Csajszik! Bálo!
Ez egy nyitott topik, ami tiltott: a bunkózás.
Nekem is furi, hogy egy 14 éves fiú ír, de láttam már furábbakat is. Anyukádnak üzenem, hogy ne legyen nyúl, és gyüjjék.
Csak csendben jegyzem meg, hogy ritka az ennyire "érett" fiatal, és csak becsülni tudlak, mert Te biztosan vigyázni fogsz a lányokra, DEEE most inkább focizni kellene, vagy zenét hallgatni, számítógépezni, vagy tudom is én mi a menőmanó, és nem magunkfajta öreg tyúkokkal csevegni. Ha van kedved írj bátran, de azért ne felejtsd, hogy valójában te egy ízig-vérig tini skac vagy.
Vonalzó: kattints rá egy vonalzó típusra, ami tetszik (ha tudsz angolul, akkor pl. lilypie.com, ha nem, akkor noivonal.hu vagy babafalva.hu), készítsd el a vonalzót, aztán a BBC kódot szúrd be a (laptetején van egy menüsor (ott a segédletekre kattintva előjön a többi, ott a profilba mész, és az aláírásba tudod illeszteni.)
Báloanyu!
Gyere nyugodtan, itt mindenkinek volt vetélése, és mindenki kb. ugyanannyira izgul a terhessége különböző szakaszában, hiszen, már egyszer vagy többször volt elvesztett babája, és talán könnyebb itt átvészelni az első trimesztert, mint egy normál babaváró topikban.
Zsuzsu!
Hányni három napja nem hánytam, de mindig csak egy hajszál választ el.
Én is amondó vagyok, hogy ha úgy gondolod, akkor menjen Ábel bölcsibe. Egyébiránt nem biztos, hogy automatikusan hónapokig beteg lesz, pl. tesóm nem volt beteges egyáltalán. Persze ez ezzel jár, de valamit valamiért. Egy kicsit úgy látom, mintha a férjed Ábelt burokban szeretné tartani, de ez nem biztos, hogy sokáig fenntartható, és nem biztos, hogy ez a legjobb út.
Gröni!
Én asszem nem ebbe a topikba kéne jönnie! Persze nekem nincs útban, csak fura, hogy valaki babát vár idejön írni, ahol siratjuk az elvesztett kis életeket! Nem biztos, hogy jó hatással lenne rá!
Ez a topik nem erről szól, vagyis szeretném hinni, hogy nem.
Drukk, izgalom, és öröm, ha valakinek sikerül, és aki már túl van a nehezén, az pátyolgatja, az éppen csávában levőt. Röviden. Ha depitopik lenne menekülnék ezerrel.
Dreika!
Irigyellek Titeket, hogy tudtok Zsuzsuval találkozni.
Napsugár!
Internetes rossz tapasztalataim nekem is vannak, sajna azok táborába tartozom, akik arccal már nem jelenünk meg én a fiamat sem merem bemutatni, pedig dicsekadnék szivesen.
Nekem is van, hosszú a sztori, de nagyon megszívtam. Ezzel együtt nem szeretnék paranoiás lenni, és vállalom az arcom, és remélem egyszer azért tudunk majd találkozni. Az arctalanságnak is van persze előnye.
Ettől függetlenül kapja meg mindenki a tiszta lapot. A buktám után nagyon bizalmatlan voltam, és olyan embereket bántottam meg, akiket nem kellett volna, és nem is akartam. Ahogy mondani szokták a bizonyíték kellett nem ígéret. Vannak extra, szuperfurcsa, hihetetlen esetek, amik igazak, és vannak színtiszták, amik mégis ferdék. Jó lenne, ha valaki benéz, akkor nem igazoltatná senki, vagy olvasná be a frankót, mert egyrészt Neked hogy esne, másrészt, miért ne lehetne igaz, amit ír? Ha Bálo egy 28 éves nő lenne, akkor semmi extra nem lenne. Ha egy 28 éves nő pasija, még akkor sem nagyon, mert vannak lelkes apajelöltek. Az, hogy egy nő 14 éves fia, már rögtön kicsapta a biztosítékot.
És nem egészen értem, hogy miért kell dorgálni, hiszen semmi olyat nem írt, nem hisztizett, nem szólt be senkinek, csupán izgul, mint, ahogyan itt mindenki izgul a koraterhességben. Semmit nem tudunk róla, de ugye van még olyan, akiről kb. annyit tudunk, mint róla.
Remélem érthető, amit írtam.
Én pölö nagyon izgulok érted, és a babáért, hogy minden rendben legyen.
Csajszik!
Vannak, akikről többet tudok, és vannak akikről kevesebbet, és ez így jó. Van, akit személyesen ismerek, és van, akit csak így, vagy egyáltalán nem. Néhány emberről természetesen már alakult ki valamilyen képem is, de gondolom nem vagyok UFO és ezzel mindenki így van. És ugye ott van egy csomó read only figura, akiről azt sem tudom, hogy ki az mi az vagy úgy...
lehet nő, férfi, mindenféle népek, akik nem fognak írni, csak figyelnek.
A legelső babanetes tali után írt egy csaj, hogy ő látott, személyesen ismer, de mivel csak olvas, nem mert odajönni hozzánk. Akkor esett le, hogy hoppá, ez egy sokkal szélesebb kör, mint gondolnánk. Örülnék, ha ez a topik továbbra is nyitott lenne, mert valamilyen szinten ez egy segítségnyújtási forma, másrészt egy jó társaság. Ami tőlünk színes, és aki nem érzi itt jól magát az lelép, aki meg jön, az színesít, vagy továbbáll. Nem olyan nagy dolog ez, csak egy fórum, de ezek a fenti megjegyzések szvsz elég bántóra sikeredtek. Oké, csak az én hormonjaim morogtak, de szükségesnek tartottam idevésni a véleményemet.
Luca!
Most már ugye több tesztet nem lősz el??? Ennél csíkosabbat már nem is kell pisilned.
Fura észjárású a dokid, de jó, hogy kaptál progit, és ami még jobb, hogy odafigyel az IR-re. Nem lesz gond.
Most pedig mennem kell... ha tudok jövök.
Szép napot!