Új privát üzeneted érkezett!

Segítsetek vonalzót csinálni légyszi! :roll: :)
bálo

Zsuzsu!

Ábel még mindig nagyon szép kisfiú! :wink: Köszi a kérdést, megvagyunk! Apjuk kiválóan teljesített, a 2millából sikerült 28-at csinálni! Nagyon örülünk! Hivatalosan már nem vagyunk meddők! :wink: Pedig már lombikra készültünk.... :roll:

Kislibus!

Azért kell fogigátlót szedned, hogy rendbetegye a ciklusodat? :roll: Elhiszem, hogy soknak tűnik, de hamar letelik, itt lesz a tavasz mindjárt, a legjobb idő a babásodásra! :wink:

Vera!

Szedd is szorgalmasan! :wink:

Csucsu!

Elköltöztök? :shock: De ha mentek akkor minél messzebbre! :lol: Jó lenne, ha lenne ciklusos vonalzód is, hogy tudjuk hol tartasz és mikor kell körmöt rágni! :wink:
Vendég

Zsuzsu,
Nektek kell eldönteni, de ha Ábel szerinted jól érezné magát, akkor úgysem lehet őket mindig mindentől megóvni … :wink:
Olyan stramm kis srác! :) De nekünk a játszó is oké.

Csucsu,
És hová fogtok költözni?

Hát nekem is a napokban jelentették be ketten, hogy babát várnak, az egyik ráadásul májusra, mikor én is szültem volna, a másik meg tőlem érdeklődik, hogy meséljek, milyen az első pár hét. :shock:

Bálo,
Anyukád nem jön? :roll:
Nekem olyan furi egy 14 éves fiú egy ilyen topikban. :oops: :shock: :roll:

Gröni,
Ez nagyon jó hír!
Akkor akár ez a hónap is esélyes lehet?

KépKép
dreika

Dreika!

Ha volt pé-m, talán! De asszem, akkor voltunk karanténban! Majd kiderül! Nekem is fura Báló! :roll: Ti már próbálkoztok vagy még pihi van? :roll: Kicsit levagyok maradva! :oops:
Vendég

Jön anya jövő héten... Utána ő lesz már csak :)
Csak nyugtatom azzal, amiket ti is írtok, mert nagyon izgul és még nem akarja teljesen beleélni magát a dologba... :roll:
bálo

Báló!

Én asszem nem ebbe a topikba kéne jönnie! Persze nekem nincs útban, csak fura, hogy valaki babát vár idejön írni, ahol siratjuk az elvesztett kis életeket! Nem biztos, hogy jó hatással lenne rá!
Vendég

Gröni,
élesben megy minden, 2 hónapja UH-val figyeljük a ciklust és Clostit szedek. Most 2x1-et, előzőleg 1x1-et.
És most nagyon bizakodunk, elvileg telibetrafáltunk. :lol:

Bálo,
biztos vannak 2008 őszi/szeptemberi babák topik.

KépKép
dreika

Csajok! :oops:

Visszaolvasva nagyon bután jött le az előbbi hozzászólásom, hisz itt már szinte mindenki babás! :oops: De tudjátok, hogy értettem! Ide először mindenki sírni jött és itt maradt miután babás lett!

Dreika!

Akkor röpke 10 nap és minden kiderül! :lol: Mennek a drukkajaim!
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu, változatlanul nagyon szép fiúcska Ábel! :lol:

Lina,megértelek! :cry:

Gröni, teljesen egyetértek Veled!
Szerintem is jobb a várandósság/2008 szeptember, bár oda is szokott írni a fiatalember.De tényleg jobb lenne, ha inkább Anyuka írna,mégiscsak Őt érinti a dolog.Persze nem akarok beleszólni,semmi közöm hozzá, mindenki oda ír, ahova akar, csak itt nem biztos, hogy azokhoz az infókhoz jut, amikhez szeretne.

Kislibus, engem is mindig nagyon megviselt, hogy a környezetemben mindenki babás-nekem meg nem sikerül, de engem az küldött igazán a padlóra, amikor egy nagyobb zabábás után engem néztek babásnak, és rá is kérdeztek!:roll:

Dreika, én le vagyok maradva, valahogy azt nem tudtam, hogy szeded a clostit!Akkor Neked is ikrek lesznek! :lol:

Juca, már nem kínoz annyira Vuk?
Vendég

Gröni: Igen minnél messzeb megyünk anyóst jól elkerülve.
Nekem hétfőn kéne nem megjönnie. Kb. mert mostanában nem szabályos a ciklusom. Vagy 28 vagy 34napra jön meg. Ezért nem csinálok vonalzót mert a 28-naptól lenne öröm közben meg nálam nem lehet tudni semmit.

Szerintem Bálo azért íde ír, hisz az anyukája is átesett már egy baba elvesztésén. Gondolom akarta tudni most mire számíthat. csak mire mi megnyugtattuk már az anyuja babás is lett. Azért szerintem tök jó, hogy így figyeli az eseményeket és nem az utcán lóg. Persze az anyukáját is szívesen látnánk:)

Dreika: teljesen megértelek. Nálam is bárkivel beszélak vagy az illetővagy valaki ismerőse babát vár. Most hihetetlen mennyien babásodnak :) Aminek örülök csak a gólya engem nagyon elkerül. Éjjel képzeljétek már azt álmodtam, hogy terhes vagyok.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Luca,
tuti nem lesznek ikrek, csak 1 tüszőm volt. Bár ettől még lehetne, de én egynek is nagyon fogok örülni. :D

Csucsu,
igen, szerintem is most mindenki terhes, kivéve engem. :) :( Pont ezért lepett meg, hogy most mondták a tv-ben, hogy mennyire kevés gyerek születik. :roll:

Szerintem sehogysem egészséges egy 14 éves fiúnak kismamákkal/gyermeküket elvesztett anyukákkal levelezni.
És sajnos volt már a Babaneten nagyon rossz tapasztalatom is ...

KépKép
dreika

Egyetértek az előttem szólókkal.
Báló, ha egyáltalán igaz a történet amit leírt, nem kéne ennyire beleásnia magát ezekbe a dolgokba, ha otthon megbeszélik, az ő dolguk, mi megértjük egymást, mert átmentünk hasonló helyzeteken, van aki nem is egyszer.
nincs semmi gond, csak az édesanyja szájából hitelesebb lenne.
Internetes rossz tapasztalataim nekem is vannak, sajna azok táborába tartozom, akik arccal már nem jelenünk meg én a fiamat sem merem bemutatni, pedig dicsekadnék szivesen.
az első két három üzenet, még elment, de mostmár kérjük az anyukát

Kép

Kép
napsugár035

Én is tennék föl szivesen vonalzót, de annyira félek, hogy utána le kell szedjem, inkább csak így írom 4+6

ja még az előbbihez annyit, nem hiszem hogy nagy gond ha megmondjuk a frankót egymásnak, akkor is ha épp az ellenkező oldalon vagyunk, talán épp azért jó hogy így arctalanok vagyunk, mert őszintébbek lehetünk, ha most Bálo van soron akkor ez van.

És szerintem egy egy őszinte, dorgálás akár, sokszor a javunkra is lehet, szerintem a szeretteinktől sokkal jobban fájna ha helyreraknának, persze ezzel magam alá is ások, én is hisztiztem már itt eleget, volt mit elviseljetek, szégyellem is de tul vagyok rajta.
Dreika nagyon szorítok, az ollót innentől csak görcsösen fogom, hogy sikerüljön.

Csucsu....msn

Kép

Kép
napsugár035

Luca neked ennyire lassa telnek a napok, he egyszerre voltunk 11dpo-n most mitől vagy te 4 hetes?hm????

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Még 1x köszi Mindenkinek, aki drukkolt! :D

Gröni, ezek jó hírek! Mindent bele! Hogy kell a 2 mill-ből 28-at gyártani? :shock: Ezt most komolyan kérdem ám! :wink:

Napsugár, ne légy babonás! Tudod, h nem azon múlik, h van e vonalzód, ugye? Bizti minden okés lesz, mostmáraztán!

Libus, remélem helyrerántja a ciklusod a gátló. Azt mondta a doki, h ha abbahagyod akkor is bizti rendben marad? Mert ugye ha megszűnik a hormon adagolás... bár én nem nagyon vagyok otthon fogi-gátló ügyben, csak felmerült bennem.

Dreika, DRUKK!

Luca, mikor is kell legközelebb menned a dokihoz?

Zsuzsu, Ábel ééédi!

Kép
zmimi

Sugi : Igen msn :) már jó lenne dumálni:)

Kép
csucsu05

már írtam neked

Kép

Kép
napsugár035

Gröni: bocsi most esett le mit írtál. Hivatalosan már nem vagytok meddők! Gratula !! sikerülni fog a baba biztosan:)

Kép
csucsu05

Sugi, ez a vonalzó csak egész heteket számol, de csak itt tudtam olyant csinálni, amilyen még senkinek nincs.
Én ma vagyok 4+6-on.Holnap betörtöm az 5-öt.Mint Te.
Neked is december 21-én jött meg utoljára?Amúgy én is féltem feltenni a vonalzót, de tényleg nem ezen múlik.

Február 11.én kell mennem uh-ra.Jaj, de soká lesz az még...
Sugi, Te mikor mész dokihoz?

Ha tapitással érezte a doki a terhességet, akkor biztosan méhen belül van, ugye?Vagy nem jól gondolom?
Akkor már csak azon kell izgulnom, hogy jó helyen legyen, és egyedül legyen.Meg dobogjon a kis szíve.
Vendég

Csajszik! Bálo!

Ez egy nyitott topik, ami tiltott: a bunkózás.

Nekem is furi, hogy egy 14 éves fiú ír, de láttam már furábbakat is. Anyukádnak üzenem, hogy ne legyen nyúl, és gyüjjék.

Csak csendben jegyzem meg, hogy ritka az ennyire "érett" fiatal, és csak becsülni tudlak, mert Te biztosan vigyázni fogsz a lányokra, DEEE most inkább focizni kellene, vagy zenét hallgatni, számítógépezni, vagy tudom is én mi a menőmanó, és nem magunkfajta öreg tyúkokkal csevegni. Ha van kedved írj bátran, de azért ne felejtsd, hogy valójában te egy ízig-vérig tini skac vagy. :wink:

Vonalzó: kattints rá egy vonalzó típusra, ami tetszik (ha tudsz angolul, akkor pl. lilypie.com, ha nem, akkor noivonal.hu vagy babafalva.hu), készítsd el a vonalzót, aztán a BBC kódot szúrd be a (laptetején van egy menüsor (ott a segédletekre kattintva előjön a többi, ott a profilba mész, és az aláírásba tudod illeszteni.)

Báloanyu!

Gyere nyugodtan, itt mindenkinek volt vetélése, és mindenki kb. ugyanannyira izgul a terhessége különböző szakaszában, hiszen, már egyszer vagy többször volt elvesztett babája, és talán könnyebb itt átvészelni az első trimesztert, mint egy normál babaváró topikban.

Zsuzsu!

Hányni három napja nem hánytam, de mindig csak egy hajszál választ el. :cry:
Én is amondó vagyok, hogy ha úgy gondolod, akkor menjen Ábel bölcsibe. Egyébiránt nem biztos, hogy automatikusan hónapokig beteg lesz, pl. tesóm nem volt beteges egyáltalán. Persze ez ezzel jár, de valamit valamiért. Egy kicsit úgy látom, mintha a férjed Ábelt burokban szeretné tartani, de ez nem biztos, hogy sokáig fenntartható, és nem biztos, hogy ez a legjobb út. 8)

Gröni!

Én asszem nem ebbe a topikba kéne jönnie! Persze nekem nincs útban, csak fura, hogy valaki babát vár idejön írni, ahol siratjuk az elvesztett kis életeket! Nem biztos, hogy jó hatással lenne rá!

Ez a topik nem erről szól, vagyis szeretném hinni, hogy nem. :lol: Drukk, izgalom, és öröm, ha valakinek sikerül, és aki már túl van a nehezén, az pátyolgatja, az éppen csávában levőt. Röviden. Ha depitopik lenne menekülnék ezerrel. :twisted:

Dreika!

Irigyellek Titeket, hogy tudtok Zsuzsuval találkozni. :wink:

Napsugár!

Internetes rossz tapasztalataim nekem is vannak, sajna azok táborába tartozom, akik arccal már nem jelenünk meg én a fiamat sem merem bemutatni, pedig dicsekadnék szivesen.

Nekem is van, hosszú a sztori, de nagyon megszívtam. Ezzel együtt nem szeretnék paranoiás lenni, és vállalom az arcom, és remélem egyszer azért tudunk majd találkozni. Az arctalanságnak is van persze előnye.

Ettől függetlenül kapja meg mindenki a tiszta lapot. A buktám után nagyon bizalmatlan voltam, és olyan embereket bántottam meg, akiket nem kellett volna, és nem is akartam. Ahogy mondani szokták a bizonyíték kellett nem ígéret. Vannak extra, szuperfurcsa, hihetetlen esetek, amik igazak, és vannak színtiszták, amik mégis ferdék. Jó lenne, ha valaki benéz, akkor nem igazoltatná senki, vagy olvasná be a frankót, mert egyrészt Neked hogy esne, másrészt, miért ne lehetne igaz, amit ír? Ha Bálo egy 28 éves nő lenne, akkor semmi extra nem lenne. Ha egy 28 éves nő pasija, még akkor sem nagyon, mert vannak lelkes apajelöltek. Az, hogy egy nő 14 éves fia, már rögtön kicsapta a biztosítékot. :twisted:

És nem egészen értem, hogy miért kell dorgálni, hiszen semmi olyat nem írt, nem hisztizett, nem szólt be senkinek, csupán izgul, mint, ahogyan itt mindenki izgul a koraterhességben. Semmit nem tudunk róla, de ugye van még olyan, akiről kb. annyit tudunk, mint róla.

Remélem érthető, amit írtam. :wink:

Én pölö nagyon izgulok érted, és a babáért, hogy minden rendben legyen. :-)

Csajszik!

Vannak, akikről többet tudok, és vannak akikről kevesebbet, és ez így jó. Van, akit személyesen ismerek, és van, akit csak így, vagy egyáltalán nem. Néhány emberről természetesen már alakult ki valamilyen képem is, de gondolom nem vagyok UFO és ezzel mindenki így van. És ugye ott van egy csomó read only figura, akiről azt sem tudom, hogy ki az mi az vagy úgy... 8) lehet nő, férfi, mindenféle népek, akik nem fognak írni, csak figyelnek. :shock: A legelső babanetes tali után írt egy csaj, hogy ő látott, személyesen ismer, de mivel csak olvas, nem mert odajönni hozzánk. Akkor esett le, hogy hoppá, ez egy sokkal szélesebb kör, mint gondolnánk. Örülnék, ha ez a topik továbbra is nyitott lenne, mert valamilyen szinten ez egy segítségnyújtási forma, másrészt egy jó társaság. Ami tőlünk színes, és aki nem érzi itt jól magát az lelép, aki meg jön, az színesít, vagy továbbáll. Nem olyan nagy dolog ez, csak egy fórum, de ezek a fenti megjegyzések szvsz elég bántóra sikeredtek. Oké, csak az én hormonjaim morogtak, de szükségesnek tartottam idevésni a véleményemet.

Luca!

Most már ugye több tesztet nem lősz el??? Ennél csíkosabbat már nem is kell pisilned. :D Fura észjárású a dokid, de jó, hogy kaptál progit, és ami még jobb, hogy odafigyel az IR-re. Nem lesz gond. :lol:

Most pedig mennem kell... ha tudok jövök.

Szép napot!

tjuca

Lányok nekem is van msn ha szeretne felvenni valaki. Csak írjon egy kísérő üzit hogy ez és ez vagyok mert vannak mikor tök idegenek fel akarnak venni. És ha nincsen szöveg akkor nem kattintok.

Beválogatták a Csabi fiamat a bastiano rendkívüli 2007-es válogatásából a szépségversenyre. Tök jó. Most szavazok ezerrel rá.

harivera
Budapest XXI. kerület

még akkor írok néhány szót mielőtt dolgozni megyek.
Te is megírsz mindig mindent őszintén Juca, ugye most is, tisztelem a véleményedet de ezzel eggyütt nem értek eggyet azzal hogy egy 14 éve sfiúnak itt kell lenni egyilyen topikban ez az én véleményem, atól vagyunk szines társaág, mert mindenki más

Ha anyja jött volna, föl sem merült volna bennünk semi furcsaság.
Ez van szoktlan és kész, persze hogy fölmerül egy két kérdés,
Szerencsére nem csak nekem jutott eszembe, másnak is, talán nem vagyok annyira különc.
Ettől még ő lehet nagyon jó fia az anyjának, nem vitattam

Kép

Kép
napsugár035

Na bálo rajtad a világ szeme. Hivd anyát a netre hadd dicsérjen téged milyen aggódó fia vagy:)
Mond meg neki, hogy nem kell félni hisz itt mindenki kiírja magából a kétségeket! Pont ezért jövünk ide , hogy egymásnak segítsünk.
És Báló: valóban miért nem csajozol? vagy azt is szoktál?

Kép
csucsu05

Köszi csajok! :wink:

Mimi!

A férfis oldalon azt mondják a csajok, hogy azért teljesített apjuk ilyen kiválóan, mert tenyészbikának hívom! :lol: Májusban volt egy herevisszér műtéte, szerintem az hozott ilyen szép javulást!

Csajok!

Én nem tudtam, hogy Blóanyunak volt vetélése! :oops: Így jár az, aki minden infó nélkül belepofizik! :oops:

Csucsu!

Csinálj egy 34-es, aztán ha esetleg előbb jön lecseréled! Lehet, hogy az hozna szerencsét, hogy a te szavaiddal éljek! :wink:
Vendég

Gröni: végül is mindegy , hogy mitől lett ilyen fantasztikus javulás a párodnak a fő, hogy minden ok :) Babára fel:)
Lehet csinálok vonalzót ma vagyok a 28napon.

Kép
csucsu05

Bálo: Juca én teljesen egyetértek Veled, ez a fórum nyilvános, az ír ide és az olvassa aki akar, nekem csak szimplán nagyon furcsa a helyzet, bár még nem voltam 14 éves fiú, de én egy ekkora srácot teljesen másképp képzelek el, minthogy egy ilyen topikot/fórumot olvasson. :roll:

Gröni,
A műtéten kívül szedett valamit a párod?

Juca,
Dunakeszi nincsen innen (Óbuda) messze! Bármikor tudunk találkozni, 10-e körül ha megint jönnek Zsuzsuék, már egy kis minitopiktalit is megbeszélhetünk. :)
És persze ez mindenkire igaz! :wink:

Vera,
Gratula a fiadhoz!

Köszi a drukkokat lányok, remélem a napokban pihe-puha ágyikóra lel kistesó. :D

KépKép
dreika

szerintetek miért van az hogy az egyik fórumon ahol fent vagyok sorra elhalnak a terhességek? Mind okés és utána nuku szívhang. Ez olyan igasságtalanság. Nekem más a helyzetem mert én eleve a legelejétől tudom hogy missed ab.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera: szerintem mostcsak ezt veszed észre. De most akkor nehogy felad a babát. Előre tudod?? na nem szabad igy hozzá állni.

Kép
csucsu05

Dreika!

E-vitamint és Magnéziumot, de a vizsgálat előtt pár héttel abbahagyta, hogy valós képet kapjunk! Nem tudom segített-e! :roll:
Vendég

Én ma Anyukámnál voltam, lakótelepen lakik és ahogy mentünk, akárhová néztem, mindenütt terheseket láttam. :shock:

KépKép
dreika

Vera!

Biztos nem miattad! :lol: Ne légy ennyire nega, látod eddig is a helyzethez képes jól alakultak a dolgok! Idegörlő tudom, de mindig kaptatok egy-egy esélyt!

Csucsu!

Akkor elvileg most jön a körömrágós időszak! Drukkolok! :wink:
Vendég

szia vera.most mi van veled,hogy vagy?
van már szívhang?
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindenkitől elnézést, hogy csak így váratlanul betörtök hozzátok, de lenne egy kérdésem és remélem tudtok választ adni.
Tegnap voltam a dokimnál, ugyanis ha minden igaz lenne, most vagyok 6 hetes. DE! A hüvelyi UH szerint azt mondta, hogy csak 4 hetesnek látszok, ami azt jelentené, hogy 2 hetes a baba a fogantatástól. Aminek több oka lehet:
1. vagy később estem teherbe, mint ahogy mi gondoljuk (ami szinte kizárt, mert 2 hete + lett a teszt)
2. vagy megállt a baba fejlődése (tehát meghalt), vagy lassabban fejlődik mint kéne.
Szerintetek mi lehet az igazság? Sajnos én is érintett vagyok vetélés ügyében, mert tavalyelőtt szeptemberben már volt egy. És most nagyon aggaszt, hogy mi van.
Kicsi volt a petezsák, de benne nem volt semmi, ami 6 hétnél már mutatni kéne valamit.
Annak idején is az volt, hogy üres volt. Nekem nincs szinte semmi tünetem. Nektek volt? Az elején csak annyi, hogy nagyon fájt a mellem, mostmár alig. 3 hét múlva rendelt vissza a doki, ha addig nem lesz szívhang, akkor be kell fejezni műszeresen. :cry:
Volt olyan köztetek, akinek üres volt a petezsákja?

Bocs, ha hosszú voltam. Örülnék, ha válaszolnátok.
Üdv: Ági
szerencse7

Szia szerencse!

Nekem a nyári terhességem 6 -7 hetesen ért véget, üres volt a petezsák. De nálam elkezdődött a vérzés, azért is mentem dokihoz. Végül spontán lezajlott, nem kellett műteni.

A mostani terhességemnél 6 hetesen nem látszott az embrió, bár a petezsák normál méretű volt. kb. 10 napra rá, már volt szívhang!

Azért még ne add fel!

Kép
zmimi

Lányok!

Oké ezt megbeszéltük. :lol:

Szerencse!

Nekem is második vetélés üres petezsákos volt. A petezsák is később lett, és csak az nőtt. :-(

Ha kb. 3-4 nap eltérés van, tehát nem 6 hetes voltál, hanem 5+3 vagy 5+4 (a teszt halványan már a 10. dpon +!!!), akkor teljesen rendben van.
A lányomnál nekem 6+5-> doki azt mondta, olyan 5-5,5 hetes. Igen crl 7,5 mm volt. Úgy betojtam, hogy csak na. Szóval az első uhun ne ijedj meg. A három hetet viszont picit sokallom, elméletileg egy hét múlva már lennei kell ott valakinek, ha szívhang nem is lesz. :wink: És persze, hogy ne adjátok fel! Amíg egy hangyányi esély, már-már szürreálisan kicsi is van, addig nem szabad csüggedni!!!
Mekkora volt a petezsák? Utána tudok nézni, hogy az milyen terh. kornak felel meg. :lol:

Dreika!

13-án megyek a Margitba cukorterhelésre meg AFP-re, ha gondolod??? Tudom, hogy nem messze laktok a Kolosy tértől, oda még el is találok. :-) Azt még nem tudom, hogy Kingával mi lesz, még tervezni kell.

tjuca

sziasztok,miujság,hogy vagytok?
jó újra köztetek. :lol:
nitacska007
Halásztelek

Szia Juca!

Köszi, az nagy segítség lenne. Mindenhol próbáltam nézni, hogy 6 hetesen, mekkora petezsáknak kellene látszódnia.
Nem mondta, és amikor kérdeztem, akkor meg a párom kérdezett vmit, amire kapott választ, csak utána én felejtettem el megkérdezni. :( A monitoron 11mm látszódott, gondolom ez nem a nyálkahártya vastagsága lehetett, hanem a petezsáké. Közvetlen alatta volt ez a 11mm. Meg még alatta vmi.
A 3 hetet én is sokallom, lehet hogy el kéne menni másik dokihoz egy másik UH-gos készülékhez, bár a saját dokimban megbízok. Tavaly is megmentett egy fölösleges műtéttől, mikor elvetéltem. A többi orvos pedig kés alá akart fektetni.
Azt, hogy pontosan hány hetes voltam tegnap a dokinál? dec.13-án volt utolsó mensim kezdete, 26 naposak a ciklusaim kb. Én dec. 25-én 26-án éreztem az ovus fájdalmat, amikoris terhessé válhattam. A tesztet jan. 10-én csináltam. Egyet reggel, ami + lett (erős), és egy másikat másik fajtával aznap du (!) meló után, ahol a 2. csík szinte erősebb volt a kontroll csíknál. Ha nem baj, és segít, felteszem őket. Jutott eszembe és kérdeztem is a dokit, hogy érdemes-e új tesztet csnálni. Azt mondta igen, mert abból látszódna, hogy termelek-e még HCG-t vagy sem, Ha halványabb lenne a 2. csík, akkor baj van. [img] A jobb oldali csík a teszt eredmény (baba) csík
Kép tesztek Kép
szerencse7

Szerencse!

Most mekkora kő fog zuttyanni???

10,11 mm-> petezsákot 5+6-ra ír a tábla. :lol: 12 mm-> 6+0 Egy mm-t elmérni meg semmi. 8) Ugyanez a tábla azt írja, 6+0-> először baba lehet 2 mm.

És segítségképpen nekem mindkét lurkeszt 6+5-ön 7, 7,5 mm crl-nek mérték kb. 25 mm-es zsákban. Tehát szerintem pont időben vagytok, nyugiiii. :-P És e szerint a tábla szerint 6+5-> 7 mm (ami stimmel) 18 mm petezsák, ami nagyobb volt. Tehát előbb a zsák nől, és csak utána jelenik meg a baba, és nagyon sokáig egy nagy zsákban csak kicsi baba látszik. :-P Úgyhogy nyugi, eddig teljesen jól álltok. :-P

Megjegyzem a 4 hét már kapásból hülyeségnek hangzott, mert akkor nem látnak még semmit, csak vastag nyálkahártyát. :lol:
Nyugi, ha gondolod menj korábban egy uh vizsgálatra, hogy megnyugodj. A manó a napokban kezd majd látszani, egy hét múlva már biztosan látszani fog :-)

tjuca

Szerencse! Vera! (Ezt neked is írom!!!)

Találtam még egy érdekes oldalt. Itt azt írja, hogy a zsák a 4. héttől minden nap 1 mm-t nől, tehát a 11 mm az 4+0+11-> 5+4 nek felel meg. A crl számítása pedig: 6 hét után mindig egy mm. Tehát egy 11 mm-es zsákban még nem is kell lennie babának, sőt betöltött 6. héten még nincs baba, csak 6+1-nél 1 mm.

http://www.brooksidepress.org/Products/ ... cannin.htm

Na ez jó számításnak tűnik. Sajna a legtöbb táblázatban irreálisan sok crl vagy GS (gestational sac) méret van az első időkben, és kb. a 12. hétre már normálisak az adatok. Ezek rendesen paráztatják a népet. Viszont az a tábla, amit én szoktam nézni, nálam mm-re korrekt volt. :-P És ez az új számolós is tecc. :-P

tjuca

Juca!

Úgy legyen, ahogy írod! Teljesen könnybe lábadt a szemem. Akkor mégis lehet, hogy van esély? :lol: Csak azért is fura, mert mindenki írja, hogy már 5+x hetesen látszódott a babája a zsákban. Nekem meg nem. De akkor no para! Köszi szépen, sokat segítettél! Majd azért elmegyek egy másik dokihoz is egy másik UH géppel a megnyugtatás kedvéért. Majd beszámolok.
Bár a 26 napos ciklusom miatt is lehet eltérés a 28 napi ciklusos számítás miatt. Mert akkor csak ma vagyok 6+0 ! A 26 nap miatt meg ugye már kedden. Ilyenkor sokat számít 1 nap! Ezt már olvastam.
Még egyszer köszi.
szerencse7

szia vera mi az msn címed?
nitacska007
Halásztelek

verihari@hotmail.com
tjuca lécci akkor nézd meg az enyémet. Hétfőn mértek 30mmes petezsákot és 6 crl-es babót. Báár tudom hogy itt másnézőszögből mérik már mást mutat. Mert pénteken meg 8 crl-es volt a babó ami szerintem nagy.
Elméletileg én most vagyok ma 7+1

harivera
Budapest XXI. kerület

vera,felvettelek msn-re
nitacska007
Halásztelek

pedig felvettelek.próbálj meg akkor te felvenni:
anita_meszaros@freemail.hu
nitacska007
Halásztelek

nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én még ide nem írtam,de elég sok mindenkit ismerek akik ide írogatnak.Én is szeretnék csatlakozni,már csak azért is mert
jan-10-én volt egy missed ab-om műszeres bef-el.
Tehát a topic közel áll hozzám... :cry:
lyndee

az anita után van alsóvonal
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?