örülök, hogy végül nem csatlakoztunk a játszóházhoz. meg lett Beni síróságának az oka! Visszatért a kilégzési nehezitetsége. Ez rossz neki. Úgyhogy megy tovább a Spiropent! Azt mondta a drnő, hogy az összes asztmás betege rosszul lett mára! :?
Remélem ez nem azt jelenti hogy hajlamosak vagyunk rá! Most végre alszik!

Timi! Ne haragudjatok, hogy végül nem mentem, de nem tetszett nekem Beni és lám...Nem vettem volna a lelkemre ha elkaptok valamit! :( (ezt nem tudom, hogy jól fogalmaztam-e) :oops: Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Jó az új avatarja Lillusnak! :D

KépKép
csongria

Panka! Nem a szopi miatt volt a depi! Hát a hormonok miatt biztos! Meg egy-két családi háttér. Anyukám feldolgozatlan halála stb...

KépKép
csongria

Ria!
Sajnálom! :(
Beninek is gyógypuszi!Most hidegfrtont jön.

Kép
pankaa

Panka! Én már nem tudom melyik front mit okoz nekik! :wink:

KépKép
csongria

Ria,
Beninek sok sok puszi!

Peti is elkezdett köhögni a délutáni alvása alatt. Felváltva száraz illetve váladékos köhögés. Ha nem szűnik akkor holnap elnézünk a dokinénihez, nem vágunk így neki a hétvégének. Mindig Szasza jut az eszembe.
Vendég

Sno

Dupla mennyiséget csinált apa is a sütési idő: 1 óra 40-50 perc amiből az első óra 170˙fokon utána pedig 180-ra felhajtotta, de a végén azt mondja mikor elkezdett barnulni akkor megtapogatta, hogy megsült-e ? Nagyon fini lett és a belseje is megsült.

Pankaa

Ha megtennéd, hogy a felhasználónevet elküldöd privibe, Ágiboldi elküldte a jelszót, de felhasználónév nélkül nem nyitja meg nekem.
Köszike !!!Kiváncsi vagyok a szupi képekre !! :lol:

Gratula Emilinek ügyeskedéseihez !!

Dana

Az én fogyim sem áll sehol amit előzőleg írtam az a terhesség előtti sikeres diéta, de most valahogy nincs erőm hozzákezdeni !!
Férjed küld el priviben az uram továbbképzi!!!He-He-He !! :lol:

Lorca

Az izomsejtjeim biztosan nem fogytak el, mivel nem is voltak !!! :lol: :lol:

Porszívózás

Csatlakozom Ágiboldi porszívózási technikájához én is heti 1-2 alkalom, nagyon lusti vagyok tudom, de valahogy többre nem visz rá a lélek.

Kép
kditke

Sági! Gyógypuszika Petyának! Hát ne is vágjatok így neki a hétvégének! :( Ubilift sajna most nem akciós. De hamarosan jönnek az újjak hátha! :wink:

KépKép
csongria

Lányok! Most olvastam Szutyuri hirdetését. Mi tőle vettük a pihenő széket. De asszem más is! Szóval 30.-án ingyenes játszóház lesz nála! Max 15 fő mehet, be kell jelentkezni. A gyerekek játszhatnak a kibontott Fischer Price játékokkal. Mi meg megnézzük közelebről mit is érdemes meg venni!

KépKép
csongria

Hali!

Feltettem a városligeti és a játszóházas képeket is a picasára, a minitalikba. :D :D

Porszívó: már aggódom a lelki békétek miatt, úh kifejteném: a napi 2x-i porszívózás arra a két lépés x 3 lépés nagyságú szőnyegre vonatkozik, amin Gergő tanyázik. Nem az egész lakásra. :lol: :lol: :lol: Sajnos.

Ria! Minket érdekel ez a Szutyuris játszóház! :wink:

Lora! Azon töröm a fejem, h vajon miért esett szét neked a gombóc...nekem még soha, pedig elég gyakran csinálom. :roll:

Róki! Az jutott eszembe, h talán a Bajcsy kórházban lenne lehetőség szopis tanácsadásra a gyermekágyas osztályon, ui teljesen nyitott, bárki bármikor bemehet. Ezzel nem azt akarom mondani, h csak úgy menj oda, de valószínűleg ők elég nyitottak lesznek egy ilyen kérésre/ajánlatra. :roll:
Vendég

Ha mást is érdekel a szutyuris játszóház akkor jelezze, mert foglalni kell telón időpontot! Mondjuk kettő körül délután? Beniaput is érdekli!

KépKép
csongria

ria
mi is n szívesen megnéznénk! lsz jelents be minket is, ha lehet!

lorca
hmm, én olyat ismerek aki egy héten jó ha egyszer porszívózik :oops:

sági
rem, petinek elmúlik reggelre és nem kell dokihoz mennetek! gratula az önálló autózáshoz, n cuki lehet, viszont jobb lesz, ha elzárva tartjátok a kocsikulcsot :lol:

timo
n jól hangzik a játszóház, lehet, h mi is elzarándokolunk legközelebb. voltak jó puha, kényelmes szőnyegek hátonfekvéshez? :twisted: :lol:

majus3

Május!
Szupi szőnyegek vannak, tökéletesek a nagy heverésekhez! :) :) (volt egy apuka, aki ott aludt az egyik szőnyegen) :oops: :oops: :oops: :oops:

Ria!
Mi nem tudunk menni, itt lesz anyukám.
Remélem Beni jobban van!

Timi
Kép Kép
timocska

Jo estet nektek!

Eloszor is, nagyon koszonom szepen a picasas felhasznalonevet es jelszot! Ma este probalok par kepet felrakni, remelem, sikerrel jarok :)
Belepni pl sikerult.
A masik meg a mai nap hire a mi szamunkra! Eszrevetlenul kibujt Aron elso fogacskaja, a jobb felso egyeske! Ma este vettem eszre, ahogy jatszottam vele. : :lol:

Majd nemsoka visszaolvasok, es reagalok a tobbire!

KépKépKépKép
thelga

Ria! A kettő körül nekünk akkor jó, ha kettő utánra esik, ma ui kiderült, h Gergő nem túl rugalmas ha a napi egy alvásának időpontjáról van szó. :?
Vendég

Timi! Sajnálom, hogy nem tudtok. Anyukádnak nem lenne kedve? Beni nyűgös és köhög megint de szerncsére nem lázas. Múltkor egy idős néni mondta, hogy a babákat a szél nagyon megviseli! :roll:

Nagyon klasszak a minitali képek! :D

OK akkor eddig Pann és Május! Szóljatok mert szerintem holnap fel kellene hívni! Tényleg a kettő körüli időpont megfelel?

KépKép
csongria

Megadom az animaciok internetcimet:
http://nimbus.elte.hu/~kollath/20071221-kekes/
Ezen belul a visonta-s szerintem nagyon jo (a visontai hoeromu kemenyebol szarmazo para felho fole is felment)

Ditke,
Jot nevettem a ferjed melltartovasarlasan! :lol:
A mellcsokkento muteteket allitolag a tb is tamogathatja, mert a nagy mell nagyon megterheli a gerincet, hatat.
Ezek szerint a napi 3-4 kaka ilyen kicsi gyerekeknel normalis. Ez megnyugtato.
Ja, az altalad varva vart nepszavazas pont Aron elso szulinapjara fog majd esni! Marcius 9! :lol:

Ria,
Nagyon sajnalom szegeny Benit! :cry: Elmeletileg a nap folyaman elobb meleg majd hidegfronti hatas volt, nem tudom, az aszmatikus rohamok melyikhez tarsulhatnak leginkabb.
Gyogypuszi neki!

Sagi, Petinek is gyogypuszi ezerrel!!!

Timi, Panka: Nagyon jok az uj lilypie-s kepek! Nagyon csinik a kiscsajszik!

Orulok, hogy jol ereztetek magatokat a jatszohazban. Gondoltam ra en is, hogy jo lenne valahova elmenni Aronnal, mert nagyon be vagyunk zarkozva ide a panelba, de aztan nem mertem az influenza miatt.
A szutyuris jatszohaz merre van??? Aron szulinapjara valamilyen FP-s jatekot szeretnek, ez jo alkalom lenne megnezni, melyik tetszene Aronnak, meg persze jo lenne talizni veletek es a babakkal.

Porszivozas: ketnaponta

KépKépKépKép
thelga

Ria, minket is érdekel, jó 2 körül/után.

Lillusnak új avatarja van? Nagyon tetszik :D

Na este megnézegetem a képeket!

Kép
Kép
agiboldi

ria
nekünk jó a kettő után (bár őkelme annyira összevissza alszik, h igazából bármikor jó :lol: )

thelga
gratu áronnak a foghoz, kicsit váratott magára, de mindent megér, h észrevétlenül jött :wink:
a szutyuri boltja a lehel térnél van, a honlapjuk (bár ezen asszem nincs cím www.jatsszvelem.hu )
kezd átragadni rám a lelkesedésed fotóügyben, lehet, h lassan én is nekilátok feltölteni a képeket :oops:

timo
elájultam lillus új vonalzóképétől, annnnnnnyira cuki....

majus3

Nagyon jok a talis es jatszohazas kepek!!!!

Majus,
Koszi a honlapcimet! A Lehel ter nincs annyira messze, jo lenne menni. Meg alszom ra egyet!

KépKépKépKép
thelga

Helga! Ne aludj rá egyet se gyere!!! :D

Szutyuri! Szupi, hogy egyre többen vagyunk! :D

Porszívóás! Naponta minimum 1x, de van 2-3 is! :oops: Most az orrszívás miatt elől van és nem bírom nézni a szöszöket a szőnyegen és a parkettán! :evil: De sokat ront a helyzeten. hogy a konyha és a nappali egyben van!

:?: Ki meddig hagyja pancsolni a bébit este? Nem féltek hogy kihül a víz?

KépKép
csongria

Hát én elásom magam a koszos szőnyegünk alá porszívózás terén :oops:

Helga, akkor ezt megdumáltuk, gyertek a szutyuriba!

Ria, max 10 perc, mert akkor kezd felállni, kicsapkodni a vizet, és elcsavarni a központi gázcsapot a falon, és nincs kedvünk hadakozni vel..

Kép
Kép
agiboldi

egész eddig képeket töltöttem a picasara :)
még mindig nincs kész, de már lefordulok a székről

ria
nálunk a fürdés kb 10 perc, de kb elég is neki ennyi

majus3

ágiboldi
tökjó boldi csíkja ma 11&1. 11 év múlva lesz megint ilyesmi :lol:

majus3

Sziasztok!

Lorca
Szabi hogy van?

Mmóni
Jók a kisképek.

Helga
Laura nálunk is kezd rászokni az éjszakai egy szopira.Általába havonta van 5-8 ilyen éjszaka.De én sajna a szobájukba nem tudok szoptatni így Laurát hozom át hozzánk.Ez miatt van hogy még nézelődik is elötte. :twisted:
Nem cserélük súlyt?Nagyon szerencsés alkat vagy.
De jó szakmátok van.Nem szoktak tőletek időjárás jelentést kérni ismerősök,ha mentek valahová?Ez a munka tényleg napi 24 órából áll.
Képeket én is megnézhetném Áronról?

Ágiboldi
Boldog hófordulót utólag is!
Ha jól olvastam nem csak otthon dolgozol?
Saját magát altatja el sajna csak délután van nálunk.Jó lenne ha este is így csinálná.
Laura 6 hetes kórtól alussza át az éjszakát.Reggel mindig 5-5.30-kor ébresztett szopizni.8 hós korában kezdtek el kibújni a fogai azóta kel fel éjjel és ahogy írom,most kezd 1 szopira rászokni.De lehet akkor van telihold? :wink:

Ria
Azért te is jól megszenvedtél a tejért.

Rokica
Most,hogy írod a mérlegelést elárulom 8 hós koráig mértem Laurát. :oops: Sajna utólag tudom,hogy a sok idegeskedést megúsztam volna.Mikor visszavittük a mérleget sokkal nyugodtabb lettem Én is,meg Laura is.De az elején akárki mondta sohase hallgattam rá.Volt olyan nyáron inkább nem mentem el sehova csak ha mérleg volt a közelembe. :oops:
Jó az ábra.Szerintem mikor megszül valaki ezt kéne megmutatni,hogy ha sír a gyerek nem mindig éhes.

Sno
Látom kezd nagyfiú lenni Sebi.Milyen érzés,hogy nem szopival alszik el?Azért te majdnem 1 évig így altatsz.

Timi
Penészes sajt :shock: És nem nézted mikor jár le?Én még a Lidlibe vettem olyan hot-dog kiflit /csomagoltat/ami le se járt és mégis penészes volt.

Ezt elküldöm és mindjárt jövök tovább írni.

Tegnap néztem a reggelit.Ceizer beszélt benne,hogy aki terhes magas láz esetén inkább vegyen be lázcsillapítót mivel a rendellenességek csak 2%,de ha nem vesszünk be többet ártunk a magzatnak.Valaki nézte?Mit gondoltok?

KépKép
KépKép
dana 1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?